​Just nu känner jag mig ganska tillfreds med allt. Konstigt nog. Jag har äntligen fått nytt schema, vilket jag naturligtvis hade ångest över och inte alls var glad över. Men nu känns det bra. Har jag äntligen listat ut att jag ska extra jobba i stall. Kanske 1-4 dagar? Eller något sånt. Annons ligger ute, har fått ett svar på den, och har även skrivit till en annan som har annons ute. Så det känns helt fantastiskt, känner redan att jag är klar med 2017 och 2018 kan börja redan nu. Känns som det ända jag gjort detta året är att tyckt illa om mig själv och vart ledsen över hur jag ser ut osv. Inte direkt gjort många knop för att ändra saker fram tills nu. Så nu börjar det, eller ja, i Januari börjar det. Jag hoppas verkligen att jag får ihop det och kan jobba i stall iallfall 2 dagar och kanske kan hoppa in och kvällsfodra eller så. Det ska gå alltså. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vardag
Det är nästan så att jag hade glömt bort att jag hade en blogg, då har det gått kanske lång tid sedan vi hördes här. Men man kommer väl in i perioder i livet och där man har lite mindre/mer tid till detta. Och nu när jag inte har någon häst eller så att skriva om så blir det lite dålig uppdatering.

Men mitt senaste inlägg så hade väl min lilla kattbebis varit hos vet för första gången och det var ju så länge sen nu, fast ändå inte. Och efter det så har ju vardagen kickat igång igen. Det var ändå ok, på nåt sätt gillar jag vardagen. Och just i denna stund så är jag inne i en härlig ovisshet. Fast ändå inte, fast ändå. Så sjukt komplicerat och jobbigt och jag har överanalyserat detta in i minsta detalj och tyckt att jag har haft koll på läget. Det som jag pratar om är att jag ska eventuellt få en ny tjänst på jobbet. Men inget är klart nu och jag har fått lite mixade signaler och det är ju sånt jag älskar. Skämt åsido. Vi får se hur det blir, at the moment så jobbar jag heltid nu, vilket är bra och nödvändigt. Har superhärliga arbetskompisar och jag trivs bra på min nya avdelning. Men jag tänker inte skriva mer om det förrens allt är klart. Blir ju lite ångest nu som det är.

En glad sak är att jag var och kollade på en liten hästis som jag kanske skulle ha ett par dagar i veckan, just nu förhandlar vi om priset. Så vi får se, egentligen så är det en alldeles för stor häst, och den ligger för långt bort. Så det är inte optimalt. Men jag _måste_ få andas häst igen. Så spännande att se vad som händer med det. Känns lite som mitt liv ligger på vänt just nu och det ända jag gör är att vara på jobbet. Så jag avvaktar och låter tiden utvisa allt.

Likes

Comments

Idag har vi varit hos vet med lillebebis. herregud. Dit resen gick super bra, bebis var jätte duktig i bilen. När vi hämtade hem honom så skrek han ju som en galning så var lite nervös. Men då hade han ju åkt hur lång tid som helst och han kände väl att han inte ville tillbaka in i buren, så då var jag tvungen att ha honom i famnen. Nu när vi åkte till vet så var han som sagt hur duktig som helst Helt tyst och busade lite med sina råttor. Väl framme så var dom dessvärre 30 min sena.
Det är sånt som händer då de kommer in akutafall det som dock inte var bra var att ingen informerade oss. Självklart kan vi ju ana, men om nån som jobbar där kommer och bara berättar att vi har fått endel akuta fall. Vi beräknar hälpa er om si och så länge. Bara så man har lite koll. Istället fick jag "jaga" dom och fråga när någon skulle komma osv. Bebisen skrek och slängde sig runt i buren tillslut så då fick jag ha honom i fampen ett tag. Då gick de mycket bättre så nu är vi förberedda till nästa gång. Väl där inne skötte han sig exemplariskt, han fick super mycket komplimanger över hur söt och fin han var. Satt nu ska vi tillbaka om tre veckor och sen är han fullvaccinerad. Han ska dock få en till vaccination vid 1 års ålder. Men det är ett tag kvar. Köpte även "nyttigt" godis till dom. Svindyra dock, men nästa gång vi åker dit ska vi handla på oss några påsar. Dock bor vi 15 min ifrån så de e lätt för oss att bara åka dit.

