Må si jeg føler meg stolt som klarte å tvinge med meg disse to tullingene ut på tur idag. Jeg forstår ikke poenget med å sitte inne hele dagen når det er så utrolig fint vær - er ikke ofte det er så fint vær her i Bergen(Sotra). Så må utnytte det så lenge vi kan. Tok de begge med til barneskolen, der det er veldig fint å leke for Evelina (Niesen til Ruben).

Dette er ikke typisk meg å gjøre. Fordi været ikke er så veldig vennlig med oss. Men tok oss virkelig tiden til dette, når været faktisk er med oss. Alexandra (Moren til Evelina), fikk dessverre ikke lov å være med oss ut idag, da vi ville ha en tur med Evelina alene, så begge fikk litt "fri" fra hverandre hehe!

Turen var vellykket, og tror egentlig at alle koste seg, med både disser og fotball spilling

Likes

Comments

Denne sangen er kanskje gammel ja. Men den har så mye mening og har gidd meg så utrolig mange minner. Da jeg sto opp idag, følte jeg et stort savn, med de minnene jeg lagde for en del år siden.

Har dere noen gang tenkt på hvordan ting var før? Hva mann kunne gjort annerledes for at den tiden fortsatt hadde vært med deg? Dette gjorde jeg i går. Det å være med bestevenninnen min igjen, vekket så mange finne minner. Og jeg er egentlig så å si villig til å gjøre alt for å få "gamledager" tilbake.

PS. sangen har ikke noe med vennskapet til meg og Marie å gjøre. Den sangen ligger det så mye mer bak, som jeg dessverre aldri kommer til å dele med noen.

9´ende og 10´ende klasse var vel de beste og værste årene mine på skolen. Ikke så veldig fornøyd med selve skolen - men så utrolig mange minner, både gode og vonde. Vil selvfølgelig ikke tilbake til de vonde. Men de førte til så mye mer godt. Som da, så og si hele skolen gikk imot meg fordi de trodde jeg stod bak en Twitter bruker, som skrev stygge ting om andre medelever. Noe som viste seg og ikke være meg tilslutt. Men utav det fikk jeg knyttet et sterkt bånd til Marie Therese. Meg og Marie har en del ting vi har opplevd sammen, både før og etter vi ble venner. Vi kranglet en del, men det har også bare knyttet et enda sterkere bånd mellom oss igjen. Noe jeg er glad for.

Denne videoen ble lagd da vi ikke var venner. Vi besøkte Laksevåg videregående skole sammen. Vi var ikke så veldig forbered på å møte hverandre den dagen. Men igjen - vi lagde fine minner selv om vi ikke var venner. Og bare ved det har vårt nå værende vennskap blitt utrolig mye mer enn bar et normalt vennskap. Vi kan dele og si alt! Men vi må også være obs på å ikke gjøre hverandre sjalu innimellom - da vi snakker om ting som skjedde da vi ikke var venner

Likes

Comments

Heeii dere! Igår var jeg i Bergen by, med Marie Therese. Solen strålte og det var en fin dag og tilbringe ute med en god gammel venninne. Skal si det vekker masse minner, men det kommer det et innlegg om senere idag.

Dagen igår var så spontan som vi hadde klart å få den. Vi endte opp steder vi aldri trodde vi skulle endt opp. Vi gikk rundt på vandring i hele byen. Og bare snakket om alt vi kom på å snakke om. Vi møtte på en gammel venn også, som nå bor på Voss, men vi stod ikke lenge å snakket med han.

 Tror neste jeg skal ta meg en tur ut idag og, siden solen fortsatt skinner. Er en del ting å gjøre på her, siden jeg bor på et land-sted, fiske elns? :) Da snakkes vi senere, så skal jeg huske å ta med kamera mitt 

Likes

Comments

Følg meg på instagram. Har du en god bruker, følger jeg gjerne tilbake😄 😄

  • 136 lesere

Likes

Comments

De to siste dagene har det brent av lommeboken min. Igår kjøpte jeg meg både klær og sko (men dette kommer det et innlegg om imorgen). Og da jeg var på vei hjem fra skolen idag, måtte jeg åpne lommeboken min, enda en gang. Da jeg såg at Cubus var begynt å selge NYX sminke produkter. Jeg kom ut igjen av butikken med min første matt´e LipStick, i fargen MLS15, to øyenskygger i fargen BSH06 (Ghetto Gold) og BSH08 (Mademoiselle), trengte også en ny Primer og fristet da litt med en matt foundation, da jeg snart er tom for min må værende Infallible 24h-matte fra L´orèal Paris. Spuer fornøyd med kjøpet idag, men var virkelig ikke planlagt, og jeg kommer nok til å merke aat det svir i lommeboken min fremover.

Jeg bestilte også 2 paletter fra Revolution, for 1 uke siden, men ikke så fornøyd med de, da de ikke sitter så godt - jaja!! Dekk evnen er no godt.

Likes

Comments

Du er blitt så utrolig stor Lykke E. Jeg husker godt å tydelig - den kvelden pappa kom inn til meg å sa at mamma og pappa måtte på sykehuset, fordi en herlig liten unge skulle komme til verden. Jeg låg våken den natten, fikk ikke sove. Så hørte jeg et knirk ute i gangen - og jeg skjønte med en gang hva som skjedde. Så når pappa åpnet døren på rommet mitt, var jeg allerede reist meg opp i sengen. Pappa sa "Vi skal til sykehuset", da svarte jeg kjapt "ja, jeg vet det". Jeg var kjempe glad, men også litt redd. Som du vet - så har jeg hus-skrekk og tørr ikke å være alene hjemme. Så mormor måtte kjøre hele vei fra hun og hjem til oss (tar sirka en time). Kort etter mormor kom fram - fikk vi en telefon fra pappa. Du var kommet til verden 29.12.2013 - tenk det!

