Vardag, OOTD

Sitter på ett hotell i Jönköping och ska snart gå och lägga mig. Har i te bloggat jättemycket under resan eftersom jag egentligen inte gillar att blogga mobilen. Men från och med söndag blir det bättre uppdatering!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Idag åkte vi in till Grenaa för sightseeing och shopping. En riktigt mysig liten stad, men tyvärr var inte vädret på vår sida idag.

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!
Sitter i mitt minimala rum och har fått internetet att funka helt okej så slänger in ett snabbt inlägg.  I förrgår åkte jag bil och färja hela dagen. 18 timmar tog det så när vi kom till mina släktingars stuga slocknade alla ganska snabbt. Igår gjorde jag ingenting. läste ut en bok, promenerade vid stranden och åt god mat. Idag har jag inte heller gjort något speciellt. Har haft släktingar på besök hela dagen och ätit mer god mat. Imorgon däremot blir det tidig morgon och 3h biltur till Legoland. Och i övermorgon far vi till Århus och shoppar så blir lite mer uppdatering då. puss!

Likes

Comments

Vardag

Här har det varit dött länge nu men har tänkt försöka blogga hyffsat regelbundet nu under sommaren så får vi se hur det blir till hösten. Igår gick jag ut ur grundskolan vilket är skönt. Riktigt skönt faktiskt. I morgon eller övermorgon får jag förhoppningsvis veta vart jag kom in, ber till gudarna att mitt betyg räcker till mitt förstahandsval.

Igår var en intressant dag. Fick stipendium i biologi (och vart kom det ifrån?) och åt på både Segelpaviljongen och Arken Garden. Sen gick jag, Anna och Wilma runt på stan och pratade och tog inspobilder i solnedgången. Man behöver inte vara stupfull för att ha trevligt. Kom ihåg det folk. Nu ska jag städa och packa inför imorgon. Färjan far iväg halv 8 på morgonen och runt 1 på natten borde vi vara framme i Danmark. Känner att jag kommer vara DÖD med stora bokstäver. Ha de bra!

Likes

Comments

OOTD, Vardag

Alltså kan vi ta två sekunder och bara uppskatta att det är fredag imorgon!?

Torsdagar är en sån där allmänt jobbig dag, börjar tidigt och slutar sent, en timme matte, en timme finska, två timmar fysik. Ja en allmänt jobbig dag helt enkelt. Efter skolan kollade jag på You Tube-klipp, fixade lite saker till på lördag då jag jobbar + skrev dagordningen till söndagens styrelsemöte. 

Efter middagen släpade jag fram lite hinder så att Alfons fick öva på att svänga, duktig var han! Nu ska jag börja stänga ner datorn och plugga lite rella, men börjar först 9 imorgon så hinner plugga lite på morgonen med :)

Likes

Comments

Kaniner & 4H, Vardag

​Hejsan allihopa!

Idag har det varit en tung skoldag fast jag bara gick 8-2. Berodde kanske på att jag hade både matte och finska. På samma dag. Borde va förbjudet. Men iallafall, efter skolan for jag till stan och mötte upp Anna. Vi åt våfflor (det blev några stycken) och så kolla vi på smink. Fast ingen av oss är extremt intresserad haha. När jag kom hem kollade jag Shadowhunters (avsnittet var on point som vanligt). Sen tog jag in kaninerna på rummet så att de fick springa av sig lite medans jag pluggade. Har också duschat och stoppat på ansiktsmask, är inne i en stressig period igen så finnarna bara ploppar upp. Suck. Aja nu ska jag börja avsluta och plugga lite till så vi hörs imorrn!

Likes

Comments

Vardag

Idag har varit en intensiv dag! Skola från nio till tre, hem en snabb sväng och slängde ut kaninerna i hagen innan jag cyklade ner till stan där jag mötte upp Amanda & Nadja för en latte och lite kaninklubbsplanering.  Trevligt som alltid och det blev en hel del kaninprat! När jag kom hem åt jag middag och satte mig sedan med matteboken. Hade planerat att jag skulle hinna med matten, fysiken och religion och sedan också dra en sväng till gymmet men bara matten tog lite över en timme så har mest kämpat med plugg denhär kvällen. Dock får religionen vänta tills imorgon för orkar ärligt talat inte mer ikväll. Imorgon däremot måste jag försöka dra mig till gymmet. Och plugga. Och gå på möte. yas.

Likes

Comments

OOTD

​Skjorta: Esprit / Jeans: H&M / Sneakers: Vagabond

Hej jag är ingen modebloggare men har börjat experimentera med kameran så då får jag lägga upp outfitbilder okok?

Likes

Comments

Vardag, Kaniner & 4H

Alltså det är redan april!? Känns som om det nyss var december. Dagen har spenderats på bästa sätt med fina människor. Först bowling och sedan pizza med min andra familj, mer behövs inte för att man ska glömma stress och måsten och bara ha roligt ♥ Annars har det inte hänt så mycket idag. Tyvärr. Men ska försöka ta tag i lite matte och religionsplugg och förhoppningsvis städa upp i rummet också. Kommande vecka blir det fullt upp; möte måndag, tisdag och söndag, prov på fredag där jag egentligen skulle behöva få en nia för att inte sänka till avgångsbetyget, men vi får se. Sen är det tävling på söndag, hoppas Alfons är på bra humör så vi får lite pinnar!

Likes

Comments