Header

Första gången på tre år som jag börjat få tillbaks synen på människor liksom. Jag har verkligen börjat få upp intresset för en viss person, och det är ganska sjukt då vi snackat i några dagar och träffats en gång. Men förhoppningsvis kommer hen hem till mig imorgon. Kommer kanske upp några bilder då!

Likes

Comments

​Denna veckan har verkligen inte börjat bra. Fick en attack samt återfall i skolan igår och idag har jag verkligen bara gått på ångor. Var på möte med soc i eftermiddags och direkt när jag kom hem somnade jag och sov i 4,5 timma. Har verkligen 0 ork till något och känner att allt går sakta men säkert neråt igen. Har väldigt svårt för att motivera mig till något now a days. 

Anyhow, ska på konsert imorgon och det är iallafall något jag ser fram emot, det är ca det enda som håller mig kvar för tillfället. 

Likes

Comments

Som de flesta ungdomar (inklusive mig) så tillbringar man hela måndagen (och typ resten av veckan förutom fredag och lördag) med ångest över att man återigen måste ta sig igenom en skolvecka med shitloads av plugg och spela högpresterande. Jag har verkligen tappat all ork och motivation till skolan då mitt psyke har en fight med skolsystemet. Tror flera (ganska många) kan relatera till att det största hindret varje morgon är att bara ta sig upp ur sängen och klä på sig kläder för den kommande dagen. Jag gillar skolan, det gör jag, men när alla uppgifter och prov bara regnar som hagel ner på en så spelar det ett helvetes spel med psyket och man droppar allt. Det finns liksom ingen ljus syn på att gå hem efter en skoldag från 8-15 som man försökt prestera på och sen gå hem och återigen försöka lägga ner prestation och ork till att dra näsan i böckerna och skriva klart 4 uppsatser som ska va klar denna vecka. Jag är sådan att när jag blir stressad över skolan och allt jag har att göra, så släpper jag det bara. Jag lägger undan böckerna och skiter i det då det blir för mycket på samma gång och det är omöjligt för mig att hitta en balans mellan skolan och plugg hemma. Fan, det är ju knappt så jag orkar stanna hela dagarna i skolan och går ofta hem efter lunch och intalar mig själv att jag ska ta tag i det jag ligger efter i hemma men inser snabbt att det är ganska mycket och ger upp. 

Det är inte ett hälsosamt vardagsliv som vi ungdomar lever i, dels allt i samhället och sen skolsystemet. Jag har t.ex aldrig fått ett A på en uppgift eller prov då jag känner att "ah men vadfan, ett godkänt är bättre än ett F" och lägger ner minsta effort att göra klart provet så fort som möjligt för att komma ifrån klassrummet då man verkligen känner prestationsångesten som ligger som en rutten fis i luften. 

Jag ser liksom ingen framtid än, då att bara komma upp ur sängen är ett stort kliv, och det är fan inte okej.

Likes

Comments

Idag har jag bara legat i sängen, hade verkligen ingen ork att ta mig till skolan idag. Tänkte att jag skulle ta tag i lite skolarbete som ligger och samlar damm för tillfället då jag ist uppskattar att jobba hemifrån. Annars har veckan varit rätt tuff. Har varit stora konflikter och svårt att hålla fokusen i skolan pga det som händer runt om mig.

I tisdags var jag på konsert i Göteborg och såg Volumes, The Amity Affliction och Of Mice & Men! En av det bästa kvällarna på länge och den dagen lyste upp min vecka en del kan jag säga!


Likes

Comments

Var ute i Ör med Matilda och Hanna för att spendera lördagsnatten med Kirse och hennes far. Slutade upp med att vi drack vin, whiskey och konjak till sex på morgonen. Lagom rolig natt som varade länge! 🙌 Detta ska vi förhoppningsvis göra flera gånger, fast med mindre alkohol och läggdags tidigare 😁

Likes

Comments

Idag har det varit riktigt fint väder så jag och Elin valde att köpa med glass hem efter skolan. Va jättemysig!
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska nog pierca smiley!

Likes

Comments

Börjar dagen med en försovning!
Missade nästan två lektioner men tog igen det efter lunch då jag var riktigt produktiv på både filosofin och regionen! Kändes riktigt skönt då jag haft problem med de kurserna. 👌
Imorgon ska jag nog bara stanna hemma då vi har friskoleutmaning men jag var inte i skolan då listorna på de olika lagen skrevs på, så jag blev satt i Friskis och Svettis gruppen vilket inte kommer funka alls. Har nämligen förkylningsastma och va ska va 4 timmar på gymmet. Ska även ta en fika med Robin imorgon. Får se hur detta går. 🙈
Tuesday = selfieday!

Likes

Comments