Header

Lina , Deuxmille

Sitter just nu i bilen påväg ner till Karlstad. Lyssnar på podcasten ”En mörk historia -om Arboga kvinnan”. Det finns fem delar som jag alldeles snart har lyssnat klart på. Otroligt obehaglig story men du kommer fastna om du börjar lyssna. Anyways, helgen vet jag inte riktigt vart tog vägen. Spelade på en liten röda kors insamling igår. Men bortsett från det har jag inte gjort någonting alls denna helg.

Förra helgen var vi båda två dock i Stockholm tillsammans med kören från skolan för att vara med på en konsert. Vi hade en bra stund inne i Stockholm innan konserten började så då gick vi runt i Gamla Stan, hade det SÅ mysigt. Sånt bra avslut på lovet! Här är två bilder som Lollo tog under dagen på mig och Ebba<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Louise
Älskar klänningen! Lyckades hitta den inne på Lindex - dessutom på en rea-galje.
17 år fyllde jag alltså igår. Äntligen? haha nej, kanske inte. MEN jag tycker minsann att det alltid är lika mysigt att fylla år - oavsett ålder? i present fick jag bland annat en kamera (syns på bilden till höger) och jag är så otroligt tacksam! ska bli så kul att fota.

Idag åker jag till ett spa med familjen och stannar där tills på fredag. Möjligtvis kanske vi (jag) råkar hamna på en shoppingrunda också, men antar att vi lär ta det som det kommer. otroligt skönt!

Hoppas ni får en underbar första-november dag.


Likes

Comments

Deuxmille
Louise och Lina här! Vi har länge pratat om att starta en blogg tillsammans, så nu var det dags. Våra liv ser antagligen ut som vilka andras 17åringars gör med skola, vänner osv osv. Meeen trots det tror vi att vi kan dela med oss av något intressantare än skola. Eller så får ni mattetips, you’ll see om ni klickar er tillbaka! MEN vi båda har precis fått höstlov så då passar det ju perfekt att börja med det här!
Här är en bild från igår innan vi drog till en ganska seg halloweenfest.

Men okej, det här blev ett ganska opersonligt första inlägg men vi tänker ni får lära känna oss med tiden. Sen kanske vi gör inlägg om var och en av oss fram över, ni får stay tuned helt enkelt!

Likes

Comments