Igår hittade vi en billig ryggsäck, för hela 50 kr! Haha. Lagom stor också tror jag. Sen får vi väl se om den är nåt bra att ha böcker i och bära. Men huvudsaken är att den funkar någorlunda bra. Så efter det satt jag och sydde på alla tygmärken och höll på. Jag gör mig redo för skolan igen! Haha.

Detaljer. Lika bra att göra ett statement på en gång, så folk vet vad jag är för en typ...

Jag satte tid skeletthuvuden från Halloweendekorationer som jag har haft i evigheter, haha. Har inte riktigt fått nån användning för dom tidigare, men nu så! Råkar de ramla av, kan jag alltid sy dit fler. Lite pimpande måste man göra.
Nu har jag dock massa revben och grejer som ligger överallt, men funderar på att göra halsband av dom faktiskt. Bara fixa ett litet hål och nån ring, sen kan man bära dom runt halsen. Smart och bra!

Jaja, förutom det händer inte mycket. Vi var och handlade idag. Passade på att köpa ett pack block så jag har och så har jag packat min väska, så jag slipper göra det imorgon. Kommer ändå vara helt yrvaken och knappt fatta nåt. Så lika bra att förbereda sig! Ska hoppa in i duschen strax med, så det är klart. Sen får man ju försöka komma i säng i tid. Får väl se om man kan somna vid ett normalt klockslag eller inte.
Börjar kl 9 imorgon och slutar kl 15. Så måste gå upp typ 06.50. Tror spårvagnen härifrån går 07.20 och så är jag framme 8.30 i Borås, så det blir ju lagom. Jag vet vart vi ska vara eftersom jag pluggade upp mina betyg på samma ställe, så slipper noja över att gå vilse, haha. Just det, köpte ju Regionen Runt. Så nu har jag busskort också. Kostar ju "bara" 1700 kr i månaden..... Fattar inte hur folk kan leva som studenter för ca 10 000 kr i månaden! De flesta lägenheter kostar ju runt 5000 kr i månaden och sen ska man köpa mat, böcker, betala el, internet, försäkringar och sånt. Blir ju knappt nåt över! Så förstår de som även jobbar på helgerna. Nu måste ju inte jag det, eftersom jag har J men fy fan... Kudos till alla er som måste, men också ens orkar jobba heltid/deltid/helger samtidigt som ni pluggar heltid! Förstår inte hur ni inte går in i väggen!?

Annars är väl allt bara bra tror jag. Varit en slapp och skön helg!

Har du fastnat, Dovahkiin? Hoho? Lever du? 😉

Likes

Comments

Nu kommer jag med lästips igen! Eller ja, en av böckerna har jag läst ut och den andra har jag inte påbörjat ännu, men den verkar rätt rolig!
Den första boken är en biografi om Hans Axel von Fersen. Även kallad Axel von Fersen den yngre.

Den här mannen var en svensk adelsman som levde mellan 1755-1810. Han var en man med många talanger. Inte nog med att han var greve, han blev även riksmarskalk, generallöjtnant och ambassadör bland annat. Han slogs i det amerikanska frihetskriget mot britterna och han var nära vän med Marie Antoinette! Han försökte till och med hjälpa kungafamiljen att fly i slutet av den franska revolutionen. Han träffade även Napoleon, men kom inte direkt överens med honom.
Man kan nog säga att Axel var Sveriges Casanova! För geez, han hade älskarinnor han! Det går fortfarande rykten om att han hade ihop det med Marie Antoinette, men ingen vet säkert, förutom att han älskade henne väldigt mycket. Men var det vänskapligt eller mer än så? Ingen vet. Många tror även att hennes yngsta son inte var kungens, utan Axels son. Han gifte sig aldrig och blev misshandlad till döds på en gata i Stockholm, för något han aldrig gjort. Ingen dömdes nånsin för mordet.
Det jag tyckte var extra spännande (förutom Axel själv) var att jag faktiskt inte visste att Bernadotte var general i Napoleons armé. Jag visste att Bernadotte var fransk, men det var i princip allt. Alltså, den här boken är så läsvärd och spännande! Den är inte alls lika långrandig som många biografier kan vara och jag tror det beror på att man har använt sig av Axels egna dagboksanteckningar. Han var en ganska speciell man, minst sagt.

