Slutar denna bloggen nu... Pga att jag inte hinner och få blir jag stressad typ så hejdå!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bloggade inte igår eller i torsdags gör jag hann inte, men igår så Sov jag över med den kompis hemma hos mig och vi hade också gäster som kom deg blev fullt i huset men det var kul! Vi gick och la oss vid ett och sen vaknade jag av att jag nästan hade ramlat ur sängen flr min kompis tog all plats... Så hörde jag att våra gäster som sovit över(för dom bor långt borta) att dom hade vaknat då hicka jag ut och frågade om den minsta ville följa med in och dra av täcket på min kompis så hon vaknar😏 hon ba: men nej! Gr mig det!! Och eftersom vi skulle till stallet 10 och klockan var 9 så var det dags att gå upp och äta frukost och. Sen åka till stallet! Det var en ny termin på ridskolan så vi fick inte välja hästar och jag vara så nyfiken på vem jag skulle få, jag fick en lite skock för jag fick Zeke som bara vill springa hela tiden och jag har aldrig haft han så det var en rolig men samtidigt en jobbig lektion... Ikväll kommer mina kusiner hit så ska vi äta osv.Cocos!

Likes

Comments

1. Heter emma
2. Är född 2001 i juli
3. Har en bror
4. Har en hund
5. Som heter Elsa
6. Jag rider
7. Men har ingen egen häst
8. Bor i Halland
9. I Halmstad
10.innan hade jag 5 speglar i mitt rum
11. Min säng är 1.20 cm
12. Har världens bästa kompisar
13. Filmerna om Flicka äger
14. Det är en häst film
15. Jag och min mamma har helt olika stilar så när vi gjorde om mitt rum så blev det lite tjafs
16.jag har haft en sköthäst som heter Läkerol
17. Hon var den bästa! Men fick flytta för hon blev sur i hanteringen
18. Jag är runt 1.60
19. Väger 46 kg
20. Mina favorit vs är pure-seduction och mango temptaition (stavning)

Likes

Comments

Idag hade vi idrott... Det är mitt favoritämne men idag var det så jobbigt att när vi fick en lite paus höll jag på att svimma nästan😂😂 men det var ändå kul för vi har en så bra lärare, samma sak i matten det är inte så kul och ibland kan det var lite svårt men vi har en så bra lärare art det blir kul! Tänkte göra en så 20 saker om mig lista! Imon kanske det inte blir något inlägg för jag ska vara i stallet till halv nio så efter det gör jag inte så mycket... 20 saker om mig kommer upp snart!


Likes

Comments

Hej! Just nu har jag inget att skriva om så deg blir en lite text idag... Min kompis fick tre böcker i julklapp jag har läst två av dem men nu vill jag läsa den tredje för dom böckerna är då sjukt bra!! Dom handlar om Millan, jag har inte läst dom på ett tag så jag kan inte det i huvudet, men det är jättebra böcker för er som gillar hästar! Dom är skrivna av Pia Hagmar. ¡Adios!


Likes

Comments

Det var en vanlig dag i skolan fick bara en läxa som var ganska lätt gjorde den bör jag kom hem övade lite spanska... SEB helt plötsligt ringer min kompis som är i stallet och säger att min ridlärare har försökt nå mig men det har inte gott, men få ville dom att jag ska vara stalltjej nu på Måndagar igen, jag har alltid varit på måndagar fram tills för några veckor sen men nu ska jag tillbaka så det känns bra! Hoppas ni har det bra!


läkerol min gamla sköt häst som nu har flyttat

Likes

Comments

Igår hände verkligen ingenting! Dagen bara gick, mammas kompisar var här på förmiddagen så jag var uppe på mitt rum. Sen på kvällen åkte vi till min farbror och hans sambo och deras 2 månader gammal bebis, vid 8 cyklade jag och min bror hem gör vi hade tråkigt och det är inte mer en en km dit, men så få satte jag mig och tittade på filmer den första hette sharpay's fabulous adventure och den tittade jag på för jag älskade High school musical nät jag var lite och då är sharpay med där så det var kul! Den andra filmen hette föräldrarfällan och den är så bra! Det handlar om två tvilling systrar som inte vet om att dom är systrar för deras föräldrar är skilda... Men när dom väl fattar så bytar dom plats med varandra och man kommer nog inte tycka att den är så bra nu när jag beskriver den men om ni tittar på den så kommer ni fatta den är super bra!
Idag Kom farmor, farfar, morfar och min halv mormor eller vad man ska säga😂😂 och fikade och nu ska pappa spika fast lister i mitt rum och sen är det verkligen helt klart! Har sajt att det är klart fast det är inte helt klart innan😂
Likes

Comments

Andra dagen i skolan och man har redan fått läxor... Just nu sitter jag och gör matten... På nästa lördag kommer det förmodligen upp något lite mer intressant för då ska jag rida!! Jippi!!! Jag hoppas att jag får hästen på bilden nedan 👇😊 ha de gött!
Likes

Comments

Hej! Jag glömde att blogga igår så därför bloggar jag idag om både igår och idag!
Okej, inger så åkte jag till en gammal kompis vid halv tolv också var jag där till 7, däri mellan han vi göra ganska mycket som var så kul! Och under den tiden åkte vi till stallet för hon har sin häst, också red vi ut, det var super kul!

Sen idag var det väll precis som en vanlig dag i skolan förutom att (det finns människor som flytt från Syrien på vår skola) så idag kom en av dom fram till mig och mina 5 andra kompisar och frågar oss vad vi heter och om vi har Skype eller Facebook och innan jullovet så sa han till min ena kompis och sa "i love you" och hennes namn som han uttalar helt fel😂😂 och nu så hade han skrivit hennes namn på baksidan av din telefon! Så nu är vi lite rädda... Hoppas ni har det bra!


Likes

Comments

Dagen börjAde med att jag åkte och köpte nya gardiner och påslakan till mitt rum sen åkte vi till mina kusiner och fikade och hämtade min nya säng!!! Sen en timma efter att vi hade kommit hem så kom några andra "kompisar" om man kan kalla dom det för det är mammas kompis barn som är 6 och 4 så stannade dom och åt kvälls-mat med oss så nu sitter jag här och tar det lugnt, imon börjar mamma och pappa jobba så vi måste gå upp när mamma åker... 07:45 :(

Här kommer lite bilder från idag :D


Likes

Comments