Jag älskar mitt djur... Jag älskar mitt djur...
Det blir att åka lite tidigare till stallet i morgon så jag hinner sanera honom innan vi ska träna.

Tack Sandra för bilden, även om jag hade mått lite bättre av att inte se den ;-)
#skrattarsåjaggråter #jagälskarmittdjur 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är sommarbetet slut och det är dags att börja sätta igång och rida lite ordentligt. Men innan vi börjar så ville jag att bästa Maria (http://www.kvallshastohundhalsa.se/) skulle komma ut och gå igenom Indy. Hon hittade lite spänningar i halsen och bak vid korset, så det blev en behandling med först laser och sedan djupvågsmaskinen.

Nu är han fit for fight och i morgon ska Sandra och Indy rida en drsssyrträning för Evelina.

Likes

Comments

Idag har Sandra (för er som inte har läst bloggen tidigare så är det Indys medryttare/extramatte) varit och motionerat Indy och jag fick fin fina bilder skickade till mig ♡

Likes

Comments

Lite sommarrund har han allt blivit, men det blir ju så när det inte motioneras så mycket som det skulle behövas. Men nu har vi lite drygt tre veckor kvar på sommarbetet och sedan är det tillbaka till allvaret igen. Redan då kommer jag ligga i lite i träningen så vi verkligen är redo för tävlingssäsongen -18.

Likes

Comments

Idag har vi ridit våran tredje dresssyrträning och jag kan bara säga att jag är så glad över min fina häst! Vilken kämpe han är ♡ Trots att han inte alltid förstår vad han ska göra så försöker han alltid och när polletten väl trillar ner så går han som en klocka. 
Dressyr har aldrig riktigt varit våran grej men  nu har både jag och Indy fått mersmak, nu ska vi öva på det vi har lärt oss så långt och ladda om till nästa tillfälle.

Likes

Comments

Idag har vi ridit våran första dressyrträning på hur länge som helst. Vi har haft problem med att Indy bara böjer halsen, vid exempelvis volter, och kroppen fortfarande är rak så det jobbade vi med idag. Det var för oss en ny tränare, Evelina, så här efter en träning har jag en bra känsla och det känns som att vi kommer att fortsätta rida för henne även i framtiden. Hon började träningen med att jag fick berätta lite om Indy och mig och vad jag ville få ut av den och jag berättade att mitt mål är att bygga upp Indy (och mig själv) igen så att styrkan kommer tillbaka.
Vi jobbade idag på volt med att rama in och flytta bakdelen för att få hela Indy att hänga ihop. Det var lite stretigt i början men så fort jag och Indy förstod vad/hur vi skulle göra så flöt det på. I mitten av träningen så kände jag verkligen vilken skillnad det blev, Indy var mjuk och fin, dock lite för på/framåt. I slutet så började Indy bli trött och huvudet började flänga lite, men han kämpade fortfarande på och var positiv!
Över lag en jättebra träning och jag är nöjd över både min och Indys insats, nu ska jag verkligen ta till mig det som blev sagt och fortsätta med samma övning som idag även i framtiden.
I natt får Indy sova inne och ladda om batterierna lite så han orkar med ännu en träning i morgonbitti.

Likes

Comments

Sigge (fd Franky) från Norrtälje katthem och Rebecca har lite mystid såhär på förmiddagen.

Likes

Comments

Idag har Iza varit med i stallet. Hon tog på sig att rykta Indy medans jag fixade med annat. Träningen pågår för fullt för att bli en fullbordad hästtjej, nu behöver hon bara växa till sig lite och sen har jag nog ingen häst kvar själv 😂  

Likes

Comments