Nästa bok är The Gentleman. Den har jag inte börjat med ännu, men den handlar om en poet under den viktorianska eran i England. Han upptäcker en dag att han är totalt pank, så han gifter sig med Vivien Lancaster. Inte av kärlek, utan för pengar. En vacker dag är han på en socitetsmiddag, som han hatar, och det är då han träffar en gentleman, som han kommer överens med på direkten. Han anar inte att gentlemannen egentligen är Satan, som han själv frammanat och att han just sålt sin fru till honom! Det är först när Vivien har försvunnit som polletten trillar ner och nu måste han försöka befria sin fru från helvetet.
Haha, bara beskrivningen låter ju helgalen! Så jag var tvungen att köpa den. Den verkar vara ganska komisk, så tror den passar mig. Men vi får se, får ge betyg när jag väl läst ut den.

Likes

Comments

Igår fick vi besök av Sara och hennes sambo! Det var faktiskt hon som frågade om vi kunde ses. Jag blev lite förvånad men glad. Vi hade det riktigt trevligt. Men de stannade bara i lite mindre än 3 timmar, men det var rätt lagom ändå. Annars så har inte mycket hänt. Jag har köpt lite grejer, nu när jag faktiskt kan, haha. Ska hämta ut ett till paket nu alldeles strax och sen måste jag köpa mer sårtvätt på apoteket.
Blev väldigt nöjd över mina nya öronpluggar!

Fina träd i öronen!

Jag har även fått hem mina piercingar, så nu ska jag försöka att inte tappa bort fler. Men annars har jag tre över, haha. Ifall det händer (vilket det kommer göra).
Hur som, annars är jag lite nervös över att börja skolan igen. Det är ju vad jag vill, men det är samtidigt nytt. Så jag blir ju lite orolig och ångest-ig. Allt som är nytt är jobbigt. Sen så läste jag i informationsblanden jag fick på mailen, att vi kommer praktisera redan i november.... Det blev jag lite nervös över med, eftersom jag inte vet vad som förväntas av en när man bara har pluggat i typ 3 månader. Vad ska man göra där 5 dagar i veckan i en månad? Men jaja, jag har mailat till den som har hand om det där och berättat att jag har mina diagnoser och att jag eventuellt kan behöva hjälp med att lägga upp studierna samt att jag gärna vill ha en detaljerad genomgång av praktiken när det är dags, just för att jag ska kunna vara lugn och så. Vi får se vad som händer. Det ordnar sig.

Jaja, annars blir det nog lugnt här. Vi åker kanske ner på stan imorgon, för jag vill gärna hitta en ny ryggsäck. Jag vill ha en svart ryggsäck för en billig peng, som jag kan sy på massa patchar. Men det verkar svårt för antingen har alla ryggsäckar fula mönster och färger, eller så är de i skinn eller asdyra. Det är en fucking jävla ryggsäck! Vem vill ha en märkesrygga? Herrejävlar. Jag får se om jag hittar nån imorgon eller inte.

Likes

Comments

Satt i telefon med Postnord i säkert 30-40 minuter idag och han jag pratade med tyckte att det här var lika illa som jag. Han kom fram till att Postnord har gjort fel, då terminalen paketet kom till från utlandet, skulle göra en manuell korrigering och gjort fel. De verkar bara ha googlat på nån med mitt förnamn och sen inte brytt sig om att kolla så adressen stämmer. De kollade bara förnamn och postnummer.... Bra. Har man så lite kunskap om hur våra adresser funkar i Sverige borde man få sparken alternativt få utbildning. För det fattar man väl själv att det inte funkar att göra så!?
Hur som, blir en anmälan av det här till Postnord, så får se om de kontaktar mig. Men tvivlar på det. Knappast första gången det har hänt...

Sen tog det väl 20 minuter att få tag på rätt person till paketet. Hon var chef på ett lokalt företag och blev helt chockad när vi pratade i telefon. Förklarade precis hur det hade gått till och hon blev ju inte så glad så klart. Men hon tackade mig flera gånger för att jag hade ringt till henne. Sen kom en anställd och hämtade paketet. Så årets goda gärning är avklarad! Haha.

Jag sa även till han på Postnord att jag hade ju kunnat sno innehållet i paketet om jag ville och att det inte är ok att det går till så här. För jag vill inte att andra ska kunna få tag på saker som jag har beställt! Jag hade blivit skitförbannad. Folk är egoistiska opportunister, så får de chansen att få gratis grejer så tar de den. Så jävla dåligt! Men det är ordnat nu i alla fall.

Den självlysande färger var rätt bra! Haha. Lyser sjukt mycket.

