De är helt otroligt att de imorgon är den 1 december 🤨. Jag menar vad hände där?? Så de innebär att de är den 30 november idag så vi säger grattis på namnsdagen till alla som heter Anders idag!!

Den sista tiden har inte varit så lätt men jag försöker att göra de bästa utav det!! Vissa dagar är lättare än andra men man lär sig att leva med det! Är så tacksam för de fyra som står mig närmst är vid min sida hela tiden och stöttar mig och får mig till att må bättre
❤️. Min familj 😍❤️. Den bästa där finns ❤️. Hade inte klarat mig utan dem ❤️.

Som sagt imorgon är de 1 december men vi har redan julpyntat
😍. Måste bara fixa de sista där uppe, får se om jag orkar det ikväll 🧐. Kanske? Vem vet 🤪. Flickornas kalendrar är färdiga och står och väntar på dem imorgon 😍. Finaste M har fixat de mesta detta året 😍. Så skönt att de är färdigt!! Och de är dem flesta julklapparna också 💪. Bara någon till att fixa så de känns otroligt skönt så de innebär att nu i december så kan man bara njuta av julen 😍.

Har blivit några nya tomtar detta året
😍. Och de bästa är att mannen inte har klagat 👌. Så vi välkomnar Sofia, Sven, Allan, lilla knut, Torsten, Gunnar, Ola & Olle 😂. Älskar att de har satt namn på dem förutom vissa som mannen och barnen har döpt 😂. Rätt roligt att man kommer ihåg dem men kan vara för Emilia pratar om det varje dag 😂.

Nä nu är vi snart framme på jobb. Men de är redan torsdag och snart helg igen
😍.

Ni får ha en fantastisk dag
❤️

Lots of löööööve // Dessan
😍❤️😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som återkommer år, efter år, efter år 😫. Denna hemska natten och dagen som kommer efter natten! Mardrömmarna, känslorna och tårarna!!

Har inte bloggat på länge men detta är något som jag känner att jag verkligen behöver få ur mig! Något jag säkerligen har skrivit om tidigare men inget man gör underlättar de på något vis!!
💔.

För 23 år sedan den 4 oktober somnade min mormor in, hon tog sitt sista andetag och min fina mormor blev en av himlens vackraste ängel
❤️.

Och av någon anledning så valdes det att ha hennes begravning 8 dagar efter, alltså den 12 oktober vilket också är min födelsedag
😪. Att man tog detta beslut är något som jag aldrig någonsin kommer att kunna förstå! Förstå hur de tänkte, resonerade? Var där någon som ens tänkte på hur detta skulle få mig till att må? 😏

Men har insett att där var ingen som tänkte på mig, visst de kanske låter själviskt men detta är något jag får kämpa med varje år och kommer att göra många, många år till!!
😢.

Att varje år natten innan drömmer jag om den dagen, dagen då alla fejkade sina leende för att gratulera mig innan alla bara vänder helt och gör sig klara för begravning! En begravning jag inte ens fick delta i! En begravning de sa att jag var för liten för att gå på! Och de värsta var att där var ingen som frågade mig vad jag ville!! Utan de skickade iväg oss (mig och mina två brödrar) med en barnvakt och vars 100 kr till att handla vad vi ville för!! Hur kan man ens få den idéen om att de skumme fungera? Skulle de få en till att glömma att under den tiden vi var i affären så begravde de min mormor? De är så sjukt att de trodde att de skulle fungera!!

De absolut värsta den morgonen var när de plockade fram ett stort paket från min mormor där de stod ”Till min lilla ängel på hennes 7-års dag”. Ett paket jag vägrade öppna!! Varför skulle jag? Denna hemska smärtan av att min mormor inte fanns med oss längre gjorde sig mer påmind än något annat!

Att behöva må så här år efter år är de värsta som finns!! Att behöva uppleva känslorna från ens 7-års dag om och om igen! Man går igenom den dagen i ens huvud varje år!! Och de blir inte lättare med åren heller
😢.

