Yuue Balanced (Here)

Lige i øjeblikket er jeg i fuld gang med at skifte vores møbler ud herhjemme, og i den forbindelse leder jeg efter nogle smukke lyskilder, der både kan sprede hygge og æstetik.

Særligt denne lampe fra Yuue fået min hjerte til at banke hurtigt. Lampen hedder Balanced og er fremstillet i metal med base i marmor. Enkel og eksklusiv.

Yuue er et upcoming upcomming designstudie med base i Berlin. Indtil videre er lampen kun en prototype, og kan derfor ikke erhverves endnu. Jeg venter spændt!

Likes

Comments

Pants, 179DKK. Shirt, 299DKK. Vintage Jeggings, 199DKK. Sleveless Tee, 49DKK. Oversize T-shirt, 129DKK. All from Zara.

Net Shirt, 149DKK from ASOS.

Jeg har lige fået feriepenge og dét skulle fejres med lidt shopping, så jeg er klar til sommervejret som forhåbentligt ligger lige rundt om hjørnet!

Lyse farver er perfekt til en sommerbrun hud og jeg er sikker på at de løse bukser og den hvide skjorte bliver stortfavoritter denne sommer.

De mørkegrå jeans er en kærkommen afløser til mine efterhånden udslidte Dr. Denim. Normalt går jeg mest i sorte jeans men denne gang skulle de altså være grå!

Rigtig dejlig weekend til jer!

Summer is just around the corner and therefore I fought it was about time to order some new summerfavorites.

I am allready crazy about the loose pants and the feminin, white shirt.

Have a lovely weekend!

Likes

Comments

Jeg kan umuligt være den eneste, der er har et girl-crush på it-pigen Josefine HJ og hendes altid gennemførte stil.

Jeg har fulgt med på Instagram længe og blev mega glad, da jeg opdagede at Mad og Bolig havde været på besøg hjemme hos Josefine.

Som forventet bor Josefine ultra cool i tråd med hendes rå og altid upåklagelige stil som det kan ses på billederne fra artiklen her.

​The pictures above is from our all time favorite girl Josefine HJ's apartment. The pictures was taken by Mad og Bolig and printed in their magazine. 

Like Josefine herself, the apartment just looks stunning! See the (danish) article right here.

Likes

Comments

YSL Cardholder, 175€ (Here)

Når nu undertegnede har fødselsdag om tre uger, syntes jeg det var passende med en lille fødselsdagsgave fra mig til mig.

Den er allerede købt og ligger med højeste sandsynlighed og venter på mig derhjemme på posthuset. Jeg glæder mig til at komme hjem og hente den efter påsken!

Håber i alle får en dejlig påske!


​A little treat from me to me because my birthday is just around the corner. 

Can't wait to pick it up at the postoffice when I get home! 

Likes

Comments

Jeg tror ikke jeg er alene om det, når jeg siger at flybillet aldrig er en dårlig idé. Har jeg ret?

Jeg har i hvert fald bestemt mig for at forlænge min studietur til september fire dage. Således at Kasper - min trofaste rejsemakker - møder mig dernede fredag for at nyde en dejlig forlænget weekend i Barcelona.

Hvorfor nøjes med fem dage, når man kan tage otte? Jeg syntes selv det er helt genialt!

When has a plane ticket ever been a bad Idea? This september I'm going on a four days trip with my class, but I just decided to take four more days in the city. Kasper will meet me there on Friday and then we will stay In the city until monday. Just him and me in Barcelona.

Pure genious if you ask me!

Likes

Comments

Jeg har snart fødselsdag og i dén anledning har jeg samlet nogle af mine ønsker for i år.

Jeg prøver så vidt som muligt altid at finde nogle ønsker i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Generelt har jeg aldrig gået op i prisen på mine gaver, det er ikke dét men tanken om at modtage noget som giverne personligt har valgt ud og brugt tid på der tæller.

I år drømmer jeg om blå indretning og hvide skjorter blandet med sølvsmykker og metalliske detajler.

Som i kan se er der mange boligønsker på listen i år, hvilket nok hænger sammen med at jeg lige nu har gang i dem helt store udskIftning herhjemme.

Alt er nærmest blevet solgt eller sat til salg - ikke fordi de ikke kan bruges, men fordi jeg føler at de trængte til en mere voksen opgradering. IKEA er fint som en start, men er ikke det vi ønsker at bo med resten af livet.

De første to møbler er allerede bestilt. I kan se vores kommende sofa i indlægget her og vores smukke sofabord lige her. Jeg glæder mig helt vildt til at modtage dem!

