Lite nytt att mysa i. Denna mysdress är från Bubbelroom. De hade rea på settet så det var bara att klicka hem!

Annars är man ledig idag vilket känns riktigt skönt. Saga sitter i soffan och spelar, Smilla leker med en kompis och Seija leker med sina leksaker då hon inte terroriserar Saga som gör allt för att komma undan. Jag försöker städa och samtidigt ta bort allt som har med julen att göra. Orkar inte vänta till den 20:de då de bruka säga att julen skall ut.

Kikar lite på en ny kamera, men bara ett komplement till min Nikon D600, som är en systemkamera. Är och har varit sugen på en Canon PowerShot G7X Mark II. Känns som att den skulle sitta fint! Kanska man skall vlogga! Har aldrig gjort det och är själv kamera skygg men men man kan väl ändra på det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag bytt! Bytt bloggportal och det känns bra. Hoppas bara känslan håller i sig (håller en tumme). Har funderat på detta i ca ett år nu. Jag "testblogga" lite för att testa bloggverktyget om det skulle falla mig i smaken och det gjorde det. Sedan har tanken på att byta växt och växt och nu äntligen har jag valt att ta steget. Jag hoppas bara nu att jag inte ångrar mig.

Dessnaria

Lite om mig då, så som namnet Dessnaria, ja vad står det för? "D" är för min man David, "E" är för Elin, mig, de två "S:en" är för Smilla och Saga och "naria" är för att jag ville göra det till ett land någonstans. Tänker såklart på Narnia vilket jag tagit inspiration ifrån och "Dess" är för jag ville ha något personligt och vipps! så fanns där ett namn/ord som ej fanns förut. Jag ville ha ett namn som inte fanns, något som ingen kunde ha använt förut, så jag googlade dessnaria och inget kom upp. För att jag kände att ha mitt namn som blogg namn inte var något jag ville då men nu kan jag tänka mig det!

Jag

Jag är Elin som är stolt mamma till tre fina prinsessor och fru till finaste David. Vi bor i en lite stad utanför Norrköping vid namn Söderköping, även kallad götakanals pärla! Här bor vi i ett litet hus i ett fint område. På sommaren lever staden upp och visar sig på sin bästa sida. Nu när det är vinter längtar man bara till att våren skall komma så man kan gå längst kanalen och njuta. Jag jobbar som säljare men drömmer så klart om att kunna göra något eget. Älskar att teckna, skriva, sy. Musik och film ligger mig varmt om hjärtat. Dock hinner jag inte med så mycket av det jag tycker om för barnen tar stor del av min ledig tid, samt att hemmet tar den del som blir över. Men men man gör så gott man kan. detta är så klart inte allt om mig men in liten början! Titta gärna i arkivet om du är nyfiken och titta gärna in igen!

Här är jag och Seija när hon var tre månader. Min minsta prinsessa!

Likes

Comments


Har köpt ett jätte fint armband från Purelei.com. Man kan göra det till sitt eget genom att köpa till små smyckesdelar. Jag tog hjärtan och ordet "love". De har guld, rosa guld och silver, även läder band. Har kikat på dem ett tag nu och kände det var dags att köpa en. Deras hårsnoddar är riktigt snygga också!

Jag köpte armbandet då jag satt med min pappa kvällen då han gick bort, så det kommer vara ett minne för livet. Kändes så naturligt att det skulle vara symboler av kärlek. En vecka har gått sedan han lämnade oss, än känns det helt ofattbart.

Likes

Comments

​Sådan obeskrivlig stor sorg.

Pappa lämnade oss under torsdags natten kl 02.24, efter en lång kamp mot canser. Förevigt saknad och älskad.

Likes

Comments


Vår julafton såg ut så att vi fira hemma hos min syster Anna och hennes familj. Tanken var att det skulle vara nära och bra för mamma och pappa att komm dit men pappa var tillbaka på sjukhuset då. Men han kunde komma ändå. Vi beställde transport, så han kunde vara med och äta och titta på "Kalle Anka" på tv. Sedan var det dags att åka tillbaka. Debbie och Linda hade åt upp för att hälsa på pappa och när det var dags att åka valde Debbie att stanna för att vara med på julafton.

Vi åt julbord, vi åt julgodis och allt som hör julen till och så kom tomten och dela ut alla julklappar. Sedan var det lek med alla fina julklappar.