Nu ska jag googla runt på bra kattmat utan spannmål. Och förstås leka med bebisarna. Mina älsklingar. Denna sommar kanske inte kommer bli som vi hade räknat med, men å andra sidan så har vi något nu som jag inte skulle kunna klara mig utan. Visst känns det tråkigt att inte kunna åka till landet, MEN det får vi göra nästa sommar. Det viktigare nu att lillen och storasyster får lära känna varandra till hundratio procent på hemmaplan innan man börjar ändra miljöer och så, mvh hönsmamma. Nej men, bebis "får" ändå inte va ute eftersom han inte är helt vaccinerad än. Men det är många som är jätte bekymrade över att vi "bara" ska vara hemma. Blir nästan arg. Ärligt alltså. Vi har en bebis som behöver få den bästa uppväxten han kan få, vi har en storasyster som sitter i en sits hon inte har varit i tidigare och även hon behöver ha oss där. Självklart kan vi lämna dom ensamma ibland, men de är inget vi vill göra. Är de fint väder kommer vi ta dags utflykter, lägga oss på stranden osv. Hur mysigt som helst. Nu ska jag kolla foder!

Likes

Comments

Äntligen har jag också fått semester. Helt galet att jag ska vara ledig nu i fyra veckor. Dock känns det inte riktigt som sommar nu, men det kommer väl. Men jag tycker det är ganska mysigt när det är grått och regnar lite. Just nu så pratade jag precis med en chef som bekräftade att tjänsten är 100% min. I mitt senaste inlägg så berättade jag att jag inte fick en tjänst jag verkligen ville ha - men det är ändå ok. Sen efter det blev jag erbjuden typ samma tjänst jag har nu fast med flera än vad jag har nu och efter lite om och men så är allt klart nu. TACK SNÄLLA!! Så nu går jag på semester med en skön magkänsla.
.
Men det är bara jobbigt att veckorna går så snabbt, få faktiskt lite ångest av det också. Men får försöka skita i veckorna och ta dag för dag. Men det är så fruktansvärt tråkigt och ledsamt att vi inte har kvar något landställe. Hade verkligen behövt det nu. Och huset som vi har hyrt lutar det åt att vi inte kommer hyra p.g.a våran bebiskatt. Men ja, en dag i taget.

Likes

Comments

Lite update angående jobbet som jag sökte och mycket riktigt så fick jag tyvärr inte det. Just för att jag är nyast och står längst ner på listan om folk som vill ha mer tider. Tråkigt men jag tycker ändå att de är rätt ok. De är bra att dom går via listan, men ändå tråkigt för mig. Men jag tror ju lite på att allt händer av en anledning och hade jag fått de jobbet, så hade det nog varit för tungt för mig. Min rygg hade nog pajat på en gång. Men visst, de är tråkigt. Men, idag fick jag ett tele samtal med ett erbjudande på fler timmar faktiskt. Så de känns sjukt skönt just nu alltså. Visserligen ska jag jobba med saker jag helst inte vill, men jag behöver detta! Imorgon ska jag kika på schemat och sen ska jag återkoppla på Måndag. Det blir kul.

Likes

Comments

Hej, nästan lite pin att det har gått så lång tid sedan jag skrev sist här. Det är nästan en månad sen. Men hörrni. Jag har mina reasons. Fast vet inte vart jag ska börja. Vi har hämtat hem en liten kattunge som i princip tar upp all tid, sjövild liten bebis. Jag har haft fullt upp med att hålla koll på lillbebis och storbebis. Men nu har läget blivit super bra, och dom är kompisar. Och det är ömsesidigt. Nu över lillen på att ha sele och vara ute på balkongen. Idag var vi ute en timme och de gick super bra, nu sover båda två. Dom ska även öva på att vara själva hemma, våran tjej kan ju redan allt, men hon måste lära lillen. Att lämna dom två är inga problemen är snarare att lillen är vild, och kan göra illa sig. Men hittills har det gått bra.

