1. Favorit mat?

Spagetti och köttfärsås tror jag.

2.  Vad vill du blir när du blir stor?

Hahaha hemmafru;')

3. Favorit sport?

Handboll och fotboll.

4. Favorit ämne i skolan.

Samhällkunskap.

5. Vilken är din förebild?

Mattias Zachrisson och Isabella Gullden.

6. Vad gör du på din fritid?

Tränar, oftas handboll eller fotboll.

7. Favorit del på din kropp?

Min rumpa tror jag haha.

8. Hur lång är du?

typ 1,56 kanske, längesen jag mätte mig.

9. Vart vill du bo?

Göteborg eller Stockholm.

10. Favorit låt?

Snacket på stan- Danny Saucedo och Open your heart- Jill Johnson.

så nu vet ni lite mer om mig hihi

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag så har jag tagit det lugnt, mest legat i sängen och kolla serie. Sen så tränade jag, men gjorde illa knät så kunde inte vara med så mycket, har problem med knät så det kändes lite extra jobbigt, jag fick reda på för några veckor sen att jag föddes med en för tunn knäskål och efter som jag brukar slänga mig i handbollen så landar jag ganska ofta på just knäna och att om jag fortsätter göra illa knät kan jag vara tvungen att operera, de vill jag ju inte så måste försöka att stå på bena;') Nu ska jag kolla på Sverige- Montenegro matchen och mysa till det lite. Imorgon blir det träning igen och i helgen är det ingen handboll första och sista gången på länge jag är ledig så ska ta å passa på eller juste på söndag har jag breddläger i handboll men lördag är iaf ledig haha. Hoppas alla ni har det bra så hörs vi hejdåå<3

Likes

Comments

Idag så har jag varit hemma från skolan för jag mådde inte så bra imorse men nu mår jag bättre. Imorgon så blir det handboll så vi åker runt halv åtta imorgon bitti tror jag, ikväll så kollade jag på " så mycket bättre" med mamma och pappa, det var mysigt. Nu ligger jag i sängen och har fört över lite bilder till datorn och packat klart väskan å lite sånt, ska snart sova men lyssnar lite på musik en stund till och så:) Hoppas alla andra har en bra dag och att ni mår bra:)))

Likes

Comments

​Idag har det varit en dag där det varken har varit bra eller dåligt. Har varit så trött hela dagen. Men nu ikväll ska jag plugga inför ett fysik prov imorgon, sen lite SO och sist spanska. Idag har jag ingen träning så ska passa på att plugga tänkte jag.

Men jag har tänkt på en sak den senaste tiden, jag är som en tjejig fuckboy, jag skriver med med massor av killar och säger att jag har känslor för dom å allt sånt och sen så leker jag med dom tills jag tröttnar. Och jag har inte tänkt på det förut men det är som att jag behöver bekräffdelse  på att folk gillar mig är det någon fler som känne rså?

Likes

Comments