Der er så mange ting at skrive om, og jeg har ville ordentligt igang flere gange, men mit hovede har været ved at eksplodere af stress. Kender du det???

December 2017, bød på hårdt arbejde og ikke mindst 3 begravelser. Det får tankerne igang igen. Og det er en hård måde at slutte et år på. Jeg er mega bange for at dø, og endnu mere når jeg har fået to lækre mirakler, som jeg slet ikke kan undværer.

De her to. De giver mig styrke. Glæden ved at stå op og tage sure dage som gode dage. Når jeg ser mig selv i deres øjne, føler jeg mig som en der lige har vundet 129.000.000 i Lotto. Jeg vil gøre alt for de her to banditter.

Det er først NU, efter selv at være blevet mor, at jeg forstå den følelse. Jeg har aldrig forstået den før. MOAR FØLELSEN!!

Det er næsten ubærligt når de slår sig eller bliver skuffet over et andet menneske, eller bliver kede af det pga drillerier, en dårlig dag eller lign. Jeg ville ønske jeg kunne tage aaaaalle deres negative følelser på mig og smide dem i havet.


Sif (første billede) den ældste, har allerede sagt "jeg er ikke god nok til noget, jeg dur ikke til nogenting". Puha jeg ved godt det er en lille pige, men jeg kan se mig selv så meget i den sætning, og ingen fortalte mig anderledes, så derfor blev jeg den følelse, jeg blev ikke til noget og jeg blev ensom og overladt til mig selv. Den følelse sidder så dybt i mig nu idag, at jeg kææmper en brav kamp imod både den og mine åndsvage diagnoser, der allesammen modarbejder alt det positive.


Men de her to..... Når deres smil, kys eller kram, eller sætningen "jeg elsker dig moar!", den når mine øjne og arme og øre, så er jeg fuldstændig lykkelig. De to redder hver en mørk krog i mit sind - for en tid.

Jeg skammer mig nogle gange over mine diagnoser, fordi folks ofte reaktioner er, "hvad hedder de?" - "kan du ikke tage medicin?" - "du kan bare prøve nogle forskellige præparater af" og så videre derud af, og så en masse ligegyldige løsninger der ingen hold har.. Men den værste er nu engang "kan du ikke bare komme videre!!", og så blikket bagefter.

Verdens allerbedste fjolle numser og dejlige humør bomber - Verdens smukkeste dejligste banditter. Jeg vil gå igennem ild og vand for jeres dejligste smil og kys. Jeg lover jer at være en positiv mor, der KUN fortæller jer hvor ønsket, elsket og LÆKRE I er.... Og gøre mit bedste til at være et positivt forbillede for jer....

Kys


MOAR

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Så kom Vintertøjet endelig hjem til pigerne. Jeg er jo super glad for Småfolk til SIgyn Anemone 5 år. Hun passer bare det tøj som var det kun designet og syet til hende.

Og derfor var det mega lækkert og super fedt at vi så var så heldige at få lov at teste en Flyverdragt til Sigyn Anemone og en Vinterjakke til Sif Krusemynte, i samarbejde med TESTFAMILIEN.

Flyverdragten bestilte vi i 4-5 selvom Sigyn er 5 år og Vinterjakken til Sif Krusemynte fik hun i 5-6 trods hun fylder 7 til nov.. Men Småfolks størrelser variere nogle gange sindsygt meget. Så det er svært at vide om str passer hvis man køber på nettet, og derfor køber jeg som regel i butikken i Holbæk, eller hos Lottesklædeskab her i Korsør, hvor v bor. Men Lottesklædeskab forhandler ikke vintertøj.

Men de passer begge str som fod i hose, og det er simpetlhen så lækkert at have på at Sigyn anemone 5 år spiser morgenmad iført kun trusser og flyverdragt. Det er simpelthen så sødt, og ret varmt. Så nu glæder vi os egentlig bare til at test det rigtig igennem, kulde, kold blæst og våde snevejrsdage.

SIF KRUSEMYNTE 6,5 år i sin super fine vinterjakke 

Sif Krusemynte er også ret glad for sin fine bluse som også ses her på billeder, også fra Småfolk. Og den har det fineste heste print på den hvide bluse og en ret så fin sølvkant, både ved ærmer og halsen.

Sigyn Anemone i sin lækre flyverdragt - Mor må jeg godt spise morgen mad i den?????

Ikke nok med de har et super lækkert foer og der er tænkt på detaljen med at man lige kan knappe et lille ekstra stykke inden i vinterjakken, så der ikke kommer kold luft op nedefra. Men så fulgte der også denne fine fleece hue med. Den er vi super glade for.... Sif krusemynte rider hver Onsdag, og vi har ledt lidt efter en hue der kunne holde kulden væk fra ørene under ride hjelmen. Og egentlig syntes jeg også hun er for stor i år til en elefant hue.
Vi har en fra sidste år, men det bliver kun når det er mega koldt, og ellers er denne hue et hit, og så mangler vi bare en lækker halsedisse.

Den medfølgende fleece hue

Likes

Comments

Hvad er det mor ? ? ? ?

Baggesensskolen ligger ned midt i Korsør by. Stor orange bygning, jeg (som den eneste, tror jeg efterhånden) syntes den flot, jeg er nemlig træt af blå bygninger og finder farverne varme og det giver et piftt imellem alle de grå og kedelige bygninger.


Nå, men pyt med det. Jeg har lige hentet Sif Krusemynte (vores ældste der er 6 snart 7 nov). Og hendes lege veninde fra 1.A.