Jag var och gjorde på fyllning på mina fransar. Det gick bra. Hade jag ett litet break down sist. Men nu vart de inte bättre, är inte 100% nöjd,Men fick böjen jag ville ha och lite färgning. Nästa steg att förhandla om är lite längre fransar, men de kommer. 

En till superrolig sak är att jag jobbar helgen nu, sen är de semester. En tråkig sak är att vi hade hyrt en stuga som vi måste avboka nu då lillen är alldeles för liten för det. Vill inte riskera något med katterna. Vi får åka på dagsutflykter och mysa hemma helt enkelt. Jag har även fått fler timmar på jobbet vilket känns helt underbart. Har inte skrivit på något än, men jag kan säga att en klump i magen har försvunnit. Visserligen är de inte på den avdelningen jag helst vill jobba på, men jag känner att de är aktuella är fler timmar och de kommer jag få, dubbelt så mycket dessutom och de är de ända som matters. Så nu är det bara att jobba dessa tre dagar, signa papper och sen njuta av allt. 

Likes

Comments

Känns som jag alltid är sjuk, vet inte om jag faktisk är sjuk eller om jag bara är mega allergisk mot pollen och att det är därför jag känner mig såhär? Hur som helst så är det galet tröttsamt iallafall. Kan ju inte slänga i mig en massa alvedon för att må bra liksom. Det är ju livsfarligt.
.
Det som väntar nu är två dagars jobb. Ganska okej ändå. Slutar i tid båda dagarna. Så jag är nöjd, är lite spänd/orolig/förväntansfull/rädd osv osv för jag har sökt två tjänster som kom upp på jobbet. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får någon av dom. Men jag vågar inte hoppas så mycket, känns ändå ganska värdelöst, för jag pratade lite löst med hon som har hand om lediga tjänster osv och de kändes som att dom som har jobbat längre har förtur på något sätt? Men jag har ju snart jobbat där i ett år och om jag redan har erfarenhet på båda jobben, en av dom lite mer och den som jag har lite mer är jag redo att bara slängas in och köra igång så borde dom väl ändå välja mig om dom är nöjda med mig dvs. Men jag förväntar mig ett " tyvärr var det inte din tur denna gång, men sök vidare. Det är super kul att du är så hungrig på att jobba" Medans vissa menar på att jag ska tänka positivt och glada tankar, men gör jag de så kommer jag bli super ledsen när jag inte får jobbet, så då är de bättre att inte ha några förväntningar och bli glad istället. Känns ju lite roligare. Men vi får se hur dom tänker.
.
Jag tror att jag har ett shoppingberoende. Jag kan lägga band på mig, så jag inte köper massor och för jätte dyrt. Men jag köper verkligen grejer hela tiden. Nu har jag skickat efter en ny plånbok och armband. Online shopping är de bästa som finns alltså, livet skulle bli så trist om man inte gick och väntade på små paket hela tiden.
.
Start somewhere. Jag måste börja träna. Jag vill verkligen bli bekväm i min kropp igen. Men när var och hur ska jag börja. När jag väl är ledig är jag helt utmattad, ligger kvar i sängen till 11. Tror att jag behöver se om hela min rutin alltså. Jag skulle må så mycket bättre av att sova tidigare, och gå upp tidigare och ta en PW. Men det är lättare sagt än gjort.

Likes

Comments

Här är mina ansiktsprodukter. Clearasilen har jag använt i snart en vecka, så kan inte ge någon bra review på den ännu. Likaså oljorna. Men jag använder dessa morgon och kväll, och det känns bra än så länge. Just nu varvar jag oljorna lite. Tar bio oil på morgonen och ansiktsoljan på kvällen. Men jag ska nog köra på bio oil ett tag för att se om ärr osv försvinner från mitt ansikte. Blir spännande att följa upp detta! Nu gäller det att vara noggrann och sköta det här varje dag så det blir bra resultat.

Likes

Comments

Nu har jag återhämtat mig lite från fransarna, och som jag skrev. Dom är inte fula. Utan det är jag som är super pedantisk och vet exakt hur jag vill ha dom. Men det ska nog bli bra tillslut.

Idag kom även min sista olja som jag har beställt. Beställde Facial oil pure beauty intense hydration. Ska bli spännande att testa den. Jag tjuvstartade lite faktiskt, men nu när jag läste på den så såg jag att jag gjorde fel. Jag hällde den direkt på ansiktet och smorde ut. Man skulle ta lite i handen och värma upp den och sen på ansiktet, vet inte hur mycket skillnad det blir, men ska testa det imorgon. Det jag känner nu är att ansiktet känns torrt. Skulle vilja ta ännu mer olja för att få ansiktet ännu mer återfuktat. Och till skillnad från Bio Oil så åkte den här oljan in i huden typ direkt. Bio oil låg mer på som en hinna, men den är ju inte en ansiktsolja på samma sätt.

Oljan som jag har köpt nu innehållar Vitamin E, Argan olja, Olive olja. Det är ju bra grejer så jag hoppas att detta fungerar nu, Om den inte fungerar så har jag en plan b. Men den oljan är super dyr, men ska vara hur bra som helst så det kanske är värt de. Men ja, vi får se. Återkommer senare med lite bilder, och hur jag tänker använda dessa.

Likes

Comments

Fan alltså., blir så trött och ledsen. Vill bara gå och lägga mig och vakna upp om tusen år känns det som. Så sjukt deppigt och blir så ledsen. Gjorde ju fransar idag på en ny salong jag inte varit på tidigare. Och ja, jag visste att jag chansade, och nu sitter jag här och mår så dåligt. Jag som hade gått i tre veckor och peppat och varit så taggad, sparat pengar.. Så ja, fransarna är fint gjorda. Absolut. Det ser inte ut som att jag ska flyga iväg så fort jag blinkar eller så. MEN dom är för korta så man ser mina riktiga fransar igenom. Alltså jag dör. Hade dom varit en - två storlekar längre så hade de varit perfekt. Lika så "tjockleken" den är för smal. Eller så känns de bara så för att man ser mina fransar igenom. Jag vill bara gråta. Jag orkar inte detta. Kanske känns som en bagatell i en vanlig persons liv. Men jag vill fan gå under. Vad gör jag nu liksom? Tjejen som gjorde fransarna berättade att hon inte ville sätta så långa fransar. Och ja, alltså jag ville ju inte ha långa. Men jag vill ju inte se ut såhär heller. ÅH blir tokig.
Vad är det med dem som gör att dom inte lyssnar?? Visst, första gången och allt men herregud. Dessutom satte hon en för böjd böj på mig tycker jag också. Kortfattat så på långt håll ser det fint ut, inget speciellt. Men tittar man nära så ser det inte fint ut. Alltså vad jag ska göra? Tjejen i fråga var jätte gullig. Bör jag kontakta henne och fråga henne till nästa gång om hon kan göra längre fransar då och berätta att man ser mina egna fransar genom dessa? Och beroende på hennes svar så får jag väl vända mig någon annanstans? Ska jag bara gå dit till nästa utsatt tid och berätta då och be henne ändra så jag får dom som jag vill ha dom? Åh blir tokig alltså. Jag som var så himla glad. Får panik varje gång jag ser mig i spegeln. Och imorgon ska jag jobba med dessa.. Förhoppningsvis är det ingen som märker utan att det är jag som är EXTREMT petig. Fast det får jag vara, för jag haft tjejer som gjort så jäkla fina fransar så jag förstår inte vad hon håller på med. Får ge det en vecka, och har jag fortfarande samma känsla som nu tänker jag skriva till henne på ett trevligt sätt och bara dubbelkolla satt hon kan/vill göra längre fransar på mig annars går jag till en annan salong PUNKT

Likes

Comments