❤️ Mormor ❤️

// Lots of lööööve Dessan
❤️

Farmor & farfar till vänster

Mormor & morfar till höger

❤️❤️❤️

Likes

Comments

Man undrar verkligen vart tiden tar vägen! Satt och tittade nu när barnen gick med pappa in till fritids och man inser att de börjar att bli otroligt stora!! På torsdags så börjar min lilla plutt första klass och min stora plutt börjar fjärde klass 😳. De känns helt sjukt att de redan är så stora båda två 😳. Men de är då de är och de känns så overkligt!!

Men på torsdag så börjar allvaret igen och båda längtar faktiskt efter skolan! Så de är bara roligt! Så känner väl Felicia fram tills läxorna börjar komma
😂.

Men vi ser fram emot en ny termin med nya utmaningar!!

Igår började vi jobba igen och kan säga att de känns i hela kroppen efter de jobbet man fick igår men bara att bita sig i tungan och gilla läget
😏. De går väl över 🤣.

Nä ni får ha en super dag
❤️

Lots of lööööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Nu har vi haft semester i snart tre veckor 😳. Eller ja de är ju tre veckor eftersom man inte räknat helgerna 🤣. Och idag är de ju redan fredag!!

De har verkligen inte varit någon lugn semester detta året
🙄. Första veckan rev vi ut golv och de mesta i köket för att fixa vattenskadan 😳🙈. Vi satte in en avfuktare så den fick ju stå där och torka!!

Sen var vi barnvakt till två små huliganer 😝 hämtades på fredagen och lämnades på söndagen. Var inte de lättaste med tanke på hur här såg ut men vi gjorde de bästa utav det! På söndagen till måndag kom frugan med sina två huliganer och stannade till måndag! Fina M kom också 😍. Så fullt hus 🤣

Andra veckan flydde vi till svärmor
🤣. Jag var redan trött på hur de såg ut här hemma så vi behövde komma iväg! Sen hade vi ju såklart bokat in ett besök så de passade perfekt nu så de kunde torka i köket innan vi börjar fixa till det 🤣. De blev mysiga 5 dagar i Göteborg innan de var dags att åka hem igen och börja fixa! Vi åkte ångbåten Bohuslän och de var super mysigt, en lite shoppingtur för töserna behövde skor samt att jag hittade faktiskt ett par till mig själv också! Mannen gnällde på mina skor 😎.

Sen när vi kom hem stack mannen iväg direkt och köpte de som behövdes till köket! Fick hjälp denna helgen av P & N. Fick inte rätt på allt med vattnet så finaste M hjälpte oss med att köpa de saker som behövdes!
😍.

På söndagen kom familjen Klingberg och de stannade ett par dagar
🤣. De har varit super mysigt!! De går framåt i köket och vi hoppas att på söndag så är de stora hela klart ✊️. Håll tummarna hårt för det ✊️. Deras barnvakt ställde in i sista stund så denna helgen har man 6 barn här hemma 😳. Får se hur detta ska gå 🤣🤣.

Nä detta blev ganska så långt så nu får de räcka! Försöka städa lite innan alla vaknar
🤣.

Ni får ha en super fredag!!

Lots of lööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Är de ett tag sedan man skrev 🙄. När man väl sätter sig och skriver så känner man att wow nu ska jag hålla detta men sen blir de ett inlägg eller två och sen tar de slut 😏. Och man vet inte riktigt vad man ska skriva om! Att sitta och skriva om vår vardag är inte så spännande 🤣. De handlar om jobb, skola, läxor och försöka få tid till varandra på kvällarna! Och tid är verkligen något som är svårt att få mer av! Ibland önskar man att man hade fler timmar med flickorna på kvällen än vad man har och de är verkligen inte lätt att få 😳.

Men nu har vi faktiskt semester
😍. Inte för att semestern detta året kommer bli super rolig men vi har lite inplanerat förutom att renovera köket 😏. Köket var ett måste då där är/var en vattenläcka som just nu håller på att torka 😋. I måndags åkte golv och en del skåp för att kunna torka ut! De är inte så lätt att ta allt på en och samma gång för vi har flickorna här hemma så man måste kunna laga lite mat osv.

