Mycket tankar och funderingar på livet osv. Vet inte riktigt känns som att jag har 1 ton med tankar, känslor och ja allt mellan himmel och jord. Dessvärre är det ju inte så lätt att hålla allt i styr men jag försöker i alla fall. Ligger i sängen just nu och fyller mig själv med musik och lite gotta, det känns så skönt att bara kunna koppla bort allt och leva i nuet typ. Nåväl har sovmorgon imorgon vilket är riktigt skönt, eller åtminstone om inte Celina tvingar upp mig till att ta tidigaste bussen som går ugh. Men bara att bita ihop och se glad ut, ska fortsätta trycka i mig lite gotta nu och sen inte göra så mkt mer tror jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

just nu är det svårt att hitta motivation till att orka kliva upp på morgonen och pallra sig till skolan. Jag försöker, men det är riktigt jobbigt just i detta nu.

Likes

Comments

Just nu är det väldigt svårt att se ljuset i slutet av tunneln. Det känns faktiskt omöjligt, men jag vet att jag kan ta mig igenom detta. Jag måste bara ge det lite tid, det är allt.

Likes

Comments

Känns skönt att inte behöva ställa väckaren på 06:30 imorgon, utan att ha sovmorgon till 11:30 och sedan bara göra frisöruppgift och en idrottsuppgift. Slutade vid tre idag och åkte hem med 16:15 bussen, vilket var otroligt skönt då jag även tog helg. Blir ju endast att göra uppgifterna hemma imorgon, har faktiskt inte haft någon som helst lust att gå i skolan. Men lika bra att försöka kämpa på nu och klara detta!

Nåväl ska försöka lägga upp nå inlägg imorgon också!

Likes

Comments

Hej på er!

Är inte den bästa på att blogga men ska göra mitt bästa i alla fall, vill satsa på detta. Har haft funderingar på att starta upp en blogg tidigare men det har aldrig blivit av. Men nu har jag tagit steget och gjort det, vilket känns helt och hållet kanon! Nåväl, kommer skriva om mitt liv, smink osv. Ni får jätte gärna lämna kommentarer om vad jag ska blogga om, så det inte blir allt för tråkigt haha.


Likes

Comments