Jag har inte bloggat på ett tag,några har tjatat lite på mig 😉
Är livet himmel eller helvete? Nu menar jag inte bokstavligen! Men är livet hela tiden ett val? Villa eller lägenhet? Saab eller Volvo? Pest eller kolera? Hör hur jag låter 😂 finns det ingen gråzon som är acceptabel för omgivningen? Ja eller samhället snarare. Är allt yta där man hela tiden måste tillhöra en kategori? Jeans eller kjol? Är allt yta? Det har jag tänkt på senaste månaderna. Om bara ytan är vacker så saknar insidan betydelse? 😱
Ni som känner mig vet att yta existerar inte här på så många olika sätt.
Jag har blivit en tänkare senaste månaderna och jag har mött många människor som har gett mig så mycket både positivt och negativt. Jag har stått upp för den jag är och alla har inte tagit det positivt 😔 jag har mött människor som har tagit mig med storm då jag även landat pladask.
Jag har stora förändringar på gång i livet med jobb och ska satsa på min stora dröm,ett hus på landet 😊 det ger mig ett starkt driv.
Jag ska även sätta upp en lista med mål och önskningar i livet 😊
Kan man vara för snäll? Svar: JA!
Jag har fått höra att det är år 2017 nu och att människor har rätt att få leva det liv de önskar. Ja det är så sant! ❤️ men min kommentar är också: men stå då upp för det för fan!! ❤️💜💛💚💙
En del av mina tankar som ägare till Saab med jeans och hundar och katt 😂😂 bara villan som fattas 😜😍
God kväll och älska mig för den jag är! 💕😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu ska man utvärdera år 2016! Svårt? Inte om man är en ärlig människa 😊 2016 har mest varit ett dåligt år. Mötte en vedervärdig och elak människa som försökte förstöra för mig genom att komma med sin urusla människosyn och försökte även att slå mig i ansiktet med sin mobiltelefon till dig vill jag bara säga: du är ett as! 💩

Aslan blev riktigt sjuk med värk i leder och deppig men är nu en lycklig pudel 💕🐩 älskar sin rehab och där kommer vi att fortsätta att gå 😍

Musse har funnit lyckan på dagis 🐶😍 inget mer stressande pga sjuk granne med psykiska problem.

Jag har haft världens sämsta elaka chef som har kallat mig nedlåtande saker! Till dig det gäller: hoppas elaka människor ger sig på dig! Har nu en ny chef 😊👍

Har efter 10 år "gjort slut" med tomtemor! För er som undrat om tomtemor är bisexuell? Inte fan vet jag 😜 kanske hon är nu när staken står i fönstret och kulorna hänger i granen 🎄😂 tomtemor brinner för Hbt-frågor iallafall! Struntar i vilket lag hon spelar för vi har aldrig spelat tillsammans! 😂

Jag har fått nya vänner 😊 och ni gamla som hänger kvar älskar er! ❤️💜💙💚💛

Mitt knä fick sitt i somras men nu är man på g 😉

Så här summerar jag 2016! Ni falska oärliga människor behöver inte vara i min närhet tack på förhand! 😊😜😉

Nu ska jag lata mig! Go kväll 😊

Likes

Comments

Höna möter höna?? Låter det intressant? Jo det kan jag tro 😜 ni undrar såklart vad det innebär? Hetero bi homo? Finns det olika spelregler i relationer när olika av dessa möts?

Hur många heterokvinnor drömmer om andra kvinnor? Inte bara drömmer de kan köra sitt race för lite sex! 😂 för ni vet väl att vänsterprassel med någon av samma kön gills inte! 😂

Vet en historia då en gift kvinna lägger in en stöt på en kvinna lovar guld och gröna skogar! Då syns ett par ringar på ett foto! Men nope hon är inte gift 😳 står där och blånekar trots man två söner villa och företag för miljoner! 😳

Ska hon ha sin älskarinna i mitten i sängen ska stackaren ligga mellan henne och maken?? När de släcker för natten säger: älskarinnan: natti Lisa och natti Bosse??? 😱😂 det är fan sånt jag undrar!

Nä heterokvinnor borde kanske skaffa sig knullkompisar?? Haha hör hur jag låter! Lesbiska borde skaffa sig "stake" 😜 skinn på näsan snarare eller?

När denna kvinna blev påkommen var ju självklart allt alla andras fel! 😡 men det lär väl komma fram till tuppen i hönsgården hur ska hon då förklara sitt sug efter tjejsex?

Nu slappa lite som gäller och själv vill jag heta Sandro 😂 ska ta på mig en t-shirt från RFSL och ge mig ut på stan precis som en god vän 💙💚💛💜❤️ Vi får utvärdera resultatet 😆😂😂 tack och hej!

