känslor & funderingar, Vardag

Hej igen!

Har inte varit särskilt aktiv här på bloggen den senaste tiden. Jag vill verkligen blogga jätte mycket, flera gånger om veckan men jag hinner inte. Har så mycket som händer just nu. Främst av allt skolan💤 Jag har inget självdisciplin alls just nu och har därför svårt att göra min läxor, träna inför proven och hålla koll på alla papper och böcker. Vilket får konsekvenser som slutligen hamnar på mitt betyg. Och jag vill ha bra betyg! Så måste ta tag i skolan och ha det som punkt ett om dagarna innan jag gör allting annat. Därför hade jag tänkt att möjligtvis blogga mer om skolan. Jag vet att skolan inte är en särskilt rolig sak men om jag gör det roligt att läsa blir det roligare för mig att göra det jag ska göra. Kommer självklart blogga om annat så fort jag får tid !!❤️

Puss och kram!📝

Likes

Comments

OM 2015 :)

Hej igen! Nu är det nytt år (!) Det är helt sjukt hur snabbt detta året har gått och jag kan inte vara mer glad över att de nya har börjat så himla bra! Förra året var lite sådär, hände väldigt känslomässiga saker men samt väldigt roliga saker. För mig gick året så snabbt så jag kommer inte direkt ihåg början av året men det hände nog inte så speciellt mycket då men däremot sommaren minns jag väldigt tydligt. Nog mest för att jag var med min bästa vän Livia nästan hela lovet och badade, solade, åt massor med glass, sov över nästan varje dag etc. Detta året så dog också min farmor vilket tog väldigt hårt på mig, vi hade inte träffats på ett par år vad jag minns iallafall med tanke på saker som hänt med min pappas sida av släkten. Men därför är det också lite så som jag döpte detta inlägget till, jag är "in progress" med literally mitt liv typ. Det har ju hänt oerhört mycket fler grejer, både bra och lite mindre bra! Jag har t.e.x tagit upp kontakten lite med min pappa, hunnit ta i sönder tre mobiler varav en av dom som jag nu har tappat bort, varit i Spanien, träffat vänner från Spanien och Kalmar, varit på älgsafari, fått en till lillasyster, varit i Oslo och kollat konsert, klippt lugg!, fyllt 12, börjat sexan, varit på läger med klassen, fått mina första betyg, varit riktigt kär för första gången, fått mitt hjärta krossat för första gången, börjat kolla på de bästa serierna som finns (the vampire diaries & teen wolf), åkt till ven både med Livia och familjen för första gången och haft ett antal släktträffar. Sen något jag sent kommer glömma är alla sena nätter när jag och de jag älskar mest bara har rännt runder ute på gatorna och skattat så mycket så vi fått ont, det är nog det bästa som existerar. Men främst av allt har jag träffat och lärt känna sååååå många nya personer som nu står mig väldigt närma <3 Jag erkänner själv att jag suger på att uppdatera bloggen, jag vet :) Men så som de flesta har jag nyårslöften inför det kommande året. Ett av dom är att få igång bloggen genom att försöka att åtminstone lägga upp 3-4 inlägg om veckan att börja med. Kommer lägga in några bilder från förra och detta året undertill :) Detta var nog allt och jag hoppas verkligen att ni fortsätter kolla här och att ni kommentera ifall det är något specifikt ni tycker jag borde skriva om och ifall ni har några synpunkter.

så hörs vi, kraaaaam !


Jag och min äldsta lillasyster på mammas sida, hon fyllde 5 år i dec.

Jag och min yngsta lillasyster på mammas sida, hon fyller 1 år i april.

Första gången jag åkte till ven med min familj. Jättemysigt och vackert ställe!

Älgsafarin var så himla rolig men kanske lite läskigt när så stora varelser sticker in huvudet och nafsar på en, haha ;)

På bilden till vänster är jag i Spanien och badar & bilden till höger är jag och badar i småland hos min morfars syster, supermysigt!

