Jeg er altid blevet fortalt af min mor, at det ingen sag er at score sig en mand. Tricket er at blive ved med at score ham, igen og igen, år efter år.

Efterfulgt af forklaringen om at det første man oftest er faldet for ved hinanden er udseendet. Dermed ikke sagt at det betyder alt, men det er absolut heller ikke uden betydning.

Og hvor har hun ret.

Hvordan så man ud da man mødte hinanden? Og hvad var man iført indenunder? Slidte BH'er og nussede trusser? Næppe.

Så hvorfor så være det efter tre år? Det er meget muligt at man syntes man er i et trygt og godt forhold, men der ingen grund til at lade det blive for afslappet.

Der er mange måder at gøre det på. Smid ham en sød besked imens han er på arbejde, lav hans livret eller inviter ham på en date!

Og tag så et kig på den undertøjsskuffe. Er den lækker eller lidt for mormor?
Kan du svare ja til det sidste, så er det på tide med en upgrade.
Frem med det lækre undertøj og scor din mand - det virker og han vil elske dig for det (hele natten)

Lingerie from Bluebella

I have always been told by my mother that it is no art to seduce a man. The trick is to seduce him, again and again, year after year.

Followed by the explanation that the first thing you usually fell for was each other's apperance. This does not mean that look means, but it is definitely not without significance.

And she was really right about that.

What did you like when you first met? And what were you wearing underneath? Worn bras and torn panties? Hardly.
So why do that after three years? It is very possible that you think of yourself as in a safe and good relationship, but there is no reason to let it get too casual.

There are many ways to do it. Text him with some sweet words while he is at work, make him his favorite dish or even invite him on a date!
And then take a deep look into the drawers. Does it look a seductive womens drawer or an old grandmothers?
Is your answer yes to the last bit, then it's time for an upgrade!
Put on sexy lingerie and go seduce your man - it will definately work and he will love you for it (all night long)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Der er de dage hvor man er økonomisk fornuftig, og så er der de dage hvor man bare må slå til. Og igår var en sådan dag.

Bolia kører i skrivende stund med 50% på alle deres Scandinavia sofaer - en sofaserie som jeg har været fan af siden første gang jeg blev introduceret for Bolia.

Bolia er som regel ikke i den budgetvenlige ende af skalaen, men med 50% er det lige pludseligt muligt for de fleste at købe en sofa med god økonomisk samvittighed.

Bonus er at man kan designe sin sofa præcis som man vil have den!
Jeg har valgt min i en lækker mørkeblå farve og ben i sortbejset eg. Er den ikke bare smuk? Jeg er solgt og glæder mig vanvittigt meget til at modtage den d. 19. april!

11.200kr blev det til inkl forsendelse, hvilket er langt fra de 22.000kr sofaen normalt ville have kostet. Men skynd dig, for tilbuddet gælder kun til d. 26. marts!

Må i alle have en fantastisk søndag!

Just bought this amazing sofa from Bolia with 50% off. The offer is on all sofas in the Scandinavia line and is valid until the 26th of March, so hurry up!

Bonus is that you can design it just as you like it! I chose mine in a beautiful dark blie color with black oaklegs.

The total price including shipping was 11.200DKK which is a great price compared to the normalprice at 22.000DKK.

Hope you all will have a wonderful sunday!

Likes

Comments

Before
During
After

Det sidste års tid har jeg arbejdet på at få langt hår. En meget langsommelig proces som fæere gange har sat min tålmodighed på prøve.

Indtil idag var jeg nået til et skulderlangt hår, hvor jeg måtte konstatere at det var alt for kedeligt.

Dem der kender mig privat ved at tålmodighed og hårkriser ikke hænger sammen i min verden, og at det tog mig derfor heller ikke mange minutter om at gribe fat i trimmeren og gå igang.

Resultatet er en ultrakort og boyish klip, hvor siderne er noget kortere end det på toppen. Tilbage er kun min naturlige farve - hvilket i sig selv er ret vildt, idet jeg nærmest altid har haft farvet hår.

Jeg er ellevild med mit nye look, og glæder mig allerede nu over at jeg aldrig mere skal bruge 30min på at tørre og flade hår! De 30min ekstra kan jeg nu istedet bruge under dynen imorgen tidlig...

ZzZzZzZzZz

Likes

Comments

Bullet ring, 950DKK (Here) Viper Ring, 800DKK (Here) Mini Spine Earcuffs, 800DKK (Here)

​Three of my current favourites from Ninna York Jewellery. I like the simple, yet edgy look. 

Likes

Comments

Legging, Zara. Oversize T-shirt, Zara. Watch, Flora Danica. Bracelet, Nuit et Linette. Necklace, Maanesten. Bag, Zadig et Voltaire.

​Lige nu er jeg på vej til København, hvor Kasper vil møde mig. Herefter skal vi videre til lufthavnen og på årets første ferie. 

Fordi jeg kommer til at bruge rigtig meget tid på transport idag, har jeg valgt et afslappet, og måske også lidt rocket outfit. Jeg har mine absolutte yndlingsbukser på fra Zara sammen med en oversize T-shirt og mine yndlingssmykker. 

Right now I'm on my way to Copenhagen, Kasper will meet me there and then we are going to the airport and on the first vacation this year.

Because I will be travelling most of the day I choose a casual, yet edgy outfit. I'm wearing my favorite pants from Zara along with a oversized tee and all my favorite jewells.

Hope you all enjoy your friday.

Likes

Comments

Cabinet, HouseDoctor. Chair, Arne Jacobsen. Dinningtable, Handvärk. Lamp, Tom Dixon. Loungechair, Poul Kjærsholm. Coffeetable, Handvärk. Sofa, Handvärk.

Det her er min ultimative interiør shoppeliste. Men som nævnt før er jeg ved at spare op til at vi kan købe vores egen lejlighed - og så må jeg jo vælge dét jeg føler er vigtigst.

Jeg drømmer videre lidt endnu...

.......English.......

This is my ultimate interior wish-list. But because I'm saving up for an apartment, these will have to wait a little longer.

I'll keep dreaming.....

Likes

Comments

Nogle dage er bare bedre end andre, og igår og idag har været to af den type dage, der bare gerne må gå i glemmebogen.

Så istedet for at dvæle mere ved det, får de dårlige vibes en virtuel fuckfinger - og så vil jeg egentligt bare glæde mig over, at jeg snart er færdig med den sidste skriftlige opgave inden ferien OG at der kun er tre dage til jeg sidder i et fly på vej til Budapest.

Some days are better than others and the last two days has really been challenging.

BUT instead of using any more energy thinking about it, I here give the bad vibes a virtuel fuck off and spend my energy on planning my trip to Budapest in three days!

Likes

Comments

Vegan Leather Leggins, 249DKK (Here) Oversize Tee, 129DKK (Here)

Om ca en uge rejser jeg afsted til Budapest og hvem vil ikke gerne have nyt tøj til ferien?

Jeg har længe været på udkig efter et par læderleggins, og havde egentlig bestemt mig for at jeg skulle have et par fra Selected. Men så så jeg dem her fra Zara på @oliviasalo og dem måtte jeg bare eje!

T-shirten er med dens længde perfekt til hverdags over et par læderleggings og par boots.

.......English.......

In a week I'm going to Budapest with my boyfriend, and if you ask me, vacation is the perfect excuse for new clothes!

I've been looking for a pair of leather leggins for a long time, and I actually meant to buy a pair from Selected, but then I saw the above from Zara on @oliviasalo and that was it! I'm looking forward to wear them with the long T-shirt above.

Likes

Comments