Likes

Comments

Fan vad skönt nu går jag på 6 veckors semester! Jag ska bara njuta 😊 och lägga all tid på mig själv.

Jag har lärt mig att allt är inte rättvist och att människor kan hysa agg till en och då säga väldigt elaka saker men jag har lovat mig själv att gå vidare på många olika sätt dels för min egen skull men att bana vägen för andra är ju också viktigt!

Är jag en dålig människa? Någon sa till mig att denne hyser agg till mig för att jag använder mig av svordomar! Ja,ibland säger jag: fan,jävlar eller annat för att förstärka en känsla. Jag sa till vederbörande att jag föddes svärande denne suckade! Jag sa att jag kom från en svärande familj. Denne säger: jaha usch! Jag är usch hela tiden för den här människan 😡

Kan man säga att någon bara säger dumma kommentarer? Utan att ge exempel? Är inte det kränkande?

En ledare ska vara god och rättvis samt ge konstruktiv kritik! Inte kränka och särbehandla människor! Den ska väl även vara en förebild? Inte trycka ner människor som är yngre.

Jag kanske ser dum ut men om man orkar lära känna mig så upptäcker man kanske att jag är snäll och omtänksam samt openminded!

Nu lockar kudden fanimej! 😜 ta ingen skit gott folk! Då jävlar får man faktiskt lov att säga natti 😴

Likes

Comments

varför är kvinnor ofta bittra underreden? Nu undrar ni kanske vad det är? Ni får tolka det hur ni vill men för mig är det ett finare ord för bitterfitta ;-) jo,jag låter kanske hemsk haha :-D men låt då bli att läsa vetja!

Jag har alltid fått höra från en människa att hon uppskattar min ärlighet mitt raka sätt att vara och att hon älskar min personlighet. Vad roligt kan man ju tycka eller? Jo jag kan säga att man uppskattade det till den dagen jag var ärlig och rak och kom med lite kritik till henne själv ;-) då blev hon då plötsligt ett åskmoln haha! Men passar det inte så säger jag tack och hej leverpastej! Eller fuck you!

Blir man klokare med åren? Efter 50 år då går kanske klimakteriet in och man blir ett bittert underrede haha :-D nej nu ska jag inte dra alla över en kam jag har fått nya bekantskaper som jag är glad att jag satsat på,eller haft mod att gå emot strömmen för vad andra tycker!

Kan någon slänga bort 10 års vänskap då den är maktgalen? Är det bittert? Eller avundsjuka?

Sedan måste jag säga att tystnad är ljuvligt! Jag har mina vaxproppar kvar :-D

Idag har jag lärt mig att vi kan åka ut i rymden och besöka andra planeter! Vi kan byta kön! Ja det är år 2016 men vissa saker ska vi lösa med tre streckgubbar på ett papper och stå upp för andra människor det klarar vi inte av?

Våren är här iallafall ❤️😍 go kväll 😃

Likes

Comments

Om jag fick en slant varje gång någon kommer med goda råd så hade jag varit störtrik nu ;-) är så jäkla trött på människor som hela tiden ska veta bäst! Jag väljer själv vad jag vill göra och har ju klarat mig finfint. En del pratar t.o.m bebisspråk med mig haha :-D kan man ju skratta åt men just då när det händer då garvar inte jag.

Min framtid vill jag satsa på! Har tänkt kika på studier vill ju gärna arbeta inom KBT det är intressant och man ser ett märkbart resultat. Men då säger ju klart någon att det är ingen brådska och säger även "naw lilla du" man får bara nonchalera ett sådant sätt ;-) inte blir jag glad iallafall! Sedan har jag upptäckt att någon som vet att jag tycker om vederbörande nu börjar utnyttja det hm? Är det inte ömsesidigt? Sådant ska jag fundera på ett tag framöver.

En del människor har försökt att bestämma vem jag ska umgås med. Men här har de gjort bort sig! Jag är väldigt bestämd med vilka jag vill ha i min närhet och det kan aldrig andra bestämma åt mig! Jag har faktiskt gjort ett val och till er det gäller säger jag bara: acceptera mitt val eller dra åt helvete :-P

I fortsättningen kommer jag att stå mig själv närmast! Jäklar så svårt men jag är envis! Folk vill inte alltid väl de vill endast bestämma och styra och det heter att de är hjälpsamma? Nu ska jag slappa och har lovat mig själv att aldrig googla på diagnoser ;-) jag har nämligen add aspergers syndrom och tourettes enligt vissa test på nätet! Mmmm vad säger man?

