Jeg er for nyligt faldet over Emili Sindlev på Instagram, og der gik ikke lang tid før jeg drømte om masser af farver og print, mikset på kryds og tværs!

Emili's outfit er altid on point og hendes stil er lækker og legesyg. Jeg er forelsket!

What's not to love? I will need more colours in my wardrobe this year, that's for sure!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Som noget nyt her på bloggen vil jeg til at lave disse indlæg, hvor jeg fortæller lidt om hvad jeg har lavet på det seneste.

På det seneste har jeg...

...Været syg og derfor drukket en masse juice. Min slowjuicer er min bedste ven når jeg er i underskud af energi!

...Brugt alt for mange penge. Bl.a. På denne smukke kortholder fra YSL. Jeg syntes den er så fin og den har allerede vist sig at være alle pengene værd.

...Besøgt HAY's butik i Århus. Jeg fik købt nogle småting og så drømmer jeg at have en stue der er stor nok til at have sådan en stor flot plante som den ovenfor

...Endelig modtaget mit marmorbord fra Handvärk. Desværre var jeg så uheldig at der var revner i pladerne, men flot det er det! Handdvärk sendte 4 nye afsted uden ekstra beregning med det samme, hvilket jeg syntes er rigtig god service.

...Fejret min fødselsdag med min nærmeste veninder og været en tur i byen. Det var virkelig hyggeligt og sjovt! Og gav anledning til pizza-cravings og hovedpine dagen efter...

Likes

Comments

I anledningen af min fødselsdag igår var min søster og jeg på tøsetur i Aarhus.
Det var en mega dejlig dag, der bød på fine gaver, masser af shopping samt vin og god mad på RØMER.
Hvis ikke du har været forbi RØMER endnu, kan absolut kun anbefales!

Had the most amazing birthday in Aarhus with my sweet littlesister. 

We went to RØMER - An amazing restaurant with beautyful interior og great food! 

Likes

Comments

Jeg har nu langt om længe modtaget min kortholder fra Saint Laurent som jeg skrev om i indlægget her.

Det viste sig at det har lagt og ventet på mig på posthuset i over en uge, men eftersom jeg ikke havde fået en post-seddel (hvad hedder sådan en?) så var jeg slet ikke klar over det.
Til sidst kontaktede jeg så sælgeren, som kunne fortælle mig at den allerede lå klar til mig.
It made my day!

Og da jeg så en time senere fik besked om at jeg kunne afhente mit nye Bambi cover til min nye iPhone 7 blev jeg endnu mere glad.
Coveret er fra GIVENCHY og koster 90€. Omregnet til danske kr er det omkring 745DKK, hvilket vel egentligt er ret dyrt, men jeg syntes simpelthen at det var så fint, så det måtte jeg bare eje.


Ellers sker der ikke så meget her, jeg ligger forkølet herhjemme, men jeg har heldigvis fri til onsdag så der håber jeg lidt på at være på toppen igen.

Jeg håber i alle har haft en fantastisk mandag og en dejlig weekend!

I finally received my card holder from Saint Laurent. Read more about it in my previous post here.

It turned out that it has been waiting for me at the post office for over a week, but because I had not received a note I wasn't aware of it. At last I contacted the seller, who could tell me that it was already waiting for me.

It really made my Day!

And when I later was told that I could pick up my new Bambi cover for my new iPhone 7, I was even more exited!

The cover is from GIVENCHY and costs 90 €. It's about 745DKK, which is a bit expensive, but I simply thought it was so nice tjat I just had to own it nomatter what. Do you like it?

I hope I have had a wonderful Monday and a lovely weekend!

Likes

Comments

Yuue Balanced (Here)

Lige i øjeblikket er jeg i fuld gang med at skifte vores møbler ud herhjemme, og i den forbindelse leder jeg efter nogle smukke lyskilder, der både kan sprede hygge og æstetik.

Særligt denne lampe fra Yuue fået min hjerte til at banke hurtigt. Lampen hedder Balanced og er fremstillet i metal med base i marmor. Enkel og eksklusiv.

Yuue er et upcoming upcomming designstudie med base i Berlin. Indtil videre er lampen kun en prototype, og kan derfor ikke erhverves endnu. Jeg venter spændt!

Likes

Comments

Pants, 179DKK. Shirt, 299DKK. Vintage Jeggings, 199DKK. Sleveless Tee, 49DKK. Oversize T-shirt, 129DKK. All from Zara.

Net Shirt, 149DKK from ASOS.

Jeg har lige fået feriepenge og dét skulle fejres med lidt shopping, så jeg er klar til sommervejret som forhåbentligt ligger lige rundt om hjørnet!

Lyse farver er perfekt til en sommerbrun hud og jeg er sikker på at de løse bukser og den hvide skjorte bliver stortfavoritter denne sommer.

De mørkegrå jeans er en kærkommen afløser til mine efterhånden udslidte Dr. Denim. Normalt går jeg mest i sorte jeans men denne gang skulle de altså være grå!

Rigtig dejlig weekend til jer!

Summer is just around the corner and therefore I fought it was about time to order some new summerfavorites.

I am allready crazy about the loose pants and the feminin, white shirt.

Have a lovely weekend!

Likes

Comments

Jeg kan umuligt være den eneste, der er har et girl-crush på it-pigen Josefine HJ og hendes altid gennemførte stil.

Jeg har fulgt med på Instagram længe og blev mega glad, da jeg opdagede at Mad og Bolig havde været på besøg hjemme hos Josefine.

Som forventet bor Josefine ultra cool i tråd med hendes rå og altid upåklagelige stil som det kan ses på billederne fra artiklen her.

​The pictures above is from our all time favorite girl Josefine HJ's apartment. The pictures was taken by Mad og Bolig and printed in their magazine. 

Like Josefine herself, the apartment just looks stunning! See the (danish) article right here.

Likes

Comments

YSL Cardholder, 175€ (Here)

Når nu undertegnede har fødselsdag om tre uger, syntes jeg det var passende med en lille fødselsdagsgave fra mig til mig.

Den er allerede købt og ligger med højeste sandsynlighed og venter på mig derhjemme på posthuset. Jeg glæder mig til at komme hjem og hente den efter påsken!

Håber i alle får en dejlig påske!


​A little treat from me to me because my birthday is just around the corner. 

Can't wait to pick it up at the postoffice when I get home! 

Likes

Comments