Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Höstfint från H&M som skulle passa Devin part 1.

Likes

Comments

Förlåt!

Har haft en bloggpaus nu, har haft fullt upp här hemma med min lilla krabat som det börjar bli fart på! Så när jag har fått tid över så har jag lagt det på vardagssysslor istället eller bara vila. Jag ska försöka bättra mig nu, för jag tycker ju det är väldigt kul och avkopplande att blogga!

Den här helgen har gått extra fort tycker jag, trodde det var lördag i morse men oooj så fel jag hade... TYVÄRR! I Fredags myste vi bara här hemma i höstkylan och kollade på Idol och gjorde egen pizza, som är så himla mycket godare än köp-pizza tycker jag. I lördags var vi till Örebro till Jespers släkt och firade hans fina kusin som fyller 5 år.

Idag söndag så har de vart en slapp förmiddag, senare på dagen gick vi på Borlänge marknad och köpte lite marknadsnougat som är ett måste för mig när det är marknad. Eftermiddagen vart de lite besök och umgicks med Jespers familj.

Nu ligger min fina prins nerbäddad i sitt babynest och sover så sött <3!

Likes

Comments

Jag genom åren, mycket förändringar men den största förändringen av mig är inombords.

Likes

Comments

Nu börjar det bli höst och det är något jag tycker är riktigt mysigt! Dags att köpa in lite nya kuddar och plädar och ljus som man kan mysa med i höstmörkret.

Likes

Comments

Idag är en passande dag att skriva förlossningsberättelse när våran Devin blir hela 4 månader idag.

Så började det: Det var en molnig och kall söndag och jag var så fruktansvärt trött på att vara gravid och jag hade gått över 5 dagar, allt var så himla tungt och man ville helst bara ligga i sängen. Jag höll igång på förmiddagen och städade och diskade, jag tyckte att förvärkarna kändes kraftigare och annorlunda idag men jag ville inte hoppas allt för mycket. Det vart starkare och jobbigare så jag tog ett mysigt bad och kollade på en bra serie, det gav sig inte... (intalade mig själv att det inte var något) Jag la mig och vila och det började komma kraftigare, jag ringde till förlossningen och dom bad mig ringa om värkarna var regelbundna som dom då inte var... Vi kollade på Johan Falk och myste jag och Jesper och satt samtidigt och klockade värkarna..Men nu vart det jobbigt, var tvungen att stanna upp och andas igenom värkarna så jag ringde in till förlossningen igen och nu var det äntligen dags att åka in, som vi längtat!! Vi kom in vid 00.00 och jag var 3 cm öppen och lyckan spred i kroppen när jag förstod att vi inte kommer åka hem utan bebis om allt går som det ska. Jag andades igenom värkarna länge innan jag bad om smärtlindring, när jag var öppen 6 cm så tog jag lustgas och där blev allt lite dimma. När dom tog hål på hinnorna gick det riktigt fort och krystvärkarna kom,krystvärkarna är verkligen helt otroliga dom bara kommer och man bara hänger med. Jag kämpande på med morgonens solljus i ögonen.

06:52 kom Devin till världen, 53 cm och 4235 kg kärlek.

Likes

Comments

Var tvungen att köpa den här snygga kepan till min prins, från H&M, så tuff! Vart även en grå enkel body som också är från H&M.

Likes

Comments

Nu har Devin fått en Bumbostol som han får sitta i korta stunder, nu är babysittern inte lika rolig längre, han vill bara upp och sitta riktigt.

Så den funkar perfekt i ett sånt läge när dom små inte kan sitta helt själva.

Likes

Comments

I går så döptes våran lilla son till : Devin Loke Agne Sivelind. Devin vaknade 07:00 och var pigg och på bra humör och han var pigg och glad hela dagen och vägrade sova, runt 22:00 så somnade prinsen.

Han fick så himla fina presenter från alla, blir helt rörd av vilka fina människor han har i sin närhet, är verkligen tacksam! Och inga köpte lika, så himla bra annars blir det nästan alltid så.

Vart ett helt perfekt dop!


Likes

Comments