Likes

Comments

Har fått ett gott skratt häromdagen då en vän och jag pratade om livet och kom fram till:hur många fikusar finns det i världen? Vi sa hur många människor sitter i garderoben utan att komma ut? Ny filmtitel på gång? Nejdå! Men man bör kanske tänka på att alla som mår dåligt eller utmärker sig på annat sätt inte automatiskt är fikusar!

Vi är ju inne i en tid då människor vill experimentera på gott och ont! var väl därför vår gaydar arbetade och andras gaydar verkar också arbeta :-P den dagen jag vill att någon dyker upp hemma hos mig naken under sin morgonrock med en stor glipa för att denne vill visa allt då hojtar jag till! Bli nu inte förvånad om jag ALDRIG hojtar till!

Nu har jag verkligen bestämt mig för att göra slut! Ibland är det svårt att avsluta en relation som har varit långvarig men på senare tid har jag funderat och kommit fram till att det är det enda rätta! Jag har grubblat länge och ja jag vet att ni är några som har sagt till mig att avsluta relationen! För en människa som endast tar och aldrig ger ska man ge upp! Speciellt när den gör allt för att förstöra självförtroendet!

Man kan vara en god och snäll medmänniska utan att ha några baktankar :-) jag är det till 100 % och tycker att man ska vara en god människa mot alla oavsett vilka de är om det ger mig motvind struntar jag fullkomligt i! Finns alltid skvallriga människor och de har väl inte något annat att göra så ser jag det!

Likes

Comments

Jag är inte någon godtrogen människa MEN jag tror gott om människor till det bevisat motsatsen! Igår fick jag en kalldusch när jag upptäckte att en människa som varit god och vänlig mot mig helt plötsligt har gått över gränsen. Jag känner mig kränkt! Det är som att vederbörande har rotat i mitt innersta och tagit en bit av mig. En obehaglig känsla om ni förstår vad menar? Varför gjorde denne så? Är jag svår att lära känna? Frågan är väl fri om man undrar något om någon så länge det tillhör folkvett! Här är det stopp kan jag säga! Bli aldrig för snälla gott folk för det kan gå åt helvete!

Min semester är slut så åter i arbetets värld! Akta er för maktmissbruk :-P med de kloka orden säger jag godnatt ;-)

Likes

Comments

En väninna berättade idag att hon hade varit hos tandläkaren. De frågade sköljer du med fluor? Nej svarade hon. Då sa de: hur många gånger ska vi säga att du ska göra det? De sa att vid hennes ålder borde hon ju begripa det. Använder du tandtråd då? Nej inte det heller svarade min väninna. Då säger tandläkaren: Det måste du! Min väninna får en klapp på benet när hon sitter där i stolen med munnen öppen på vid gavel. Tandläkaren säger: för annars vill inga killar ha dig! Man ska ju lukta gott och sånt förstår du väl? Min väninna får äntligen stänga munnen och kan då svara: men det är lugnt för jag gillar tjejer :-D ja sedan var det väldigt tyst i det rummet sa min väninna. Tandläkaren gapade större än vad hon hade gjort under hela undersökningen ;-)

Idag har jag gjort nytta här hemma :-) bara en vecka kvar på min semester. Men ska njuta lite till ;-) Idag gjorde jag en spontan och hjärtlig sak som typ "gled ur näven" men det kommer fler gånger. Mer än så säger jag inte! Nu ska jag lata mig i soffan och bara vara :-)

Likes

Comments

Idag blev det en långpromenad på stranden :-) det var riktigt skönt! Musse passade på att ta sig ett dopp. Sedan träffade vi på en portugisisk vattenhund söt som socker, Musse blev nog kär ♥

Gjorde ett test för någon dag sedan på fb, jag ska visst träffa min blivande partner inom kort och leva lycklig resten av mitt liv. Då sa min syster såklart blir det en Hon Han eller Hen? ;-) Ja, det blir ju som sagt någon som börjar på bokstaven H iallafall ;-)

Som titeln lyder: är frågan alltid fri? Ja,är den det? Kan man fråga någon vad som helst? Då menar jag om man har ärliga avsikter. Om man är ärlig, lojal, snäll och har rent mjöl i påsen då tycker jag att frågan är fri. Men det gäller nog att den man ställer frågan till har samma egenskaper kanske? Hos mig är det fritt fram att fråga vad som helst hm? Lovar kanske för mycket här....

Jag njuter verkligen av min semester :-) får faktiskt lite "panik" när folk pratar om jultidningar :-P för tusan tagga ner! Är iallafall glad över att jag jobbat bort 10 kg :-D och är pigg och har energi på mina joggingturer :-) Nu blir det soffan :-) och fundera nu alla på om frågan alltid är fri :-) ♥

Likes

Comments