HAY Zip Purse, 299DKK (Here) Carré Earring, 270DKK (Here) Weekday Rings, 100DKK (Here) Hay Guest Towel, 99DKK79DKK (Here) Lyngby Vase, 799DKK 399DKK (Here) Daniel Wellington Watch, 1.195DKK (Here) IKEA Pillow, 69DKK (Here) H&M Home Pillowcase (Here) Weekday Mesh Bra, 180DKK (Here) Toga Pulla Boots, 1870DKK (Here) Weekday Wire Bra, 180DKK (Here) Maria Black Ring, 800DKK (Here) Weekday Shirt w. Zip, 250DKK (Here) Mads Nørgaard Shirt, 600DKK (Here) Stine A Earring, 200DKK (Here)

My birthday is coming up and therefore I have gathered some of my wishes for this year.

I try as far as possible always to find some wish in different price ranges, so everyone can afford it. Generally the price of my gifts has never been important, but the idea of receiving something personally selected from the giver.

This year, I dream about blue decor and white shirts mixed with silver jewelry and metallic details.

As you can see there are many interior wishes on the list this year, which is probably linked to the fact that I'm in the middle of a big replacement at home. Almost everything is allready sold or put up for sale - not because I don't like my furniture, but because I feel that they needed a more permenent upgrading. IKEA is fine as a start, but it's not what I want to live with for life.

The first two items are allready ordered. You can see them here and here. I'm really looking forward to receive them!

Likes

Comments

Marble Coffee Table, Handvärk, 6890kr (Here)

SRO. En opgave sendt fra helvede med eneste formål at suge al livskraft ud af unge studerende. Under selvsamme opgaveskrivning tog jeg mig selv i at sidde og kigge på smukke marmorborde fra Handvärk.

Jeg har som nævnt tidligere bestilt en ny sofa fra Bolia og skal man have ny sofa, så skal man da også have et nyt sofabord!
Det var i hvert fald det jeg fortalte mig selv, da jeg klikkede ovenstående sofabord hjem og derved gjorde mig selv en hel del fattigere.

Til gengæld kan jeg så også stå inde for, at det bord kommer til at stå i min stue til sine dages ende - og derved er det investering der er rigtig godt givet ud.

Jeg glæder som et lille barn til at modtage det! Desværre kommer der til at gå 5-6 uger før bordet bliver leveret, så der kommer til at gå et par måneder før jeg kan vise det frem her på bloggen. 

Udover at bruge alt for mange penge på vores stue smuttede Kasper og jeg på café for at få os en lækker frokost. Han bestilte smørebrød og jeg bestilte mine sandwiches med husets kartofler og en mega lækker mayo med urter. MUMS 🙌🏽 

Jeg håber i allesammen får en rigtig dejlig onsdag - og til de af jer der også sidder med SRO lige nu: Jeg føler med jer! 

Likes

Comments


Jeg er altid blevet fortalt af min mor, at det ingen sag er at score sig en mand. Tricket er at blive ved med at score ham, igen og igen, år efter år.

Efterfulgt af forklaringen om at det første man oftest er faldet for ved hinanden er udseendet. Dermed ikke sagt at det betyder alt, men det er absolut heller ikke uden betydning.

Og hvor har hun ret.

Hvordan så man ud da man mødte hinanden? Og hvad var man iført indenunder? Slidte BH'er og nussede trusser? Næppe.

Så hvorfor så være det efter tre år? Det er meget muligt at man syntes man er i et trygt og godt forhold, men der ingen grund til at lade det blive for afslappet.

Der er mange måder at gøre det på. Smid ham en sød besked imens han er på arbejde, lav hans livret eller inviter ham på en date!

Og tag så et kig på den undertøjsskuffe. Er den lækker eller lidt for mormor?
Kan du svare ja til det sidste, så er det på tide med en upgrade.
Frem med det lækre undertøj og scor din mand - det virker og han vil elske dig for det (hele natten)

Lingerie from Bluebella

I have always been told by my mother that it is no art to seduce a man. The trick is to seduce him, again and again, year after year.

Followed by the explanation that the first thing you usually fell for was each other's apperance. This does not mean that look means, but it is definitely not without significance.

And she was really right about that.

What did you like when you first met? And what were you wearing underneath? Worn bras and torn panties? Hardly.
So why do that after three years? It is very possible that you think of yourself as in a safe and good relationship, but there is no reason to let it get too casual.

There are many ways to do it. Text him with some sweet words while he is at work, make him his favorite dish or even invite him on a date!
And then take a deep look into the drawers. Does it look a seductive womens drawer or an old grandmothers?
Is your answer yes to the last bit, then it's time for an upgrade!
Put on sexy lingerie and go seduce your man - it will definately work and he will love you for it (all night long)

Likes

Comments