Insåg idag att det är lite mer än ett år sedan jag var härinne sist, och mycket har hänt sen dess. Jag jobbar nu mera som resurs på en förskola👩💼 som långtidsvikarie vilket jag trivs jätte bra med. Jag motionerar 🏃♀️mer än vad jag gjorde för ett år sedan vilket gör att mitt blodsocker blir jämnare. Jag är snart färdig med körkortet också 🚗🚙 vilket känns jätte skönt.

Såhär till jul börjar dock blodsockret svaja lite extra än vad det gör resten utav året, annorlunda mat, fest, Mycket skit som man stoppar i sig osv gör det svårt att hantera. Men det finns alternativ. Har idag gjort julgodis tillsammans med mamma 🍬 Och vi hittade ett alternativ på kola som vi smaksatte med citron, lakrits och vanilj. Istället för socker och den vanliga sirapen använde vi stevia (naturligt sötningsmedel) och fibersirap. Hade noll koll på vad det var men det blev väldigt gott iallafall 😋😋

Bjuder på en bild på klänningen jag ska ha på mig imorgon 👌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick lite fredagskänsla såhär på kvällen ☺️ så himla lugnande att rita lite emellanåt 💖

Likes

Comments

Det här är jag! (bild1)

En 19 årig tjej med många bollar i luften. Tycker om att dansa, sjunga i kör, umgås med vänner,baka/laga mat. Jag är också en utav de 450 000 människor i Sverige som lever med sjukdomen Diabetes. Jag fick diabetes i September 2001, då var jag 3år och 10månader. Så jag kommer inte ihåg så mycket om hur det vara att vara "normal" eftersom jag i princip växt upp med sjukdomen. Men bara för att jag haft den länge betyder det inte att jag alltid gör som jag ska. Jag använder idag en insulinpump(bild2) för att kunna korrigera mitt blodsocker dagligen, och håller på att prova den nya blodsockermätaren freestyle libre(bild3). Jag tycker insulinpumpen är bättre än sprutor då man har en dos som man får varje timme automatiskt. Det håller blodsockret stabilare speciellt under natten. Blodsockermätaren freestyle libre tycker jag är jätte bra, nu behöver jag inte ta fler stick i fingrarna (som jag gjort i 16 år). Med libren skannar man blodsockret genom en lite sensor som sitter på baksidan av överarmen.

Dansar gör jag på Rock You 2 i Katrineholm, sjunger gör jag i Valllas ungdomskör.

Likes

Comments