Jag har inte kommit så långt på mina häxkulor ännu, för jag har läst och spelat på plattan istället, haha. Väntar också på att J ska vilja sätta sig och måla gubbar, så vi kan pyssla ihop. Det är ju lite roligare!
När jag såg hur bra den självlysande färgen funkade, passade jag på att måla mina dödskallar här hemma och så, haha. Så får de stå i solen kommer deras ögonhålor att lysa i mörkret. Det kan ju se lite läskigt ut, vilket är grymt! Hoppas nån kattvakt blir skrämd i framtiden, haha. Färgen är ju genomskinlig med, så det syns inte att det är färg på sakerna. Jag är ju en Halloween-nörd!

Min fina dödskallemugg, eller vad man nu ska kalla det, haha.

Vi håller på att tvätta nu. Det behövs! Jag glömde nämna en annan viktig sak förresten! När jag vaknade (sent på eftermiddagen...) hade jag flera missade samtal och röstmeddelande. Så jag släpade mig upp, gick på toa, klädde på mig och tog en cigg. Sen googlade jag numret för att kolla om det var en försäljare eller nån genuin person. Numret hittades inte, så borde ju vara nån som vill få tag på mig av andra skäl än att sälja skit. Så lyssnade på röstmeddelandena och då jävlar fick jag bråttom att ringa upp! Haha. Varför? Well, se bild nedan.

Jag blir student på måndag! JAG KOM IN!!!! När den här kvinnan frågade om jag ville tacka ja eller nej till platsen, hann hon inte ens prata klart innan jag utropade "JA!". Hon började skratta och jag sa att jag hade väntat på det här hela sommaren och blev jätteglad. Sen så sa hon att jag troligen är den sista på reservlistan att komma in, om inte nån hoppar av nu i början av terminen då. Men vilken röta eller!? Jag grinade faktiskt lite av glädje, det är inte ofta jag får såna emotionella reaktioner, men nu kände jag bara hur jag kunde slappna av och pusta ut. För jag vet hur framtiden ser ut nu. Jag kommer vara eftersökt på arbetsmarknaden och jag kommer jobba med nåt som passar mig som person. Så jävla skönt.

Äntligen känns livet lite enklare. Nu ska jag bara satsa allt på att göra bra ifrån mig i skolan också. Jag har aldrig pluggat medicinerad, så jag hoppas att det kommer hjälpa mycket. Min ångest kring att prata i telefon t.ex har ju blivit mycket bättre sen jag började med Strattera. Känner ingen ångest eller oro över det. Så jag tror det här kommer gå bra! Om inte annat har jag ju faktiskt rätt till vissa saker i skolan pga mina diagnoser. Ska ta reda på vad det kan vara.

Likes

Comments

Surfade runt på Instagram som jag brukar och såg nåt så roligt att jag började gråtskratta. Eftersom J ligger och sover måste jag asgarva tyst, vilket är jävkigt svårt!
Vet inte om jag bara är trött, men det här var så roligt att jag fortfarande gråtskrattar!

"Ah, my fart cone"

Jag dör! Hahahaha. Jag får upp såna sjuka bilder i huvudet så jag kan inte sluta skratta!

Likes

Comments

Fick hem två AVI:er idag och trodde att det var mina piercingar, för nåt annat har jag inte beställt.
Så efter att ha varit nere på stan med J gick vi till postutlämningen och när jag skulle betala för en dricka jag ville ha, kollade J på paketet och sa att det var nåt konstigt med det. Mitt efternamn stod inte t.ex, bara mitt förnamn. Adressen stämde inte heller och så stod det ett företagsnamn där också.
Jag sa att det kan inte stämma, för jag har inte beställt nåt från utlandet plus att jag inte har nåt med företagsnamnet att göra. De i postutlämningen blev ju lite förvirrade men sa att det var samma nummer på paketet som på AVI:erna (två av samma av nån anledning...).
Så Postnord har alltså skickat NÅGON ANNANS paket till mig och jag har alltså kunnat hämta ut det. Det enda vi delade var förnamn, tror de att jag är den enda i hela Mölndal med det här supersvenska namnet eller!?
Jag bor inte ens på den adressen!

