En dröm som blev sann, lycka!!! 

Lycka att få känna ett inte lugn och hålla i en koala, nu kan jag checka av den punkten på min bucketlist❤️🐨❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Todde inte att jag skulle skriva här mer..och som så mycket blir det inte som man trott... Vi har hamnat i ett svart hål en mörk återvändsgränd..och då kom han in till mig och jag blev påmind varför jag sa JA till den här mannen den dagen.
"
Packa dina väskor, packa dom lätt vi lämnar det här, vi börjar om , kom vi drar och lämnar allt det här och kanske hittat vi oss igen. Im gonna put you on a big Jetplane ".


och jag tog ett djupt andetag och gjorde som han sa. Vi flög 15000 mil , så längt bort det går . Här har vi inga måsten , här kan vi bara vara och jag hoppa vi kommer kunna känns och tänka klart. Om det som är så svårt. Jag flög till andra sidan jorden och det känns som vi kom hem.

  • 5 readers

Likes

Comments

Mina barn är min livskraft just nu, dom är min motor som gör så jag inte stannar. Dom är ljuset och glädjen, dom är livsviktiga för mig. Jag är livsviktig för mina två pojkar, det ger mig kraft att få vara deras mamma!❤️

Jag älskar er såå!!

Bilderna är från förra året som vi tillbringade sommaren själva största delen,

super-trion❤️

Likes

Comments

okej, mitt första inlägg i den här bloggen blev inte som jag först hade tänkt. Meningen var att jag ville skriva nåt genomtänkt som beskriver vem jag är. När jag läste igenom inlägget jag skrev inatt ville jag först radera det, MEN jag ska inte göra det. Jag är trött på fasaden jag har byggt upp, det har gjort mig utmattad att till varje pris undvika att det slås hål i den och andra ska se in, se mig. Här vill jag skriva sanningen , det är om MIG och dom som gör mitt liv värt att leva jag vill berätta om. ❤️

Likes

Comments

Jag vill springa fort jag vill kasta loss jag vill jag vill hoppa högt och landa mjukt. Jag vill skrika ut jag vill andas djupt. Ångest jag vill att du tar slut, låt mig leva . För jag måste. Det finns så mycket bra här som snart är borta. Jag måste leva, jag VILL leva.

Likes

Comments