Denna söndag har varit en lång och bitter. Började redan på natten då lilla T fick för sig att hon skulle vara vaken och leka istället för att sova. Så efter mina 3 korta men så sköna timmars sömn var det bara att gå upp och göra frukost till stora tjejen. Så där sitter vi vid frukostbordet och ut kommer (sambons hund) och lägger en enorm hög med bajs mitt framför våra fötter... Och jag hinner knappt reagerar innan han fortsätter ut till vardagsrummet och släpper en hög till som sedan övergår till en gul-äcklig-spya. Så det var bara att släppa tekoppen och dra fram städsakerna. Sen självklart vaknar lilla T mitt i allting och hon har inte den förmåga att kunna vänta. Så hon drar igång och skriker allt vad hon orkar. Oouuff!!! Ja och det roliga är att hunden fortsätter hela dagen att skita ner sig inomhus och utomhus. Vi var ut flera gånger med honom men det hjälpte inte. Jag fick bara arga barn och mer bajs att ta hand om. Så kronan på verket... både A och T har blivit förkyld och har jätte jobbigt att andas för allt snor i näsan. Så här sitter jag i soffan men två ledsna små tjejer som inte kan sova.

JAG ÄR SÅ TRÖTT ATT MIN HJÄRNA GÖR ONT!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är dom här små ögonblicken som får ett mamma hjärta att smälta totalt.

KÄRLEK ❤

Likes

Comments

​Hej! 

Idag drog vi med moster och hennes pojkar ut i stormen, det har regnat och blåst men det hindrade inte oss från att gå på marknaden. A skulle absolut åka karusell, efter några varv i kaffekoppen så droppa det regnvatten från hela henne. Men lika nöjd va hon ändå! 

Vi avslutade promenaden med lite sockervadd, sen snabbt hem och värma oss! 

Ha en fortsatt bra kväll! ♡ 

Likes

Comments

Innan du kom in i mitt liv undrade jag ofta hur det skulle vara att ha en dotter. Jag försökte se henne framför mig. Blyg och vän som en älva, eller knubbig och sprudlande glad? Duktig på att styra och ställa, eller fylld av omsorg om andra? Kanske både och? Men inte ens i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig att du skulle bli så underbar, så förbryllade, oförutsägbar och makalös.

Du ger mig så mycket glädje varje dag ❤

Likes

Comments

Jag har alltid haft så fruktansvärt svårt att önska mig saker till mig "själv" när jag fyller år. Det blir alltid något som unnar både barnen och mig. Får jag presentkort så slutar det alltid i slutändan att det går till barnkläder eller något annat som behövs till hemmet, men den här gången ska jag allt ta och önska mig lite lyx.
Högst upp på önskelistan är en Calvin Klein tröja, sen en ny pyjamas då jag alltid klagar på att jag fryser på kvällarna, en träningsväska i skinn och nytt nagellack från Chanel 661. Sen självklart önskar jag mig snälla barn och att slippa städa hemmet på en vecka. Haha (önsketänkande)

Men innan jag får önska mig massa fina saker så har vi ett 6-års kalas att styra upp här hemma för min lillanattfjäril. Hon har önskat sig ett frostkalas i år. Så det blir att övertala moster att klä ut sig till Elsa.

Likes

Comments

Min syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till mig
med ett kärleksfullt band.

Som storasyster
är hon mig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör min levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån jag kom,
att hon ser vad jag gör
och att hon bryr sig om.

Med henne kan jag dela
både sorger och skratt…
En syster är en gåva
– en ovärderlig skatt.

@Diiana

Likes

Comments

Idag gjorde vi ett besök på badhuset med kusin H och moster. Både A och T busade så mycket att dom total slocknade när det vart läggdags. Lycklig mamma!
Får bli ett besök där snart igen.

Jag lyckades också ta mig hem efter kvällens träningspass på MMA. Trodde jag skulle bli kvar där för alltid eftersom dom körde slut på oss TOTALT! Dom där militärarmhävningarna var ingenting att leka med idag. Så fick vi kör lite sparring på slutet och det är alltid lika trevligt.
Imorgon blir det testa på gymmet i Kumla då väninnan ville ha lite hjälp. Så imorgon kör vi rumpa/mage.
Men nu ska jag ta min mörbultade kropp och krypa ner i sängen och dejta kudden.
Godnatt!

Likes

Comments

Den finaste gåvan jag fått här i livet är att bli mamma till A och T.
Det går inte en dag utan att ni får mamma att skratta så att det bubblar som sockerdricka i magen.

A - Mammas stora prinsessa som älskar allt från glitter och Frost till farliga uppdrag och pirater. Du har så otroligt mycket bus i dig att du skulle kunna röja upp och ner på hela Örebro slott på bara 5 minuter, men mamma älskar det hos dig. Förutan allt underbart kaos här hemma så hade det varit så tomt och tyst om dagarna. Det ska vara leksaker överallt, du ska blanda geggamoja inne i köket, du ska klippa små gulliga snöflingor av papper och bäst av allt du ska vara vaken på kvällskvisten. För jag tycker det är mysigt att sitta vaken på natten och kramas med dig min lilla nattfjäril ❤

T - Mammas lilla prinsessa som redan på 8 månader har hittat på så mycket  tokerier. Du vet verkligen hur man ska skrämma slag på sin mamma. Det är inte en lugn stund med dig, men det älskar mamma hos dig. Du ska vara överallt och klättra, du ska springa fram och tillbaka i gåstolen och skratta högt när du kör över hundarna, du ska ta mammas mat när hon sitter och äter, du ska busa med storasyster alla dockor, du ska ta pappas telefon och hörlurar. För vi tycker det är jätte roligt. Det ska bli så spännande att få se dig växa upp och få följa dig genom livet. För du har redan en sådan otroligt stark personlighet och är bara 8 månader gammal. Du är mammas lilla babushka ❤

Tack för att just jag får vara eran mamma. All min kärlek till er mina underbara döttrar.

Likes

Comments