View tracker

Jag är så extremt trött på mitt eget mående nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Minsta lilla sak och jag bryter ihop! Får väl säga grattis till er att ni lyckades knäcka mig ganska bra denna gången!! Så pass att jag tvekar på mig själv! Så pass att jag vet inte alls vad jag ska tro? Sitta och kalla mig för lögnare osv ÖPPET på Facebook för att söka sympati eller något!! Ja jag sjönk till er nivå och svarade vilket har enormt korkat av mig! Men en vän fick mig att vakna upp och ta bort de sista jag skrev och de är jag otroligt tacksam för!! För man tar inte såna saker öppet!! Och jag fattar inte ens varför jag svarade från första början för jag visste redan innan att de ville ha en reaktion och de fick dem tyvärr!!

Mannen jobbar ikväll och den sista tiden hatar jag att vara ensam! Tystheten äter upp mig när barnen sover! Tankarna kommer smygandes och ångesten kommer!!

Ikväll så skulle jag få besök av en av de finaste människorna i mitt liv! En person jag verkligen hade behövt träffa just nu! Men tyvärr så fick de oväntat besök så de får bli en annan gång! Och jag blev skit ledsen! Hade sett fram emot detta mer än vad jag visste och blev så ledsen när de inte blev så! Jag vet att de är pga mitt mående som jag reagerar som jag gör! Men de blir bättre en dag! De värsta är att efter allt som har hänt så hade jag verkligen behövt en kram av dig idag! Men vi får ta de en annan dag!!

Nä skicka inköpslista till mannen och sen ska vi äta tomtegröt här hemma!!

Ha en fin kväll.

Lots of lööööve // Dessan
😘😍❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lider emot jul 😍. Imorgon är de 1 december! Helt otroligt!! Vi har snart överlevt detta året!! Och med allt som har skett är vi tio gånger starkare!!

Ikväll har jag & mannen fixat klart tösernas julkalender
😍

De ser lite rörigt ut 😂. De kommer inte få de lätt med att hitta siffrorna 😉. Men de ska inte alltid vara så lätt! Detta året har svärmor fixar 15 av paketen så jag är ju lika nyfiken som töserna är 🤔. Men är ju en tanke med de hela!! En början till en litet tomteland i deras fönster 😍. Så mysigt!!

I helgen så var vi ute och handlade lite. Och detta hittade töserna på rusta. Haha de ville ha dem så varför inte!! Inte riktigt julfärger men deras val och de ska stå på deras rum 😂.

Vi hade en helt underbar helg förutom stackars hjärtat som jobbade hela lördagen!! Hjärtat släppte oss på Värnhem där vi åt frukost på espresso house
☺️. Sedan bort till Y & M på kaffe och fika!! Lika mysigt som alltid ❤️.

Sen var de dagens goda gärning
😂. Vi fixade mat till de två som jobbade innan vi begav oss vidare emot almgården och tvingade med frugan på en shoppingrunda ☺️. Super mysigt och tacksam för att hon har med för de blev lite många påsar 😂. Men sällskapet var absolut bäst!! Sen blev de hem till frugan för mannen skulle jobba längre!! Han hämtade oss runt 12 tiden på natten!! Trött var man verkligen!!

På söndagen så blev de en date med svärmor & Strömkvist i Halmstad!! Super mysigt. Lite svårt att hitta något att äta men till slut hittade vi något
😂.

Såna här helger kan man verkligen ha fler av!! Man mår så bra utav det!!

Idag är man helt slut i hela kroppen!! Vet inte alls varför men så är det!! Men de går över!!

Nä nu blir de att kolla på dumburken och sen sova!

Sov gott allt fina
😍

Lots of löööööve // Dessan
😘😍❤️

Likes

Comments

View tracker

Kommer endast skriva detta en gång. För nu är jag så extremt trött på allt detta!! Fick höra så underbara saker om mig själv igår!! Kort sagt att jag är en falsk människa som inte står för de jag säger och gör! Jag lägger bara över all skit på alla andra osv osv. Riktigt underbart att höra! Men om ni nu tycker det varför bryr ni er då? Varför då ens finnas kvar? Bara att vända andra kinden till!! Så jävla enkelt är det!

Igår skrattade jag åt allt löjligt jag fick höra men de var en mening som växte sig fast!! Att man sjunker så lågt och blandar in dem för man också skylla sig själv!!

Och nu är de bara så här!! Där är inte många som vet om anledningarna till varför jag inte har någon kontakt med min "mamma". Hon påstår att hon är det men så som hon har gjort gör man fan ta mig inte emot sina barn och de räcker nu!! Att slänga all den skit i huvudet på mig igår så gjorde hon själv det mycket värre!! Men du, grattis till dig!! De är du som har tagit del i min uppfostran och gjort mig till den jag är idag!!

Och till alla er som pratar med henne, umgås med henne! Om ni nu håller med henne om vilken hemsk människa jag är för att jag gjorde de valen jag gjorde! Val som jag gjorde för min skull!! Var snälla att radera då mitt nummer, ta bort mig över allt på sociala medier och mest av allt pratat inte ens med mig!!

De är såhär de är nu! För jag orkar inte mer och tänker inte skriva mer om det heller!!

Jag har mig själv att tacka för den jag är idag! Ja jag kanske har förändrats en del de sista året men inte så konstigt med tanke på vad man har gått igenom!!

Som man bemöter andra blir man själv bemött!!

Ha en bra dag!

Lots of lööööve // Dessan
😘

Likes

Comments

Igår när vi kom hem så var vi super trötta 😂. Haha man blir ju helt slut av att vara ute hela dagen men vi hann med mycket!! Fick kalkonmiddag och de var hur gott som helst 😍. Fick två lyktor av L igår och ska testa göra en sak med den lilla! Får se om de funkar 😂.

Veckan som kommer är ju spännande!! Tycker synd om mannen men vi har inget val än att göra såhär! Men de lär bli tufft för honom
❤️. Den bästa lösningen vi kan komma på eftersom man inte fick ledigt!! Men vi löser detta också!! Så är de ju bara!! Inga fler motgångar ska få mig till att må såhär dåligt som jag har gjort denna veckan! Man gråter för ingenting och de tar mycket på en! Men nu är de bättre så vi struntar i det!!

På fredag så ska töserna på disko på skolan!! Först Emilia och sen Felicia!! Självklart så är de ju inte samma tider
🤔😂. Men de vill så gärna gå så absolut!! Och de löste vi med en massa hjälp från L och faktiskt hennes chef också. Verkligen super snällt ❤️. För mannen ska jobba fredag & lördag!!

Så på lördag så ska jag och töserna iväg och shoppa lite
😍. Julklappar och gardiner står på schemat 😍. Och när vi kommer hem på kvällen blir de att julpynta 😍. Får se om man hinner en tur till Ikea också! Beror på när mannen slutar jobba!! Är där någon som vill göra oss sällskap så hojta till!! Vi kommer att vara i malmö hela dagen!! ❤️.

Och på söndag har vi en date med svärmor & Strömkvist i Halmstad
😍. Tanken var att vi skulle åka upp en helg nu innan jul men de fanns inte tid till de så de blir en lunchdate i Halmstad ❤️.

Nä nu ska jag fortsätta med tvätten och städa här hemma så man får de gjort! Och lite pyssel ska vi nog också hinna med. Slänger in lite bilder på vad vi har hunnit med än så länge
😍❤️.

Lots of löööööve // Dessan
😘😍❤️

Likes

Comments

Då var de redan lördag igen!! Veckorna bara springer iväg!! Men skönt när veckorna går fort! Men tiden på helgerna hade kunnat lugna ner sig lite 😂. Men man kan inte få allt man vill!

Idag är vi på väg till en vän för att hjälpa henne lite! Och de mest positiva är att jag slipper laga mat idag
😂. Men de ska nog bli bra!! De är ju i alla fall fint väder idag ☺️.

Idag får jag säga att jag mår lite bättre!! En minut i taget så går de lite bättre för varje sekund! De är bara jag som kan styra det!! Men efter mycket pratade med svärmor, pappa och min man så börjar man tänka lite annorlunda!

Och vi har gjort upp en plan denna morgonen! Satt upp en massa mål inför 2017. Tanken var att detta skulle bli vårt år men de kan man ju lugnt konstatera att det inte blev!! Men istället för att gräva ner oss så reser vi oss sakta upp igen!! DU, din vidriga människor kommer inte att vinna detta! För de är vi som står här som segrare!! Kvittar vad alla andra säger för såna människor som du borde inte ens få leva runt andra människor! Såna människor som dig borde man isolera på en egen ö så anda människor slipper er!! Nä de var inte detta jag skulle snöa in på!!

Nu satsar vi fullt upp på år 2017!! Där några av våra mål och drömmar KOMMER att slå in!! Är trött på att andra människor förstör för oss!! Men snälla ni som ens vill försöka!! BRING IT ON!! För där är inget mer som knäcker oss!! Inget eller ingen mer som kommer att få chansen till att ens försöka!!

För ensam är jag stark, men med min man och mina barn vid min sida är jag Hulken som min minsta säger!! Jag tror på mig, jag tror på min man, jag tror på F & jag tror på E. Men absolut mest av allt tror jag på oss!! Och med alla fantastiska människor vid vår sida som verkligen tror på oss och finns där för oss så kan de bara bli bättre!

Ha en underbar dag
❤️.

Lots of lööööve/ Dessan back on track
😉👍

Likes

Comments

Igår satt jag länge och funderade om jag skulle skriva ett inlägg men de hade inte blivit något trevligt så struntade i det!

Pratade med min pappa häromdagen och de var välbehövligt
❤️. Vi pratade ett tag och han gav med en hel del tips och råd! Så ska ta och följa vissa av dem!! Någonstans måste vissa saker få ett stopp!!

De händer så mycket hela tiden!! Käftsmäll på käftsmäll och ibland vet jag inte hur mycket jag orkar!!

Men bara att kämpa på!!

Ha en underbar dag!! De är ju i alla fall fredag!!

Lots of lööööve // Dessan

Likes

Comments

Man blir lika varm i hjärtat varje gång 😍. Lillfis fick så mycket beröm av sin fröken idag. Jag var beredd på ett ganska tufft samtal idag eftersom E är ganska så negativ så fort vi frågar om skolan osv. Och hon vill inte gå dit! Och de blev fröken förvånad över för E är alltid glad och positiv!!

Haha så de var skönt att höra!! Hon är väldigt hjälpsam osv och leker bra med alla barnen så de är extremt skönt. De enda "negativa" de hade att säga var att hon var lite dåligt på att plocka undan efter sig!!

Så kort och gott! En fantastisk lillfis och två stolta föräldrar
❤️.

Tänkte lite positivt såhär på kvällen istället för de andra jag skrev
❤️

Ha en fin kväll!!

Lots of lööööve // En STOLT Dessan
😍😘❤️

Likes

Comments

Vill börja med att varna er för ett långt inlägg 😉

Mycket som har skett och som sker! Vet inte riktigt hur jag ska förklara de hela! Men mitt dåliga mående och mina tankar om allt som skedde i somras kommer nu! Dags att börja bearbeta det ordentligt! De som hände oss var något jag någonsin hade kunnat föreställa mig! Att de finns så psykiskt störda människor är helt ofattbart för mig!! Men de kan jag hantera på ett annat sätt men de som kan få mig till att må riktigt dåligt är att även töserna fick genomlida detta och blev drabbade på ett sätt som jag lovade dem redan när de låg i magen att de aldrig skulle få vara med om!! Men detta var utom min kontroll! Jag gjorde allt i min makt den dagen för att förhindra det som skedde men de gick inte. De kvittade vad man sa/gjorde så blev de ingen skillnad!!

Sen att man inte fick hjälp någonstans gjorde att man kände sig ännu värre! Man stod helt ensam och helt maktlös! Där fanns inget jag kunde göra för att lösa det! Folk vände bara en ryggen! Man fick kalla handen och de vände andra sidan till! Men nä just de!! De var ju mitt eget fel det också!! För jag kan ju aldrig må dåligt och behöva hjälp och stöd!

Detta som skedde är inget jag fullt ut kommer att skriva vad de handlar om! De räcker med att de som vet om det! Men detta lärde mig väldigt mycket! Jag vet vem som alltid ställer upp och finns där och vilka som försvinner!! Kollar man 1 år tillbaka i tiden så är där extremt mycket som har förändrats!! Säkert mitt eget fel det också! Skulle inte alls förvåna mig!!

De som känner mig vet om att jag ställer upp och gör allt och lite där till om jag kan! Och jag trodde faktiskt med många att de var så på båda hållen!! Jag skyddar de jag håller varmt om hjärtat! Men man fick sig en riktig käftsmäll när de gäller vissa!! Att man är så feg och väljer lögnerna som ett skydd för att skydda enbart sig själv! Då är man inte värd något mer i mina ögon!! Så som denna personen gjorde hade jag aldrig klarat av! Jag hade inte kunnat leva med mitt dåliga samvete efter det!! Usch säger jag bara!!

Men denna tiden har också skett mycket positivt!! Jag har alltid sagt till barnen att vi är ärliga emot varandra osv och de har haft många frågor om vissa saker som jag inte har velat berätta för dem men när de då säger till mig att vi sk vara ärliga emot varandra så fick jag så snällt svara på det och vi har haft väldigt långa pratstunder om allt! Vissa saker har jag förklarat på ett enklare sätt så de förstår men de vet allt!! Och de är så här vi ska ha det!!

Där är vissa personer som jag är extremt tacksam för att jag har i mitt liv just nu!! Hade inte klarat mig utan dem
❤️. Ni vet vem ni är och jag är så tacksam för att ni finns där även fast jag är som jag är!! Ni är helt underbara 😘.

Och min älskade man & barn! De känns så underbart att just ni tre är min familj
❤️. Tillsammans klarar vi allt!! Så länge vi har varandra så kan ingenting knäcka oss!! Jag slåss för er varje sekund tills den dagen jag tar mitt sista andetag!! Ni får mig till att orka kämpa och inte ge upp!!

Mitt i allt mitt eget så har även andra genomgått jobbiga saker som har påverkat mig extremt mycket! Men idag är de mycket bättre och där är ingen som är mer tacksam än mig
❤️.

Så de är kanske inte så konstigt att detta inlägget blev som de blev! Var inte alls detta jag tänkte mig från början!! Ja men vad ska man säga!! Där är en del för mig att bearbeta så de är bara till att ta en dag i taget!!

Har en liten gnutta hopp kvar om en sak! Känns som om att man kommer att bli blåst på det också men där finns en liten gnutta hopp kvar!! Jag hoppas verkligen att vi kan få rätten på vår sida när de gäller detta så håll tummarna!'

Ni kanske får ett trevligare inlägg lite senare
🤔

Lots of löööööve // En lite ledsen Dessan
❤️

Likes

Comments

De var ett tag sedan man skrev nu! De har varit mycket den senaste tiden och har inte haft någon inspiration att skriva ens!! Men gör ett tappert försök nu då!!

Helgen var fantastiskt rolig!! M kidnappade töserna redan i fredags så de var överlyckliga
😍. M hade en massa planerat för dem hela helgen ❤️.

Egentid för föräldrarna
😱. Haha i fredags så gick jag och lade mig vid 21 tiden 😂. Var helt slut!! Men de var skönt att sova ut ☺️. Så man vaknade pigg klockan 5 på lördagen såklart!! Men jag hann med en massa innan jag väckte mannen! Städade, plockade undan, dammsugare och packade ihop det vi skulle ha med oss!!

Begav oss till Malmö och emporia var första stoppet!! Skulle hitta en ny skjorta till mannen och sen hade jag en ny väska och lite annat roligt!! Sen bar de av till nagelsalongen så jag fick fixat klorna
😂. Hade ju knäckt två och jag höll på att bli knäpp 😝.

Efter det blev de lunch på grafitti. Bara älskar deras mat!! Så mätt blev man
👌. Sen åkte vi ner och lämnade bilen på jobb och checkade in på st Jörgen nere i stan ☺️. Dags att göra sig klar för after work work 👍. Kl 18 mötes vi alla upp på Elyseé för att avnjuta en underbart god middag ❤️. Underbart och en massa skratt!!

Sen bar de vidare till Interpol där vi spelade biljard i två timmar!! Hur de gick för mig behöver vi inte ens prata om
😂. Efter mycket snack så blev nästa stopp Harrys!! Men de är ju ett ställe jag aldrig mer kommer att gå till!! Usch!! Så vi gick vidare till stat 👌. Mycket trevligare och bättre musik 👍. Kom till hotellet vid 4 tiden ca!!

Vaknade vid 8 och tvingade upp mannen för jag var hungrig
😂. Han var lite kinkig på mig 😝. Men jag gick mat 😉. Sen tog vi bara de lugnt tills vi skulle checka ut!!

M mötte upp oss på jobb och lämnade töserna!! Helt kickade på socker eller något
😂. De pratade i mun på varandra nästan hela vägen hem för att berätta om allt de hade hunnit med i helgen 😂. Underbart ❤️.

Svärmor kom en liten stund efter vi kom hem igår och stannar hela veckan
❤️. Hjälper oss att göra klart tösernas rum samt att hon har hittat en massa saker till deras rum! Flickorna var super glada ❤️.

Igår var de körskolan som gällde! Var ganska nervös för jag är ju van vid att bara köra med mannen samt att de var en ny bil så jag hade inte så mycket koll men de gick super bra
☺️.

Sen var de småplock här hemma som gällde
☺️. Och de har fortsatt även idag så nu börjar de äntligen bli klart där uppe ☺️. Och de känns verkligen skönt ☺️.

I skivande stund är töserna iväg på halloween disko på skolan
☺️. Emilia var lite nervös men de gick bra när hon såg sina kompisar ☺️. Får se vad de säger när vi hämtar dem på tanke på att fritidspedagogen K redan i fredags bad om ursäkt för att han hade skrämt barnen 😂. Så vi får se!

Ha en underbar kväll
☺️

Lots of löööööve // Dessan

Likes

Comments

Ja där har hänt en del denna veckan!! Gick till jobb i måndags och kände mig lite hängig men de var inte så farligt!! Så tänkte att de var inte lönt att stanna hemma för det! Men på kvällen så small det på! 39,4 graders feber, jobbigt att andas, dunderförkyld och huvudvärk!! Så på tisdagen så stannade jag hemma! Trodde bara man kunde ringa för att få ett intyg på att man var förkyld men de gick inte. Så jag fick en läkartid på min födelsedag på onsdagen!! Och jag fick en fin present av läkaren!! Bacillusker i luftrören så de blev en antibiotikakur och sjukskrivning resten av veckan!! Samt en liten utskällning för att man går till jobb när man är sjuk!! Tack för den så de var direkt till Apoteket och sen hem till min säng!!

Så min födelsedag spenderades i sängen med frossa och annat mindre kul!! Har knappt kunnat äta heller men man har kämpat på!! Ätit lite i alla fall!! Och idag är det fredag och antibiotikan börjar göra skillnad!! Fortfarande lite jobbigt med andningen men de släpper väl snart det också. Har två dagar till att friska till på!!

Veckans skratt!! Min älskade farmor blev opererad i måndags!! Och allt har gått super bra!! Men jag fick mig ett gott skratt när ringde mig i tisdags! Hon var helt borta pga alla mediciner
😂. Så hon babblade om en massa konstiga saker! Sen ringde hon även på min födelsedag!! För att säga grattis!! Även då var hon lite borta fortfarande!! Och nu ringde hon för en liten stund sen! Och idag var hon sig själv! Tackade för de superfina lyktorna jag fick i present och då sa hon grattis igen!! Och blev helt förvånad när jag sa att vi hade pratat både i tisdags & onsdag 😂.

Nä nu ska jag vila en stund! De är fan ansträngande när man inte riktigt får luft!! Men de blir nog snart bättre de också!!

Ha en underbar fredag ❤️

Lots of löööööve // En krasslig Dessan
❤️

Likes

Comments