God kveld kjære dere...men ikke fult så god kveld for min del. Dessverre så ser det ut som om jeg har blitt forsøkt svindlet. Som jeg skrev tidligere skulle jeg få en Yorkshire Terrier på 5 måneder idag. Hun skulle bli flydd fra Italia til Oslo for å overleveres. Idag fikk jeg melding om at sønnen til eieren visst nok skal ha havnet på sykehus, som gjør at hun ikke kunne komme med valpen. Hun skrev deretter at jeg kunne få valpen gratis om jeg betalte for overleveringen, og at jeg skulle få valpen direkte på døren. Det var dette jeg våknet opp til idag tidlig. En helt forferdelig start på dagen.

"Er det for godt til å være sant, så er det nok også det."- Setningen som har gått igjen og igjen i hodet mitt siden hun først tok kontakt, men jeg har prøvd å være godtroende. Nå føler jeg meg skikkelig dum, lurt og trist. Alt jeg ønsker meg er en liten hund. Jeg hadde begynt å kjøpe inn ting, og var så klar for å få henne i hus i dag... Dersom noe endrer seg, så blir det oppdatert. Dette var virkelig ikke det innlegget jeg øsnket å legge ut idag. Idag skulle jeg legge ut et positivt innlegg om lille Tallulah, som mest sannsynlig ikke finnes...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God morgen søte små!

Helt siden jeg startet å blogge for noen måneder siden har jeg fått en del spørsmål om hvilke sminkeprodukter jeg bruker, så her er en liten innførelse i hva jeg bruker. Jeg bruker ingenting som er speislt dyrt. Noen produkter har jeg gått fri for så et par av produktene jeg legger ut bruker jeg som erstattere til jeg får kjøpt inn mer av de vanlige produktene. Link til produktene under bildene. XxNIVEA MEN - Joda, den fungerer for kvinner også. Og jeg bruker den før primer fordi den gir utrolig mye fuktighet og gjør at sminken glir mye bedre på. Husk å ta den sensitive, fordi den lukter ikke så mye mann. Kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker.

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om dette produktet enda, fordi jeg kun har brukt det få ganger. Dette ble en erstatter til Porfessional fra Benefit cosmetics. HER

Ved å blande disse to foundationene så får man en semi matt look, og jeg elsker kombinasjonen! Jeg har fargen NC20 i Mac og 220 i Maybeline.

Mac: HER

Maybeline: HER

Settingpudder i fargen "Banana" fra Makeup Mekka. HER

Bronser palett fra Revolution. Jeg bruker hovedsakelig farge nummer 2 nederst fra venstre. HER

Dersom jeg velger å bruke en blush, så bruker jeg Makeup Mekka sin i fargen "Peach". Ser ut som produktet er fjernet ifra nettsiden, dessverre.

Brynspalett ifra H&M. Har hatt det uendelig lenge, og har aldri funnet noe som har kunnet erstatte det. Derfor ser det helt forferdelig ut, haha.

Likes

Comments

Førstkommende onsdag kommer en liten Yorkhshire Terrier flyvende ifra Italia for å bo hos oss. Verdens fineste lille <3 Herregud som vi gleder oss. Vi må finne et navn, jeg liker veldig godt Tallulah, men jeg er ikke helt sikker enda. Har dere noen forslag? Xx

Likes

Comments

Søndag og alt av rengjøring er ferdig. Det er så deilig å ha alt klart til en ny uke. Håper å ha tvbenk og innhold til skapet montert innen slutten av neste uke. Lever for tiden med klærne mine i en stol, og det er ikke helt optimalt. Og så må jeg selvfølgelig få den irriterende døren min på hengslene igjen... puh... Monday lets go!

Ulovlig med smågodt på en søndag? Gikk på butikken og skulle kjøpe en mango, men kom hjem med smågodt. Elsker forresten grønt godteri. Jeg aner ikke hvorfor, men det er alltid det som appellerer mest til meg i godterihyllen.

God søndag xx

Likes

Comments

Jeg fikk en del spørsmål på spørsmålsrunden. Det var ikke så veldig mange i selve kommentarfeltet, men veldig mange på både Snapchat og Instagram. (DevikNicoline på begge). Det var en del upassende spørsmål så jeg blir nødt til å utelate noen spørsmål, dessverre.

1. Hvor ser du deg selv om 5 år?

Jeg håper jeg er vellykket på bloggfronten, og at jeg eier min egen leilighet. Jeg har også håp om å lage min egen kleskolleksjon og hudpleiekolleksjon. Shooting for the stars.


2. Hva er det første du tenker på når du våkner om morningen?

Jeg pleier å tenke ut en plan for dagens blogginnlegg, og så lurer jeg på hvordan været er ute.


3. Hva er dine nyttårsforsetter?

Som de fleste andre er det håp om å bli flinkere til å trene, men jeg ønsker mest av alt å få ordentlig fokus på mitt liv og å jobbe hardt for å opprettholde god mental helse.


4. Hvilke 5 apper bruker du mest?

Jeg bruker definitivt Snapchat mest, deretter kommer Instagram, Facebook, Nouw og så VSCO.


5. Hva ønsker du å oppnå med bloggen din?

Jeg elsker å skrive og å ta bilder. Jeg håper at bloggen min vil være en del av andres hverdag på en måte hvor jeg kan gi råd, tips og problemstillinger. For meg er bloggen en ting jeg driver med på fritiden, men å kunne jobbe som blogger er det største ønsket av alle, fordi det er så mye variasjon, og det er det jeg elsker. Jeg blir så fort lei av å gjøre det samme i en lang periode. Ønsket er selvfølgelig også å toppe blogglistene i Norge.


6. Hvordan er det å bo for seg selv?

Å bo for seg selv er utrolig deilig, men det er utfordringer som jeg aldri i livet ville trodd før jeg flyttet. Alt-i-alt er det herlig å kunne være litt voksen og å bestemme over seg selv. Jeg har også blitt mye mer ryddig. Jeg har også begynt å setter mer pris på penger og venner. Jeg ønsker meg en liten hund nå, for livet uten hund er blitt ganske tomt...


7. Favoritt ordtak?

Shoot for the moon, even if you miss you will still be amongst the stars.


8. Hvilken parfyme bruker du?

Jeg bruker "Si", men skal gå til innkjøp av "Alien" etter jul en gang. De er begge utrolig gode, og "Alien" har en utrolig god og spesiell lukt!


9. Hvor høy er du?

Jeg er litt usikker, men 169-170cm.


10. Hva ønsker du deg til jul?

. Apple-tv

- Gavekort på klesbutikker/KICKS/interiørbutikker

- Vannkoker og mikrobølgeovn (Voksen nå ja haha)

- Tøfler

- Silkepysj

- Penger


TUSEN TAKK FOR ALLE SPØRSMÅL. NY SPØRSMÅLSRUNDE KOMMER NESTE MÅNED

Likes

Comments

God kveld ifra Asker! Veldig koselig på besøk hos bonusforeldrene mine, Hilde & Karstein <3 Rakk å rydde litt før jeg dro hjemmefra istad, men update - døren er ikke fikset enda. Dersom noen vil hjelpe meg, så si ifra, hehe. Håper alle har en finfin lørdag, enten om det blir byen eller sofaen. Xx

ULLTOPP//CUBUS SKINNJAKKE//ZARA BUKSE//BIKBOK SKO//JOHNNY BULLS VESKE//DAY MALENE BIRGER

Likes

Comments

Vegetar tacofredag og The Notebook på tv-en <3 Elsker rolige helger av og til. Imorgen kommer pappa for å skru på døren min... ja, for døren til rommet mitt falt av først på lørdag, men fikk hjelp til å skru den på, men så datt den av igjen på tirsdag kl 0200... jeg fikk litt sammenbrudd etter utallige forsøk på å få den på. Litt tårer og sutresnaps til venner. Haha. Får håpe pappa presterer å få den på igjen, for livet uten dør er ganske håpløst... Imorgen ettermiddag bærer turen til Asker hvor jeg får låne leiligheten til mine bonusforeldre. Skal hjelpe de med litt julestell av leiligheten. En minipause ifra Oslolivet. Snakkes imorgen! Xx

Likes

Comments

Hello from the couch!

Idag stod jeg opp alt for tidlig for å rekke vippetimen min hos fine Kalsoom på Sisters beauty lab på Furuset. Herregud for en dyktig dame! Jeg tok vanlig volum, men hun legger også russian volum som er dobbelt opp av vanlig volum! Jeg gleder meg til å våkne opp imorgen og føle meg litt fresh. Jeg har ikke hatt vippeextentions siden sommeren, og jeg har savnet det så mye. En liten førjulspressang til meg selv. Time kan bookes via Facebook-gruppa til salongen HER .

Jeg har gjort en ting til idag, men det kommer jeg til å skrive et eget innlegg om. Ha en fin fin fin fredag <3


(Ikke sponset behandling)

Likes

Comments

Jeg har verdens fineste lesere! I dag så jeg at jeg var kommet på topp 100 på bloggtoppen og topp 30 innenfor mote og skjønnhet! Herregud så deilig å se ❤️

I den forbindelse tenkte jeg å ha en «Ask me anything» runde. Så kjør på med kommentarer her eller på snap/Instagram så svarer jeg i et innlegg om kort tid. Xx

Likes

Comments