Vi skal hen til bilen der holde ved fronten af bygningen, og der....................... liiiige der ligger en lille frækkert bandit uden noget i, og som helt sikkert er blevet åbnet og kikket på af to teenagere eller lign...

Men sådan en frækkert bandit der lige ligger med hætten opad, den kan godt rejse visse spørgsmål på vejen forbi.

"HVAD ER DET MOAR???"

Nu er jeg slet ikke type-moderen der er bange for at tale med mit barn om sådanne ting, men jeg ved også at det kan ÅBNE, for flere samtaler jeg IKKE lige er i humør til midt på en trafikeret vej, på vej mod rideskolen vi skulle besøge idag, med legekammerat til både den ældste og yngste.

Jeg kunne da sagtens have sagt, "det er et kondom". Og så ville spørgsmålet være, "hvad er et kondom?", og så skulle jeg VELFORMULERET og med gennemtænkte ord, have formuleret mig på en måde der havde stoppet samtalen der. Men det er praktiske talt umuligt med en Sif Krusemynte, der er nysgerrig på livet og en helt igennem magisk, humoristisk person ;)

(billedet herunder beskriver hende total meget.

DET ER IKKE NOGET, JEG FORKLARER SENERE

Så mit svar var mumlende og helt igennem upædagiogisk. "Det er ikke noget, jeg fortæller om det senere". Og så måtte den ligge der. HELDIGVIS glemmer Sif sådanne ting, hvis det havde været Sigyn Anemone på 5 år, som er vores lille elefant eller rettere Ninja Sherlock, som husker ALT, intet bliver glemt. Så havde hun taget samtalen op igen senere på aftenen, og hun havde ikke givet slip før hun fik et svar hun var tilfreds med.

Endnu bedre blev det så da jeg satte mig ind i bilen og vi alle har sat selen fast, og lige mens jeg er på vej ud af Korsør siger min smukke lille Sif Krusemynte fra bagsædet. "Mor har du set sådan en her før? Ved du hvad det er???"

Jeg kikker i bagspejlet og siger, "nej jeg er ikke sikker". Sif kikker på mig i bagspejlet med de smukkeste øjne med det glimt i øjnene hun altid har når hun er stolt af noget og siger; "Det er sådan vi ser ud inden vi bliver født, altsår inden i maven!"


BOM !!!! Sådan Mutti Annamaria, så er den vist på plads.

Den stolte mor tli Sif Krusemynte 6 år


-Annamaria

Likes

Comments

Udløbs dato på denne 41 årige gamle karton

Hende her, min lille bitte Sigyn Anemone 5 år. Hun er noget af det mest fantastiske jeg nogensinde har mødt (det er begge mine piger), men Sigyn Anemone siger simpelthen de vildeste ting nogle gange.

Og idag var ingen undtagelse.

Vi ligger rigtig og nusser og jeg eeeeeeeeeeeeeelsekr simpelthen at dufte til mine piger. Jeg dufter hende helt op i næsen hvorefter jeg siger til hende, "vi to hører sammen for evigt". Sigyn kikker på mig med hendes "moar, nu er du fjollet jeg elsker dig din dejlige gamle morprut!"-blik og siger med den sødeste kærligste stemme, "ja mor, vi to hører sammen for evigt og også fra gammel tid", og så kikke hun alvorligt på mig og lægger sin smukke lille bløde hånd på min mor kind, og siger stille "men mor når jeg er gammel så er du død". Det gav et lille stik i hjertet på mig, for jeg har desværre en del diagnoser jeg kæmper med som allesammen råber, "vi er bange for at død, for så er livet jo slut og så er der ikke mere tilbage". Og selvfølgelig ved jeg godt man en dag skal dø, og jeg siger til mig selv hver evig eneste gang det slår mig, (hvilket kan være mange gange på en dag og nogle gange flere gange i timen - sådan er min sygdom desværre, men jeg kæmper og knokler, et minut af gangen, for at den ikke skal få taget i mig).


Sagen er at jeg har ikke lyst til at dø, jeg vil se alt, opleve alt og helst for evigt sammen med mine piger. Se deres børn og opleve hele verden sammen med dem. Jeg vil sidde med beundrende øje og kikke på dem som de smukkeste mest perfekte mennesker (trods fejl og mangler som alle mennesker består af), og være målløs over at de to helt igennem smukke kvinder er mine.


Det skal lige siges at hendes her Sigyn Anemone 5 år har været død og genoplivet da hun var omkring 1,5 år, hos dagplejemoderen. Hun blev kvalt i et stykke rugbrød og var klinisk død og havde hjertestop. (her er der nogle helt igennem hårrejsende, på den fede måde, oplevelser efterfølgende med ting Sigyn som helt lille fortæller os ting hun oplevede der, men det kommer en anden gang). Men som sagt Sigyn har været taget fra os. Og det gør det bare utrolig følsomt og sårbart at tale med den smukke lille pige om døden, for hun ved om nogen at livet kan slutte pludseligt.. Men vi fik hende tilbage igen og jeg ønsker mig intet andet end at se og opleve hele livet og verden sammen med de to banditter. Og helst for evigt uden udløbsdato på ;)....... Jeg dur bare slet ikke til at vide det en dag ender, jeg ville helt gerne være uviden om udløbsdatoen på den her gamle karton. Men det er jeg ikke og det må jeg bare arbejde med hver dag, hver time og hvert minut. For man skal huske at nyde livet, og det gør jeg!!!!

