Nu är det endast två hela arbetsdagar kvar. Jag är så himla lättad. Idag kunde jag gå tidigare vilket gjorde att min ångest släppte totalt.

​Just nu så har vi precis gjort klart tacofärsen - den får stå ett tag på spisen. Det ända jag gör nu är att njuta av vetskapen att det snart är över. Jag är verkligen otrolig tacksam för den här möjligheten jag har haft nu - samtidigt som det nya jobbet har räddat mig. Jag tror nog att jag hade utvecklat något som hade varit väldigt svårt att ta sig ut ifrån. Tack vare den här erfarenheten så har jag hittat mig själv lite mer, jag är stolt över mig själv, det kan jag ärligt säga. Jag vet vart jag ska och vet att jag kommer dit. Dom här senaste månaderna av året har verkligen varit unika - för jag är egentligen inte deprimerad person. Självklart mår jag dåligt ibland, jag är en väldig känslomänniska har nära till känslor, och känner mycket. Men jag har aldrig haft sådan ångest som jag har nu. Och ångesten har jag skrivit om ganska mycket här i bloggen. Och det är inte likt mig, jag har gått igenom mycket och mått dåligt men jag har alltid haft livs glädje. Nu för tiden har jag haft ångest varje dag. Pga mitt jobb. Fyfan i helvete säger jag bara. Men jag är ändå tacksam. 

​Det här stycket här ovan skrev jag i fredags. 

​​Idag är det gjort. Idag hade jag min sista dag. Det var svårare än vad jag kunde tro. Jag trodde mera att jag inte skulle känna nånting och bara skulle vara super glad. Men det vart super jobbigt. Min chef till att börja med skrev ett riktigt fint intyg till mig, vilket gjorde att jag redan där fick en darrig underläpp. Sedan så vart de kramfest och då blev de ännu jobbigare. Så jobbigt att jag glömde min matlåda. Nej men. Det känns ändå kul att ha fått nya bekantskaper. Men ändå skönt på ett sätt att kunna tillhöra den skaran som moving on. Än att sitta kvar där och se allting fallera. Kort sagt så är jag lättad men rörd. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv som är dags att fylla. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej. Jag som hatar förändringar har nu genomgått ett par. Eller iallafall en jättejätte stor och fler kommer det bli. Igår så klippte jag mig, jag hade hår ner till rumpan och man kan väl säga att nästan 2 dm var slitet som skulle bort oavsett. Men jag fick nått ryck och klippte av mig håret. På riktigt. Min vision var att jag skulle klippa av det, att håret skulle gå ungefär till brösten. Och det är kort för mig. Sen tänkte jag att jag lika gärna kan klippa 5cm till och så var planen. Men nu et jag inte vad som hände, när håret är sig själv (höll ja på att skriva) när håret är lockigt så är det precis ovanför axlarna. Alltså ovanför AXLARNA! Som tur är kan jag platta håret och då känns det faktiskt lite bättre. Men alltså hallå, mitt hår är borta, skulle sätta upp det i en knut det gick knappt. Något som faktiskt är fint är att jag har klippt det att det är längre fram. Vilket är svin snyggt. Dock litar jag jätte mycket på min frisör och vet att hon lyssnar, så hon har säkert klippt precis som vi kom övrrens om, men eftersom att jag har haft hur långt hår som helst så känns ju att super kort nu. Men som tur är växer mitt hår ut super fort och jag har min plattång. 

Likes

Comments

​Idag har jag bara legat hemma igen och kollat på norska paradise hotel. Med ett litet avbrott för att städa lite. Samtidigt som att det har varit super nice så tränger ångesten in, får lite ångest över att typ bra varit hemma hela dagen. Men alltså, jag förstår inte varför jag ska ha ångest. De är typ de onödigaste som finns, jag får ju typ ångest hela tiden. Måste sluta upp med de nu. 

Om ett litet tag så ska vi göra i ordning mysmiddag. Vi ska laga egna hamburgare och äta de framför något bra program på tvn. Så ska vi tända massa ljus och bara mysa!! 

Nu ska jag verkligen ge gärnet nu den här sista månaden som är kvar, det kommer bli så bra. PEPPA PEPPA PEPPA!!!! 

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket, skrev på ett avtal. Så det kändes underbart. Sakta men säkert börjar livet ta form igen. Bara tanken att slippa kollektivtrafiken gör mig lycklig!

Den här veckan har jag typ bara jobbat en dag, så himla skönt. Sen är det 4 veckor som jag behöver pina mig igenom och sen är de klart. Idag ska vi fira med taco-mys och med lite chips och ditt. Bästa fredagen.

Något som jag även märkte var att jag mår så mycket bättre när jag tränar, så nu ska jag ge allt dom här sista veckorna som är kvar så jag kan få tillbaka lite självförtroende.


Likes

Comments

true words

Hej. Det var inte igår jag skrev här. Jag som skulle skriva minst varje dag var det tänkt. Men som vanligt så blir livet sällan vad man planerat. På både gott och ont.

Sedan början av året så har jag nog spelat på hal is kan man säga. Men nu så känns det som att jag nästan har vunnit. Och det känns så fruktansvärt skönt, en sån enorm lättnad. Kommer nog kännas ännu bättre imorgon.

Äntligen så ska jag få tillbaka mitt liv. Jag är förstås super tacksam över vad jag har gett mig själv, och ännu mer tacksam över att jag på nåt sätt har kunnat skapat allt det här, och "hittat hem igen". På egen väg! Jag har chansat och vågat, jag har vunnit och förlorat. Det har varit ett antal misslyckanden. Men p g a dessa så sitter jag här idag, och ser ett helt annat värde i det hela. Nu är det dags att vända blad och återgå där jag slutade. 

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag på balkongen, nu är det visserligen någon som spelar hög dunka dunka musik - men bortsätt från det så är det ganska harmoniskt. 

Dock är det inte samma friska luft som finns på landet, man hör förre fåglar osv. Men det är ändå helt okej, man får göra det bästa av situationen. 


Just nu känner jag mig rätt trött på mig själv, samtidigt som jah har funnit ro. Jag vet åt vilket håll jag ska gå. Vi har faktiskt köpt ett gåband till mig vilket känns helt underbart. Jag testade det även igår och det funkar. Som tidigare nämnt så testade jag det igår och jag gick i rask takt i ca 15 min. Vilket var ur jobbigt, när jag power walkar själv så kan jag fuska lite med tempot - du saktar ner när du blir trött. Det kan jag visserligen här med men då måste man trycka på massa knappar. Så ska börja gå 30 min i en vecka sen varje dag lägga på 5 min. 


Just nu känner jag mig ganska tillsfreds med tillvaron. 

Likes

Comments

Idag har vi varit och handlat lite till vårat hem. Just nu, i skrivande stund så känns det verkligen som mitt hem. Missförstå mig rätt, det har allt känts som mitt hem - men nu när vi har kunnat köpa saker, sätta upp tavlor etc etc så känns det mer personligt. 

Idag var vi och handlade ett parasoll till vår balkong. Så nu kan vi sitta där hela tiden, när solen ligger på där är de som en bastu så är man inte sugen på att sola är de alldeles för varmt att vara där ute. Så det känns super nice. Jag ska försöka få till någon fin bild vid tillfälle. 

Ville bara titta in för en lite positivitet, OCH det är faktiskt shark week nu. Ingen kan vara gladare än jag. ​

Likes

Comments

Ibland mår jag bra, ibland vill jag bara gråta, skrika, försvinna ja, allt på en gång. Den ständiga ångesten. Hur ska jag någonsin bli av med den, det är så löjligt egentligen- i en hel vecka har jag nästan haft ständig ångest, och ju närmre måndagen de kommer desto mer ångest får jag. Nu är veckan strax över, och dom dagarna går liksom inte att få tillbaka nu. Tack ångest.

Hur ska jag sätta ord på dom här känslorna.. Det är så sjukt, jag är egentligen en så himla stark person, jag blir nästan inspirerad av mig själv. Och ändå så kan jag bryta ner mig så pass mycket som jag gör.

Just nu befinner jag mig på mark som jag aldrig tidigare har stått på, jag gillar inte det. Något jag där emot förstår är att jag inte kan springa runt och endast vilja ha tillbaka the past. Det är ohälsosamt. Vissa dagar är bättre med det och andra är sämre.

Som tidigare nämnt så är jag värdelös på att ha tålamod till saker och ting, det är bland det värsta jag vet. Och det är något jag måste jobba på.

En annan sak som saknas i mitt fantastiska liv (vilket det är) är ett landställe, jag behöver ha miljöbyte. Det är nog boven till det här beteendet jag nu. Jag behöver få andas skog, gärna tillsammans med en häst. Framför allt på sommaren. Det är jag. Så himla jag.


Likes

Comments

Hej! Nu har jag äntligen gått semster. Så tre veckor framöver så slipper jag jobbet. Underbart!

Något som är mindre underbart är mina fransar. Jag har gjort fransar i ca ett år och typ fyra månader. Senast så beslöt jag mig att prova på en ny salong. Har alltid gått till samma, men nu blev jag lite snål så ville testa en ny som var lite billigare. Fransarna blev super fina. Dock satt dom inte bra alls. Så igår så räckte det med att jag bara drog lite så lossnade alla fransar, och efter det tog jag bara sminkborttagning så försvann alla. Så nu känner jag mig så himla ful, har försökt sminka mig men känner mig som en pirat. Nej usch alltså. Kan dock se att mina fransar har blivit tunnare och så, så får se om jag vilar nu den här månaden och sen börjar igen i augusti. Men fick dock panik så har bokat tid sista veckan på min semester. De bästa vore om jag kunde hålla mig, men antingen blir det då eller vänta 2-3 veckor. Nej usch får panik över hur jag ser ut utan fransar.


På återseende!

Likes

Comments