Det kan vara ett datorfel så klart, men det är inte okej. Tänk nu då om jag inte hade ett uns samvete, då hade jag ju kunnat öppna det här och behålla vad det nu är inuti och det kan ju vara dyra saker! Folk på Ebay har t.ex slutat sälja och skicka saker till Sverige pga Postnords slarv. Paket försvinner och enligt ebays regler är då säljaren skyldig att betala köparen för paket som försvinner. Så snart kan inte ens svenskar köpa saker på nätet längre, inte från utlandet i alla fall. Och de på höga poster inom Postnord har mage att klaga på att det är andra länder som inte är tillräckligt duktiga på internethandel och därför försvinner paket. NEJ NI SKICKAR TILL FEL PERSONER!!!!! DET ÄR NI SOM SUGER!!!
Ska ringa både Postnord och den här personen som delar förnamn med mig, imorgon. Ska ringa till den här kvinnan och säga att jag har kunnat ta ut ett av hennes paket, då AVI:erna var i mitt namn och att hon borde klaga på Postnord. För det är inte okej det här. Borde gå ut i media med det här.

Jag har t.ex inte fått hem mitt remissvar från gynekologen i februari. Vem vet vem fan som har fått det svaret istället och kunnat läsa vad jag har gjort och inte gjort, samt fått tag på mitt personnummer hur som helst. Jävla idioter.
Fan, vad less man blir på folk som inte klarar av att göra sitt jävla jobb. Vad hände med Posten AB? Sparkade de alla med erfarenhet och satte dit nya helt utan kunskap och utbildning!? Eller är allt skött av maskiner? Nåt har ju gått åt helvete.

Likes

Comments

Inatt lyckades jag tappa en av mina piercingar ner i handfatet på toa, så fick änna köpa nya idag. Det var en av de gamla piercingarna, så inte nån av de två nya. Men irriterande ändå att bli utan! Men hittade ett 5-pack stavar för näsor för 79 kr, så det köpte jag. Lika bra, lär ju ändå tappa några i framtiden.
Men sen köpte jag även nya tunnlar till öronen! Har haft svarta silikontunnlar i flera år och det funkar ju bra och så, men det är rätt tråkigt. Det som är bra med silikon är att det inte luktar nåt. Plastpluggar börjar oftast lukta lite illa efter ett tag. Blir väl nån reaktion med huden och plasten. Den här gången blev det dock trä istället för silikon. Det enda som fanns i min storlek 😞 De flesta pluggar/tunnlar gick upp till 16 mm på de flesta ställen jag kollade på. Men jag har 25 mm. Säkert lite större nu, då mina öron brukar stretchas av sig själva med silikontunnlarna i. Hur som, dessa nya tunnlar kommer snart pryda mina öron:

Tree of life.

Jag tyckte de var rätt fina. Fanns massa annat fint med, men som sagt... inte i min storlek. Men Yggdrasil i öronen är inte helt fel heller!
Såg för övrigt nåt kul på en av dessa piercingsidor. Jag undrar vem som har skapat bilderna och om hen vet nånting om piercingar?

Om du piercar näsvingen så sitter inte piercingen där uppe! Den är ju inte ens i vingen! Den är ju uppe i brosket i näsbenet nästan?! Den behöver flyttas ner typ 0.5 cm.... Att de ens använder sig av såna bilder? Känns ju inte så seriöst...
Men jaja, det är vad jag tycker. Det ser ju dock rätt roligt ut, haha.

Hur som. Jag var inne på mitt studentkonto idag igen. Inget nytt hade skett, vilket var lite tråkigt. Man vet ju aldrig, helt plötsligt kanske man har skola som väntar! Jag loggade in igen senare på eftermiddagen och då hade det faktiskt hänt nåt!

Det krävs alltså att EN enda till hoppar av för att jag ska komma in! EN ENDA! Jag är så nära nu!! Känns ju som att om ingen hoppar av nu innan skolan börjar om en vecka, så lär ju en enda person åtminstone, hoppa av den första eller andra veckan. Det brukar bli så, fick vi höra när vi gjorde proven. Så jag håller tummarna som fan!

Förutom det så är det lugnt här. Sker inte så mycket. Jag har inte fortsatt på mina häxkulor ännu, förutom att jag målade dom med självlysande färg. Mer än så har det inte blivit. Jag har ju tid på mig så det löser sig nog.

Imorgon kl 14 ska jag till kommunen för att se om jag kan få en kontaktperson. Just nu vet jag inte om jag känner ett behov av det, men jag vet att det behovet troligen kommer att komma igen. Vore ju inte fel att ha någon utomstående att träffa ibland och kunna t.ex promenera med. Så ska se vad de säger.

Hepp, det var allt för stunden!

Likes

Comments

Vi gjorde oss redo att gå ut i centrum lite snabbt och köpa mat (vi orkade aldrig åka och handla) samt kolla i krimskrams-butikerna här och under tiden gick J runt här hemma och sjöng en väldigt rolig sång till tonerna av Skönheten & Odjuret.