Så derfor slutter jeg også indlægget med et billede der viser deres tætte bånd og vores tætte bånd

Sigyn Anemone Liljefeld Anhalt 5,5 år Sif Krusemynte Liljefeld Anhalt (snart) 7 år

Likes

Comments

Jeg faldt over en Facebook annonce hvor der stod. "Er du fotograf og har du lyst til at teste vores fotobog?" Jeg tænkte," ja til begge spørgsmål, det kunne jo være et ideelt produkt at tilbyde mine brudepar når de har fået redigeret de billeder de ønsker i de tilhørende pakker."

Jeg har altid været lidt tung i betrækket når jeg så de der fotobøger. Jeg har altid haft sådan en "uuuuhha da da nej da", lige som når man får tilbud at få beklædt ens stue vægge med kork eller nervøs velour. Det er bare sådan noget man siger;" nej tak"- til.

Men efterhånden som man får flere og flere kunder i biksen (heeeldigvis), så skal man også kunne tilbyde flere produkter.

Så med tilbuddet om at teste en fotobog efter eget valg, så tænkte jeg at det nok var på tide at løfte sløret for dette produkt nede hos mig. Jeg faldt over en reklame på facebook, hvor de søgte fotografer til at teste en af deres produkter. En fotobog.

Jeg har længe gået rundt og tænkt skal, skal ikke få fingre i den her fotobog og se om det er et produkt jeg kan tilbyde mine kunder evt mine brudepar, baby mv.


SÅ KOM BOGEN HJEM

Så kom bogen endelig frem. Det tog liiidt lang tid og en masse misforståelser, de havde blandt andet ikke betalings muligheder til visa electron, men det har de så nu.

Men jeg vil rose dem for en super god kundeservice, der hele tiden fulgte op på tingene. Så det har været super tilfredsstillende at opleve, og jeg følte jeg blev hørt og at der blev fuldt op på de problemer der opstod. Fx. Så misforstod jeg hvordan man kunne designe bogen via de der skabeloner man skal bruge til at dekorere bogen med. Men jeg blev vejledt uden at jeg følte mig super dum, og de resulterede i at det faktisk blev en super sjov oplevelse at lave de der skæve vinkler og at sætte billederne ind.

DOG må jeg ærligt indrømme, at jeg blev lidt skuffet over størrelsen, selvom jeg bare kunne have målt den fra starten af. Så var den "lille" sag ikke kommet som en overraskelse. Men jeg har travlt med mit firma så jeg tænkte ikke så meget over det.

Men kvaliteten er virkelig lækker. Fotopapir i en meget tyk kvalitet. De sort/hvide billeder er lidt grønne i farven syntes jeg, en anelse, men jeg er virkelig glad for resultatet. (herunder er lidt billeder).

DET VAR FAKTISK SJOVT

Jeg har lånt denne lille måde at "dømme" resultatet udfra fra TESTFAMILIEN som jeg også er en del af. TESTFAMILIEN bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG, så det vil jeg også gå ud fra.

Nytteværdi: GOD: Ikke et must, men resultatet er flot og det er en genial gave eller en super god måde at gemme sine minder på, da man ikke har de fotoalbummer længere og alt efterhånden foregår på computeren. Så vi glemmer at printe minderne ud, og denne fotobog i de forskellige str, kan samle minderne fra en god ferie, et bryllup, en fødsel, minder med veninderne osc....

Kvalitet: MEGET GOD: Super, det er tykke sider i et stærkt og kraftigt materiale, og billederne står klart og skarpe, og flotte farver i farvebillederne. Den s/h toning er dog ikke helt s/H, men lidt grønt efterskin.

Holdbarhed: Det er svært at sige efter så kort bekendtskab med bogen, har kun haft den i lidt under en uge. Men hvis jeg skal vurdere den udfra mit førstehånds indtryk, vurderes den til at have en god holdbarhed.

Pris: GOD: Den koster 223 kr. Det er en god pris, som svarer godt overens med kvaliteten man får. Den kan købes via www.saal-digital.dk

MINUS: Hvis jeg skal finde ET lille minus, så er det at man skal hente det program ned på computeren, jeg ved godt det måske er nemmere at designe osv. Men hvis man kun skal have EN bog og man ikke er så ferm til computere osv. så er det en besværlig affære at skulle hente programmet ned først, for derefter at åbne det og så gå igennem den vejledning som jeg lige skulle lære at kende, for derefter designe og hente billeder ind osv. men har man det fint med dette, så er det en meget nemmere måde at både bestille prints og designe fotobøger på.

Kan I allesammen have en god dag... LIGE ET TIP

FIND BILLEDERNE PÅ FORHÅND OG LÆG DEM I EN MAPPE DU VED HVOR LIGGER. SÅ ER DET NEMMERE OG SJOVERE AT GÅ IGANG MED AT DESIGNE BOGEN. (og hurtigere)

Likes

Comments

Naturebaby lærte jeg at kende fordi min veninde anbefalede mig at se på deres varer via deres hjemmeside. Min veninde elsker simpelthen deres webshop, og så vidste hun tilfældigt at jeg ledte efter nogle samarbejdspartnere til min Virksomhed som Fotograf. Og i og med jeg er specialiseret i børn og erhverv og selv er meget meget glad for kvalitet og lækre produkter, så syntes hun jeg skulle kontakte dem og hører om de manglede en fotograf. Så det gjorde jeg, jeg skrev til dem efter at have luret inde på deres hjemmeside, som jeg selvfølgelig også blev helt vild med.

