Det er rart hvordan jeg plutselig endrer retning hele tiden. Det var ikke lenge etter jeg pusset opp leiligheten i Sarpsborg, til jeg flyttet tilbake igjen til Asker. Hele tiden skjer det ting jeg ikke klarer kontrollere, men det er også ganske greit. I slutten av April pakket jeg alt jeg hadde og flyttet innen få dager. Fra idé til gjennomførelse er et stort steg, men det har blitt til et eventyr for meg. Jeg har lært meg å ta sjanser jeg aldri hadde turt å ta for knappe 2 år siden. Dra utenlands alene for å møte nye mennesker, slutte på medisiner jeg har gått på i snart et tiår, flytte rundt og kaste meg inn i ting totalt utenfor komfortsonen. Jeg har også forsøkt meg innen en bransje jeg aldri hadde sett meg selv komme inn i, med hell. Shit, dette er virkelig et eventyr. Det skal sies at det faen ikke er lett å prøve å bryte ut av den normale boblen, men det føles så sinnssykt deilig. Jeg skal fortsette å ta sjanser, være rebelsk og gjøre uforutsette ting. Jeg er på vei et sted, men, jeg aner ikke hvor, enda.

Instagram @DevikNicoline

XX, Nicoline

Liker

Kommentarer

HEI FINE!

Nå nærmer jeg meg endelig ferdig med beautyrommet i leiligheten min! Det er fremdeles noen småting jeg skal få gjort, men jeg er så fornøyd med resultatet allerede!

Det kommer flere bilder av hele leiligheten så snart jeg er ferdig med å pusse den opp, men herregud det krever tid og kunnskap...

Xx

Liker

Kommentarer

WEARING

COAT - BikBok
PANTS - BikBok
SWEATER - H&M
SHOES - NA-KD

Xx

Liker

Kommentarer