Bara kolla på Bianca feed, hur snyggt som helst ju! Men fattar verkligen inte hur man får så bra feed. Dock är de flesta bilderna utomlands & där blir ju alla bilder finare & mer ”exotiska”
Men jag har precis börjat intressera mig i ett snyggt feed & bra bilder osv, så ännu har jag inte så många bilder. @Dewisvensson är mitt konto, där kan ni se vilka bilder jag har just nu. På @dewitestfeed kollar jag vilka bilder som passar bäst in & vilka jag kan använda. Men jag tänkte endå ge lite tips på ett bra flöde, som jag går efter nu.

-Ta bilderna med en systemkamera, selfiesen kan du ta med mobil Ofc, men ifall du ska ta en bild på landskap borde du använda en kamera (om du har möjlighet)

-Använd samma filter, bilderna smälter ihop snyggt & det blir inte rörigt med färger som skär sig osv & jag brukar använda lite kallare filter:)

-Lägg inte ut flera bilder av samma sort i rad, lägg inte ut 4 selfies på rad, eller 3 bilder på havet i rad, det blir alltid snyggare när man blandar & flödet ser mycket mer spännande ut då & ifall du lägger ut selfies sällan, blir de mer uppskattade.

-Lägg ner mycket tid i dina bilder, tänk extra på ifall denna bilden verkligen måste vara med i flödet. Ha mycket detaljer, men inte för mycket så det ser rörigt ut, lägg till nån ros eller något fint i bakgrunden.

-Jag bukar köra på en färg, just nu kör jag lite rosa. Men du behöver inte ha ett filter som är rosa, du kan bara ha en tröja som är i den färgen, som också passar in i flödet.

-Stressa inte med ett snyggt flöde, det tar en stund. Lägg inte ut 3 bilder om dagen i en vecka. Det blir bara tröttsamt & jobbigt. Man får låta det ta sin tid.

-Ett big NO NO, är att lägga ut 3 vita bilder, som då menas med: Jag byter feed nu. Ta hellre bort bilder som inte passar & som inte är så meningsfulla. Det blir bara rörigt & jobbigt för de som bläddrar igenom flödet & så kommer det upp 3 vita bilder. Oftast hamnar de i oordning & det gör det ännu fulare.

Hoppas någon av dessa tipsen hjälpte någon. Jag har inte kommit långt & säger inte att jag har ett snyggt flöde, men ville endå ge lite tips. Jag går också efter dessa just nu<33


Redigerar med: VSCO
Använder filtret: HB1/HB2
Contrast, -1
Saturation, -2
Fade, +4
(Lägger in några bilder på hur det ser ut, när jag använder detta)

Likes

Comments