Jag tror aldrig jag har varit så lycklig som stunden jag vaknade upp efter min mastektomi. Precis som min läkare säger"En kille ska inte ha några bröst. Så är det bara".  Jag har aldrig längtat så mycket i hela mitt liv som efter dagen då jag skulle operera bort mina bröst. Vad gjorde dem ens där? Dem är ju inte Jag. 

Men. Något som däremot har hjälpt mig någon fruktansvärt mycket under den långa tid av väntan var min binder​Att vara transkille med B-C kupa är inte speciellt kul. En sport-bh ger fortfarande en kvinnlig touch. Att binda själv med bandage är i princip omöjligt att få bra och ramlar lätt av. Och tejp, aj bara aj. Vad alla dess tre alternativ har gemensamt är obekvämhet. 

När jag tillslut hade växt så mycket kring mitt axel- och bröstparti på grund av träning stod jag inte ut längre. Att köpa en större sport-bh var jag inte direkt sugen på. Vilken kille handlar ens en bh? 

Äntligen hittade jag en bra hemsidahttp://www.t-kingdom.com/ , ​som verkade vettig! 
Jag kunde inte bli mer nöjd! ​Jag hann använda min binder i lite mer än 1,5 år innan jag genomgick min operation. Jag använde den dag ut och dag in. Hemma, så som på fest och jobb och den höll till 100%. För att inte snacka om hur gaaalet skön den var i jämförelse! Haha, jag tror aldrig jag har fått så många komplimanger om "mitt vältränade bröst" som när jag använde den. Den gav en oerhört naturlig och manlig bröstkorg. Jag kommer aldrig glömma när min bästa vän sa till mig " Alltså Jacob, jag vet inte om jag ska skämmas för detta men när du berättade att du snart skulle operera bort dina bröst, hade jag helt glömt att du hade några!"

Så jag avrundar detta inlägg med att verkligen råda dig att köpa dig en binder det kommer vara en enorm lättnad!


(Jag köpte Model 1300. Under länken "compare binders" på deras hemsida kan du enkelt se skillnaden mellan de olika modellerna och välja den som passar dig bäst!)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Tjena!

Tänkte hålla mitt första inlägg relativt kort men informerande så att ni ska få ett hum om vad det är ni kommer få följa.

Mitt namn är Jacob. Jag är 20 år gammal och precis som många killar i min ålder, sprallig, spontan och festglad. Hade du frågat mig om hur mitt liv ser ut och hur jag mår hade jag svarat något i stil med; Tja, inte mycket mer annorlunda än ditt och jag mår prima förutom om du väcker mig för tidigt på morgonen.

Den stora skillnaden mellan mig och många andra transpersoner är att jag ser mig inte som mer annorlunda än någon annan. Jag har enkelt att tänka positivt och se allt bra omkring mig fastän allting inte alltid är som jag önskat.

Jag kommer därför dela med mig av hur jag tycker och tänker i hopp om att hjälpa andra, framförallt transpersoner, som inte alltid har det tankemönstret. Dessutom tänker jag dela med mig av en del tips som du som transkille definitivt kommer att ha nytta av. Jag vet, för det hade jag!  Ni är mer än välkomna att skicka frågor i kommentarsfältet då jag gärna svarar på dem i mina inlägg!

Ha de bäst! 🖖

Likes

Comments