Det här känns helt sjukt att skriva, men det här är sista dagen på resan. Kanske det sista inlägget jag skriver?? Det är absurt?? Om jag visste att tiden skulle gå så fort så skulle jag ha nypt mig själv i armen lite oftare.

Den sista dagen är faktiskt till och med slut. Klockan är 19.50 på Bali och om 40 minuter åker vi till flygplatsen, sätter oss på ett plan och sen landar vi i Sverige imorgon. Sverige?! Imorgon?! Jag ska få träffa mina föräldrar, syskon, vänner och familj!! Imorgon!!

92 dagar har gått fort, men oj vad vi har upplevt! Jag vill säga tack till alla vi träffade på vägen, det blev verkligen ett riktigt, maffigt, stort äventyr.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Bali

Likes

Comments

Mest troligt så mördade jag stavningen på det där vattenfallet, men vad gör väl det. Här var vi iallafall idag! Att jag har badat i ett vattenfall på Bali är faktiskt helt jäkla sjukt. Skönt var det också! Det är ju ca 30-35 grader här varje dag och fuktigt i luften. Hela tiden.

Nu ska vi nog snart dra oss ner mot stan och kolla lite i affärer innan vi äter middag. Imorgon lämnar vi Ubud för fler äventyr, spännande!

  • Bali

Likes

Comments

Igår hyrde vi cyklar och tog oss runt Ubuds alla risfält och avslutade med ett besök på Monkey Forest. Hela 8 timmar var vi borta innan vi äntligen fick landa hemma på rummet igen.

Fantastiskt fint var det även om aporna var lite läskiga...

  • Bali

Likes

Comments

Idag lämnar vi Gili efter tre riktigt roliga dagar och istället åker vi mot Ubud! Det beskrivs som ett kulturcentrum så vi får väl se vad vi tycker om det. Marknader, risfält och Monkey forest ska iallafall hinnas med innan vi åker till Kuta igen.

Det ska bli kul att få spendera tid vid något annat än en strand faktiskt, de flesta ställen vi åkt till har varit för att sola och bada men nu ska vi bara få gå omkring och titta... på häftiga saker...

Är riktigt taggad på risfälten iallafall, dom verkar så himla häftiga! Så tills vi hörs nästa gång, ha det gött!

/ Anna, Kajsa & Sofia


(Det här inlägget skulle upp för två dagar sedan men pga dåligt internet blev det lite försenat)

  • Bali

Likes

Comments

  • Bali

Likes

Comments

Det stora äventyret fortsätter med ett tillskott till familjen, nämligen Sofia! Vi plockade upp henne på flygplatsen i Kuta för ett par dagar sedan och nu har vi alla tre rest till Giliöarna.

Sedan dess har vi hunnit bytt boende, bränt oss och snorklat! Superbra har vi det iallafall och snart åker vi vidare mot Ubud.

/ Anna, Kajsa & Sofia

  • Bali

Likes

Comments

Hej där hemma!!

Sen vi hördes vid sist har vi hunnit med en hel del här nere i Kuta, Bali. Vi har ju inte direkt testat på utelivet så mycket under resan men den här veckan har vi varit ut på krogen 3 gånger! Helt otroligt för att vara oss. Man skulle ju kunna tro att vi träffat människor från hela världen under dessa dagar, vilket vi också har, men lyckades även hitta på lite drygt 10 andra Gävlebor att umgås med. Fantastiskt va? Hela Gävles befolkning bestämde sig tydligen för att Bali var en bra idé i april. Vilket det också är, en jäkla ba idé. Kom hit ni där hemma med!!

Idag har vi tagit oss till stranden vilket faktiskt varit en ovanlighet de senaste dagarna. Vågorna var höga och vi hittade en ny kompis!! Hen var fluffig och älskade vattnet lika mycket som vi gör, så vi hade lite gemensamt.

Imorgon kommer en till Gävlebo och sluter upp till det stora äventyret, nämligen Sofia!! Hon är varmt välkommen både av oss och av Bali och värme är precis vad hon ska få. På onsdag drar vi vidare mot Gili T tillsammans, förhoppningsvis blir resan dit ingen repris på vår senaste upplevelse med en speedboat...

Mer om det får ni höra senare i veckan! Ha det bra så länge, det ska definitivt vi ha!

Anna & Kajsa

  • Bali

Likes

Comments

Efter försenade flyg och flera timmar på olika flygplatser är vi äntligen framme på resans slutdestination: Bali. Vi börjar i Kuta! Vi har knappt sovit något det senaste dygnet så självklart somnade jag någon timme på eftermiddagen och är nu klarvaken kl 00.08. Toppen.

Lite har vi hunnit sett och imorgon ska vi testa stranden. Boendet blev bättre än förväntat och jag har 2,5 miljon (önskar att jag kunde säga kr men det är IDR) i plånboken. Livet är bra.

  • Bali

Likes

Comments

Bilder från vårt rum i Moalboal

Cora's <3

Idag lämnar vi Filippinerna! Det blir en rätt lång resa som börjar med 4 timmar buss till Cebu. I Cebu får vi vänta två timmar innan flyg till Manila där vi får vänta 6 timmar och sen flyg till Bali.

Så vi åker från Moalboal vid 13.00 och landar på Bali ca 08.00 dagen efter om jag minns rätt. Ska bli kul att få röra lite på sig dock, personligen älskar jag att flyga så även det ska bli kul.

Vi tänkte äta tidig lunch innan vi åker in mot stan för att hoppa på bussen där. När vi hörs nästa gång är vi i Indonesien, spännande!

Anna

Likes

Comments

Hälsningar från Cora's Beach Resort, Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filippinerna, Asien, VÄRLDEN!!

Vi lever och har det bra! Bara så ni vet liksom. Efter dom turbulenta 24 timmarna vid hemska Kawasan Falls så har vi nu rehab här i Moalboal. Vi sitter bara och läser böcker eller lyssnar på podcasts om dagarna. Ibland i solen, ibland i skuggan. Underbart härligt är det.

Och god mat äter vi! Favoritrestaurangen ligger 100 m från boendet och där får man vårrullar i tomatsås GRATIS till förrätt, helt fantastiskt. Vi håller oss mest borta från stranden faktiskt eftersom vi är lite trötta på sand i sängen jämt, så för det mesta hänger vi vid klipporna utanför boendet. Här går båtar och dykare förbi hela dagarna och om man blundar så luktar det nästan som hemma vid Bönaviken. Nästan så att jag hör lotsen och måsarna, men bara nästan.

Hoppas ni alla har det bra där hemma och att ni har en fin Påsk.

Kram Anna och Kajsa

Likes

Comments