Jeg tilbød min assistance som fotograf og fik det sødeste svar tilbage PLUS en mulighed for at vise dem hvad jeg kan og hvem jeg er.
Det er utrolig vigtig for mig, at mine samarbejdspartnere og jeg kan sammen, jeg ved godt at det er et job, men jeg er et meget personligt menneske og jeg er som jeg er også i min virksomhed, både i studiet og på udesessions, og man ved altid hvor man har mig.

Og mit første besøg hos Naturebaby var ingen undtagelse og så var det oven i købet en super dejlig oplevelse. De er så søde og nede på jorden, og har en fantastisk kundeservice og vide om det de sælger.

www.naturebaby.dk - hvem er det?

Jeg fandt en lille artikel om Naturbaby, om hvem der startede det og hvorfor. Det er altid spændende læsning at vide årsagen bag, for så forstår man også konceptet endnu bedre, så er du intresseret, så kan du læse mere om hvem de er og hvorfor de startede Naturebaby i sin tid via dette linket herunder.

Når man første gang træder ind i "butikken", bliver man modtaget af nogle virkelig søde piger og fornemmelsen af at "man kommer da aldrig ud herfra uden at have bruge hele opsparingen eller et evt lån i huset". Det føles som en kæmpe butik/lagerrum, hvor man kan gå rundt i timer i sine egne tanker og bare shoppe, og mærke og se.

Super kundeservice og en udadvendthed som man efterhånden sjældent møder i butiksverden idag. Ja faktisk syntes jeg at de fleste service ansatte mennesker, om det er butik, kommune eller anden for for service - de mangler en god uddannelse i kundeservice og god kommunikation. Men hos Naturebaby syntes jeg personligt, de gør det godt. Man føler sig hjemme, godt modtaget og mest af alt, man føler sig velkommen.

"de er så søde og nede på jorden"

Det er en fuldstændig anderledes oplevelse at komme ind i naturebabys butik/lager/kontot miljø.

Et store lokale. og det føles næsten som om man er 8 år igen og bliver sluppet løs i BR og får af vide at man må få ALT det med hjem man kan tømme og rive af hylderne på 5 min og tage ud af butikken, med sine bare børne næver.

Man må så ikke tømme Naturebabys butik, med mindre man betaler for hver en varer, men man går rundt og tænker, " aiii den der og den der og den der, og deeeeen der, og og og og og"... og inden man får set sig om har man drømt om tanken, at hvis bare man havde vundet i lotto, så havde man tilkaldt forstærkning i form af flere flyttevogne og kørt sin vej med hele butikken.
Og det er ingen hemmelighed at det er ikke anderledes, at hver gang jeg besøger dem så går jeg rundt med savlen dryppende fra hagen og fråde om munden fordi det er så mange lækre produkter.
Og det er egentlig ikke kun fordi de har så lækre produkter at man bliver helt ør i bolden af købelyst, men også fordi det er så fede ting, lækre mærker og så forhandler de forhandler udelukkende økologiske og bæredygtige produkter til børn og sidst men ikke mindst, der er tænk over hver en detalje, så som lageret, butik i et, så er der hvad der er på hylderne, og det giver en helt speciel stemning og man får lyst til bare at gå rundt i butikken i mange timer og bare kikke og handle.

Det er simpelthen så hyggeligt at gå der på deres "lager" og bare føler sig som 8 år igen i en slik butik.. det var kun pungen der stoppede min "Alice i eventyrland"- vandring rundt i butikken, og så egentlig også det, at jeg HELDIGVIS ikke har så små børn mere.

Så er det lidt nemmere at se bort fra de LÆKRE "mor" produkter de også har.

Fotosession

Jeg er jo så heldig at de syntes det er et godt arbejde jeg levere, og jeg vil ikke bytte lange køreture og mærkelig arbejdsstillinger med tunge kameraer, for noget som helst i hele verden, for jeg elsker at gøre det jeg gør NU. Og derfor er det også så pokkers vigtigt at finde gode og dygtige samarbejdspartnere, som kommer igen.

Så bortset fra fotsessions og det at de er mine samarbejdspartnere. Så vil jeg ANBEFALE at man liiige slår et smut ind forbi deres webside og ser deres udvalg. Og selvfølgelig så sætter jeg lige mit billede ind her til sidst, jeg er stolt af mit arbejde og simpelthen så taknemmelig for de vil se mig igen og igen. Så her er lille Paya, der simpelthen er så sød. Og det er selvfølgelig dygtige Maria der har liiige har "bundet" den fantastiske krans på Payas hovede. Hun er simpelthen så dygtig til detaljer.

Indtil vi ses igen - ROCK ON

Likes

Comments

âme pure - så røg jeg også på vognen

Vi har allesammen hørt om dette produkt efterhånden, og jeg er slet ingen undtagelse. Jeg så de der reklamefilm hele tiden og tænkte hver gang, at det var ikke almindelige piger eller kvinder som jeg.

Jeg følte at det var et reklame fup nummer, hvor der i den anden ende sad en kroatisk mafia og grinte hvergang der rullede penge ind fra en frustreret pige/kvinde med uren hud, som bare gerne ville se normal pæn ud igen, og som blev bondefanget i et spil af "du får aldrig dine penge tilbage" - spil.

Jeg har altid brugt body shop så længe mit hovede kan huske. Og eftersom der sker mange uforklarlige ting deroppe så er det ret lang tid. Smiler.... Og med mit job som Fotograf og Musiker, så har min hud og jeg et meget personligt forhold, og den straffer mig med det sammen hvis ikke jeg passer og plejer den som en babys lille numse. Skin tonic - rense masker - muddermaske - næseplaster fra REVITALISERE (til at tage hudorme) - cremer og serummer mig op og ned af den længste flod i verden, men hvad gør man ikke for at ens ydre skal se nogenlunde ud efter to graviditeter og millioner af søvnløse nætter, pga firma og babyer. 

