Och snön har nått Östergötland och lilla byn jag bor i, Finspång. Vaknade och skyndade iväg till bussen, vad ser jag inte när jag öppnar dörren? Snow baby, snow! Och inte har jag varit glad över det sen barnsben, men jag var som en liten flicka. Lär väl tycka att det är mysigt i några timmar till förhoppningsvis.

Jag sitter iallafall på bussen påväg till skolan, som otroligt nog inte heller känns så påfrestande idag. Av nån anledning känner jag mig väldigt tillfreds med allt just nu, does it smell love?


kisses ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen sist, jag som ville dokumentera mitt liv dagligen. Så detta är nåt jag måste träna på, kanske sätta på ett larm?

Anyhow, min vecka har varit ganska seg. Har haft en del att göra men har inte haft nån ork då jag är ish sjuk. Vi har inte varit många i klassen, och det har varit en hel del inställda lektioner, men vem är jag att klaga?

Jag har haft en trevlig helg i vilket fall som helst, och att börja en ny vecka är kanske inte det jag längtat efter. Men det är svårt att tänka på att det faktiskt är måndag, när det är så nära till jul, ledighet och nyår Nyår, ska jag skriva nyårslöften? Det skulle kännas bra, nu när jag påbörjat ett helt nytt kapitel i mitt liv. Just nu sitter jag vid sidan av detta inlägg och skriver på min bucketlist. Så jag skriver nog nyårslöftena samtidigt.

Denna vecka, så ska min familj komma och hälsa på, Dom skulle gjort det igår men eftersom jag varit lite hängig så sköt vi upp på det. Vi hörs snart igen

kisses ​

Likes

Comments

Tisdag, dom flesta jag frågar tycker det är jobbigaste dagen i veckan. Men ack, denna dag var inte så påfrestande.

I helgen har jag bara tagit det lugnt, packat upp och tagit djupa andetag. Att flytta, hemifrån, ifrån min familj var jobbigt. Men nu är dom påväg hit igen med massa flyttsaker, ska bli mysigt att se dom igen.

Som jag skrev där uppe så var inte första skoldagen ifrån den här lägenheten så jobbig, det var ganska trevligt trots att jag gick upp tidigt och var trött, känns som en ny start. Ganska skönt att bränna boken jag skrev på förut, att få komma nån annanstans och bara få vara.

Ska göra mitt bästa för att fokusera på mig själv, detta ska bli kul.

kisses ​

Likes

Comments

Hejsan!

Vilken helg huh, igår var dagen jag flyttade hemifrån. Vaknade väldigt tidigt, typ halv 7 kanske? Och klev upp med magont, jag var så himla nervös. Packade bilen och åkte iväg till hit jag flyttat.

Blev en himla massa bärande och åkandes till affärer, men vilken känsla det var att få nycklarna i handen och ja, jag har ju själv inte riktigt tagit in allting än. Allting har ju gått så fort sen vi var på lägenhetsvisningen, men alla känslor kommer väl snart!

Första natten var sådär, jag har knappt sovit och haft så himla ont överallt. Men vid lunch idag så kom mamma samt mina 2 systrar och hennes barn med mer av mina saker, så har spenderat hela dagen med att umgås med dom. Ätit god mat, inhandlat en massa saker och bara snackat skit. Kändes bättre att ha dom här, men så fort dom åkt så blev det så himla tomt. Jag vänjer väl mig, men lägenheten är sååå mysig och grannarna verkar helt okej faktiskt (än så länge).

7 mil ifrån min trygghet, min familj, min uppväxt och mina vänner. Vad gör jag här kan man ju då fråga sig? Haha, well nu ska jag hitta på nåt. ciaooo

kisses ​

Likes

Comments

​Hejsan!

Vem är jag då? Moa Destiny Gustavsson är mitt fulla namn, jag håller på att utbilda mig till frisör. Är bosatt i Katrineholm atm men ska alldeles snart flytta hemifrån. Hur kul?? 

Vad jag kommer skriva om här har jag ingen tanke på än, dokumentera mina dagar, prata om samhällsproblem, gnälla och framförallt bjuda på mig själv. Jag är ganska kul om du frågar mig. Ska bli roligt att få dela med mig av mitt liv, ser fram emot det.

kisses ​

Likes

Comments