Hej på er från ett soligt land!🌴
Har inte uppdaterat mycket alls, men det är för jag under dagarna innan avresan så fokuserade jag mycket på skolan, praktikplanering & packning inför resan & nu under de första 3 dagarna här så har jag bara fokuserat på att njuta och bli av med den överflödiga stressen jag känt över lite smått & gott.
Men jag känner nu att när jag känner mig bekväm med tiderna med allt som mat, sola, mat, sola, utflykter till havet etc så har jag tid till att slänga in ett inlägg!
Ligger just nu o sängen & inväntar middagen för att sedan antingen upp på rummet en stund eller gå ut igen men är osäker på vilket det blir än.

Vädret har vart underbart hittills dessa dagar (blåste & var lite molnigt igår men inte för en särskilt lång stund.) och jag har myst i 22-26 grader och klar himmel här. Har även badat i havet några gånger och har druckit massa gott & ätit gott. 🌞🍉🌴
Känner att detta verkligen behövdes för mig själv och mitt psykiska jag.

Hur har ni det i Sverige?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredag morgon, och sista dagen i skolan på 6 (!!!!!) hela veckor.

Känns sjukt skönt att gå på lov nu, och dessutom åka till Spanien nu på Onsdag! Är sjukt taggad och det ska bli så himla skönt att få slappna av från allting som händer runt omkring mig.
Och Måndagen v.45 så startar praktiken för oss på HA3. Jag har min plats ordnad på OKQ8 här i Flen och det känns jättebra då butikschefen är hur trevlig som helst, motiverande och har hur bra koll som helst och det gör att jag känner mig välkomnad vilket känns jätteskönt! Och ska ju även på premiären på Jigsaw , SJUKT taggad!!!!


Pluggar just nu affärsplaner och liknande så tänkte gå tillbaka till att göra det, ville bara uppdatera er lite.

Likes

Comments

Kom ihåg detta under hela inlägget :

Jag pekar inte ut alla arbetande i dessa yrken jag nämner.

Är inte den som är direkt öppen om sån här slags "drama" eller vad man ska kalla det, men jag måste ärligt få yttra mig just nu.

Jag kommer till skolan och får en sjuk bemötelse som gjorde mig rätt irriterad. Jag må vara en elev och att jag ska stå under lärarens ord, MEN jag har även inte lust att få känslan att känna mig som ett litet barn gentemot en vuxen när jag är exakt lika vuxen i registret som de andra varesig dom är 45 och jag står som 18 så är jag fortfarande en vuxen människa.
Jag vet att folk humörmässigt svarar 90% efter hur första ordet från motsvarande person låter, men imorse så var det egentligen ingenting speciellt som möjligtvis kunnat gjort att jag startade argumentet som blev som därav triggade mig till att skriva detta inlägg, för jag vill ifrågasätta.
Och detta gäller absolut inte er som kanske tror att jag menar er så som lärare, mammor, pappor, en farbror eller något liknande. Utan det gäller alla som har detta sjuka jävla maktmissbruk och använder det så fort de kan.

Jag är less på att höra att man inte kan säga ifrån eller liknande BARA för att man är elev eller i allmänt bara är yngre än dom som "styr".

Det är fel, så jävla FEL!

Vad jag vet och fått ta så är det högre siffror (personlig statistik så ni inte tror jag går efter någon källa, jag pratar för mig själv.) på dom som jobbar inom polisen, lärare och vakter (kroger, securitas etc) som har maktbesvär när dom är på sina yrkestimmar.

Vad är det som får er bekväma i att använda er av den "större rollen" för att verka mäktigare? Vad är det som gör att ni faktiskt mår bra av att kalla någon för ett okunnigt barn när ni i fulla verket inte ens vet något alls om individen ni just tryckte ner?

Jag måste verkligen veta, för jag är väldigt irriterad, väldigt ledsen över det, väldigt kränkt och otroligt nedvärderad av er som gör detta.

Jag vill inte gå till skolan och känna mig ynklig resten av mina få 226 dagar jag har kvar här, jag vill inte gå ute på kvällarna osäker om jag ska bli påhoppad av någon och inte ens känna mig säker med att jag vet att jag kan ringa polisen, jag vill inte känna mig utittad så fort en securitas kliver in i matbutiken jag är i.


VARFÖR gör ni så att man känner sig såhär ynklig, för jag är så otroligt less på det nu. Och då reagerar jag och ifrågasätter er precis lika otrevligt som ni har ifrågasatt och reagerat på mig hittills.


Karma is a bitch, även om den inte ger tillbaka fysiskt.

Likes

Comments

Instagram @destiny.olofsson