Postad i: Färjestad Dam

Jag är ledsen att jag inte bloggat så ofta den sista tiden trots att det rört på sig hos Färjestads Dam-lag... men min energi har fått gå till att ordna studentfest och firande av min dotter.

Hur som helst så har det hänt en del under denna silly season och Färjestad Dam jobbar alltjämt vidare med att förlänga och få in nya spelare. Så vad har hänt sen sist?

Om vi ska börja med forwards så har man för snart en månad sedan värvat in en målskytt i Johanna Lindström. Lindström spelade senast I Björklöven där hon gjort 20 mål och 20 assist de senaste två säsongerna. Här kan ni läsa om Lindström på Eliteprospect. Dena andra forwarden man värvat är Felica Meyer. En spelar med mycket erfarenhet av spel i SDHL där hon senast spelade i Brynäs. Här kan ni läsa mer om Meyer på Eliteprospect.

Man har också fått in en välmeriterad back i Silje Holøs... Holøs kommer senast från spel i Djurgården som vann SDHL. Hon var också en del i att ta upp det samma lag upp i SDHL för ett par år sedan. Här kan ni läsa mer om Holøs på Eliteprospect.

Inte nog med det... man har också förlängt med trotjänaren och assisterande kaptenen Emma Lindgren, men också med tvåvägsbacken Johanna Blomkvist. Känns bra att båda valt att stanna kvar Känns bra!

Glöm nu inte att gå in och läs om senaste nytt på Färjestad Dams officiella hemsida.

Målvakter:
Linda Glädt
Ellen Wilhelmsson *Ny

Backar:
Therese Strømstadt
Fia Larsson
Sara Kask
Hanna Johnsson
Saga Tynell Nissas
Julie Øiseth *Ny
Silje Holøs *Ny
Johanna Blomkvist

Forwards:
Julia Pettersson
Jenna Smith
Amanda Lindberg *Ny
Henriette Behn
Josefin Lindström *Ny
Felicia Meyer *Ny
Emma Lindgren

Avslutningsvis...

En tråkig nyhet är att Emelie Johansson nu valt att lägga skridskorna på hyllan för att hon inte har möjlighet att jobba, plugga och spela hockey samtidigt. Mer om det i en egen blogg där jag kommer vädra mina tankar om möjligheterna som finns för damhockeyspelare idag.

Men som sagt allt eftersom så formas ett lag som nu ska kunna ta sig så långt som upp till SDHL. Men det är en del hinder på vägen som ska passeras först. Och hu det ska gå återstår att se även om jag har goda förhoppningar att kunna gå hela vägen den kommande säsongen.

Tack för visat intresse... Vi är Färjestad!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments