Livet

​Hej, det var ett tag sen.. Ber om ursäkt men glömde bort mitt lösenord och så!

Nu har jag en grej att skriva om, en sak som jag är arg på och ledsen. =(
Jag kan nästan ingenstans skriva av mig, försöker jag prata om mina känslor och vad jag tycker blir jag alltid avbruten och alltid gör jag fel.
Därför har jag detta ställe där jag kan sitta och skriva av mig om saker som händer mitt liv.
MIn kärlek är komplicerad och svår, men jag älskar den tjej jag är med i dag, något enormt.
Hon gör mig på super bra humör och trivs verkligen med henne något enormt.
Ibland händer det dock oförberedda saker som jag inte kan leva med.

Jag och min flickvän har varit tillsammans i drygt 4-5 månader nu och titt som tätt kommer det upp lite saker som jag inte tycker är okej, och igår hände en sån sak, och jag tänkte dela med mig om den händelsen i hopp om att någon kanske orkar läsa hela detta inlägg och kanske kan skriva en kommentar om vad ni anser om det hela.. 

Hon har känt en kille i 3.5 år men som hon aldrig har träffat irl, tydligen hade dom tidigare pratat mycket om sex och såna saker och han har funnits för henne när hon hade det svårt för flera år sen när jag inte kände henne. . 
Men igår när jag sitter och kollar på netflix ser jag att denna kille skrev till min flickvän det händer jätte sällan, sist var typ i Januari men igår var det dags igen..
Jag läser igenom deras konversation lite snabbt och stannar på ett ställe.
Där beskriver han hur stor kuk han har och hur bra i sängen hans Kn"ll kompisar tycker han är, och sedan upprepar han 2-3 gånger att dom borde dra till en nattklubb om 2 veckor..

Jag blir såklart chockad, hur i helvete kan han sitta och skriva hur stor kuk han har och vad hans kn"llkompisar tycker om honom i sängen till MIN flickvän? 
Vad fan bryr sig hon om det? Hon har mig, och inte nog med det säger han direkt efter att dom borde dra på nattklubb?!
* DING DONG, DING DONG * ringer lite klockar i huvudet om att han antagligen vill träffa henne för att bevisa och visa henne hur jävla grym han är i sängen, eller hur skulle jag annars tolka det han skrev? 

Dagen efter så skriver jag ett meddelande till denna person och undrar hur i helvete han tänker när han berättar såna saker till min tjej, är du helt dum i huvudet?

Men tydligen enligt honom var det "Lugnt" det skulle aldrig komma på tanken att göra något sånt mot henne, men ändå tjatar han varje månad om att dom ska dra till nån nattklubb.. 
såklart skriver han till min flickvän och vad han skriver vet jag inte, men säkert något drygt om att jag har skrivit till honom och snackat skit.. 

Jag förklarar för henne att hur fan kan han sitta och skriva att han har mega kuk och är kung i sängen till dig? 
DU har mig, du ska gå in där och säga att DETTA ÄR INTE OKEJ, jag har pojkvän & jag vill inte veta att du har stor kuk eller att du är bra i sängen!!
Men istället för att göra det blir hon dö lack på mig för att han tydligen inte vill skriva längre till henne och dom blev ovänner.
Men att killen skriver att han har stor kuk och vill träffa henne på nattklubb verkar vara helt fucking okej för henne?!

Blir så jävla förbannad hur man inte kan se hur jävla fel det är, spelar fan ingen roll om man har känt nån i 3.5 år man skriver inte såna saker när nån annan har ett förhållande eller vad fan tycker ni?
Är jävla sne på henne att hon inte kan förstå hur jävla fel det är trots jag förklara gång på gång..
HUR SKULLE DU HA  REGERAT OM EN TJEJ SKREV TILL MIG ATT HON HADE AS STORA BRÖST, OCH VAR KUNG I SÄNGEN? 
Men tydligen var det inte samma sak.. 

