Efter ett givande men utmattade seminarium om hjärnan och våra tankar så står jag på Ludvika resecentrum och väntar på bussen hem. Kallt äre också men då är det tur man är varmblodad och inte fryser allt för mycket 👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God kväll!

Idag var jag och mamma en sväng till Säter för att köpa present till en systerdotter. Inte alltid lätt det där med presenter men vi gissar på att hon kommer bli nöjd! :) Sen blev det en sväng till Borlänge där det blev lite shopping för mig! Pennor, två tröjor/cardigan en i vinrött och en i grönt, SUPERsköna och så lite krimskrams så jag har ställen att hänga grejer på! JUST DET, själva egentliga anledningen till att vi skulle till Säter var för att min pocket string hylla hade levererats till Lindéns, jezzez minne som en guldfisk! Anyhow så förhoppningsvis kommer hyllan och hänggrejerna upp de närmaste dagarna, kommer jag ihåg så ska jag visa er! Kan försöka komma ihåg att visa en av tröjorna imorgon innan jag ska dra och fira pappa!

Mja, det var väl allt jag hade...

Godnatt och dröm sött 😘

Likes

Comments

Detta är freshly out of min fantasi, just skrivet. To be continued...


Tänk dig kommande senario.

Du har just kommit till skolan, klockan är tio i åtta, skoldagen börjar åtta. Du är trött, du vill i vanlig ordning helst tillbaka hem och fortsätta sova. Det är sista året på mellanstadiet. Du kliver in genom stora entrén som är placerad mer eller mindre i mitten av skolbyggnaden. Det är tyst när du kliver in men det är inget konstigt, många klassrum kan vara upplåsta och alla elever har valt att gå in i klassrummen. Du har trappan upp till första planet, det finns inte någon hiss. Rakt fram är 6:ornas klassrum, dörren är stängd och du ser inte några elever men tänker att de är alla inne i klassrummet. Till vänster om dig är korridoren där en förskoleklass, en tvåa och båda treorna huserar, tyst där också men inget konstigt som sagt. Till höger om dig ligger lärarrummet (läskigt ställe), första klass, bibliotek, andra tvåan och en till förskoleklass. Men detta är inte ditt plan, ditt plan är två trappor upp på översta våning. Du svänger runt och tar trapporna två steg i taget. När du landat på andra våningen smyger en olustkänsla på dig från magen. Här är det också tomt. Till vänster om dig ligger en toa och datasalen. Till höger om dig alla fyra klassrum, de båda sexorna först sedan fyrans klassrum och längst bort femmans. Ditt klassrum är först, 6A.


XOXO Karin

Likes

Comments

Hejsan!

I den här bloggen kommer ni få läsa om min vardag (det lilla som händer) men framför allt kommer jag dela med mig av historier som jag skrivit eller kanske något brev från skoltiden som jag skrivit till mig själv. En plattform där jag får dela med mig av min fantasi och roliga/berörande/läskiga skriverier som jag gjort. Sen överväger jag en digital dagbok i berättande form om livet som för tidigt född men komplikationer som en hjärnblödning.


Bilden här under och som jag har som profilbild är några år gammal men har knappt några bilder på datorn så får lösa det på bästa sätt nu!

XOXO Karin

Likes

Comments