Ibland känner man för att uppdatera sin garderob med nya och fräscha trender. Man tröttnar ofta på kläder man haft ett tag. Det är alltid lika kul med något nytt och fräsch. Men det är inte alltid man har råd att lägga ner massa pengar på nya kläder. Därför tipsar jag dig om denna grymma app där du kan sälja dina gamla plagg och köpa nya för pengarna! Du får en helt ny garderob utan av att behöva lägga ner mer pengar än vad du tänkt, och då kan du göra annat för dom pengarna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En trend som jag inte tycker om är tyllkjol i knälängd. Den är svår att matcha, ser inte så trendig ut och den ser inte stilren ut. Jag tycker inte att tyllkjolen passar som trend nu till våren. Den är mörk och väldigt tråkig. Den hade passat in bättre om den var kortare och kanske i en ljusare färg.
Tyllkjolen är verkligen inte min stil.

Likes

Comments

Vårens trender är här. Dom jag fastnade för var bla. utsvängda jeans. De förlänger benen och dom piffar upp outfiten.

Sen tycker jag det är jättesnyggt med en ljusgrå kappa till. Det blir så mycket fräschare med en ljusare kappa en en vanlig svart.

En snygg trend på toppar är volanger. Vanliga toppar med t.ex. volangarmar eller volang över bröstet är hur snyggt som helst. Det är en så enkel detalj som gör så mycket. Det blir mer liv i outfiten.

Det är även väldigt inne med blommiga mönster. På toppar, skor och byxor. Det passar ju bra nu till våren.

Den jättepopulära trenden är ju choker. I alla olika färger, längder och storlekar. Choker passar nästan till allt.

Likes

Comments