View tracker

2017 har verkligen kickstartat vilket känns helt galet bra. Dock så har jag varit sjuk nu i en vecka, alltså riktigt piss sjuk. Har jobbat ändå vilket kanske inte varit optimalt men vad sjuttsingen, jag är ny kan inte ha för många sjukdagar.

En dröm som jag har haft nu ett tag har verkligen slagit in. Jag har hittat en häst, en tinkerkille. Vilket känns helt sjukt kul. Märks dock att jag inte ridit på ett tag. Det ända dåliga är att jag har varit ute nu två gånger och första gången slutade jag jobbade klockan 12 då åkte jag hem och sov för jag hade sån högfeber, sov en timme proppade i min ipren iväg till stallet och mös. Det var super kul men just då ville jag bara dö. Samma sak idag, idag var jag där helt själv för första gången, min enda lediga dag. Mår mycket bättre idag men känner mig sjuk fortfarande. Men väl i stallet så mår man ju bättre men men. Så typiskt, jag har ju längtat efter häst och nu när jag har det är jag mega sjuk. Ska skriva om första ridpasset i nästa inlägg. Stay tuned. 

Likes

Comments

Gjorde denna förra året, så tänkte befästa denna traditionen.

Har 2016 varit bra?

Ja, det har det. Mycket bättre än året innan. Har hänt så himla mycket bra saker. Har vågat också, vilket jag tror kommer gynna mig nu under 2016. <- Det svarade jag alltså förra året, och visst. Det har väl "gynnat" mig i och med att jag vet på riktigt vad jag vill göra. 

Höll du några utav dina nyårslöften?
Helt ärligt tror jag inte att jag hade några löften. <- Det stämmer, i år ska jag "få tillbaka mig själv"

Tror du 2016 kommer bli lika bra?
Ja. Förhoppningsvis ännu bättre! <- Med facit i hand så blev det inte bättre. 

Har du förlorat någon kompis detta år?
Nej det har jag inte :) <- Samma nu.

Vad spenderade du mest pengar på?
Våran lägenhet - helt klart <- ​​Förutom lgh så bilen. 

Finns det någonting du ångrar med 2015?
Nej, jag tror inte det. Man ska inte se tillbaka på något och ångra tycker jag. Jag känner mig nöjd, jag gjorde det bästa av dom förutsättningarna jag hade helt enkelt. <- ​klokt skrivet. Det jag ångrar mest med 2016 var att jag klippte av mig håret och inte tränade. 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Haha ja, helt klart! Men det kan jag berätta om när saker och ting har ordnat upp sig för mig. <-​ Jag hade sagt upp mig från jobbet jag fick på en stor kreditföretag. Jobbade med grannlandet och glömde bort hur man pratade svenska. Sa sedan upp mig där ifrån också och ha hittat "hem" igen. 

Dog någon som stod dig nära?
Nej tack och lov! <- Någon i min släkt. 

Vilka länder besökte du?
Ja har inte åkt utomlands i år, den ända lilla "resan" vi gjorde var Öland men det är ju knappast utomlands <- ​Var endast i Sverige det här året också. 

Är det något du saknar år 2016 som du vill ha år 2017?
Kanske mer pengar <- ​Mer pengar och en HÄST

Fick du sparken under 2016?
Nej. Men jag sa upp mig från ett jobb jag precis fått. Och det är jag sååå glad över nu! <- Nej det fick jag inte. 

Största misstaget?
hm.. Jag tror faktiskt inte att jag har gjort något sådant. Kanske alla förhastade beslut - men samtidigt sån är liksom jag. Det är lite nu eller aldrig med mig haha. <- Klippte av mig håret och slutade träna. 

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej det har jag inte varit, förutom lilla incidenten igår när jag fick kokande vatten över min hand. Det var skönt! <- Jag har bara haft influensa.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja! När vi vann lägenheten. När vi hade varit där på visningen vart vi båda helt kära i lägenheten, så dagen efter började dom buda direkt och tyvärr stiger ju lgh här väldigt högt så då sa vi det att vi har ingen chans men det hade vi! Den känslan var helt sjuk, när vi satt där hos mäklaren och skulle skriva på papperna på våran egenköpta alldeles egna lägenhet! Obeskrivlig känsla! <- ​Det var väl lättnaden över att jag sa upp mig och fick mitt nya jobb. 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om år 2016
Svår fråga! För alla på min spotyfi lista under 2015 kommer jag förknippa med 2015 men framför allt sun is shining med axwell ingrosso. <- ​​Remixen av Africa kanske. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare och lyckligare helt klart!! <- LEDSNARE

Hur tillbringade du julen?
Med familjen. <- Samma

Årets bästa film?
Jag som nästan aldrig kollar på filmer men måste säga maze runner eller vad den heter. <- Vet ej

Favoritprogram på TV?
Oj, lite samma svår som ovan.. Vet faktiskt inte, Dr Phill kankse? haha gud så tråkigt men okej, nästan allt på tv 4 fakta. <- andar finns dom. 

Bästa boken du läste i år?
Jag har inte läst någon bok i år. <- läser Therese Lindgrens bok nu, älskar den redan. 

Något du önskade dig och fick?
Lägenheten! <- En rengörings tjofräs till ansiktet

Något du önskade dig men inte fick?
En häst haha :/ <- Samma

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
inget speciellt, firade lite med familjen.