Så denna veckan har mest handlat om det och flickorna har varit super duktiga och hjälpt till med en massa saker!! Men idag är de fler skåp som ska ut så ska försöka att tömma dem och hitta någonstans att ställa alla sakerna på
😏😝. Lättare sagt än gjort just nu 😉.

Och mitt i allt detta kaos så ska jag vara barnvakt i helgen
😂. Liten & mini kommer hit 😍. Ska bli super mysigt och vi löser det på bästa sätt, får bara hoppas på att de blir fint väder i helgen så att vi kan vara ute!

Och på måndag bär de av till Göteborg och ett besök hos svärmor så de sista får torka i köket innan vi kan börja med resten och få tillbaka ett fungerande kök
🤣. Så de ska bli skönt att slippa kaoset i ett par dagar och när vi kommer hem så blir de full rulle igen 😝. Men de ska nog bli bra och man ser fram emot det!

Just nu är de bara jag som är vaken
😋. De andra tre i familjen sover gott ❤️. Och de gör de verkligen rätt i! Man ska sova så länge man kan när man har semester till skillnad från mig som alltid vaknar tidigt 😂.

Nä ni får ha en underbar dag
😍. Bjuder på lite bilder av de som har hänt den sista tiden ❤️.

Lots of löööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Då var man på väg till jobbet för sista dagen denna veckan 😳😂. Helt otroligt vad veckorna springer iväg!! Men sen är de ju bara fyra dagar denna veckan så de är ju inte så konstigt!!

Blev lite chockad! Kommer till rondellen i snogeröd och de blinkar en massa blåljus
😳. En lastbil som hade vält!! Usch jag hatar trafikolyckor men såg han som hade kört så de var inte så farligt ändå!! Så de är skönt!!

Förra helgen var vi på student på fredagen! Finaste O tog studenten
😍. Så underbart och se han och vi hann till utsparken också 😂. Sen blev de middag och annat trevligt hemma hos dem ❤️. Vi tackar för allt denna kvällen 😘

Sen på lördagen bar de av till bakken 😍. Och oj så kul vi hade och så många karuseller vi åkte 😂. Haha ja man åkte verkligen upp summan för åkbandet och lite där till 😝.

Fick några trevliga bilder med hem också
😂. Sitter fint på kylskåpet 🙈.

Sen blev de en miss nä vi skulle åka hem med löste sig till slut och hem kom vi!! Och trötta som f*n var vi dagen efter också
😂. Men de var värt det 😍

Sen har veckan varit lugn!! Jobb såklart och en massa lugna kvällar 😂. Man orkar inte så mycket annat när de har varit så varmt under dagarna 😝. Men så länge man dricker massa vatten så brukar de gå bra!!

Nä ni får ha en super mysig dag!!

Lots of löööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Livsglädje!

Fick en fråga idag!! Vad är livsglädje? Mitt svar blev att de är vad du själv gör det till! För lite så är de ju faktiskt!

Om man slår upp ordet livsglädje får du följande beskrivning! Man får dela upp ordet:

LIV li4v, n. (Anm. I det bedyrande uttr. min liv och själ o. den rimmande eufemismen min liv och kniv (se I 1 g) beror ordets realgenus sannol. på överflyttning av ett icke anträffat nt. mien lief un seel); best. -et; gen. livets, äv. (numera bl. arkaiserande) livsens lif4sens (Joh. 6: 48 (NT 1526), Salminen Vår. 13 (1939)); pl. =.

(I 1, 7) -GLÄDJE. [jfr d. livsglæde, nor. livsglede] glädje över livet l. över att leva l. vara till; jfr LEVNADS-GLÄDJE. Bremer Brev 1: 152 (1831). Den antika verldens lifsglädje. Heidenstam Vallf. 124 (1888). jfr Edda 1930, s. 48 ff.

