Idag har vi ridit våran tredje dresssyrträning och jag kan bara säga att jag är så glad över min fina häst! Vilken kämpe han är ♡ Trots att han inte alltid förstår vad han ska göra så försöker han alltid och när polletten väl trillar ner så går han som en klocka. 
Dressyr har aldrig riktigt varit våran grej men  nu har både jag och Indy fått mersmak, nu ska vi öva på det vi har lärt oss så långt och ladda om till nästa tillfälle.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har vi ridit våran första dressyrträning på hur länge som helst. Vi har haft problem med att Indy bara böjer halsen, vid exempelvis volter, och kroppen fortfarande är rak så det jobbade vi med idag. Det var för oss en ny tränare, Evelina, så här efter en träning har jag en bra känsla och det känns som att vi kommer att fortsätta rida för henne även i framtiden. Hon började träningen med att jag fick berätta lite om Indy och mig och vad jag ville få ut av den och jag berättade att mitt mål är att bygga upp Indy (och mig själv) igen så att styrkan kommer tillbaka.
Vi jobbade idag på volt med att rama in och flytta bakdelen för att få hela Indy att hänga ihop. Det var lite stretigt i början men så fort jag och Indy förstod vad/hur vi skulle göra så flöt det på. I mitten av träningen så kände jag verkligen vilken skillnad det blev, Indy var mjuk och fin, dock lite för på/framåt. I slutet så började Indy bli trött och huvudet började flänga lite, men han kämpade fortfarande på och var positiv!
Över lag en jättebra träning och jag är nöjd över både min och Indys insats, nu ska jag verkligen ta till mig det som blev sagt och fortsätta med samma övning som idag även i framtiden.
I natt får Indy sova inne och ladda om batterierna lite så han orkar med ännu en träning i morgonbitti.

Likes

Comments

Sigge (fd Franky) från Norrtälje katthem och Rebecca har lite mystid såhär på förmiddagen.

Likes

Comments

Idag har Iza varit med i stallet. Hon tog på sig att rykta Indy medans jag fixade med annat. Träningen pågår för fullt för att bli en fullbordad hästtjej, nu behöver hon bara växa till sig lite och sen har jag nog ingen häst kvar själv 😂  

Likes

Comments

Vi hade tyvärr lite otur med vädret under våra dagar på Leksand sommarland, det har varit kallt och blåsigt så vi provade inte på några av alla vattenaktiviteter som fanns. Ingen lust att komma hem tokförkyld bara för att man ska bada, men vi har haft kul i alla fall! Det fanns en massa aktiviteter/attraktioner att göra som inte involverade vatten. Barnen var nöjda och glada när vi idag packade ihop och begav oss hemåt igen.

Likes

Comments

Nu är vi framme i Leksand och här checkat in i våran stuga. Stor skillnad mot vårat boende i Lindvallen, här är det en basic stuga med fyra sängar. Men supermysig omgivning! Barnen lyckades hitta ponnyridning när vi kom hit och självklart skulle det rida lite :)
I morgon blir första dagen i sommarlandet också, vi hoppas på fint väder så det går att bada och åka karuseller. 

Likes

Comments

På förmiddagen har jag och barnen varit och tittat på djuren vid fäbodarna.

Likes

Comments

På väg upp till Lindvallen/Sälen

Framme

Nu är vi här tills på söndag vid lunchtid, efter det åker vi vidare mot Leksand sommarland.

Likes

Comments