ØV!!! - det virker 

Jeg tænkte at "hvad pokker - hvis der kommer et knald godt tilbud så springer jeg på og prøver, jeg vil danne min egen mening omkring dette produkt, og hvis det går helt galt, så må jeg blive en del af den kroatiske mafia´s ring af frustreret kvinder der så må sidde med dårlig hud og trætte the poser under øjnene, for at komme til at se nogenlunde ud efter to graviditeter og opstart af firma".


jeg klikkede BESTIL og fik kvalme

Jeg fandt et godt tilbud og fik bestilt og så måtte jeg bare vente og se hvad pokker der skete. Jeg gik grinende ind til min mand og sagde jeg havde brugt alle mine spare penge på at se yngre ud og nu måtte vi se om det virkede.

Og så måtte jeg bare vente på pakken kom hjem.

Efter et par dage så ankom pakken med produkterne. Og efter at have læst instruktionerne, som jeg personligt syntes var forvirrende, men det er kun mit hovede der er mega dårlig til at forstå sådanne brugsforvirringer.

Men jeg gik igang og jeg skrev ind i kalenderen hvornår jeg skulle bruge den og hvornår der skulle være pause. Jeg er super dårlig til at huske og få gjort tingene i et bestemt mønster, mit hovede rummer alt for meget info så der er ingen plads til at huske hvornår og hvordan hvis tingene skal gøres på én bestemt måde hver gang.

Efter nogle par uger skulle jeg så til iloveplaytime i Paris med to veninder, og den ene gave mig et godt råd, da jeg allerede efter to uger allered havde glemt flere aftner og ikke var helt klar over om og hvornår jeg måtte bruge de produkter jeg plejede at bruge, og var på randen til at opgive hele det rulleri. Men min veninde fortalte mig at hun havde fået et godt råd at rulle hver aften op og ned og hen og tilbage og på kryds og tværs begge veje, HVER AFTEN et stykke tid evt en uge og så holde et par dage fri og så rulle lidt igen. IKKE MERE end 5 min af gangen fra jeg startede at rulle til jeg havde smurt gelen på.

Det hjalp helt vildt at jeg ikke skulle følge et helt bestemt mønster. Det havde meget at sige for mig hvordan jeg fik brugt den og bare resultatet var allerede at se tre dage efter,

Det virker det rulleri

âme pure® Collagen Therapy Gel er en unik kosmetisk gel, som indeholder det aktive og hudforyngede stof Betox93™ (ren naturlig betaglukan).. Gelen trænger dybt ned i huden, når den anvendes sammen med CIT Roller og stimulerer effektivt hudens immunsystem. Huden skulle eftersigende bliver fornyet og beskyttet både indvendigt og udvendigt.

Og det virker - kan jeg sige jer. Jeg er så glad for min gel og min rulle. Ja selvfølgelig gør det ondt i starten, men det vænner man sig til, ligesom at plukke øjenbryn.

Jeg kan mærke at huden arbejder når jeg har fået rullet ansigtet og smurt gelen på. Jeg bruger et pump når den er ny, og to når den er ved at være tom (hvilken den desværre er snart), man skal ikke pøse gelen på.

Først vasker jeg ansigtet med vand og bakterie dræbende sæbe fra Apoteket, og dernæst pifter jeg lige den der SANITIZER SPRAY - hen over ansigtet. og så går jeg igang med at rulle op og ned og på kryds og tværs mv, ikke lang tid og så indenfor 5 min , tager jeg lige et eller to (MAX TO) pump fra gelen, og smører den i ansigtets retninger.

Jeg har altid rullet lidt ekstra der hvor mine problem områder er, næsen (hudorme) hagen (uren hud) og under øjnene (poser) Og det er vildt så meget forskel der egentlig er. jeg er imponeret over resultatet. Og jeg er også en der helt sikkert kommer til at skulle have en ny når jeg når dertil.
Desværre har de også andre produkter, så som RYNKE udglatnings gel/crem og CLEANSING GEL. SUK, men når jeg får råd så er det helt sikkert på min liste over ting der sakl prøves og eg skal nok skrive om min oplevelse helt ærligt, når jeg får mulighed for at købe produkterne.

Indtil da -


Mine varmeste anbefalinger herfra.

Likes

Comments

Så blev jeg nød til at prøve, der var et tilbud fra Saal-Digital Fotoservice GmbH, som tilbyder print. Og da jeg længe har gået i mit firma og tænkt jeg ville se om dette fotobog egentlig var noget for mig at tilbyde, så ville jeg tage changen og tilmeldte mig. SPÆNDENDE. Og så blev jeg udtaget, nåååå ja så må jeg vel hellere ;)


Først får man en sød lille mail fra dem der starter på tysk, og fortsætter længere nede på dansk. Heri var en rabat kode man kunne bruge så man kunne finde den bog man gerne ville give sig i kast med og så bruge rabat koden når man skulle betale.

Her er så det første jeg undrede mig over. En rabat kode på 225 men ingen af bøgerne kostede dette beløb. Når nu man giver sig i kast med at lave rabatter mv, så burde rabatten passe til produktet.. Dernæst efter at have brugt 8 timer på udvælgelse og design, så tager de IKKE visaelektron, så jeg skal nu til at oprette en paypal konto.