(Kopierat direkt från svenska akademins ordbok)

I mitt konstiga huvud så är ju livsglädje att vara glad för att man finns och allt underbar som finns i ens liv som tillför en massa glädje och kärlek varje dag! De kan vara allt från att hälsa på en främling på gatan till att se på sina fina underbara barn eller sin man eller en nära vän osv.

Att hälsa på en främling på gatan eller bara säga ett simpelt hej kan göra en sådan enorm skillnad! De kan ge en hopp om att världen inte är så hemsk som man "vet" att den är! Att där fortfarande finns en chans till att vänligheten tar över. Eller att bara le emot något när man går förbi! De kan göra skillnad om vi låter det!

Sina barn! Nu vet jag att alla har inte barn men för mig som mamma till två töser så kan de vända en extremt dålig dag till sen bästa bara genom att finnas till! Att se dem le, skratta och busa! Eller de bästa av allt att de bara kommer fram och säger jag älskar dig eller sätter sig i knät och bara vill kramas
😍. Barn är något som man själv väljer att de ska komma till denna värld och genom de valet har du som förälder ansvaret för att de ska må bra, att de ska växa upp med en massa kärlek runt sig, att de ska känna sig älskade, att de ska lära sig att bli bra människor osv. Listan kan göras hur lång som helst! För mig räcker en tanke på mina fina töser för att jag ska kunna känna en sån enorm glädje över livet!

Din man, fru, sambo, flickvän/pojkvän ja vad du än har! För mig är de min man! En människa som har gjort ett val att dela sitt liv med mig! Att finnas där i vått och torrt! Att älska mig för den jag är trots mina fel och brister! Han är inte bara min man, han är töserna pappa, han är min bästa vän och min glädje! Med sitt enkla fina smile eller skatt kan han ge mig en sån enorm glädje att jag blir helt tårögd av lycka, av hans omfamningar fyller han hela mig med glädje och med hans ord värmer han mitt hjärta! Han ger mig glädje för varje dag bara med tanken av att han även denna morgonen vaknade upp sidan om mig!
❤️

Och vänner/familj/släkt är där också så extremt mycket som skänker en glädje! Att få äran att ha så många fantastiska människor i sin närhet så man känner sig helt översvämmad över kärlek
😍. Människor som av eget val alltid finns där i vått & torrt! Att vara familj innebär inte alltid att man delar samma DNA utan deras sätt och värme gör dem automatiskt till familj ❤️. Man har ett par ess där som man aldrig kan tänka sig att vara utan ❤️.

Något jag har lärt mig under livets gång är att aldrig ge upp! För gräset är verkligen grönare på andra sidan! För vem är de som vinner om de knäcker dig? Inte är de du! De är dem som är ute och vill förstöra som vinner om du låter dem! Där är många som har varit nära och knäcka mig helt och jag får erkänna att de har inte varit långt ifrån att de har lyckats! De har fått mig att krypa på botten men någonstans där har jag funnit min livsglädje igen och tagit mig upp och blivit starkare än innan. De är bara man själv som kan ändra på situationen! Där är många situationer som har tagit hårdare än andra! Men de enda de har gjort är att påverka mig till den jag är idag! De är inget jag går och ältar eller funderar över! För de ligger i de förflutna!

Man måste blicka framåt! Lev för framtiden och låt inte de förflutna plåga din lycka! Bearbeta det, analysera det och sedan de viktigaste av allt, SLÄPP DET!! Du har bara ett liv så slösa inte på det!! Lev i nuet och omfamna framtiden
❤️

Ja detta blev lite som de blev
😏. Men lite tankar som har snurrat i huvudet idag!

Berätta gärna vad ni tycker och funderar över de hela
😘.

Nu ska jag hämta mina fina töser
😍

Lots of löööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Helt otroligt att de redan är onsdag igen! Denna veckan har gått extremt fort! Helgen ska vi ju inte ens prata om! Man hann knappt blinka och sen var de söndag!


I fredags så kom S med alla barnen! Alltid mysigt! Och sen på kvällen kom J & S och de var mycket trevligt
😊. Ingen av oss var särskilt pigga idag så vi lade oss ganska så tidigt!! Finaste M och lillasyster kom på kvällen 😍.

