insåg precis att det är typ 4 månader sedan jag skrev på bloggen! Jag vet inte riktigt vad som hände, ifrån en början hade jag väldigt mycket inspiration till att skriva här men den försvann mer och mer desto mer tiden gick och till slut visste jag inte vad jag skulle skriva. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu heller men jag ska ge det ett försök till och jag får se hur det gå denna gången. 

Men jag kan ju börja med att berätta vad lite vad som har hänt hittills. Som sagt det är den lördag den 16 Maj och löven har äntligen börjat slå ut på träden. jag blir så glad nu när blommorna kommer och när man känner att sommaren är påväg. Jag har spelat fotboll en hel del och jag tycker att det är roligt, det ända tråkiga är att jag spelar i Vinbergs B-lag, annars är allt bra på den fronten. Jag har lyckats få 2 sommarjobb så jag kommer tjäna lite extra pengar men bara för att jag kommer jobba så mycket så kommer jag inte har tid att spela någon fotboll typ och det är såklart super tråkigt, men ibland måste man göra det som är viktigast och jag behöver pengarna till mitt körkort. 

Jag läser Ekonomi programmet på Falkenbergs Gymnasieskola för de som inte visste det och det går bra i alla ämnen utom tyskan där jag inte förstår något alls. Jag tror att jag kommer få B i matte vilket jag är överlycklig för eftersom att jag gick ut ur 9:an med ett D. Så då har jag ju höjt mig ganska mycket. Jag har förmodligen C i fotbollen vilket jag är besviken över för ville ha B i första året men en historia uppgift som vi gjorde sänkte mig. 

Ja vad mer har hänt.. om jag ska vara ärlig så har det inte hänt något alls typ! jag har bara fått modet att gå till gymmet själv men det är ju inte en så himla stor händelse. Jo jag klarade av att springa milen som vi springer en gång varje år i skolan och jag fick ett hyfsat bra resultat enligt mig då. 

TACK FÖR MIG! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är så arg på mig själv för att jag inte skriver men jag har verkligen försökt. Jag har varit inne varje dag för att skriva men när jag väl ska skriva så är det helt tomt och jag vet inte vad jag ska skriva eller något. Det är sjukt frustrerande, jag mår typ dåligt för det. Jag önskar att jag kommer in i den tiden då jag kom på saker att skriva eller bara lägga ut, det va så roligt och skönt att bara skriva av sig lite. 
Har ni något förslag på vad jag kan skriva? det hade varit roligt att höra vad ni vill att jag ska skriva om och vad ni vill veta och/eller höra av mig.

Likes

Comments

Fan va roligt att en människa som man en gång i tiden kallade bästa vän enbart skriver till än bara för att fixa alkohol till en fest. Det gör att man känner sig lite extra speciell eller vad säger ni? Är det bara jag som tycker att det är lite dålig stil? Eller är jag helt ute och cyklar här?  ​


Likes

Comments

Jag har inte skrivit på ett tag nu och det är för att jag inte riktigt har haft något och skriva om och jag har inte vart på ett skriv humör heller så det fick bli som det blev. Jag känner att jag hellre hoppar över att skriva än att skriva massa tråk och onödiga saker. 

Men jag kan ju berätta lite kort om vad jag har gjort i helgen. ​I lördags tittade jag på en match mellan mitt gamla lag, LGM (som har slagits ihop med Böljan) och lilla Träslöv. LGM/Böljan förlorande med 3-1 och det va inte den bästa matchen jag har sätt kan jag ju säga. Det va mer att spelarna sköt iväg bollen när de fick den istället för att försöka få in ett passningsspel. Sen på kvällen va jag på en lokalfest i Vessigebro med några kompisar. Jag träffade många jag kände och hade super roligt. De som höll i den va tvungna att stänga tidigare för att det blev bråk men det va typ bara 15 min eller något. 

Nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap. Det är första lektionen jag är på men det skulle ha vart min andra men jag försov mig så jag gick inte på Tyskan på morgonen. Vi har heller inte någon idrott idag så jag slutar skolan 20 över 2 istället för 4 och det är ju sjukt skönt. 

Nu ska jag fortsätta plugga så vi hörs. 

Likes

Comments

Åhh jag saknar sommaren så mycket nu! Vill ha värme nu. Vill få färg och ligga på stranden och njuta. Just nu är det kallt, snöigt, regnigt och ​grått! Vad är det liksom? 

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan igen efter sportlovet. Jag vill verkligen inte börja, jag vill bara slappa ett tag till och hämta mer energi. 

Idag hade jag träningsmatch och vi vann med 2-0. Det är alltid roligt att vinna en match. Jag tyckte inte det gick dåligt för mig men jag måste verkligen träna på mina avslut. Jag fick några smällar på mitt höra knä och lite över så det gör lite ont i det knät. Jag hoppas det går över till imorgon för att jag har träning då. 

Likes

Comments

Idag har jag varit hos Alice. Vi gjorde inte så himla mycket mer än pratade men det är skönt att få prata ut lite med någon nån gång också. Jag kunde inte stanna hos henne så länge eftersom att min sista buss hem gick kl 20:00. Det är så tråkigt att det inte finns någon senare buss än den. Det borde finnas det, speciellt på en Lördag. Det finns ju natt bussar men så sent hade jag inte planerat att stanna.

Imorgon har jag min första träningsmatch för i år med Vinberg och bara andra matchen totalt med dem. Det ska bli roligt att få spela en match med dem men jag måste ge allt så de ser hur jag kan spela och så jag får spela fler matcher och förhoppningsvis efter ett tag kommer in i A-laget. Vi möter AIK och det ska bli super spännande att se hur det går för oss nu med de nya tränarna vi har fått för i år. Det har ju blivit ganska mycket förändring på träningarna enligt de spelarna som har vart i klubben längre och då är förändringen åt det bättre hållet.

Nu ska jag sova så jag orkar med matchen imorgon så godnatt. 

Likes

Comments