Du er mer enn bare en søster til meg! Du er også min bestevenn! Du kommer allt først Lykke - vil du noe, er det bare til å gi beskjed. Du er alt for meg lille siss

Lurer på hvordan close vi er når du leser dette. Hvor mye forstår du? Hvor gammel er du? Vise jeg deg dette innlegget - eller fant du det selv? Er vi fortsatt med hverandre? Har jeg flyttet ut? Er du på overnattinger? Deler vi hemmeligheter? Du må alltid vite at uansett hvor vi står - så elsker jeg deg

Hvis du lurer på hvorfor jeg har plaser noe over fjeset ditt - er det fordi, mamma ikke liker at det ligge bilder av deg ute på nett - før du kan bestemme selv. Men som du sikker har sett nå - så har jeg en privat instagram bruker - der jeg har masse bilder av deg - da du var liten!

Dette var sangen vår når du var 2år - hva sang synger vi på nå ?

Likes

Comments

Da var stille tiden ferdig på TG, og jeg hører fire forskjellige sanger på en gang 😳 Ha-ha!! Jeg fikk sove i stolen min fra kl. 05:00 - 08:30, noe jeg er utrolig glad for, da jeg trodde jeg ikke kom til å få noe søvn i det heletatt. Når jeg stod opp, tok jeg meg en kald dusj, og fikk fikset litt på sminken min. Det er hardt å være jente her - skal jeg si. Det er en Peppes Pizza like i nærheten, og det er så luksus at de leverer til TG også, så meg og Ruben tenkte vi kunne bestille en pizza på deling. Så vi får litt næring i oss - og ikke bare Polarbrød´ene pappa kjøpte til oss, før vi reiste.

Dette er andre dagen på TG, og jeg føler jeg er syk, eller noe lignende - på grunn av søvnmangel. Men hva er vitsen med - TG om mann skal sove igjennom hele! He-he!!

Håper alle får en fin dag, så snakkes vi senere 👌

Likes

Comments

De to siste ukene som er gått, har jeg vært på utplassering i en bedrift som heter Febril. Dette er en film bransje, men skal bytte fra film - til mer designing. De beholder selvfølgelig filmproduksjon enda, men de kommer til å holde på med mer enn bare film. Her trivdes jeg godt, med kjempe hyggelige mennesker. Og jeg lærte utrolig mye nytt, om Foto og Photoshop - som jeg aldri hadde klart å lære på skolen.

Disse 3 bildene blei jeg utrolig stolte av. De er ikke PhotoShop-et, eller redigert på noe som helst måte. Det handler bare om lys og kamera innstillinger.

Dette bildet er tatt av Morten Alsager. Her har vi heller ikke redigert bildene. Bare god i-scene-setting og dramatisk utrykk av meg. Men igjen - lys og kamerainnstillinger.

Jeg fikk også klippe en sending, som gikk på TV - for 2 uker siden. Det må virkelig være lov å skryte, når jeg har fått prøvd så mye kult på bare to uker.

Her gir jeg dere et veldig tydelig bilde på hva som må gjøres👇👇👇👇

​Vil også takke Febril som tok både meg og Morten inn til opplæring. Det jeg lærte her, er noe jeg kommer til å ta med meg videre 😌 Vi møtes nok snart igjen

Likes

Comments

Hvor i all verden har jeg plassert meg denne Påsken? Jo, typen min har nemlig fått meg med på noe som heter The Gathering aka TG. Dette er det ann største gaming-lanet i verden. Det holder til i Hamar, her i Norge, og varer fra Onsdag til Søndag. Her har vi rigget oss til med alt vi fikk plass til i bilen vår. Så langt har det vært en suksess. Hvem skulle trodd at jeg skulle på et gaming-lan. Selvfølgelig, jeg kan jo sitte å holde på med hva som helst, siden jeg ikke helt er den "gaming jenten". Så fra min side, blir det mest av blogging og kanskje litt Sims 4 spilling. He-he! Barndomsminner fra Sims 2. Skal ikke si dette blir en feil måte å bruke Påske ferien på.

Bilturen fra Bergen - Hov - Sverige - Hamar var selvfølgelig lang, men når man reiser med venner, blir det selvfølgelig mer koselig enn kjedelig. Turen gikk veldig fint. Chris fikk låne bilen til pappa. Så en liten shoutout til deg, som lot oss låne bilen din. Vi er veldig takknemlig for det.

Vi blogges senere. Kommer kanskje en film fra, TG turen i slutten av reisen vår. Og er dere heldig, så kan jeg ta Ruben sine vlogg-videoer, med mindre jeg lager noen selv.

Likes

Comments

Hei hei! Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg ga en lyd fra meg, her på bloggen. Har savnet det masse, men har virkelig ikke hatt noe som helst å blogge om dessverre. Men gjør virkelig alt jeg kan, for å gi en lyd fra meg, her og der.

Nå har jeg farget håret mitt en del ganger, og er enda ikke fornøyd. Ønske mitt er å få det askeblondt, med lilla skjær i, men vet ikke helt om jeg skal tørre det. Håret mitt tåler generelt veldig lite, siden det er så tynt. "Bless the people with thick hair"🙏 sier no bare jeg. Men med tanker på dette så blir det nok ikke på en stund, før jeg er sikker på at håret mitt ikke faller av, hehe!

Likes

Comments