If you can dream it, you can do it never forget that.

diabetes är inget hinder.


​Jag vet att jag inte bloggat något alls under det senaste veckorna med guys jag har haft fullt upp. Dubbla sommarjobb, mina egna hästar, förkylning och diabetesen. Egentligen är väl inget utav det där särskilt bra ursäkter men mitt liv har verkligen gått i ett och att hinna med att blogga skulle få mitt tighta tidsschema att krascha totala. 

Aja hur som helst sommaren har väl varit okej. Jag har jobbat igenom hela sommarlovet så det känns ganska skönt att komma tillbaka till skolan igen för det kommer nästan kännas som semester, hehe. Men jag ska inte klaga för min fina häst har faktiskt blivit friskförklarad vilket gjorde det sista veckorna på lovet lite mer roligt. 

Idag var  vi ute och galopperade i skogen efter en lång och härlig grusväg. Det uppskattades verkligen utav prinsen som inte gillade när det var dags att sänka farten något. Provade även att rida i min gamla hoppsadel på honom när jag ändå bara skulle galoppera och jag tyckte det funkade bra. 

Diabetesen har legat över förväntan väldigt bra under sommaren. Antagligen pga att jag varit så himla aktiv. Förutom för nån vecka sedan som batteriet krånglade och jag fick insulin brist. Men allt löste sig och jag mådde hyfsat bra. 


Likes

Comments

Flera gånger i rad har jag bokstavligt talat skitigt i att byta nålen. Jag har skjutit upp det gång på gång och till slut står du där med tom reservar. Hur jobbigt är inte de?

Men ibland vem pallar. Sticka sig hit och dit i magen och till slut har man stuckit överallt så att det inte finns någon plats kvar.

Trött, Arg, Sur, Diabetiker.

Likes

Comments

Det har varit en jobbig dag idag. En dag man helst inte vill ska upprepas men som ändå spelas upp gång på gång i huvudet. Ibland är det tufft, livet är fan inte en lek. Men när leken tar slut för någon i din närvara inser du att det kan gå fortare än du någonsin kunnat tro.

Idag somnade våran älskade katt in. Inte utav sjukdom inte utav skada och inte utav ålderdom. Vi var tvungna att ta beslutet att låta honom segla vidare. Visst är det hemskt när vi människor kan ha sån makt och bara släcka ett liv på någon.

Gustav som han hette har vi haft sedan han var kattunge. Dt var egentligen min brors katt men han var ju ändå en del utav den resterande familjen. För nästan exakt 1 år sedan drabbades han utav vingel-sjukan. Katter kan få det utav en fågel eller en råtta.

Dom flesta katter blir aldrig fiska men det blev han mot förmodan. Men han blev tyvärr inte helt frisk. Till en början hade han bara lite svårt med att bedöma hur hårt man kolade eller bet om man lekte. Men successivt trappades saker och ting upp och han blev frånvarande stundtals och attackerade från ingenstans min bror.

Dom senaste månaderna har det gått alldeles på tok för långt. Han började attackera min katt Saga. Det var inte på lek han attackerade henne utan han skulle döda henne. Det hände flera gånger och vi fick ingripa så han inte skulle ha ihjäl min katt.

Det värsta av allt är att han var världens mysigaste, gosigaste och socialaste katt man någonsin skulle kunna ha. Han var helst underbar. Finaste Gustav hoppas du har det bra där du är vi saknar dig redan och du lämar ett stort tom rum efter dig. <3

Likes

Comments

Som sagt var jag och Anton på bio igår. Vi tittade på The Conjuring 2.

Plus med filmen:

* Den kändes relativt verklig.

* Den var läskig.

* Den var lätt att hänga med i.

Minus med filmen:

* Lite för lång.

* Hängde inte riktigt ihop med den första filmen.

* Vissa "skräck" scener var lite för mycket.

Men jag tycker absolut att den var värd att se.

Innan bion fick vi lite tid över och då passade jag på att shoppa lite grann. Jag var in på BikBok, H&M och FilippaK.

