Hejsan! Nu är jullovet slut och vårterminen har börjat. Väldigt jobbigt eftersom man fick in som rutin att vakna vid 11, bara vara i sängen och kolla serier osv. Idag, första dagen, så gick vi efter schemat på en gång så man fick inte som någon mjukstart. Men men… jag tror att jag kommer komma in i rutinerna ganska snabbt och man får väl nöja sig med att det är lov om 8 veckor. Så jag får försöka hålla ut tills dess

Likes

Comments

Testade att göra overnight oats till frukost, vad ska man säga? Den såg godare ut än vad den smakade, jag kommer ju äta upp den men jag vet inte direkt om det är något jag kommer göra igen. Kanske testar något annat recept någon gång.

Skoldagen börjar med idrott så jag har på mig idrottskläderna redan nu, och sen slutar jag vid 3. Det är långa dagar nästan varje dag...

Recept: http://www.koket.se/nyhetsmorgon/julia-fors/overnight-oats/1

Likes

Comments

Hej på er! Har inte uppdaterat på länge för jag har knappt gjort något dom sista sommarlovsdagarna. Jag börjar den 22 augusti så det är inte så länge kvar. Köpte ett par nya skor för ca 2 dagar sedan och dom kom idag, ett par Nike skor. Dom var på rea dessutom så det var ett superklipp. Har förresten klippt av mina flätor och jag tyckte det blev så bra så jag ska nog göra om dom fast i kort i stället för långt!!

Likes

Comments

Idag fyller min lillasyster Maribelle 2 år, varit gäster här nästan hela dagen! Grattis, älskar dig ❤️

Likes

Comments

God kväll! Ligger i sängen nyduschad och ska äta lite kvällsfika. Hade fotbollsträning idag, vi var 3 pers!! Det är väl för att alla är bortresta osv men det gick bra ändå. Ska som sagt äta lite nu, "choklad"gröt med jordgubbar, blåbär och hallon på, #healthy haha. Ska nog inte göra så mycket mer ikväll förutom att kolla på youtube XOXO

Likes

Comments

Detta är fortsättningen på mitt inlägg om braids! Tänkte skriva om fördelar nu eftersom jag inte kom på fler nackdelar.

Fördelar:

-Man kan experimentera så sjukt mycket med tex olika längder, färger osv. Man behöver inte ha just sin egna hårfärg på löshåret utan man kan ha lila, gult, grått som jag har nu osv osv. Det är nog den största fördelen!!

-Det är JÄTTE snyggt att ha! När jag var i Stockholm för några veckor sedan var det typ 3-4 pers som kom fram och gav komplimanger om mitt hår! Då vet man iallafall att andra tycker det är snyggt :)

-Man kan göra massa olika frisyrer med det!! Antingen kan man bara ha helt utsläppt om man inte orkar göra något eller så kan man göra två "mussepiggbollar" vilket underlättar att få bort flätorna från ansiktet.

-Det är en skyddande hårstil. Jag är en sån som inte tar hand om mitt hår men efter att jag har tagit ut flätorna så tänka jag börja ta mer hand om det och börja med balsammetoden.

-Jag behöver inte kamma mitt hår. Jag har ju afrikanskt hår och om jag inte hade haft i flätorna hade jag varit tvungen att kamma det en gång i veckan men när jag har flätorna behöver jag inte oroa mig!

Detta är dom största fördelarna jag har kommit på, det finns ju säkert massa andra med detta är som sagt dom största jag har kommit på. Har ni frågor så får ni gärna kommentera

Om ni vill se olika färger på braids, frisyrer, längder mm så rekommender jag kontot @braidsgang på Instagram! Ni hör ju på namnet vad som finns där ;)

Likes

Comments

Som rubriken lyder så tänkte jag göra ett inlägg om mina braids, för och nackdelar osv... Tänk på att detta är mina erfarenheter så bara för att det var såhär gör mig betyder det inte att det kommer vara så för dig om du har tänkt att göra!

Nackdelar:
-När jag hade gjort klart dom var jag så sjukt öm i hårbotten och det är ju inte så kul när man ska sova. Första natten= Ingen sömn

- Eftersom jag aldrig har haft braids förut så var jag jätteovan med tyngden av löshåret. Jag kunde knappt slappa av med huvudet för då hade håret tyngt ner mitt huvud, så jag spände mig hela tiden.

-Det tar riktigt lång tid att göra, för mig tog det över 12 timmar, nog för att det är ju inte så konstigt om man flätar hela håret i små sektioner med löshår. Dock kommer jag förmodligen ha kortare löshår nästa gång så det inte tar lika lång tid.

-När jag tvättar håret med schampoo och balsam så MÅSTE jag ha på den starkaste strålen annars så kommer inte schampoo och balsamet ut. Det kanske inte är en så stor nackdel för mig eftersom jag har en stark stråle men dom som kanske inte har det blir det kanske lite svårare för.

Detta är nackdelarna som jag har "stött på". Detta inlägget blev ganska långt så jag tror jag gör dom i två delar för annars kanske det blir drygt att läsa, hehe

på bilden var ungefär hälften av flätorna klara

Likes

Comments

Tja, befinner mig just nu somsagt på havsbadet! Fick som mitt egna rum i stugan, skönt!!!! Vi tog med våran hund ändå, vi fick göra en ombokning men då slapp vi lägga ansvaret på någon annan :). Idag ska vi nog bada (inne på själva havsbadet) för det verkar som att det kommer vara dåligt väder, det är första gången jag badar där så det ska bli spännande.

Likes

Comments

Godmorgon! Igår fick jag veta att min familj och jag ska till Piteå för att övernatta på havsbadet 3 nätter. En natt inne på själva havsbadet och två nätter i en solstuga. Sååå mysigt!! Tanken var först att vi skulle ta med våran hund Molly men sen insåg vi att man inte fick ha hundar inne i den sortens stuga vi skulle ha så vi fick skaffa hundvakt åt henne. Men jag tror det blir bra ändå!!

en liten #tb bild från när jag var på PDOL i Piteå för tre år sedan. Då bodde jag också på Piteå Havsbad!!

Likes

Comments