Header
View tracker

Ärligt så tror jag inte det är så mycket mer än detta som jag önskar mig. Brukar alltid ha en stor önskelista men i år har jag typ inte haft ett behöva av massa saker. Jag har fått körkort och det va typ det ända jag ville ha i år. Vill bara ha en mysig trevlig julafton med min familj. Lite god mat, kanske julklappsleken och mys typ. Hade blivit glad om det blev en lugn jul utan stress, tjafs, då hade jag klarat mig utan julklappar. Jag och min syster ska köpa/göra en julklapp till mamma och pappa ihop och sen får det nog bli något till mina syskon också haha annars är jag elak. Sen ska jag planera julklappen till min bästa vän också, det är nog det svåraste att komma på.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vegetariska köttbullar, vegetarisk janssons frestelse, Oumph revben, rökål, brunkål och rödbetssallad. Och detta är bra en del av det som man kan äta på julen som vegetarian. Anledningen till att jag tar upp det är för att min mamma bad mig hitta recept på vad jag kunde äta till jul. Egentligen behöver man ingen extra mat utan köra på det man har och göra en lite remix på det. Tycker det är sjukt roligt att laga mat så jag har inget mot att stå i köket och testa nya recept och matsorter.

Likes

Comments

View tracker

Så stolt över att en kvinna som hon finns, så sjukt stark. Selena har varit, är och kommer alltid vara en förebild för mig.

Likes

Comments

Idag har var en seg dag, jag började jobba 10. Jag har nog aldrig varit med om en så lugn dag som idag, de va sjukt lite folk. Så jag fick sluta en timme tidigare än jag skulle vilket va sjukt skönt då jag behövde komma hem och plugga och städa mitt rum lite. Så nu är klockan 1 och jag har fått pluggat lite och städat mitt rum ganska ordentligt. Så skönt med ett nystädat och fräscht rum. Men nu ska jag nog sova lite för jag kan behöva all sömn kan kan få till imorgon då jag har prov i psykologi. Så godnatt alla.

Likes

Comments

Idag är det en måndag som alltid annars. Inget så speciellt som hända. Vart i skolan, gjort mat, träffat min klippa och sen tränat ( och lite plugg). Så det har varit en väldigt lugn måndag rättare sagt. Imorgon lär nog bli lite mer att göra då vi ska på ett studiebesök på både en moské och en synagoga i Göteborg. Sen blir det förmodligen träning på kvällen, har inte riktigt bestäm om jag ska dra till gymmet också eller om jag ska hoppa det. Får se hur trött jag är efter studiebesöket. Nu ska jag dra mig till sängs och få mig en godnatt sömn för det känner jag att jag behöver.

Likes

Comments

Lite bilder från studentfest nr 3 som var i torsdags. Jag hade sjukt roligt och längtar till nästa som är i Februari. Är så skönt att vår klass har blivit med kompakt och skön att hänga med, det är så mycket roligare att vara med alla nu enligt mig. man kan prata med alla på ett annat sätt än vad vi kunde förut.

Just nu sitter jag framför tv:n och degar. Min lördag har varit ganska tråkig då jag har rensat i frysen, kört iväg med skräp, lagat mat och tittat på fotboll. Jag har ju definitivt haft roligare lördagar än denna men ibland så kommer dessa också. Höjdpunkten måste nog ha varit när Borussia Dortmund vann över Bayern München haha och då förstår ni nog nivån på dagen. Morgondagen blir inte så mycket roligare då jag ska jobba hela dagen men jag får hoppas nästa blir lite bättre då jag ska på Växjösparken med mitt lag och lira lite fotboll.

Likes

Comments