Årets mat:
Tacos som alla andra år

Årets dryck:
Helt klart Redbull

Likes

Comments

Likes

Comments

Gud så skönt att allt är "över". Dvs Julafton och Nyårsafton. Det roliga är att nu när jag skriver det här så får jag ångest, konstigt egentligen då jag har haft super ångest inför båda arrangemangen. Egentligen så var inget av dom särskilt dramatiska i år. Det är väl från tidigare år som satt sina spår. Jag är för känslig människa alltså. Men nyår har jag alltid ångest över för jag tycker att det är så sjukt överdrivet osv. Men men. Nu är det första januari. Vilket betyder en ny start för mig. Så klyschigt. Men så får det vara.

Några dagar innan nyårsafton så fick jag ett mail på en gammal annons jag hade ute. Den annonsen skrev jag ihop, super dåligt, och hade rätt mycket "krav". Det handlar alltså om hästar. Jag är i det skedet att jag behöver en häst för att må bra, men jag vill inte köpa någon ännu. Men jag vill vara i stallet osv. Ska man vara medryttare tex så får man typ ta "första bästa hästen" men det vill inte jag. Och det jag också blir förbannad på är att man skriver klart och tydligt på ett ungefär vilken "ort" hästen ska finnas i, så är det ändå någon raketforskare som skriver att den har en häst helt åt motsatt håll. Sånt där provocerar mig väldigt mycket. Men därutav min super dåliga men med mycket krav annons. Men jag fick ett mail som lät för bra för att vara sant, så i veckan ska jag åka dit så får vi hålla alla tummarna alltså. Jag behöver det här.

Likes

Comments

View tracker

Sedan vi hördes sist så jag har jobbat som en tok. Har verkligen kört på, och nu har jag fått kvittot på det, jag har varit super sjuk. Nu är det dock på bättringsvägen - hade ingen feber i natt. Och mår mycket piggare och allt så de känns skönt. Skulle ha jobbat idag men blev hemma två dagar. Hade jag inte haft feber hade jag gått men nu gick de inte. Men på fre jobbar jag igen och då jobbar jag 7 dagar i streck igen så de blir kul.

Vi är i stort sett klara med alla julklappar. Så himla skönt, vi behöver kanske komplettera nån julklapp och sen ska vi köpa tre. Men dom tre vet vi vad vi ska köpa, så de är så skönt. Utan de är den sista som blir lite jobbig men de löser sig.

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen med ansiktsmask kanske och fräscha till mig, efter de brukar man alltid känna sig lite friskare. De känns som att jag har missat så mycket på mina 3 dagar och 2 jobb dagar, som att jag har förlorat hur mycket pengar som helst, till att jag har sumpat mina chansar till våren. Men vi får se, att vara sjuk i två dagar kan inte vara avgörande och med tanke på hur fina ord jag redan har fått och alltid ställer upp borde de inte va nå problem, men de återstår att se.

Juste!! Men gud, vi håller på riktigt på att köpa en till kattbebis. Vi har hittat några super fina pojkar, men den ena har svarat och hon hade några som ville köpa båda katterna och jag förstår att man hellre säljer dom två tillsammans. Men hon skulle höra av sig ifall de blir nog förändring. Och dom andra två som vi hittade som också är bedårande har inte svarat ännu. Men vi får se, snart kanske vår lilla prinsessa får sin lillebror!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vecka 47 - Måndag.

Start dag idag för min träning.
Är faktiskt redan klar, och fy i helvete vad jobbigt/tråkigt detta är alltså. Men jag måste kämpa. Och något som jag måste ta till mig är att inte gå ut för hårt. För då tappar jag det och ledsnar. Så idag började lite smått på övningar som jag ska utföra längre och repetera osv. Så det känns bra faktiskt. Lite läskigt bara att jag är så otränad. Det här är samma övningar som jag gjorde när jag tränade och då vet jag att jag höll på hur länge som helst, men det är väl kul också för om en vecka kanske jag kan kolla tillbaka och se att jag har dubblat allt. Jag tänkte som så att jag kör precis på samma minuter, övningar imorgon också och sen på onsdag plussar jag på lite. Nu är jag igång och det känns jätte bra!! Nu väntar duschen!

5 min uppvärmning på löpbandet
10 min powerwalk/joggning (non stop - samma tempo)
15 armhävningar mot vägg
15 benlyft på varje ben
10 sek plankan

Hittade denna sida: https://www.privatetrainingonline.se/magovningar-magrutor/ den ska jag verkligen ta hjälp av. Alla övningar utan maskiner ska jag försöka ta mig igenom någon dag.


Likes

Comments

Blir så trött på mig själv, jag lyckas göra allt jag vill göra. På något sätt så lyckas jag alltid, men när det kommer till träning och motivation så går det inte. Att börja träna är något jag måste göra nu för att känna mig hel igen. Men det blockeras, kombinationen av att det är så förbannat tråkigt och jobbigt så slutar jag och köper en chipspåse till helgen iallafall. Alltså jag förstår inte. Skillnad är väl om jag vore en slacker som ligger hemma och klagar på sitt jobb tex men som inte gör nåt åt saken, fan jag hatade mitt jobb - jag sa upp mig - arbetslös typ 2 månader fick mitt dåvarande drömjobb. Sa upp mig där, och nu har jag nytt jobb. Det var bara exempel, men jag förstår inte. Vad är mitt problem? Nu har det gått så långt att jag ligger på kvällarna och gråter, borde jag inte få ett wake up call då?? Blir bara förbannad för jag hatar folk som bara klagar utan att ta tag i saker. Som mitt jobb exempel, fan trivs du inte gör nåt åt saken då? Och sån är jag, men just när de kommer till träningen så går det inte. Imorgon har jag gett mig ett löfte om börja träna, alltså jag har ju till och med köpt ett löpband så vad är problemet kan man ju känna. Som sagt, imorgon börjas det som det alltid brukar låta.

Likes

Comments