Likes

Comments

Jag har sovit som en stock inatt. Det var så himla skönt och jag vaknade vid 9 helt utvilad. Dessutom vaknade jag på 6,3 vilket också var grymt bra!

Fixade iordning stallet så det bara är för mamma och ta in höstarna ikväll och sen körade jag ett strykepass för hela kroppen! Grymt skönt var det.

Hoppade in i duschen och sen fixade jag mig lite grannlag nu har jag precis ätit lunch och väntar på Anton.

Vi tar bussen in till Uppsala och sen blir det bio mys senare ikväll<3

Min lunch:

* Veganska Nuggets
* sallad
* ris

Likes

Comments

Eller äntligen och äntligen skulle helst utav allt leva om hela eftermiddagen/kvällen 100 gånger om.

Som sagt har jag jobbat idag, ett 8 timmar pass som det brukar vara. Jag har i för dig jobbat hela veckan utom fredag så det ska bli skönt med en "day off" imorgon.

Efter jobbet så kastade jag och mamma oss i väg till en hästgård. Jag hoppas och tror att samarbetet kommer bli lysande, mer kan jag inte säga.

Nu är jag dö-trött och ska sova, imorgon väntar en dag i Uppsala. Godnatt

Likes

Comments

Nu ska jag börja om igen med bloggandet och faktiskt blogga varje dag. Jag vet inte men på något vis har jag inte prioriterat bloggen utan satt allting annat framför.

Som sagt var var jag i Skåne och jag trodde att jag skulle kunna blogga där ifrån. Men det var dålig uppkoppling och dessutom fanns det inte tid alls för att hinna blogga.

Nu har jag varit hemma i snart 1 vecka och hela veckan har jag sommarjobbat. Så det har varit fullt upp. Jag jobbar för i för sig idag också men tänkte ändå att jag ville komma igång igen.

Likes

Comments

Jag vet att det var längre sedan jag uppdaterade men under den här veckan tänkte jag faktiskt vara rätt så flitig.

Jag befinner mig faktiskt i Skåne på en underbar gård med min fina häst. Vi ska vara här i 1 vecka och träna och sen ska jag även rida lite andra hästar.

Jag ska alltså typ " jobba" här. Det ska blir så himla kul och idag är första dagen. Nu ska jag gå och släppa ut Bardolino.

Likes

Comments

Tyvärr hade jag inte tid att uppdatera igår. Jag hick upp vid 5 och vid 6 åkte vi hemifrån enda ner till Skåne för att hämta hem min EPA.

Sen åkte vi hela vägen hem igen och var inte hemma förens 23. Det var en bilolycka efter vägen så det tog längre tid en vad vi hade önskat.

Nu sitter jag på Strömsholms djursjukhus med Babsan. Snart kommer veterinären. Håller alla timmar som finns att han kommer bli friskförklarad nu..

Likes

Comments

​Igår blev jag äntligen färdig med allting i stallet. Nu är allt nya målat och fräscht. Tyvärr har jag inte hunnit fixa klart alla fönster ännu så vi har satt in plast istället. Trodde inte att det var lika mycket arbete sm det var att fixa iordning dom men det behövdes både skrapas, grundas och målas innan dom blir helt klara. Men det är bättre att göra det ordentligt än att göra det halv dant. 

Idag har jag jobbat hela dagen som sen avslutades med det grymmaste passet någonsin uppe i ridhuset efter skadan. Hoppas hopppas hoppas att det ser bra ut på måndag när vi ska tillbaka på återbesök. 

Diabetesen har varit kaotisk dom senaste dagarna. Låg hög, låg hög om vartannat hela tiden. Det tär på kroppen känner jag då jag verkligen inte är van att ligga så här dåligt. Men det beror nog på sommarlovet i sig. Man skiter lite i alting och allt faller samman. När skolan är igång är man mer strikt och fokuserad på allting. På sommarlovet tappar man lite den feelingen. Aja thats life tho. 

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp vid 5. Puuh. mer om vad jag ska göra imorgon. 

Godnatt sweetiesar. 

ÄR SÅ GALET NÖJD!!!

​Godaste kvällsmaten

Likes

Comments