Hejsan, hoppas ni mår bra.
Vill börja med att säga att själva Nouw appen har strulat och jag har inte kommit in på den på flera dagar?! Har raderat och laddat ner den igen men den fungerar inte ändå? Nu så iallafall så har jag lyckats komma in på appen. Tänkte att det kanske är någon mer än jag som haft problem?
Hursomhelst så var jag inne till sjukhuset för några dagar sedan och träffade min doktor. Vill bara börja med att sägs hur fantastiska personalen är på denna avdelning, speciellt min sjuksköterska och doktor. Ni är guld värda!!
Hba1c låg på 56, hör och häpna men det är bland det lägsta Hba1c jag har haft (!!!) ni med diabetes förstår att detta inte är så bra. Men nu så är det iallafall på väg neråt allt under 48 i Hba1c är bra...
Så det finns fortfarande grejer att jobba på där. Efteråt så gick jag och mamma till fratelli för att fria lite, det blev pasta för oss båda två. Min glutenfri dock.
Annars så har det bara rullat på som vanligt. Det är väääldigt mycket i skolan nu, minst 1 prov per vecka och massa inlämningar och andra läxor. Men det är bara att krämpa på för snart är det höstlov!!!
Hoppas ni har haft en fin dag så hörs vi i morgon.
Kram
-Anna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er, hoppas att er fredag har varit bra.
Jag har inte gjort någonting speciellt, har nämligen haft studiedagar nu torsdag och fredag. Skönt med lite långhelg. Imorgon så ska jag pappa och min lillebror till Boda Borg. Har inte varit där på säkert över ett år, så ska bli kul. Utöver att bara sitta i soffan så var jag och familjen och handlade. Kanske inte de roligaste att göra på en fredag men ibland är det så.
Måste även visa er min goda lunch. Skagenröra på ristad macka hur gott som helst, en utav mina favorit rätter faktiskt. Enkelt men gott. Kommer med ett lite längre inlägg i morgon, hoppas vi hörs då.
/Anna

Likes

Comments

10 sanningar om mig
1: Jag heter Irene i mellan namn, från min farmor som dog i bröstcancer.
2: Jag byter frisyrer hela tiden, ena dagen långt nästa kort. Och så håller det på
3: Jag har även celiaki, gluten utöver diabetesen.
4: Jag går i 9:an
5 Jag har haft väldigt svårt att prata om min diabetes
6: Jag har haft väldigt svårt för mat, kan berätta mer i ett inlägg om det önskas.
7: Just nu så är jag påväg för att träffa några kompisar, sedan ska vi luncha i stan.
9: Jag är en person som behöver mycket tid för mig själv för att må bra som människa.
10 jag ääälskar citronvatten, kan vara det godaste man kan dricka.

Jaha det där var alltså 10 sanningar om mig, jag hoppas att någonting var lite intressant. Som sagt så var jag och några kompisar inne i stan idag för att äta lunch på Burger Love. Är helt klart det godaste hamburgerstället, och man kan välja vilken hamburgare man vill från menyn så gör dlm det glutenfri. Jag fick en känning precis innan vi skulle äta så då var det bara att ta några dextrosol så gick det bra igen. Efter vi ätit så var några kvar i stan för lite shopping. Jag var på jack efter någon snygg mysig höst tröja. Det slutade lite så där så jag endast fick med mig en kortärmad body...
Jaja super fin var den iallafall. Bjuder på lite bilder från idag, så hörs vi imorgon med ett nytt inlägg.
Kram
/Anna

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Anna Sjöqvist och jag är 15 år gammal. Jag har levt med min diabetes typ 1 i nästan 14 år nu. Jag vet alltså inte hur det är att inte behöva kolla blodsockret varje dag, sätta om pumpen var annan eller var tredje dag osv.
Jag tänker att nästa inlägg som kommer imorgon ska var något i stil med "10 sanningar om mig"
Så ni får lära känna mig lite bättre.
Just nu så ligger blodsockret på 5,6 vilket är ett toppen värde.
Hoppas du får en fin dag och kollar in här imorgon ingen för ett nytt inlägg.
Kram
/ Anna

Likes

Comments