Jeg kontaktede herefter kundeservice og det blev så straks rettet, så nu virker det. super fedt!!

Designet


I starten syntes jeg ikke det var lige at gå til, men da jeg knækkede koden, blev det super sjovt at lave og designe.

DET ER BARE EN GOD IDE AT VÆLGE BILLEDER UD - INDEN DU GÅR IGANG!!!

Efter at have brugt timer på at udvælge de billeder jeg gerne ville bruge (har jo en million som Fotograf), så blev det faktisk super sjovt at lave bogen.

Jeg brugte 3 timer tror jeg på ta rykke rundt og skrive og rette til og ombestemme mig, og til sidst bestemte jeg mig for bare at sætte billeder ind og så selv skrive teksten ind med en fin tusch. Går nok i bog og ide og finder nogle sjove tuscher og skriver lidt personligt håndskrevet ind til pigerne.Jeg har endnu ikke fået den hjem, da der var en fejl med koden så afventer at den kommer hjem. Jeg er meget spændt på resultatet og på kvaliteten i papiret og indbindingen mv.


Men jeg har lagt lidt af de billeder jeg har brugt i bogen, ind her... Glæder mig ti at se den, da jeg faktisk er blevet lidt bidt af tanken om at lave en bog til hver af pigerne hvis det viser sig at blive godt ;)


Hav en fantastisk dag derude


-Annamaria Anhalt

Billederne er taget af undertegnet Annamaria Anhalt

Likes

Comments

Test af Knuthenborg Safaripark

(Turen til Knuthenborg er sponsoreret med henblik på test).

Søndag d.4 juni var vi inviteret til at gæste Knuthenborg Safaripark. For dem der ikke kender Knuthenborg eller ikke har været der endnu, ligger safariparken middelbart sydvest for Bandholm på Lollands nordkyst. Safariparken har flere end 1200 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Og det er opkaldt efter Godset Knuthenborg.
Vores lille familie på Farmand, Sigyn Anemone (5 år), Sif Krusemynte (6 år) og mor Annamaria, havde glædet os helt vildt til at tage i Knuthenborg sammen med TESTFAMILIEN. Sif havde dog 39,4 men ville så gerne med, og eftersom vi jo havde dyner og puder med til at bygge hule med bagi. Så tænkte vi hun skulle have lov til at tage med. Og det endte alligevel med at vores dejlige venners skønne unger valgte at kører med os. Så da alle sæderne var lagt ned og alle dyner og puder var lagt rigtigt, så sad de deromme og hyggede mens mutti kørte bilen og lyttede til deres skønne samtaler.


Det første man ser når man kommer derned er den velkendte allé med de smukke træerne der strækker sig helt ned til indgangen, hvor man kører ind, i sin egen bil. Det er en lidt ambivalent følelse, for det er så mega hyggeligt at sidde i sin egen bil og vi plejer altid at lægge sæderne ned og fylde det hele dag i med dyner og puder. Og ikke nok med det, så er der lavet poser fra IKEA med snacks af gulerødder, agurker, kiks, nødder og bær og hvad hjertet ellers kan begære af mad og drikkevare.


(Her Sigyn Anemone i HULEN..)

Men igen så føler jeg mig bare som indbyggerne fra filmen Lorax der forurener det hele omkring sig uden at tænke på andre, og slet ikke dyrene. Man holder jo i tomgang alle steder og dyrene står lige op af bilerne eller tit og ofte tæt på vejen. Men når det er sagt højt, for at få min dårlige samvittighed ud af maven! Så er det altsår sådan en hyggelig tur. Der er et eller andet Jurassic Park, det med at komme kørende imellem de ”vilde” dyr, og nogle steder FARLIGE dyr, (og så er det selvfølgelig forbudt at stige ud af bilen), det er på en eller anden måde mega spændende, og (nu er jeg jo vild med eventyr og sci-fi) det er som om den der store T-rex pludselig kan dukke op imellem træerne og vandglasset det ryster når den kommer hen imod hvor man kører.

Det er også en fuldstændig vild følelse at sidde i en bil inde hos Tigerne og Ulvene, og selvom dørene er forsvareligt låst, så kan man ikke lade være med at holde lidt ekstra i bagsmækken eller i dørene når de kommer helt tæt på. Det gør dog ondt at der er så meget uudnyttet skov som godt kunne bruges til at give Tigerne og Ulvene et større bur. Jeg ved godt det er mega fedt man kan se dem og jeg bliver lidt Annamaria 4 år, når den kommer luntende på sine enorme poter og ser ud som om den kunne æde dig. Så føles bilens metal plader og skum isolering ikke som om den beskytter særlig godt, nej det føles som gennemsigtigt papir den lige kan rive hul i og så bare løbe afsted med dig. Og det samme gælder inde hos ulvene.

Jeg er jo ulve menneske og begynder næsten at tude højt at hyle når jeg ser en. Denne gang kørte jeg bilen da farmand skulle Vlogge, men sidste gang sad jeg bagi, op af bagsmækken og havde armene på klappen, så de vandrede frem og tilbage langs bilen og stod lige op af bagsækken, som gjorde at Annamaria 4 år her, gik et adrenalin kick jeg tror aldrig jeg har prøvet før, ikke engang i Tivoli. Og det er jo mega fedt, for det er jo det det handler om, at kunne komme helt tæt på dyrene og se dem i deres egne omgivelser og lidt på begges premisser, og så liiiige mærke hjertet hopper en gang over fordi man er helt tæt på ens ynglingsdyr.