Dessa söta katterna träffade jag ute hos min morfars ex som jag fortfarande håller kontakten med, är ute på hennes gård så ofta som möjligt och träffar alltid min barndomsvän från Kalmar där <3

Några av mina klasskamrater och också mina bästavänner <3

Tjejgänget!!, mina fina vänner som jag spenderar mestadels av min tid med.

Avslutar detta med två av mina favorit bilder då jag har så roliga minnen från båda av dessa dagarna och med dessa personerna :)))

Likes

Comments

Vardag, känslor & funderingar

Har varit sjuk de senaste två dagarna men släpa mig till skolan idag och hade helt glömt bort att vi hade historia förhör! När jag upptäckte de fick jag så klart panik och började leta efter material att träna på men skulle börja min lektion på norrehed som ligger 10 min bort från skolan och var istället tvungen att gå dit för att inte komma sent. Fick också reda på då att vi skulle ha förhöret direkt efter lektionen på norrehed vilket gjorde mig ännu mer panikslagen. Men för att göra en lång historia kort, jag svara bara på 2 av ca 20 frågor........ Inte direkt stolt över min insats men för det positiva har jag mer än godtagbara i historian och kommer definitivt träna mer på nästa!

Imorgon hoppas jag kunna visa mina kunskaper på vårt idrotts prov och NO prov. Vi håller på med energikällor nu på NOn vilket jag tycker är ganska kul då vi har en bra lärare också. Idrotts provet däremot är jag lite nervös över för det var på 8 sidor och jag kan bara säga att jag inte har de bästa minnet när det kommer till sånt... Därför sitter jag uppe nu och pluggar och läser på så det förhoppningsvis går bättre än vad de gjorde på historian :)

P&K /dessi

FAVORIT SÅNG & DRICKA ATM

Likes

Comments

q/a

25 frågor om mig!

1.Vad heter du? Destiny :)

2. Hur gammal är du? 12 år

3. Vart bor du? I Skåne

4. Hårfärg? Typ hasselbrunt

5. Ögonfärg? En blandning av grön, blå & brun

6. Hur lång är du? Ca 1.66

7. Kär? Inte för tillfället, men är dock smått intresserad av någon

8. Singel eller upptagen? Singel ;)

9. Hur många har du kysst? Hahaha räknar inte sånt.

10. Vad väljer du, godis eller chips? CHIPS varenda gång!

11. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Städa rummet, kolla serie och träffa kompisar :))

12. Cola eller fanta? Vanilj cola, mumms!

13. Vad skulle du gjort utan mobil? Få saker gjort hahah :)

14. Dumpat någon? Ja

15. Blivit dumpadj? Ja :(

16. Vad för killar föredrar du mest? Svår fråga då jag inte tycker något speciellt, bara han är pålitlig och inte håller på med andra. Något jag faller för däremot är ögonen och leendet ;)

17. Vad har du för mobil? At the moment, en Samsung GT-I9100 då jag väntar på att få en ny i februari.

18. Vad köpte du senast? Hahah kommer inte ihåg, mat eller chips förmodligen <33

19. Favoritland? Av de ställen jag varit på blir det nog Grekland, Kreta. Så underbart fint!

20. Favoritfärg? Svart, vit, grå, nude/beige och gammaldags rosa ish :)

21. Favoritfilm? Oj, har många sånna :) Men just nu är det nog The maze runner, easy A & Hot pursuit

22. Favoritbok? "En shopaholic säger ja"

23. Favoritserie? Mina absoluta favoriter av alla de jag tittar på är Bones, the 100 och OITNB

24. Vad är din sämsta egenskap? Jag biter på naglarna :( Hur äckligt de än är har de blivit en vana nu. En dålig vana som jag måste sluta med!

​25. Vad är din bästa egenskap? ​Själv tycker jag att mina kramar är riktigt gosiga, ifall de räknas som en egenskap :)

P&K /dessi

Tb till grekland resan, saknar det något enormt!

Likes

Comments