Header

Förra veckan va jag och en vän och skaffade oss en ny lite piercing vid namn smiley. Har velat ha den sjukt länge och nu äntligen sitter den på plats. Längtar tills jag kan byta bort läksmycket och sätta i en ring med en liten diamant på. Har även införskaffat mig ett träningskort som jag skulle skaffat för ca två veckor sen men som jag inte jade tid med då jag hade mycket träning båda veckorna som kom. Men nu äntligen har jag det och jag ska verkligen ta träning seriöst, blir en helt annan ska att gå på pass än att vara på gymmet och pumpa enligt mig. Blir men som en laganda om man peppar och tävlar lite mot varandra, eller det gör jag iallafall. Är man trött vill man gärna lägga bort tyngden och vila men ser man att de bara fortsätter vill man inte va den ända som slutar och kämpar istället vidare.

Igår spelade jag sko-SM. Vår andra match som tyvärr slutade med en 1-4 förlust. Jag tycker vi kämpade på sjukt bra för att inte ha tränat ihop oss något gång. Vi mötte ett bra lag med många spelare som spelar i höga divisioner med sina klubblag.

Likes

Comments

Ärligt så tror jag inte det är så mycket mer än detta som jag önskar mig. Brukar alltid ha en stor önskelista men i år har jag typ inte haft ett behöva av massa saker. Jag har fått körkort och det va typ det ända jag ville ha i år. Vill bara ha en mysig trevlig julafton med min familj. Lite god mat, kanske julklappsleken och mys typ. Hade blivit glad om det blev en lugn jul utan stress, tjafs, då hade jag klarat mig utan julklappar. Jag och min syster ska köpa/göra en julklapp till mamma och pappa ihop och sen får det nog bli något till mina syskon också haha annars är jag elak. Sen ska jag planera julklappen till min bästa vän också, det är nog det svåraste att komma på.

Likes

Comments

Vegetariska köttbullar, vegetarisk janssons frestelse, Oumph revben, rökål, brunkål och rödbetssallad. Och detta är bra en del av det som man kan äta på julen som vegetarian. Anledningen till att jag tar upp det är för att min mamma bad mig hitta recept på vad jag kunde äta till jul. Egentligen behöver man ingen extra mat utan köra på det man har och göra en lite remix på det. Tycker det är sjukt roligt att laga mat så jag har inget mot att stå i köket och testa nya recept och matsorter.

Likes

Comments