Vilken fin men kall dag! Vår granne knackade på då dem satt fast med bilen och var nära att backa in i en stenmur. Så vi fick ge oss ut och hjälpa dom att putta, så bilen kom rätt till slut. Men vad kylan bet i kinderna! Det är så himla fint ute, men samtidigt så himla kallt så man hellre stannar inne. Brasan går för fullt här och det är varmt och gott i vårt lilla hus.

Ha en härlig söndag!

Likes

Comments

God eftermiddag!
Det börjar mörkna ute och här väntar en riktigt lugn kväll. Var en sväng på Torp med Mamma och pappa tidigare och sprang runt på Indiska som reade ut allt till 50% på grund av att butiken skall upphöra. Tråkigt, gillar ändå stora delar av deras inredningssortiment. Hoppades kunna hitta något fint men alla stora fina te-muggar som jag var sugen på var förstås slut..

Ha en härlig lördagskväll!

Likes

Comments

God morgon lördag, så efterlängtad! Här har  vi precis ätit frukost, rostad macka och varm choklad. Simpan skall iväg på cup och jag har inga planer. Får helt enkelt se vad dagen bjuder på.
Ha en härlig lördag!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Denna torsdag och fredag har minst sagt utmanande. Fullt ös på jobbet och en förkylning som gör att man inte är på topp. Därför skall det bli väldigt skönt med helg med promenader, kyla och mys!

Likes

Comments

Hurraaaa, idag är det min födelsedaaa! Dock vankas det kvällsjobb så firande får det bli i helgen.

Likes

Comments

På bild: mina bästa vänner just nu. I vårt hus med gamla trägolv drar det ibland kallt längs golvet, så dessa yrar jag omkring efter så fort jag vaknar på morgon eller kommer innanför dörren. Med "yrar runt" menar jag förstås att dem står aldrig på samma plats som jag trodde jag ställt dem... Classic!

Likes

Comments

Här lagas det paj och bakas för fullt. Västerbottenpaj med grönkål och valnötter står i ugnen och en kladdkaka står på avsvalning och skall sedan få smält choklad, klippt dumle och marschmallows på toppen. Imorgon är min födelsedag och självklart skall jag bjuda mina kollegor på fika!

Likes

Comments

God kväll!

Här blir inte många knop gjorda ikväll. Vi ligger båda och slappar i soffan med våra förkylningar. Telefonen går varm som vanligt efter sökande på inredning, inspiration på Instagram och just nu även bloggande. Det är så mycket man vill ha! Just nu är jag i störst behov av nya lampor till huset. Det saknas fortfarande belysning i både tak och fönster, men jag får hålla mig till en sak i taget. Man är ju inte gjord av pengar.. tyvärr!

Jag längtar till ljuset så man kan njuta av promenader på eftermiddagen. Eftersom jag är mörkrädd och vi saknar gatulampor på grusvägen känns det inte lockande just nu.

Nu blir det läggdags. Nästan standard att ligga i sängen före klockan 21 framför en film. Och somna efter en kvart... God natt på er!

Likes

Comments

I lördags åt jag en fantastiskt god paj på Cafe Flora. Eftersom jag inte kunde med att fråga vad det var i blev Google mitt alternativ och vips, så dök ett recept med liknande ingredienser upp. Så denna smarriga paj blir det nog imorgon tillsammans med en grönsallad.

Likes

Comments

God morgon,
Här sitter jag i soffan och dricker te. Har vaknat upp med så galet ont i halsen, men jag hoppas att det ger med sig under dagen.  Nu bär det alldeles strax iväg mot jobbet, hoppas bara jag kommer upp för vår backe från huset...

Ha en härlig måndag!

Likes

Comments