Tja!
Jag har haft det riktigt bra i Norge hittills, bortsett från att det ösregnar så gott som varje dag.
På torsdag var vi på standup. Skitkul även om jag inte förstod exakt allting.

På fredag spelade vi poker, var mindre kul eftersom jag inte vann haha.

På lördag blev det bowling. Jag har inte bowlat på flera år, men jag fick både strike och vann ena rundan!

Idag var det sol! Första gången på en vecka. Vi var till ett akvarium och kollade på allt från pingviner och sjölejon till krokodiler och fiskar :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

                                                  Hej!
Första dagen i Norge. På morgonen var vi och köpte skor och leggings, mer anpassade för en utepromenad än vita converse och jeans. Efter det GICK vi upp till Veten, ett 486 meter högt berg i Bergen. Vägen upp var allt annat än lätt. En smal och brant stig med stenar, lera, gräs och vatten. Uppe på toppen var det blåsigt men utsikten var otroligt vacker. Vägen ner var inte lika tung som vägen upp, men stenarna var hala och man fick koncentrera sig för att inte slinta och falla.
P.S. hittade en tam ko på vägen upp.

Likes

Comments

BulgarienHollandTysklandSverigeFinlandNorge

Just nu är jag faktiskt på Arlanda påväg till Oslo och Bergen. Resan började lite kaotiskt, eftersom jag packade idag på morgonen. På vägen hem från Amsterdam blev min kappsäck någonstans på vägen och jag hade därmed inga kläder. SAS hämtade min väska igår på dagen och jag fick bråttom att tvätta och torka alla kläder.


För övrigt var hela resan till Holland ett enda kaos, eller i alla fall resorna till och från flygfältet. Resan som normalt består av ett tåg, bestod nu av två bussar och ett tåg. Att släpa på en kappsäck och ett handbagage genom alla dessa byten, mitt i natten, var allt annat än roligt. Hollands sushibuffé levererade dock som vanligt.


Tyskland var rätt trevligt. Det ösregnade visserligen, men vi besökte en väldigt vacker minnes-gravgård i Kleve från första och andra världskriget.

I Sverige fick jag äta Max, så det var ju helt klart bra.

Att vara hemma i Finland var också bra. Roligt att träffa alla kompisar, familjen och katten. Fick sova i en skön säng och vakna upp med massa mat i kylskåpet.

Likes

Comments

                                              Hej!
I 3 veckor och 1 dag har jag nu varit i sunny beach. Jag kom hit för att även i år jobba på Den Glade Viking, men denna gång på dagen istället för på natten. Märkte redan efter några dagar att jobbet inte passade mig. Att stå i solen i 8 timmar varje dag var helt enkelt för mycket. Jag bokade därför ett hotell och tog en lång semester istället.
Jag är nu på mitt 4de hotell och nästa tisdag flyttar jag till det 5te, som förhoppningsvis är det sista. Visst är det roligt med semester, med över 4 veckor på samma ställe börjar bli lite långtråkigt.  Jag var dessutom till läkaren runt en vecka sedan och via lungröntgen konstaterades lunginflammation, vilket inte var helt oväntat. Jag började hosta redan några dagar efter ankomst. För det mesta har jag ändå haft en bra resa, träffat en massa nya och trevliga människor och njutit till max.
Här kommer lite bilder från min resa.

Likes

Comments

Godaste proteinglassen jag ätit. Innehåller hela 22.1 gram protein och blir inte alls "mjöligt" i munnen som av proteinkvargar och dylikt.

Likes

Comments

Så underbart då man kan sitta utomhus till närmare 10 på kvällen, utan att frysa! Det har verkligen varit perfekt väder nu. Testade att dricka cider från en melon några dagar sedan. Gott var det, melonsmaken fastnade i cidern. Fungerade även bra med vatten :) Snyggt är det ju också!

Likes

Comments

Dagen spenderades i Kuppisparken med Jennika, solsken och glass. Tog blodgrape-sorbet tillsammans med chokladglass. Jättegott faktiskt! Senare Städade jag hela lägenheten, även balkongen, från golv till tak. Nya sängkläder och alltihopa. Ska bli skönt att somna i en ren lägenhet ikväll.

Likes

Comments

En kombination av en god frukost och solljus är nog den bästa medicinen för en morgontrög människa som mig.


Likes

Comments