3D Fusion ansikte/hals/dekoltage bokad i November! Känns gött att investera lite i sig själv 👍🏻
Fick en superbra deal så jag lägger mig nöjd 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, då var det klart! Jag var skitnervös före men träffade den bästa gynläkaren EVER på NÄL idag. Planeras in för operation med ryggbedövning i början på nästa år. Fixar framfallet i framväggen och kapar en bit av livmodertappen samt föreslår en mindre plastik. Det kommer nog bli bra, skönt när det är över sen! Därefter är det skrivet i sten - NO MORE KIDS FOR ME.

Vi är jätteglada för våra två prinsar men har redan bestämt att vi är klara med bullarna i ugnen. Läk informerade om att operationen skulle vara ogjord och jag skulle hamna i ett sämre läge. Sen ökar missfallsrisken när man tar bort en del av tappen också.

Så var det vikten. Både läk och op.planerare rekommenderar viktnedgång (jag med 😅) så jag hoppas att det kan fortsätta sakta neråt...
-1,7kg på ett par dagar gå kanske lite fort men jag har ätit enl rekommendation så jag antar att det är lite vätska och så...

Nu blir det lite fönstershoppande medan elbilen laddas för hemfärd! 😘

Likes

Comments

Dag 2 som känts stabil i matväg. Väldigt skönt att registrera maten så att man kan ha en verklig koll istället för att gå på känslor som man ändå inte kan lita på.
Hade jag inte haft appen så hade jag ätit myyyycket mindre eftersom känslan är - T.J.O.C.K.

Jag vet av erfarenhet att de stora hetsätningarna kommer efter en tids underätning när jag går på tjock-känslan eller håller igen för att jag svävat ut någon annan gång.

Repeterar det jag lärt mig på ätstörningsmottagningen:
behöver jag det här (mer mat/mycket mat), är jag ohungrig (alltså inte lita på om jag är mätt för det fungerar INTE)?

Och framförallt - äta regelbundet och normala portioner (vilket visat sig vara mycket mer än jag trott!)

Så det känns bra än så länge! 👍🏻😊

Gårdagens resultat av matintag. Fattar dock inte riktigt om jag måste äta upp det man bränt?!

Imån är det äntligen dags för operationsbedömning inför eventuell operation av framfall.
Efter två stora barn (första 4955g och andra 4386g) som båda ville ut ganska fort fick jag dels ett "vanligt" framfall i framväggen men också livmoderframfall som delvis gått tillbaka. Haft prolapsring i typ ett år dom funkat bra men HELLO! Jag är 32år gammal och det känns som att dessa besvär kan vänta typ 50år 😱

Så håller tummarna för att de ska bestämma sig!
😘

Likes

Comments

​Kalas igår. Idag är det storstädning och fotbollsträning som står på tur! Jag ska hålla i träningen för 5-åringarna idag för första gången. Det ska bli riktigt spännande att hoppa in och hjälpa till 😅

Idag har jag en härlig dag rent tankemässigt, vapenvila råder i hjärnan och det ständiga mat-tjatet har lugnat sig idag. 

Viktväktarna fungerar inte för mig just nu eftersom jag inte följer programmet såklart, la in en ny app igår som verkar sjukt bra också avseende portionsstorlek och sånt som jag har bekymmer med.

Lifesum heter den, uppdatering kommer 👍🏻

Likes

Comments

... Och när man är trött vinner inte min egen vilja. Sovit sisådär inne hos minstingen inatt, vår store vaknade före 06. Sen har jag haft ont i nacken i ett par dagar och då brukar jag bli ännu tröttare!

Resultat:

Överätning, alltså något som inte klassas som hets. Ibland är det svårt att skilja dem två åt men:

-sex mackor m smör, skinka och gurka

- 1liter lättfil och ca 3dl havreringar

Känslan efter är tjock, fet, skit i allt och att jag vill kompensera genom att äta mindre resten av dagen. Hade varit skönt att kräkas. Man vill bara få bort det liksom 😕

Men min sunda hjärna vet att det bara förvärrar saker och att ekorrhjulet bara spinner på snabbare då, genom att låta ätstörningen vinna.

För även om känslan är att jag gått upp 10kg och paniken över en uppgång finns där så vet jag, tack vare KBT, att det inte är sant. Jag har inte gått upp 10kg, jag är inte tjockare nu än i morse. Så att kompensera utifrån den känslan blir ju helgalen egentligen, när inget ännu hänt. Men jag vet ju att om mitt överätande fortsätter och min hets utan att jag kompenserar så blir fruktan ett faktum.

Skitjobbigt!

Likes

Comments

Ja, orden har ekat några gånger i huvudet idag. Imån ska jag försöka hotta balansen igen.

För drygt 1,5 år sedan började jag på Ätstörningsmottagningen i Uddevalla, vilket nog var något av det bästa och svåraste jag gjort. När jag väl kom till den punkt att jag ringde för att jag var i så stort behov av hjälp var det för det första väldigt känslosamt att bryta den fasad man ständigt visar upp. Sen kom paniken när jag började min behandling med samtal. Sluta väga sig och viktstabilitet skulle vara de nya målen till skillnad från min dagliga vägning och ständiga viktminskningsmål.


Och väst av allt, för min ätstörda del av hjärnan, jag fick inte göra något åt en uppgång! Dvs inga pulverdieter, ingen bantning, inte hoppa över måltider etc... Inga kompensationer. 

Kanske inte låter så farligt i friska öron men det var det allra jobbigaste för mig och tog låååång tid innan jag ens kunde ställa om.


Ska berätta mer om mottagningen i annat inlägg... Hur som är det dit jag vill hitta tillbaka nu. Viktstabilitet och inga vägningar.., Hua, inte så jobbigt i tanken som för 1,5 år sedan men det tar ändå emot. Men jag vet ju att det är just det jag behöver. Så imån ska jag göra mitt allra bästa. Äta var tredje H enligt dietisterna rekommendation och fundera över mina tankar. Vilka är de friska och vilka är de sjuka?

Likes

Comments

Kommer nog ta några dagar innan jag får ordning på bloggen men nu är jag igång i alla fall!!

Dagen går mot sitt slut och jag lägger mig med nya löften om en bättre matdag imorgon... Igen... Tanke-känsla-handling. Det blir nog morgondagens rubrik 😳😅

God natt

Likes

Comments