Precis vad jag behövde!

Likes

Comments

Nu kör vi!

Likes

Comments

Efter en veckas sjukstuga så ska jag pröva mig på ett träningspass. Ska såklart köra lugnt, så less på att ligga hemma.
Gränsen är dock ganska hårfin, när vet man att de är ok o träna igen? Ja menar, en förkylning (typ snuvig osv) kan ju faktiskt hålla i sig längre än man är sådär jätte sjuk o inte ska träna.. de är de som är det svåra!
Men pröva kan man ju. Funkar de inte så äre ju bara att dra hem igen haha :)

Saknar min fina hårfärg. Den gick typ ur på några veckor :( blä!!

Likes

Comments

Trots förkylning så har jag umgåtts med familjen och brorsönerna. Igår va mys då vi julpyntade och bakade pepparkakor. Barnen verkade iaf va nöjda

Sen igårkväll kom Emma hit, väldigt mysigt o blev mycket snack! Timmarna bara sprang förbi haha, då har man saker o prata om ;)

Idag blir det nog bara chill hemma, kanske försöka börja packa lite, en vecka kvar till Gran Canaria :D

Likes

Comments

Är visst inte så stark som jag ibland tror. Är ju sjukskriven av utmattning (ifall de va oklart i tidigare inlägg) .. så jobbar 25% nu, o igår va första passet ute i butiken & kassan, vilket va kul & gick bra.
MEN.. jag va ju lite stressad över att de va första gången i butiken efter en så lång tid att bara ha jobbat på lagret, plus nervös.. så jag kände redan efter ett par timmar att jag började få huvudvärk av all anspänning.

Sen igårkväll så blev de bara sämre o jag förstod att nu äre dags. Förkylningen kommer..
(vilket kändes så skumt, eftersom jag inte varit sjuk i något fysiskt sen ett år tillbaka, tack vare all vila!!) men de sa ju en del om min kropp, som faktiskt inte är frisk än från min utmattningsdepression. Depressionen är ju så gott som borta, men utmattningen hänger kvar.. o vissa dagar är bättre än andra men.. ja, detta va ett kvitto på att: ja får inte gå för fort fram. Bara för att jag ”klarar av” att jobba ute i butik bland folk , så betyder det inte att jag ska köra ALL IN nu. Hoppas även mina medarbetare förstår det. Kände en stress idag med då jag fick sms om mer jobb, jag VILL så gärna.. men kände samtidigt att jag inte kan. Jag behöver lyssna på kroppen o ta de lugnt o smidigt så de inte blir bakslag. Vill ju va tillbaka sen på topp, o har jag kunnat ta de lugnt fram tills nu, så får jag ju fortsätta med det. Nu fick jag ju en helvetes förkylning som kvitto så det säger ju en del....
Blir sängen hela helgen skulle jag tro :/ skit oxå. Jag som ville träna med ☹️

Får se om jag orkar träffa världens sötaste brorson imorn. Beror helt på hur förkylningen artar sig!

Likes

Comments

Fan. Kände redan igår att nåt va på gång.. sen imorse kände jag mig typ lite snorig. O med all fokus o stress iom jobbet så känner jag att det är på väg att brytas ut en liten förkylning. För nu mår jag inte alls så bra.. as hängig & har nyst x antal gånger.
Fan. Har inte tid för sånt här!! Jag som inte varit sjuk på typ ett år (förutom min utmattning då) men inte i förkylningar som alla andra haft haha men tänker att om jag vilar nu & sover bra inatt.. så borde jag må bra (bättre) imorgon?! Hoppas på det. Får bli tidigt i säng ikväll’

Likes

Comments

Känner mig stolt. Det var ett år sen jag jobbade i kassa & ute i butiken ”på riktigt”. Men så bra det gick.. klart de va lite nya saker som va oklara men de löste sig och det va bra att jag fick stå i kassan direkt efter utbildningen jag hade, så de va färskt allting! Hoppas man gjorde alla rätt haha.

Känns iallafall kul o bra, även om jag inte kanske kommer jobba så mycket mer än 8 timmar per vecka så är detta stort. Att jag ens klarade av att möta kunderna osv, va väldigt kul, o fick hjälpa många!

Nu är jag däremot heeeelt slut, haha, ja kroppen pallar ju inte för mycket fortf.. så vila i soffan står på schemat nu!

Likes

Comments