Men der er jo så dejligt i Knuthenborg og inden man får set sig om så har man været der en hel dag. Børnene elsker at de kan komme ud og røre ved geder og æsler og komme tæt på zebra og giraffer, antiloper, strudser, aber, gnuer osv. Og Knuthenborg fornyer sig jo hele tiden, men det kommer jeg til længere nede, for det var nemlig et kæmpe hit i år.
Men der er smukt i Knuthenborg, overalt er der smukke rododendron buske der er på høje med girafferne og de smukke træer der står stolt igennem hele parken, det er super smukt og en dejlig, dejlig tur. En tur jeg varmt kan anbefale til alle at prøve.
Sikkerheden tænker du måske. Den er helt i top, der er Knuthenborg personale over alt, de kører rundt mellem bilerne i de forskellige kontinenter eller lukkede indhegninger, og holder øje med ingen gør noget de ikke må. På stederne hvo man godt må gå ud, er de også nærværende og er der sammen med dig og dyrene. Så ikke nok med at jeg føler mig meget passet på mern dyrene er også beskyttet imod menensker der ikke ejer selvdiciplin.

LIMPOPOLAND
Så kommer vi til dette års kæmpe hit ”LIMPOPOLAND”. Nøøøøj det var ikke til at få ungerne med ud igen. Den nye KAMPALA EKSPRESS rutsjebane. Ja selv jeg kunne sidde i den, man sidder ligesom på et sæde 3 stk i hver vogn, 3 vogne i alt og så spænder man en slags sikkerhedssele henover sig, og denne har magnetisk luking.
Det var super hyggeligt og man havde lyst til at prøve den igen og igen, og derfor var køen også derefter, men pyt med det, det ved man jo.
Noget andet var deres vandrutsjebane CONGO SPLASH, puha det var kun farmand der kom op i den, normalt plejer han ikke være den vilde rutsjebane gæst, men nu skulle han vlogge om det og så skulle det prøves (se den på Youtube.com under Marius Anhalt). Det var en vild tur sagde farmand, men sjov, så helt sikkert også et besøg værd, men da det regnede den dag var der ikke så mange igen der hoppede på den, den er nok allermest helt i top på en meget varm sommerdag.


(Filmen kan se vi dette link: https://www.youtube.com/watch?v=IAsThIgkkWQ)

Men ikke nok med rutsjebanerne, der var også bygget en ny vulkan man kan klatre på, ikke så god i det regnvejr vi havde men ungerne var vilde med den, selv vores yngste, der ellers normalt ikke er til klatren mv. Vulkanen hedder KILIMANJARO og ligger nede bagerst bag VANDLEGEPLADSEN, som også blev flittigt besøgt selv i regnvejret. Og så er der det store område med tømmerflåder og hængebroer NATURLEGEPLADSEN. Ja der er nok at tage af for ungerne når de har siddet inde i bilen og trænger til at strække benene. Vi skulle lige have et overblik på dem engang imellem, og ellers ville de gerne rende rundt og lege, hvilket de også gjorde i et par timer, (ja tiden går hurtig).


MADPAKKEN

Man kan selvfølgelig selv medbringe maden, eller man kan vælge at købe noget i cafeteriaet. Vi spiste mad sammen alle sammen, det var super hyggeligt og der sidder man under disse kæmpe telte på bænke sammen med alle de andre, og alt imens så render ungerne frem og tilbage og hygger sig, det er super skønt. Det eneste minus er alle de hvepse der er om sommeren, det er en smule voldsomt, der skal man passe på sine drikkevarer og se på maden inden den ryger i munden.

Og det bedste er, at når ungerne ikke gider LIMPOPOLAND længere (hvilket nok ikke er største delen af den unge befolkning), så kan man aaaaaaaltid lige tage en tur mere i Safariparken. Det gjorde vi i hvertfald, selv om det var imod pigerne vilje, så fik vi alligevel set tigeren og ulvene endnu engang og denne gang kørte vi ikke 10-15 biler rundt derinde, men kun os, det var den fedeste oplevelse. Og endnu mere nervepirrende da Tigeren rigtig vr vågnet og vi kom meget meget tæt på denne gang.


Så min bedømmelse af KNUTHENBORG SAFARIPARK, er 4 ud af 5 stjerner.

1 stjerne for dyrene og den dejlige oplevelse.
​1 stjerne for det trolig søde og hjælpesomme personale. 
​1 stjerne for Limpopoland. 
​1 stjerne for sikkerheden.
​Den sidste stjerne manger fordi jeg stadigvæk syntes der mangler et større sted til Ulvene og Tigerne. De fortjener at kunne strække benene og så syntes jeg stadigvæk trods alt, jeg forgifter dyrene med min udstødning. En eldrevet bil som i Jurassic park havde gjort oplevelsen mere ”lovlig” i min verden. Men jeg ved det koster mange penge og sikkert er umuligt. MEN det afholder os ikke fra at tage turen endnu engang. Vi skal helt sikkert tilbage til KNUTHENBORG igen for der er så dejligt og det er en super dejlig oplevelse. 

Prismæssigt så syntes jeg det ligger i den dyre ende af oplevelser man kan tage på med familien. Entre BARN 130 kr  VOKSEN 220 kr, så bor man i nogenlude distance er det måske en ide at spare sammen til et årskort, det kan langt bedre svare sig, hvis man har tænk sig at besøge Knuthenborg bare to gange på et år, så er pengene allerede sparet.

