View tracker
View tracker

Likes

Comments

View tracker

Vecka 47 - Måndag.

Start dag idag för min träning.
Är faktiskt redan klar, och fy i helvete vad jobbigt/tråkigt detta är alltså. Men jag måste kämpa. Och något som jag måste ta till mig är att inte gå ut för hårt. För då tappar jag det och ledsnar. Så idag började lite smått på övningar som jag ska utföra längre och repetera osv. Så det känns bra faktiskt. Lite läskigt bara att jag är så otränad. Det här är samma övningar som jag gjorde när jag tränade och då vet jag att jag höll på hur länge som helst, men det är väl kul också för om en vecka kanske jag kan kolla tillbaka och se att jag har dubblat allt. Jag tänkte som så att jag kör precis på samma minuter, övningar imorgon också och sen på onsdag plussar jag på lite. Nu är jag igång och det känns jätte bra!! Nu väntar duschen!

5 min uppvärmning på löpbandet
10 min powerwalk/joggning (non stop - samma tempo)
15 armhävningar mot vägg
15 benlyft på varje ben
10 sek plankan

Hittade denna sida: https://www.privatetrainingonline.se/magovningar-magrutor/ den ska jag verkligen ta hjälp av. Alla övningar utan maskiner ska jag försöka ta mig igenom någon dag.


Likes

Comments

Blir så trött på mig själv, jag lyckas göra allt jag vill göra. På något sätt så lyckas jag alltid, men när det kommer till träning och motivation så går det inte. Att börja träna är något jag måste göra nu för att känna mig hel igen. Men det blockeras, kombinationen av att det är så förbannat tråkigt och jobbigt så slutar jag och köper en chipspåse till helgen iallafall. Alltså jag förstår inte. Skillnad är väl om jag vore en slacker som ligger hemma och klagar på sitt jobb tex men som inte gör nåt åt saken, fan jag hatade mitt jobb - jag sa upp mig - arbetslös typ 2 månader fick mitt dåvarande drömjobb. Sa upp mig där, och nu har jag nytt jobb. Det var bara exempel, men jag förstår inte. Vad är mitt problem? Nu har det gått så långt att jag ligger på kvällarna och gråter, borde jag inte få ett wake up call då?? Blir bara förbannad för jag hatar folk som bara klagar utan att ta tag i saker. Som mitt jobb exempel, fan trivs du inte gör nåt åt saken då? Och sån är jag, men just när de kommer till träningen så går det inte. Imorgon har jag gett mig ett löfte om börja träna, alltså jag har ju till och med köpt ett löpband så vad är problemet kan man ju känna. Som sagt, imorgon börjas det som det alltid brukar låta.

Likes

Comments

Det här med att klippa av sig håret lät ju som en riktigt bra ide. Och ja, alltså jag känner mig ganska done nu faktiskt. Nu vill jag ha tillbaka mitt gamla hår igen, så tröttsamt alltså. Den här sköna "tant-feelingen" har ju inte heller direkt blivit bättre. Jag hade ju en liten räddningen som var att jag kunde platta håret, men de blir fan inte snyggt alltså, jag kan inte ha håret i en tofs för de ser inte alls fint ut. Och håret måste självtorka för att det ska bli fint. Ja ja vet, de är bara hår - men fan vad ens identitet sitter i håret alltså. En sak är super säker, jag kommer inte klippa såhär kort hår igen.

En sak till som är lite halv jobbigt är att leta häst. Spelar egentligen ingen roll vad du är ute efter för de går fan inte att hitta något alltså. Just i dagsläget så är det inte jätte aktuellt med häst, men om någon månad så är det jätte aktuellt. Min tanke först var ju att hitta någon form av medryttarhäst. Det är ju lika lätt som att nudda armbågen med tungan. Blir lite halv less känner jag. Sedan har jag tittat med typ foder/halv-foder. Och ja- det är ju uppenbart att 90% av dom som söker är dom som egentligen inte har råd att ha häst. Så att vara medryttare/halvfoder osv här i Stockholm är lika dyrt som att köpa häst själv. Och ja visst. Jag vet det, jag hade också så när jag hade medryttare, eller jag var inte jätte dyr, men inte heller billig. Och det är ju så.

Så vi får väl se vad livet har att erbjuda snart då. För att en häst är verkligen något jag behöver, jag har ju lallat iväg lite från mig själv och testat på lite otippade saker som har stärkt mig och verkligen bekräftat vad jag vill. Och det är dehär jag vill, det jobbiga är bara att det tar så himla lång tid innan saker och ting händer. 

Likes

Comments

Nu är det endast två hela arbetsdagar kvar. Jag är så himla lättad. Idag kunde jag gå tidigare vilket gjorde att min ångest släppte totalt.

​Just nu så har vi precis gjort klart tacofärsen - den får stå ett tag på spisen. Det ända jag gör nu är att njuta av vetskapen att det snart är över. Jag är verkligen otrolig tacksam för den här möjligheten jag har haft nu - samtidigt som det nya jobbet har räddat mig. Jag tror nog att jag hade utvecklat något som hade varit väldigt svårt att ta sig ut ifrån. Tack vare den här erfarenheten så har jag hittat mig själv lite mer, jag är stolt över mig själv, det kan jag ärligt säga. Jag vet vart jag ska och vet att jag kommer dit. Dom här senaste månaderna av året har verkligen varit unika - för jag är egentligen inte deprimerad person. Självklart mår jag dåligt ibland, jag är en väldig känslomänniska har nära till känslor, och känner mycket. Men jag har aldrig haft sådan ångest som jag har nu. Och ångesten har jag skrivit om ganska mycket här i bloggen. Och det är inte likt mig, jag har gått igenom mycket och mått dåligt men jag har alltid haft livs glädje. Nu för tiden har jag haft ångest varje dag. Pga mitt jobb. Fyfan i helvete säger jag bara. Men jag är ändå tacksam. 

​Det här stycket här ovan skrev jag i fredags. 

​​Idag är det gjort. Idag hade jag min sista dag. Det var svårare än vad jag kunde tro. Jag trodde mera att jag inte skulle känna nånting och bara skulle vara super glad. Men det vart super jobbigt. Min chef till att börja med skrev ett riktigt fint intyg till mig, vilket gjorde att jag redan där fick en darrig underläpp. Sedan så vart de kramfest och då blev de ännu jobbigare. Så jobbigt att jag glömde min matlåda. Nej men. Det känns ändå kul att ha fått nya bekantskaper. Men ändå skönt på ett sätt att kunna tillhöra den skaran som moving on. Än att sitta kvar där och se allting fallera. Kort sagt så är jag lättad men rörd. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv som är dags att fylla. 

Likes

Comments

Hej. Jag som hatar förändringar har nu genomgått ett par. Eller iallafall en jättejätte stor och fler kommer det bli. Igår så klippte jag mig, jag hade hår ner till rumpan och man kan väl säga att nästan 2 dm var slitet som skulle bort oavsett. Men jag fick nått ryck och klippte av mig håret. På riktigt. Min vision var att jag skulle klippa av det, att håret skulle gå ungefär till brösten. Och det är kort för mig. Sen tänkte jag att jag lika gärna kan klippa 5cm till och så var planen. Men nu et jag inte vad som hände, när håret är sig själv (höll ja på att skriva) när håret är lockigt så är det precis ovanför axlarna. Alltså ovanför AXLARNA! Som tur är kan jag platta håret och då känns det faktiskt lite bättre. Men alltså hallå, mitt hår är borta, skulle sätta upp det i en knut det gick knappt. Något som faktiskt är fint är att jag har klippt det att det är längre fram. Vilket är svin snyggt. Dock litar jag jätte mycket på min frisör och vet att hon lyssnar, så hon har säkert klippt precis som vi kom övrrens om, men eftersom att jag har haft hur långt hår som helst så känns ju att super kort nu. Men som tur är växer mitt hår ut super fort och jag har min plattång. 

Likes

Comments

​Idag har jag bara legat hemma igen och kollat på norska paradise hotel. Med ett litet avbrott för att städa lite. Samtidigt som att det har varit super nice så tränger ångesten in, får lite ångest över att typ bra varit hemma hela dagen. Men alltså, jag förstår inte varför jag ska ha ångest. De är typ de onödigaste som finns, jag får ju typ ångest hela tiden. Måste sluta upp med de nu. 

Om ett litet tag så ska vi göra i ordning mysmiddag. Vi ska laga egna hamburgare och äta de framför något bra program på tvn. Så ska vi tända massa ljus och bara mysa!! 

Nu ska jag verkligen ge gärnet nu den här sista månaden som är kvar, det kommer bli så bra. PEPPA PEPPA PEPPA!!!! 

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket, skrev på ett avtal. Så det kändes underbart. Sakta men säkert börjar livet ta form igen. Bara tanken att slippa kollektivtrafiken gör mig lycklig!

Den här veckan har jag typ bara jobbat en dag, så himla skönt. Sen är det 4 veckor som jag behöver pina mig igenom och sen är de klart. Idag ska vi fira med taco-mys och med lite chips och ditt. Bästa fredagen.

Något som jag även märkte var att jag mår så mycket bättre när jag tränar, så nu ska jag ge allt dom här sista veckorna som är kvar så jag kan få tillbaka lite självförtroende.


Likes

Comments

true words

Hej. Det var inte igår jag skrev här. Jag som skulle skriva minst varje dag var det tänkt. Men som vanligt så blir livet sällan vad man planerat. På både gott och ont.

Sedan början av året så har jag nog spelat på hal is kan man säga. Men nu så känns det som att jag nästan har vunnit. Och det känns så fruktansvärt skönt, en sån enorm lättnad. Kommer nog kännas ännu bättre imorgon.

Äntligen så ska jag få tillbaka mitt liv. Jag är förstås super tacksam över vad jag har gett mig själv, och ännu mer tacksam över att jag på nåt sätt har kunnat skapat allt det här, och "hittat hem igen". På egen väg! Jag har chansat och vågat, jag har vunnit och förlorat. Det har varit ett antal misslyckanden. Men p g a dessa så sitter jag här idag, och ser ett helt annat värde i det hela. Nu är det dags att vända blad och återgå där jag slutade. 

Likes

Comments