Likes

Comments


En lite julklapp till mig själv var detta set från Rituals, the rituals of sakura. Första gången jag testar dem, så jag hoppas de är bra. Doften är jag inte så jätte förtjust i, men jag kan nog vänja mig. 

Julen har än så länge varit väldigt regning och det verkar som att det kommer fortsätta. I morgon blir det jobb, ser inte fram emot det, men men jag måste. Ledig på torsdag och då kan jag hälsa på pappa. Han vill så gärna ha sällskap. Mamma är där varje dag, nästan hela dagen och mina systrar är där så fort de kan. 

Nä nu är det dags för lite god mat som min man lagat, fläskfelégryta! Så god!

Likes

Comments


Jultomtarna från Häggströmsmodehus han att komma innan julafton. Väldigt snabb leverans, tummen upp för det. Jag hade även en rabbatkod från Therez.se, "THEREZE20" som ger dig 20% rabatt. 

Just nu mår jag inte så bra. Förkyldningen håller i sig och tankarna går till min pappa hela tiden. Jätte kul att han kunde får vara med oss en stund igår. Han kunde äta lite med oss och titta på Kalle Anka på tv, sedan var det dags att åka tillbaka till sjukhuset. Jätte kul att se honom men så jobbigt för jag blir så ledsen. Så ledsen för att se honom så, samt att veta vad som väntar inom en snar framtid. Just nu vill jag att han skall få somna in så han får slippa all smärta och att vi andra skall få sörja och gå vidare. Låter väldigt själviskt kanske men att se han må så dåligt och han ber själv om att få dö, vill man bara att han skall få gå vidare. Just nu är det en dag i taget, så får vi se hur långt det räcker.

Likes

Comments


 
Lite sista minuten shopping inför julafton eller man kan säga tidigt inför nästa jul! Har alltid varit så dålig på att julpynta men på senare tid har jag blivit mycket bättre då jag tänker på barnen. Jag är inte så pysslig i hemmet, så att säga. Några av våra fönster saknar gardiner! Ja, du läste rätt.. inga gardiner. Så huslig är jag och David han är ännu värre, inge bra kombination med andra ord. Men men, det blir bättre. 

Nu hitta jag denna lilla tomte från Häggströmsmodehus för 149kr, så två fick ta att komma hem till oss. Vet inte om de hinner komma innan denna jul är över men de blir fina att ha framme nästa jul!

Förkylningen har kommit lagom till jul, men hoppas på att vara bra till julafton. Just nu mår jag bara bää och Seija är också snuvig, men glad ändå och Saga hostar och hostar. Hoppas vi alla får en frisk jul. Tänker dock mycket på min pappa som inte mår så bra. Har inte nämt det man har är väldigt dålig nu och jag önska att jag kunde hälsa på honom. Är så rädd att det kan vara försent snart. Försöker vara stark men det är svårt att veta att snart har jag ingen pappa längre..

Likes

Comments

Inte lätt att fota barn, speciellt en 18 månaders som inte riktigt vill göra som en annan vill. Det blev väl bra tillslut, eller jag fick nöja mig tillslut.

Alla tjejer är hemma här. Jag är förkyld, Seija är också det och Saga hostar och hostar. Smilla mår väl ändå bäst av alla. David är i Stockholm som vanligt och snart är det jul! Fattar inte riktigt att vi redan är där. Har jobbat en hel vecka nu och innan det vabbat i tre veckor! Jag har typ missat mycket under den vabb tiden. Feber och magsjuka har härjat här hemma. Nästan alla julklappar har kommit, väntar på en till sedan är det klart för start.

Såå trött nu och trött i kroppen pga förkylningen. Bara nyser och nyser och fryser. Nu är det hög tid att lägga sig så jag kan få sova något innan Seija vaknar.


Likes

Comments 

Davids present var denna vattenkanna från Klong, vid namn "Svante". Jag visste att han önskades sig en fin vattenkanna, men utseendet var jag osäker på. Jag visste att han tyckter om koppar men jag tycker inte det passar in i vårat hem. Så jag leta och leta, efter en fin kanna och kom över denna som jag tyckte inte hade ett typiskt vattenkanna - utseende, utan har ett fint designat utseende. 

Likes

Comments

Instagram@dessnaria.se