Åbningstiderne kan man se på deres hjemmeside, bemærk at det kan ændre sig i de forskellige sæsoner. Og måske skulle vi tage dertil i den lidt koldere periode, da man jo r pakket godt ind i bilen og bare kan sidde der og nyde Safariparken på tæt hold. Og ellers så er der også den mulighed at man kan OVERNATTE der, det må vi helt sikkert prøve engang, det kunne være så fantastisk.


Annamaria Anhalt
09-06-2017

PS.

Vi var så heldige at bliver overdådigt forkælet med produkter på turen. TESTFAMILIEN delte disse helt fantastisk "GOODIEBAGS" ud underfrokosten, super lækre produkter fra Australian Care og Aderma, TOMS mv. Ja så kan man vist ikke klage rtods regn og kulde.


Likes

Comments

Første overnatning på Hospitel (HOTEL) med Sigyn 5 år alene med mor.

Nu er det sådan at engang imellem, når vi har råd, så napser vi hvert vores barn og tager lang pokkers i vold med dem. Ikke fordi vi ikke kan lide at se på hinanden, men fordi vi elsker at være alene med dem hver især. Der sker bare et eller andet når de har en mor eller far alene. Tiden og hyggen sammen med dem, bliver bare helt anderledes og meget koncentreret. Der er ingen kamp om pladsen (ikke at der er det så forfærdelig meget), men tiden og oplevelserne er bare meget anderledes.

Jeg har været i London med Sif alene og på Hotel både med Sif (ældste ) og Sigyn (yngst og frækkest) både sammen med Sif alene også (eller som Sigyn siger så fint – Hospitel, så det hedder det altså herhjemme nu) 3-4 gange i løbet af de sidste par år. Dertil har Farmand også været afsted med Sif alene.

Men denne gang var det altså Sigyns tur. DET VAR EN FEST!


CROWN PLAZA HOTEL Copenhagen 

I vores familie er det kutyme for ungerne at det første de skal gøre når de ankommer til HOSPITELLET, er at tage et karbad eller brusebad. Så hos os har Bad tidsbestemte navne og når man er på hospitel, så hedder de her i Sigyn Anemones, meget nøje beregnet verden. (For vi skal helst ikke gå glip af nogen som helst bade).

De hedder følgende; Vi er lige ankommet bad – natbad – morgenbad – natbad – morgen vi skal afsted igen bad.

Og det er så her jeg (Moderen) kommer ind. ”Mor du skal med i bad”! Siger de altid og det er jo ingen undtagelse når det er karbad, og ”Gods bless the child”- tænker jo ikke over den mindre airbag moderen her, har sittende bagpå (sagt på bedre Fyynsk). Hvis man kender mig ved man, at jeg bagpå har påmonteret de 25 af de kilo jeg tog på efter at have været gravid – gange 2. De sidste 5 kilo sidder foran, så uligevægten har givet en del rygproblem, men det er en mindre detalje når vi taler om B.A.D´etttttt. I mit hovedet udspiller der sig en mindre skræk scene af format med lyd og actions rullefald og mega stunts med biler der sprænger i luften samt en mindre invasion fra en zombihær, der kan løbe og æde på samme tid. Ca sådan udspiller det lille bitte nano sekund fra Sigyn med bedende øjne kikker på mig, til jeg har åbnet munden for at prøve at formulere et korrekt svar, der IKKE skal bide mig i min bagdel senere. ”Det er ikke fordi mor ikke vil med i bad, deeeeet er mere fordiiiiiii”, - ”aiiii moaaaar” udbryder Sigyn med samme, ”vil du ikke nok med i nat bad, bare dig og mig”?? Og det er så her hendes smukke hoved vipper ganske lidt på skrå, og den lille bitte lækre kysse underlæbe bliver skubbet frem i den sødeste ”be´om mund”, og hendes helt utrolige smukke øje blinker op imod mig, ”pleeeeease moar, så er du søøød”, og hvad kan man sige til det? ”Selvfølgelig vil mor utrolig gerne, ned i det meget smalle badekar, hvor ikke engang mit ene lår passe ned i”.

Så sker det, jeg sætter mig i badet, vel og bemærket i det meget lave vand. Og der, til Sigyn mega forbløffelse, stiger vandet PLUDSELIG til uanede højder. Jeg smiler meget sødt mens jeg bider mig i læben for ikke at bryde ud i højlydende gråd, mens Sigyn meget ivrig siger HØJLYDT men sødt. ”aiiii moar, seee, der er mega meget vand i badekarret nu, ligesom en bølge.” Og det er så her, ligesom i en gammeldags tegnefilm hvor cayote ulven, hvor den lige har fundet ud af at den sår i frit fald, hvor den får et meeeget snævert ansigts udtryk – at det er lige præcis sådan ser mit ansigt ud.

Heldigvis ser Sigyn det ikke, da hun i overlykke plasker rundt på de 7 milimeter der er at lege på imellem mine ben der på elegangt vis, prøver at skrumpe ind til tynde stænger, så mit lille bitte barn kan sidde i det EKSTREME smalle badekar.

Så er det så at jeg skal op …… smiler …..

FAST bestemt på at jeg IKKE skal stå op af badekarret mens det sidder fast på ballerne, ”vrider” jeg mig løs af det EKSTREME smalle badekar. (HVAD ER DER MED SMÅ BADEKAR OG HOTELLER??). Og igen til Sigyns kæmpe forbløffelse, med hele hovedet nede i badekarret udbryder hun, ”aiiii MOAR, nu er vandet helt væk”!

Ja – så meget for badekar på hotellerne, men hvad gør man ikke for at gøre sine smukke prinsesser glade og lykkelige.

Likes

Comments