Jag skiter i om du har känt honom i 20 år eller 1 år.
Du har INGENTING med hur hans kuk är eller hur han är i sängen.
Du har mig och ska bara fokusera på mig, skulle nån tjej skriva till mig att hon har as stora bröst och ville gå på nattklubb med mig hade jag för fan iggat personen direkt pga att jag har flickvän..
Men varför kan ni tjejer aldrig stå på er??????
 #kärlek #love #problem #otrogen #bröst #kung #sängen #flickvän #pojkvän #blogg #nouw

 
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet

Jag bara sitter här och funderar på vad jag vill göra med mitt liv.
Första gången i mitt liv jag verkligen sitter ner och bara tänker på vad jag vill uppnå med just mitt liv innan jag dör.
Jag tänker på alla saker jag vill göra, hur jag önskade att folk kunde läsa mina tankar och att allt hade varit så mycket lättare då..

Jag har en sommarstuga, och jag tänker på den också hela tiden, den ligger på ett perfekt ställe vid vattnet med stor tomt. Allt som fattas är ett vettigt hus att leva i, just nu är det gammalt och inte så värst fint men egentligen så som en sommarstuga ska se ut, men jag vill ha det lite finare..
Då hade jag faktiskt kunnat flytta dit istället och bara fått leva livet i naturen och slippa ägna mig åt datorer halva dygnet, det är inte bra..
Jag vill testa så mycket, men jag vågar inte ta steget. Varför ska det vara så tungt att ta första steget mot ett bättre liv?

#liv #tankar #funderingar #natur #dator #vågaprova

Likes

Comments

Livet

Jag vet inte hur många som tittar på fotboll här eller som ens vet vad fotboll är?
Men oj,oj, oj.. Det kan inte vara lätt att heta Van Gaal idag!
Vilken tabbe. . En av PL's hetaste matcher kördes idag Man utd - Arsenal 3-2 slutade matchen.
Men det är inte det som har blivit en världs snackis, utan det är hur tränaren för man utd bara helt plötsligt lägger sig ned på gräset!? Runt om i alla sociala medier, facebook, twitter, instagram m.m. så snackar alla om denna tillfällighet och om du har missat det så tänkte jag bjuda på några goda bilder!
Här snackar vi om det perfekta livet!!
Ett måste att titta youtube klippet
https://www.youtube.com/embed/jPXhC-XnB5s

#manchesterunited #fotboll #manutd #arsenal #vangaal #mourinho #filmning #skådespelare #youtube

Likes

Comments

Livet

Vad är egentligen ett bra liv?
Man kan ju se det från hundra olika vinklar, för vissa personer är ett bra liv att bara ha en partner man stormtrivs med och sedan är man lyckligast i världen.
Andra kanske tycker att allt är skit i livet när man inte är miljonär medans andra nöjer sig med att ha en katt.

Jag själv skulle kalla ett bra liv när man är lycklig, är frisk och inte tjafsar, för mig spelar det ingen roll om jag har 1 vän eller om jag skulle haft 20 vänner, jag lovar att jag skulle kunna ha lika roligt med 1 vän som att ha 20 vänner.
Jag skulle kunna vara lycklig fast jag inte var miljonär.
Vi alla har olika krav här i livet, jag anser själv att jag inte har några större krav, har du någonsin tänkt på hur dina krav är? Har du ett bra liv, varför eller varför inte?

Mitt liv just nu är väl inte helt perfekt, jag skulle absolut kunna vara lyckligare men jag försöker ta dag för dag och inte tänka på det så mycket fast det är svårt.
Med mitt liv vill jag bara kunna vakna upp varje dag och veta att man har sin livskamrat tätt in till mig vid sängen när man vaknar, resa och dela minnen tillsammans och självklart skaffa något barn när man har åldern inne.

Jag tänker ofta på hur det skulle vara att vara miljonär, att inte behöva tänka på pengarna att kunna göra massvis med roliga saker hela tiden. . Tänk er att kunna resa till alla världens länder, och göra allt roligt som du har drömt om att få uppleva, det hade verkligen varit något och det tror jag de flesta håller med mig om.
Men samtidigt är det ju underbart att ha sina nära och kära så nära varandra, jag tror faktiskt inte att det finns så många miljonärer som har nära kontakt med sina närmaste, tänk er själva hur många som helt plötsligt skulle höra av sig om man blev miljonär och hur många "falska" vänner man skulle få.. Jobbigt!

Berätta gärna hur ett bra liv skulle se ut för just dig lite kortfattat! :D
#bra #liv #livet #miljonär #resa #sambo #vänner

Likes

Comments

Livet

Jag sitter här och kör samma visa dag in och dag ut, vakna, äta, jobba, träna, äta, koppla av och sova igen. Samma grej varje dag ungefär.

