Jag är rätt morgonpigg av mig, reda klockan 7 var jag uppe och kokade te och havregrynsgröt. Älskar verkligen att gå upp tidigt, det känns som att jag har en så lång dag att se fram emot. Denna morgon har jag spenderat på Urban Outfitters hemsida - älskar verkligen den affären - jag håller på att planera mitt sovrum och de har en otroligt bra appartment collection. 

Det känns aldrig som jag orkat lägga ned tid eller energi på att älska mitt rum och göra det personligt, men det är verkligen fokus nu. Jag ska nog köpa några nya möbler och mycket konst och textil, sen så vill jag även hänga upp många bilder som jag tagit själv. Mitt rum ska vara min plats där jag går för att inspireras och hämta energi.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det onsdag vilket betyder halvdag. Det är alltid lika skönt. Vi har ett intressant tema på Engleskan nu - Genderroles - det intressanta är inte så mycket frågorna i sig utan mer folks åsikter och engagemang kring temat. De flesta har mer konservativa åsikter vilket verkligen retar upp mig med tanke på mina feministiska synvinklar. Ofta försöker jag argumentera emot på ett oagressivt sätt, är personen fortfarande för dum för att förstå lägger jag bara av.

Vi ska i alla fall skriva en essay i temat och jag valde att ta upp dress coden och varför jag tycker att den är bullshit. Passade på att gå runt och fråga folk om deras åsikter kring det, i princip alla tjejer håller med om att den är riktad mot dem och gjord för att killar inte kan behärska sig. Killarna bryr sig inte så mycket. Självklart finns det folk som tycker att tjejer inte bör klä sig för provocerande för killar har en sexuell drift. Klarar seriöst inte av sånna människor, de skuldbelägger kvinnor för att män inte kan kontrollera sig. Människor utan framtidsperspektiv som tycker att "världen alltid kommer att vara på ett visst sätt eftersom att det alltid varit så" gör mig deppig.

När för många människor inte håller med än och inte bryr sig om seriösa problem är det lätt att sluta tro på sig själv och inte orka kämpa. Men det är viktigt att ha perspektiv och fortsätta vara fokuserad.

Likes

Comments

Lite sent på kvällen, lite på andra siden jorden av alla nära och kära kände jag för att ge bloggandet en andra chans efter mitt första misslyckande. Nu är jag tillbaka hörni! Starkare och självsäkrare än någonsin!

Denna gången har jag faktiskt valt att rikta fokus åt ett annat håll - eller rättare sagt alla håll. Precis! I den här bloggen kommer jag faktiskt prata om allt, precis som det faller mig in - högst personligt. Det kommer bli arga politiska inlägg och en del meningslösa, som en bild på en yoghurt i en fin skål. Ibland kommer jag uppdatera flera gånger om dagen och ibland kommer jag ta ett par veckors uppehåll.

Jag kommer ihåg när bloggtrenden började, många av mina vänner tog del av den och la upp bilder när de handlade på ica och provade fina kläder i h&m's provrum. Jag kände mig aldrig ens tillräckligt självsäker för att överväga att hänga på, och skapa en blogg. Att jag nu tar steget utan tvekan tycker jag visar på min personliga utveckling, någon som jag är stolt över och vill fortsätta jobba med.

Jag är så taggad för min väldigt coola blogg!! - för tillfället

Likes

Comments