Header

Jag har känt mig trött, seg, allmänt irriterad och inte haft lust till något sedan i fredags. Det började med att jag kom till skolan och får en snäsning utav en jag umgås med vilket gjorde att allt blev en piss dag då jag började störa mig på saker. Sen ville jag bara dra hem och inte träffa någon men stod ut och stannade hela dagen. Sen på kvällen drog jag till min bästa Julia en stund och pratade lite, känns som att det var jätte länge sendan vi sågs siste så de var lite att prata om. Sen jobbade jag i går från 7 till 16 så gick upp runt 5. Allt var bra på jobbet, de var roligt, lite segt och tråkigt ibland kanske men det är det u alltid någon gång. Alla andra skulle ut på kvällen då de va lönehelg men då jag skulle jobba idag så kände inte jag att jag orkade det och så var jag fortfarande lite grinig på dem sen fredag då jag helt från ingenstans började störa mig på alla. Så hade planerat att stanna hemma hela kvällen och titta på film med min lillebror men det blev inte riktigt så. Kvällen blev lite mer kaos än planerat och det slutade med att jag körde runt i hela Falkenberg i några timmar bara för att få vara själv och få tänka lite. Kom inte till säng för än runt halv 2 och kände inte riktigt för att göra något mer än att sova igenom hela mitt liv typ. Men gick upp idag på morgonen även om jag bara ville ligga kvar i sägen. Kom till jobbet och mötte mina kära kollegier som jag innerligt älskar, dem gör även de värsta dagarna till de bästa och det är så de ska vara. Även om man blir kallad zombe för att man är höet slut haha. Lite skämt får man allt tåla. Jag sitter nu i mitt rum och kollar lite kläder och tar det lugnt. Har även gjort en hemmagjord ansiktsskrubb med grönt te. Jag kan lägga in receptet till den senare. Ska nog sitts vid datorn en stund till sen dra mig till sängs och få lite sömn.

Likes

Comments

För dig som inte vill höra mitt gnäll om skolan så är detta en varning hehe!

Kram Desirée Persson


Tillkallad till rektorn pågrund av sen ankomst ett ex antal gånger. Frågar anledningen till detta. Svarar: försovit mig. Hur påverkar detta dina studier? Ingen aning men inte så mycket i och med att det är max 10 min någon gång då och då. Rektor svarar: okej, jag håller koll på dina ankomster nu en tid framåt. Svar: Okej.

Skulle jag inte pratat med min rektor hade jag velat säga högt och tydligt att det är denna jävla skolans fel att jag föröver mig. Att sitta och försöka plugga i skolan, efter skolan, på kvällen är helt omöjligt när man inte fattar något då man inte lär sig något i skolan. Seriöst det vi ni alla själva att om inte din chef, lärare eller vad fan som går in för det lika mycket som dom vill att du ska de och hjälper dig när de behovs så är det helt omöjligt. Att jag får ångest attacker för att jag inte fattar något och senare får E på ett prov, är inget som gör saken bättre. Det är klart som fan att jag har tänkt på att hoppa av skolan flera gånger och jag kan säga att om detta inte hade varit min sista temin så hade jag nog gjort det också. Att få, detta är enkelt eller de ska du kunna är inget en elev bli peppad av när man hör det från en lärare som läst samma sak i 30 år. Hade man hört något mer positivt och något som hjälpt än att förstå det man undrar över så hade man kanske fått lite energi om dagarna och faktiskt velat gå till skolan på morgnarna. Man får inte heller reda på vilken nivå man ligger på förrän betyget redan har satts och det inte finns något att göra åt saken. Eller så får man höra, något jag har hört många gånger efter ett prov, du behöver inte göra en komplettering för att nå de högre betygen för de klarar du på nationella!! Nationella.... fattar dem inte hur svårt det är! Nej såklart att dem inte gör för de har aldrib själv gjort det för att de är tröga.

Jag har faktiskt sagt till lärare fler gånger att jag funderar på att hoppa av vilket dem borde ta mer seriöst men de tror att jag driver och skojar bort det. Jag har fått nog av detta men vad har man för framtid om man inte går ut gymnasiet som minst? Helst ska man ju gå i högskola i 5 år och få massa lån på de. Det är just därför jag funderar på att plugga i USA. Inte för att de är så mycket enklare utan för att jag får en sjukt häftig upplevelse samtidigt som gör allt så mycket mer värt det. Och om man får stipendium för de så kan de täcka en del av kontanterna. Tänk så skönt att få leva en utav många människors dröm, att få plugga på college och bo i USA. Det är något som jag kommer bära med mig hela livet och förhoppningsvis lära mig något av.

Likes

Comments

LÖRDAG

Min pappa fyllde år och de firades med god mat, tårta och presenter.

Sen blev de utgång med gänget. Träffade några goa vänner ute och drog och käkade pizza efteråt och hade det trevlig och planerade även morgondagens aktiviteter med några.

SÖNDAG

Söndagen spenderade jag i Göteborg i fyra timmar med några vänner och gjorde armband för cancerfonden. Gänget som jag var där med gjorde totalt 225 st armband och tjänade ihop 22 500kr till cancerfonden. Man fick även ett armband var när man satt där Det va både roligt, mysigt, frustrerande ibland, koncentrations krävande men de var värt det.

Likes

Comments