Man lever en gång i livet, och ändå gör vi såna tråkiga saker när det finns miljoner roligare saker man kan göra?
Jag slår vad om att du också har suttit och funderat på att "ändra" ditt liv, att göra det du har drömt och verkligen leva livet. Men vi alla är samma, vi är för rädda att göra förändring i våra liv.
Vi är för rädda för att lämna våra nära och kära här hemma medans man själv upptäcker världen, och gör det man faktiskt själv vill.

Jag vill inte sitta och köra replay som ett kassettband varje dag, jag vill göra andra saker.
Men ändå gör man det inte? Varför, vad är det som är så svårt?

Tänk er att bosätta sig i exempelvis Thailand några år, hälften så billigt som här i Sverige.
Har man sparat ihop lite pengar så kan man säkert leva gött i 1-2 år utan problem.
Jag spenderar här i Sverige kanske 8000:- per månad med boende/el/hyra/mat och allt vad det kan vara. Tänk er att åka till ett land som är hälften och kanske t.om ännu billigare 70% billigare, man skulle kunna klara sig på 5000:- i månaden med exakt samma förmåner som här i Sverige + att man har det 30+ med massvis med sol och kilometer långa vita stränder och kan göra hundratals andra roliga aktiviteter som inte alls är dyrt.
Liksom, vad du en ska göra i Sverige får man lägga flera tusen, hur skoj är det?

Men skulle jag välja att åka och bosätta mig i Thailand 1-2 år gäller det även att man kanske har iaf 1 bra människa med sig, att jag skulle åka ditt själv kommer inte på tanken då jag kanske inte är den person som tar kontakt med främmande personer bara sådär..
Men en sak är säkert, vilket minne det hade varit för resten av livet med en sån resa..

#thailand #resa #utomlands #bada #sola #strand

Likes

Comments

Livet

Jag förstår inte en sak, ibland när man tjafsar med sin partner slutar det ibland med att man fortfarande är arg på sin partner.
Det kan hända vem som helst, om vad som helst.

Men i vissa fall måste man ju faktiskt efter en stund veta när det är dags att släppa det och gå tillbaka till sitt "normala" liv som man tidigare hade.
Alla gör misstag, ingen är perfekt och man måste kunna förlåta personer.
Okej, inte bokstavligen förlåta alla, det beror ju precis på vad som har hänt..
Men just i mitt fall så tär det bara på mig, jag blir bara frustrerad, hon är borta och vill inte se mig på flera dagar och är med sina vänner, är det så man löser problem?
Är det inte bättre att släppa det och gå vidare så man kan vara sams och bara vara med varandra och ha den underbara kärleken man hade innan?

För varje dag som går blir jag mer och mer osäker på om det är den rätte jag har mött, jag tycker om henne obeskrivligt mycket och jag tror inte hon förstår vilken smärta jag går igenom.
Varför gör man så här mot sin partner?
Det är ju inte så att jag har varit otrogen, utan det var mera att jag en natt tittade igenom hennes mobil en natt när hon sov, och hittade en väldigt intressant sak som jag ville få svar på tal om vad det betydde, otur så lyckades hon vända allt och allt var mitt fel helt plötsligt, jag var en idiot som tittade igenom hennes mobil när hon sov och hon blev besviken på mig eftersom att jag visade att jag inte kunde lita på henne..

Men på ett sätt litade jag på henne, och jag förstår hennes frustration och jag vet att jag gjorde fel, men hittar man något så intressant som jag hittade så vill man ha svar på VARFÖR hon gjorde så..
Men det är inget jag kan fråga henne igen, för då lär hon väl packa sina saker och dra härifrån och det är det sista jag vill, visst det finns alltid 100 andra tjejer där ute, men på något vis drar jag mig till henne.. Jag brukar lämna tjejer som jag inte får ett "100% träff" med, men på något vis gillar jag denna tjej extremt mycket, hon är speciell..

Jag hoppas att hon snart kommer acceptera min förlåtelse och förstå att jag är djupt ledsen för vad som har hänt, men just nu är det inget jag kan göra utan det är bara tiden som bestämmer när hon väljer att lägga detta åt sidan..
to be continued . . .

#kärlek #älska #hon

Likes

Comments