Haha, han sjöng "Skönheten är HAN! Odjuret är HOOOON! Ja, det är så saaaant!", haha.

Min reaktion var en kommentar med en gif, haha. HATERS TO THE LEFT! Bara att ställa sig i kön! 😉
Fast det där är väl egentligen hans högra sida, men jaja, haha.

Haha, älskar vår humor! Vi tjafsar och låtsasslåss och kivas hela tiden. Barnsligt men roligt. Jag gillar ju att slänga käft och provocera folk och J är en gnällig typ, så vi gnäller på varandra och vrålar "AHMEN DUUURÅÅÅÅ!" hela tiden, haha. Det är fan vackert! ❤

Precis när vi kom hem och började äta fick jag ett sms om att min självlysande färg hade kommit fram till min postutlämning... Vi var ju precis där! SUCK! Men jaja, jag ska gå och hämta det, så jag kan sätta igång med mitt pyssel.

Behöver ha vatten på sängbordet på nätterna, eftersom mina ADHD-mediciner
torkar ut hela käften när jag sover, så varför inte ha nåt stiligt att dricka ur!? 💀

Likes

Comments

Jag påbörjade så smått mitt projekt igår, men eftersom jag inte har fått min självlysande färg än (råkade glömma den, så fick göra en beställning till, ca 2 min efter den första beställningen). Jag frågade Panduro om de inte kunde slå ihop beställningarna istället för att skicka två (onödigt ju) men det gick visst inte. Dåligt system egentligen. Eftersom jag fick den första beställningen i onsdags trodde jag ju att färgen skulle komma igår eller idag. Men inget än... Kasst!
Hur som, jag försökte riva runt bland mina grejer för att se om jag hade nåt glitter hemma. Typ nagellack eller vad som helst, men hittade bara ett glitterlim. Tänkte att man kanske kunde få kulorna att glittra i solljuset, så tog en tops och kladdade runt med limmet inuti kulorna, utan att egentligen veta hur det skulle bli, haha.
I början såg det faktiskt lite ut som glastrådar, så tyckte det blev bra. Får dock se senare idag om det har torkat ordentligt och om det får den effekt jag vill ha. Annars får jag väl kanske besöka nån pysselbutik i krokarna och se vad jag kan hitta.

Min beställning. Jag trodde kulorna var lite större, men det funkar ändå. Färgerna representerar vissa saker, till exempel tur, glädje, beskydd osv. Minns inte exakt nu. Tänkte att hängena ska ska pryda kulorna senare. Blir nog 4 kulor/st. Alltså 4 kulor ihop med samma färger och örter som hänger tillsammans.

Effekt med glitterlim, dock otorkat. Så får se hur det ser ut idag!

Det är ungefär så långt jag har kommit än så länge, i och med att den självlysande färgen inte har dykt upp än. Kan inte direkt fylla kulorna med nåt förrän färgen är pålagd.
Jaja, så äre ibland!

Såg idag att jag hamnat på reservplats 2 på en av utbildningarna. Har jag tur nu hoppar 2 till av. HOPPAS! Förra året kom de ju ner till reservplats 9, så tycker ju att de borde komma ner till plats 5 i alla fall (min ursprungliga plats). Beror dock på vad de kommit ner till åren innan dess i för sig... Jaja, vi får se.

Pratade ju med den där juristen om hur dåligt den ena utbildningen har skött sig i och med att de skickade ut ett sms och mail som inte gick att tolka på annat sätt än att jag faktiskt hade kommit in - inte att jag hade fått en reservplats. Men tydligen var varken smset eller mailet personligt och då kan man inte göra nåt. Hade mitt namn stått i nåt av dom, då hade man kunnat klaga.
Däremot, hade jag printscreenat mitt studentkonto samma kväll som jag fick smset och mailet, då hade vi kunnat göra nåt, eftersom det inte stod nånstans om en reservplats och kontot är personligt... Så ja, så jävla synd att jag inte gjorde det! Men jaja, får bara vänta och se helt enkelt. Tycker dock att de fortfarande har skött det jävligt dåligt alltså. Så kan det vara.

Hur som, idag blir det nog lugnt. Vi ska åka och handla, för mjukmaten till katterna är slut och Lillen är ytterst, ytterst missnöjd över detta, haha. Han beter sig som om han inte fått mat på flera dagar och det är såååå synd om honom! Ändå har han hårdisar i överflöd. Men det är väl inte lika gott, så klart 😉
Sen vet jag inte. Bio kanske? Slapp hemma? Ingen aning. Återstår att se!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw