Då var man på väg till jobbet för sista dagen denna veckan 😳😂. Helt otroligt vad veckorna springer iväg!! Men sen är de ju bara fyra dagar denna veckan så de är ju inte så konstigt!!

Blev lite chockad! Kommer till rondellen i snogeröd och de blinkar en massa blåljus
😳. En lastbil som hade vält!! Usch jag hatar trafikolyckor men såg han som hade kört så de var inte så farligt ändå!! Så de är skönt!!

Förra helgen var vi på student på fredagen! Finaste O tog studenten
😍. Så underbart och se han och vi hann till utsparken också 😂. Sen blev de middag och annat trevligt hemma hos dem ❤️. Vi tackar för allt denna kvällen 😘

Sen på lördagen bar de av till bakken 😍. Och oj så kul vi hade och så många karuseller vi åkte 😂. Haha ja man åkte verkligen upp summan för åkbandet och lite där till 😝.

Fick några trevliga bilder med hem också
😂. Sitter fint på kylskåpet 🙈.

Sen blev de en miss nä vi skulle åka hem med löste sig till slut och hem kom vi!! Och trötta som f*n var vi dagen efter också
😂. Men de var värt det 😍

Sen har veckan varit lugn!! Jobb såklart och en massa lugna kvällar 😂. Man orkar inte så mycket annat när de har varit så varmt under dagarna 😝. Men så länge man dricker massa vatten så brukar de gå bra!!

Nä ni får ha en super mysig dag!!

Lots of löööööve // Dessan
😍❤️😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Livsglädje!

Fick en fråga idag!! Vad är livsglädje? Mitt svar blev att de är vad du själv gör det till! För lite så är de ju faktiskt!

Om man slår upp ordet livsglädje får du följande beskrivning! Man får dela upp ordet:

LIV li4v, n. (Anm. I det bedyrande uttr. min liv och själ o. den rimmande eufemismen min liv och kniv (se I 1 g) beror ordets realgenus sannol. på överflyttning av ett icke anträffat nt. mien lief un seel); best. -et; gen. livets, äv. (numera bl. arkaiserande) livsens lif4sens (Joh. 6: 48 (NT 1526), Salminen Vår. 13 (1939)); pl. =.

(I 1, 7) -GLÄDJE. [jfr d. livsglæde, nor. livsglede] glädje över livet l. över att leva l. vara till; jfr LEVNADS-GLÄDJE. Bremer Brev 1: 152 (1831). Den antika verldens lifsglädje. Heidenstam Vallf. 124 (1888). jfr Edda 1930, s. 48 ff.

(Kopierat direkt från svenska akademins ordbok)

I mitt konstiga huvud så är ju livsglädje att vara glad för att man finns och allt underbar som finns i ens liv som tillför en massa glädje och kärlek varje dag! De kan vara allt från att hälsa på en främling på gatan till att se på sina fina underbara barn eller sin man eller en nära vän osv.

Att hälsa på en främling på gatan eller bara säga ett simpelt hej kan göra en sådan enorm skillnad! De kan ge en hopp om att världen inte är så hemsk som man "vet" att den är! Att där fortfarande finns en chans till att vänligheten tar över. Eller att bara le emot något när man går förbi! De kan göra skillnad om vi låter det!

Sina barn! Nu vet jag att alla har inte barn men för mig som mamma till två töser så kan de vända en extremt dålig dag till sen bästa bara genom att finnas till! Att se dem le, skratta och busa! Eller de bästa av allt att de bara kommer fram och säger jag älskar dig eller sätter sig i knät och bara vill kramas
😍. Barn är något som man själv väljer att de ska komma till denna värld och genom de valet har du som förälder ansvaret för att de ska må bra, att de ska växa upp med en massa kärlek runt sig, att de ska känna sig älskade, att de ska lära sig att bli bra människor osv. Listan kan göras hur lång som helst! För mig räcker en tanke på mina fina töser för att jag ska kunna känna en sån enorm glädje över livet!

Din man, fru, sambo, flickvän/pojkvän ja vad du än har! För mig är de min man! En människa som har gjort ett val att dela sitt liv med mig! Att finnas där i vått och torrt! Att älska mig för den jag är trots mina fel och brister! Han är inte bara min man, han är töserna pappa, han är min bästa vän och min glädje! Med sitt enkla fina smile eller skatt kan han ge mig en sån enorm glädje att jag blir helt tårögd av lycka, av hans omfamningar fyller han hela mig med glädje och med hans ord värmer han mitt hjärta! Han ger mig glädje för varje dag bara med tanken av att han även denna morgonen vaknade upp sidan om mig!
❤️

Och vänner/familj/släkt är där också så extremt mycket som skänker en glädje! Att få äran att ha så många fantastiska människor i sin närhet så man känner sig helt översvämmad över kärlek
😍. Människor som av eget val alltid finns där i vått & torrt! Att vara familj innebär inte alltid att man delar samma DNA utan deras sätt och värme gör dem automatiskt till familj ❤️. Man har ett par ess där som man aldrig kan tänka sig att vara utan ❤️.

Något jag har lärt mig under livets gång är att aldrig ge upp! För gräset är verkligen grönare på andra sidan! För vem är de som vinner om de knäcker dig? Inte är de du! De är dem som är ute och vill förstöra som vinner om du låter dem! Där är många som har varit nära och knäcka mig helt och jag får erkänna att de har inte varit långt ifrån att de har lyckats! De har fått mig att krypa på botten men någonstans där har jag funnit min livsglädje igen och tagit mig upp och blivit starkare än innan. De är bara man själv som kan ändra på situationen! Där är många situationer som har tagit hårdare än andra! Men de enda de har gjort är att påverka mig till den jag är idag! De är inget jag går och ältar eller funderar över! För de ligger i de förflutna!

Man måste blicka framåt! Lev för framtiden och låt inte de förflutna plåga din lycka! Bearbeta det, analysera det och sedan de viktigaste av allt, SLÄPP DET!! Du har bara ett liv så slösa inte på det!! Lev i nuet och omfamna framtiden
❤️

Ja detta blev lite som de blev
😏. Men lite tankar som har snurrat i huvudet idag!

Berätta gärna vad ni tycker och funderar över de hela
😘.

Nu ska jag hämta mina fina töser
😍

Lots of löööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Helt otroligt att de redan är onsdag igen! Denna veckan har gått extremt fort! Helgen ska vi ju inte ens prata om! Man hann knappt blinka och sen var de söndag!


I fredags så kom S med alla barnen! Alltid mysigt! Och sen på kvällen kom J & S och de var mycket trevligt
😊. Ingen av oss var särskilt pigga idag så vi lade oss ganska så tidigt!! Finaste M och lillasyster kom på kvällen 😍.

Lördagen kom och alla var pigga! Barnen fick pannkaksfrukost
😂. så de var extremt lyckliga. Sen åkte jag och M och fixade mat till grillningen på kvällen! När vi kom tillbaka så gjorde vi i ordning alla barnen och stack ner till Ringsjön! De var helt överlyckliga över att de fick bada! Idag kom J & S igen och gjorde oss sällskap! Mycket trevligt 😊. De blev sen grillning på kvällen, en massa studsande i studsmattan av både vuxna och barn 😂. En roligt rolig idag 😍.

Söndagen kom och S åkte hem med alla barnen. Jag hade planerat att bara precis ta de lugnt och jobba på solbrännan men upptäckte ganska så fort att de var kört
😂. Så vi fick ett ryck och bestämde oss för att måla hallen där uppe! Sagt och gjort 😂. Alla hjälptes åt så de gick fort men måste måla det en gång till!!


Fick sån ångest i måndags för jag missade att de var den 29 och F skulle till tandläkaren
🙈. När han ringde fick jag en sån ångest men han bara skrattade och sa att detta var ju perfekt för här har blivit dubbelbokat 😂. Så de var väldigt skönt 😂.

Nä nu får de räcka för denna gången!! Ni får ha en fantastisk dag!!

Lots of löööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

De känns som om denna dagen kom lika snabbt som den försvann 🙄. Morgonen började med att man blev bortskämd med att kaffe vart klart när man kom ner! Finaste M hade satt igång kaffe innan hon åkte till jobb 😍. Man blir verkligen lätt bortskämd 😍.

Sen började vi att städa och rensa här hemma
😂. De är lika roligt varje gång 🙄😊. Men de är extremt skönt när de är gjort och man blir lite nöjd men de är dock inte klart än 😫. Men fortsätta imorgon när man kommer hem ifrån jobb!!

När M kom hem så stack vi och storhandlade!! Inget roligt men ett ont måste så nu är här fullt med mat här hemma igen. Så nu kan vi äta igen
😝. Och när vi var klara där så var jag svinhungrig så de blev att vi åt middag på hardys 😝. Och de blev även årets första mjukglass 😍.

När vi kom hem så fick vi spontanbesök av fam W
😍. Helt underbart och mycket trevligt som alltid 😍. Sen helt plötsligt insåg man att de var dags för barnen att hoppa in i duschen och sedan hitta sängen 😂


Både jag & M har varit duktiga och fixat studentpresenter också 😂  Ibland händer de verkligen saker 😝😂

Bara en dag att jobba och sen är de helg!! Blir full rulle denna helgen
😂. Men bara mysigt 😍.

Nä nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på Harry Potter nr 4
😝.

Ha en underbar kväll!

Lots of lööööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Har ju glömt att posta inlägget om vår nya familjemedlem!! Som alla vet så är jag väl ganska impulsiv ibland och får saker för mig 😂. Satt och kollade på fejjan och fick upp en annons om en liten katt som behövde ett nytt hem! Och jag blev helt förälskad i denna katt på bilden! Kastrerad hankatt som älskar livet på landet! Då hans förra ägare skulle flytta till lägenhet så ville de försöka hitta ett hem till honom hos någon som bor på landet! PERFEKT 😍.

Så skickade iväg en bild till mannen och sa att denna sötnosen kunde ju flytta hem till oss! Han ringer upp och säger att jag får göra som jag vill
😍. Haha sagt och gjort 😝.

August flyttade hem till oss i torsdags och är helt underbar! Tyvärr så tycker inte de andra två katterna de här hemma men jag hoppas verkligen att de snart kan bli vänner
❤️.

Fick höra av mannen att jag är bortskämd
😂🙈. Kan väl kanske stämma ibland men han är lika förälskad i August som alla vi andra och erkände sedan att detta var ett mycket bra val 😍❤️.

Ha en fin kväll!

Lots of lööööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Mycket skedde förra veckan men vissa saker kommer jag att behålla för mig själv ett litet tag till. Där är en sak jag verkligen går och hoppas på och ber till allt att den önskan går i uppfyllelse! ✊️✊️✊️. Men vi får se vad som kommer att ske!

Hade en riktigt bra fredag och när man kom hem hade finaste M hämtat töserna och de njöt av de fina vädret. Och självklart så blev de grillat
😍.

I lördags hade vi planerat att först gå på loppisen på skolan och sedan ta oss ner till sjön för att bada och grilla men de kunde vi bara glömma för de tyckte ju inte vädret
🙄. Så de blev en liten grillbuffé här och sen blev de Harry Potter på tv:N 😂. Och man vaknade på soffan mitt i natten 😏.

Och idag har flickorna varit riktigt duktiga
😍. De har sorterat och rensat allt på sina rum själva, vi har bara suttit med 👍. Och de var väldigt nöjda efteråt så nu får vi bara hoppas på att de håller de rent också ✊️. Men de är nöjda och de är vi andra tre också 😂.

Idag fick vi också fixat mitt evenemang när jag fyller 20 (
😝) eller var de kanske 30 man blir detta året 😏. Tänkte att de var lika bra att fixa de nu innan så man är ute i god tid eftersom man vet en del som planterar långt framåt! Så nu är de fixat!

Sen kom L och de blev grillat idag också
😍. Inte illa med grillat 3 dagar i rad 😝. Idag har man även fått tvättat undan exakt allt! De sista ligger i torktumlaren nu när man sitter här i soffan och tittat på Harry Potter 2 😂. Men snart får de vara dags att hitta sängen 😴. De är ju sagt att man ska upp och jobba imorgon 😂😝.

Nä ni får sova så gott
😘

Lots of lööööve // En trött Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Gummi ..... Hahahaha! Goood morgon på er alla fina 😍. Idag är de onsdag så nu har snart halva denna veckan också gått!! De är skrämmande när man inser hur snabbt tiden springer iväg!!

Idag är man lite trött
😂. Men för en god gärning så är de ju faktiskt värt det! Man ställer upp och hjälper till när man kan och de kunde jag så ja de blev lite sent igår 😂.

Man måste börja vara mer hjälpsamma i dagens samhälle. De är lite skrämmande att folk idag inte vågar hjälpa till för man vet inte om man blir lurad eller något värre!! Där är så mycket man läser om i tidningarna så man blir rädd! Men de kommer inte att stoppa mig! Kan man hjälp till så ska man hjälpa till!!
❤️.

Nä nu är vi strax framme på jobb! Ha en fin dag
❤️

Lots of lööööööve // Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

De har varit mycket den sista tiden! Helt otroligt mycket så man har inte riktigt haft tiden till att skriva något! Nu när jag sitter här kommer jag inte ens ihåg vad mitt sista inlägg handlade om 🤔😂. Men de kan ju egentligen kvitta 🙄😊.

Mycket har skett den sista tiden, fixat i trädgården, fixar där inne och varit iväg! Många besök har de varit också! Onkel K med kidsen har varit här, svärmor, morbror ock finaste M. Tror de var dem
😂❤️. Har jag glömt någon ber jag om ursäkt 😘.

Men verkligen full rulle och jag fullkomligt älskar det! Har en massa att se fram emot också nu när sommaren kommer! Lite av de som sker är Skånes djurpark, grillkvällar, restaurangbesök, bakken, min 20 (
😝) års fest och mycket till 😍. Livet är verkligen helt fantastiskt och man mår bra! Kan komma på min själv i situationer där jag bara precis sitter och njuter av livet och tänker på hur lyckligt lottad jag verkligen är ❤️. Ibland kan jag knappt finna några ord för de ens ❤️.

De är verkligen underbart att kunna känna såhär med tanke på vad vi har gått igenom de sista året!! Men de känns underbart att säga att vi står här idag starkare och så mycket lyckligare än förut
❤️.

Nä nu ska man dricka lite kaffe till och sen blir de in i duschen
😝. Sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda ❤️. De enda jag vet nu är stek till middag 😍😂.

Lots of lööööööve // En happy Dessan
😍❤️😘

Likes

Comments

Har fortfarande så svårt att första att min älskade tös fyllde 10 år! Att de är 10 år sedan de lade henne på mitt bröst för första gången och jag var helt fascinerad av denna lilla varelse så att jag till och med glömde bort att fråga om de blev en flicka eller en pojke 😂☺.

Den långa väntan var ju över och man var helt fascinerad!! Denna tös har fascinerat oss ändå sen dess men sina galna upptåg och underbara ord
😍❤. En tös som verkligen har hjärtat på rätt ställe och bryr sig väldigt mycket om alla andra .

En lycklig tös för sina presenter
. Men den mest speciella var ju att hon fick sin första mobil idag. Gud så lycklig hon blev .

Nu sover de snart gott och de ska denna trötta mamman också göra!!

Lots of lööööve // Dessan
😍❤😘

Likes

Comments

Ja detta blev ju en helt fantastisk kväll eller något 🙄. Klockan är nu 18.40 och jag är inte hemma än men jag har ju fått en tur till Hässleholm 🤔😫.

En massa strul med tågen i Malmö så valde att ta ett tåg till Eslöv istället för de var smidigare och efter att ha väntat 40 min på tåget som blev inställt så orkade jag inte stå och frysa i 45 minuter till! Så jag hoppar på ett tåg som ska ta mig till Eslöv! Men så jävla fel hade jag! Jag hade kollat fel och tåget stannade i Lund och fortsatte sedan till Hässleholm
😤🙄.

Blir så jävla trött på mig själv och när man stod på stationen i Hässleholm var de inte långt ifrån att tårarna kom!! Jag vill bara hem
😫. Men nu sitter jag förhoppningsvis på rätt tåg som ska ta mig hem! Blir detta fel nu så vet jag verkligen inte vad jag gör!!

Hoppas ni har en roligare kväll än vad jag har
😫😥.

Lots of lööööve // En förvirrad Dessan
😍❤😘

Likes

Comments