Lördagen kom och alla var pigga! Barnen fick pannkaksfrukost
😂. så de var extremt lyckliga. Sen åkte jag och M och fixade mat till grillningen på kvällen! När vi kom tillbaka så gjorde vi i ordning alla barnen och stack ner till Ringsjön! De var helt överlyckliga över att de fick bada! Idag kom J & S igen och gjorde oss sällskap! Mycket trevligt 😊. De blev sen grillning på kvällen, en massa studsande i studsmattan av både vuxna och barn 😂. En roligt rolig idag 😍.

Söndagen kom och S åkte hem med alla barnen. Jag hade planerat att bara precis ta de lugnt och jobba på solbrännan men upptäckte ganska så fort att de var kört
😂. Så vi fick ett ryck och bestämde oss för att måla hallen där uppe! Sagt och gjort 😂. Alla hjälptes åt så de gick fort men måste måla det en gång till!!


Fick sån ångest i måndags för jag missade att de var den 29 och F skulle till tandläkaren
🙈. När han ringde fick jag en sån ångest men han bara skrattade och sa att detta var ju perfekt för här har blivit dubbelbokat 😂. Så de var väldigt skönt 😂.

Nä nu får de räcka för denna gången!! Ni får ha en fantastisk dag!!

Lots of löööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

De känns som om denna dagen kom lika snabbt som den försvann 🙄. Morgonen började med att man blev bortskämd med att kaffe vart klart när man kom ner! Finaste M hade satt igång kaffe innan hon åkte till jobb 😍. Man blir verkligen lätt bortskämd 😍.

Sen började vi att städa och rensa här hemma
😂. De är lika roligt varje gång 🙄😊. Men de är extremt skönt när de är gjort och man blir lite nöjd men de är dock inte klart än 😫. Men fortsätta imorgon när man kommer hem ifrån jobb!!

När M kom hem så stack vi och storhandlade!! Inget roligt men ett ont måste så nu är här fullt med mat här hemma igen. Så nu kan vi äta igen
😝. Och när vi var klara där så var jag svinhungrig så de blev att vi åt middag på hardys 😝. Och de blev även årets första mjukglass 😍.

När vi kom hem så fick vi spontanbesök av fam W
😍. Helt underbart och mycket trevligt som alltid 😍. Sen helt plötsligt insåg man att de var dags för barnen att hoppa in i duschen och sedan hitta sängen 😂


Både jag & M har varit duktiga och fixat studentpresenter också 😂  Ibland händer de verkligen saker 😝😂

Bara en dag att jobba och sen är de helg!! Blir full rulle denna helgen
😂. Men bara mysigt 😍.

Nä nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på Harry Potter nr 4
😝.

Ha en underbar kväll!

Lots of lööööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Har ju glömt att posta inlägget om vår nya familjemedlem!! Som alla vet så är jag väl ganska impulsiv ibland och får saker för mig 😂. Satt och kollade på fejjan och fick upp en annons om en liten katt som behövde ett nytt hem! Och jag blev helt förälskad i denna katt på bilden! Kastrerad hankatt som älskar livet på landet! Då hans förra ägare skulle flytta till lägenhet så ville de försöka hitta ett hem till honom hos någon som bor på landet! PERFEKT 😍.

Så skickade iväg en bild till mannen och sa att denna sötnosen kunde ju flytta hem till oss! Han ringer upp och säger att jag får göra som jag vill
😍. Haha sagt och gjort 😝.

August flyttade hem till oss i torsdags och är helt underbar! Tyvärr så tycker inte de andra två katterna de här hemma men jag hoppas verkligen att de snart kan bli vänner
❤️.

Fick höra av mannen att jag är bortskämd
😂🙈. Kan väl kanske stämma ibland men han är lika förälskad i August som alla vi andra och erkände sedan att detta var ett mycket bra val 😍❤️.

Ha en fin kväll!

Lots of lööööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments