Disse billeder fra Chanels AW show under Paris Fashion Week giver mig lyst til at investerer i metalliske detajler og voluminøse snit.

Tendenser vi forhåbentligt kommer til at se endnu flere af når de nye efterårskollektioner rammer butikkerne.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Link: Trashed Denim Jacket, 449DKk (Here)

Dagens igår blev spenderet med shopping og god på Fisketorvet i København. For mig er det et must at skulle i Zara hver gang muligheden byder sig, idét vi ikke er så heldige at have en tæt på Herning.

Som altid når jeg besøger Zara's butikker faldt jeg selfølgelig over noget jeg ikke kunne leve foruden: Nemlig denne super lækre denimjakke med nitter og rå kanter. Jeg vil bruge den lukket som skjorte eller åben som en overgansjakke til efteråret med en varm strik indenunder.

OBS: Dem de havde tilbage i butikken var alt for store, og jeg måtte bestille enhjem online istedet. Jeg bruger normalt en str S/M men måtte bestille en XS da de er meget store i størrelsen.

New Collection Preview (Here)

Det positive ved at jeg nu var inde forbi deres website var deres nye kollektion som er to-die! På modefronten er efteråret min absolutte favorit fordi det byder på tungere og mere eksklusive materialer som skind, pels og uld.

Særligt den ternede blazer er øverst på min efterårs ønskeliste!

Håber i har haft en fantastisk mandag !

Likes

Comments

Denne gang i min lille Style serie har jeg valgt at zoome ind på min absolutte Instagram favorit Josefine Haaning Jensen. Hvis ikke allerede i kender Josefine står hun bag Instagram profilen @JosefineHJ samt bloggen @JosefineHJ.

Josefine er altid perfectly dressed og hendes stil er rå og ekslusiv. Måtte jeg vælge et hvilket som helst klædeskab ville de uden tvivl være Josefines. Med hendes smukke ydre og misundelsesværdige klædeskab er hun mit stilikon numero uno!

Læs også mine andre indlæg i samme serie:

Caroline De Maigret, Emili Sindlev and Pernille Teisbæk.

Likes

Comments

I forbindelse med at jeg arbejder til søs som rederiassistent sommeren over, har jeg valgt at få lavet Eyelash Extensions for at gøre de tidlige morgener lidt lettere... For let's be honest, det er rart ikke at skulle bekymre sig om mascara og morgentrætte øjne når man skal møde tidligt.

Og hold nu op hvor er det bare hver en krone værd! Det er nu en uge siden jeg fik lavet mine vipper og aldrig har jeg set så frisk ud - eller følt mig så lækker når jeg vågner!

Det er skønt bare at kunne hoppe ud af dynen og ikke skulle bekymre sig om meget andet end at børste tænder og sætte håret!

Jeg skal have en opfyldning hver 4. til 5. uge, og det er absolut noget jeg vil blive ved med at få lavet, for aldrig har det været så effortless at se morgenfrisk ud!

Likes

Comments

Spejle og metalliske detajler er ultra hotte lige nu - og jeg er fan. Spejle reflektere lys ud i rummet og giver følelsen af et større rum. Noget jeg også har skrevet lidt om i indlægget her.

Udover at lyse rummet op giver spejle og metaliske detaljer et råt og eksklusivt look til din indretning - og hvem vil ikke gerne have det?

Jeg er særligt vild med Mirror Box'en fra Woud, som vil være super fin i en entre, både til at opbevare småting som nøgler og pung, men også så man lige kan være sikker på at ens makeup er on-point inden man træder ud af døren.

Derudover er jeg helt tosset med magasin holderen fra AYTM som jeg længe har håbet på ville komme i krom, i stedet for messing som var den første udgave der kom på markedet.

Links:

Mirrorbox, Woud 1749DKK (Here) Silver table, Reflections Copenhagen, 6995DKK (Here) Slit Mirrortable, HAY 2999DKK (Here) Mirror, Menu 2995DKK (Here) Stage, Reflections Copenhagen 1599DKK (Here) Magazine Holder, AYTM 1399DKK (Here) Mirror Mobile, AYTM 499DKK (Here) Mirror Box, AYTM 699DKK (Here) Crystal Mirror, Reflections Copenhegen 4995DKK (Here)

Likes

Comments

Solskinsdage er ikke det vi har flest af denne sommer, og i dag er ingen undtagelse. Så derfor har jeg sammensat et outfit som egner sig til en regnfuldt dag.

Den rå nederdel står i fin kontrast til den hvide Tee og den chunky strik, som kan tages af og på i løbet af dagen afhængig af vejret. Støvletterne fra Last Conspiracy er super rå og passer perfekt til dage hvor det er for køligt til sandaler.

Jeg kunne ikke lade vær med at medtage de ubercool vandflasker fra BKR, særligt den nye version med spikes er jeg helt tosset med. Den skal bestilles hjem til skolestart i August, det er helt sikkert!

Jeg håber at i nyder sommeren - på trods af det skiftende vejr!

Links

Tshirt, Acne Studios 800DKK (Here) Skirt, Ganni 1600DKK (Here) Pullover, Designers Remix 1500DKK (Here) BKR Bottles 295DKK Black (Here) Spiked Grey 350DKK (Here) Heeled Boots, The Last Conspiracy 2199DKK (Here) Sunglasses, Celine 2385DKK (Here) Clutch, Designers Remix 700DKK (Here)

Likes

Comments

Vores soveværelse - og særligt vores seng - har trængt til en opgradering. Og det projekt er jeg så gået i gang med nu, ved at bestille en masse lækre sager hjem fra H&M Home.

Inspirationen kommer fra nogle af de hoteller vi har besøgt. Jeg syntes altid at sengene på hotelværelser ser hamrende indbydende ud, idet at de altid er redt med masser af puder og lækre tekstiler. Og det har jeg så prøvet at kopiere ind i vores eget soveværelse, ved at bestille både puder, sengetøj og et nyt sengetæppe hjem.

Det samme gælder egentligt også vores badeværelse, hvortil jeg også har bestilt nogle lækre sager hjem. Planen er at jeg skal have fat i nogle håndklædeophæng i vandrør, i stedet for den krog vi på nuværende tidspunkt har hængende på vores badeværelsesdør. Det er både grimt og upraktisk for at sige det ligeud.

Derudover har jeg bestilt et nyt bruseforhæng, som jeg syntes er lidt sjovt fordi det íkke bare der det klassiske, meget kliniske badeforhæng som hænger på det fleste badeværelser. Nu hvor jeg var i gang blev der også indkøb en ny sæbedispenser og matchende tandbørsteholder, som er en tiltrængt afløser til et gammelt syltetøjsglas. -Opfindsomt ikke?

Som i kan høre sker der ting og sager her på hjemmefronten og når jeg har det hele plads må jeg lige oploade nogle før og efter billeder så i kan følge lidt med i processen.


Links:

Sengetøj, 249DKK (Here) Pudebetræk i vasket bomuld, 79DKK (Here) Inderpude 50x90cm, 129DKK (Here) Sengetæppe, 350DKK (Here) Tandbørstekrus, 79DKK (Here) Sæbedispenser, 129DKK (Here) Bruseforhæng (Here)

Likes

Comments

I sidste uge var jeg i Polen for at besøge en god veninde. Fordi vi de sidste seks måneder har arbejdet på forskellige skibe var det efterhånden ved at være længe siden at vi sidst havde set hinanden.

Det var et rigtig dejligt gensyn og vi brugte dagene i henholdsvis Gdynia, Gdansk, Sopot og en sidste lille kystby jeg ikke huske navnet på.

Vi fik set en masse, spist is og drukket en masse god vin og dertilhørende lækker mad. Til jer der ikke har været i Polen, kan jeg absolut kun anbefale det. Alt er simpelthen så billigt, og det er let at komme rundt imellem byerne via deres version af S-toge.

Alle tre overstående byer ligger ned til vandet og der er banevis af hyggelige restauranter, barer og cafeer. Derudover har byerne også nogle rigtig fine shoppingcentre med alt hvad hjertet begærer i mode, sko og indretning.

Jeg håber i allesammen nyder sommeren - på trods af det lidt skiftende vejr.

GOD WEEKEND

Last week I went to Poland to visit a friend from the ship. It had been quite a while since I saw her because we now work on two different ships.

She is one of those people I really love to spend time with, because she is very passionated in everything she do - from her job to the way she arrange her amazing apartment!

I arrived on monday and didn't leave before thursday night, which means that we got the chance to go to four different cities: Gdynia where she lives, Sopot, Gdansk and one smaller coasttown that I don't really remember the name of!

All four cities where on the seaside so we enjoyed lots and lots of walking by the beach, eating icecream and catching up.

To those of you who never visited Poland: Its such a lovely place with lots of great food and cheap restaurants! And by the way: Polish strawberries is a must try!

Hope you all enjoy the summer!

HAVE A WONDERFUL WEEKEND

Likes

Comments

Sommerudsalget er igang og der er derfor masser af kroner at spare på diverse websites. Min all-time highstreet favorit Weekday er selfølgelig ingen undtagelse og jeg har klikket nedenstående items hjem.

De basic Tee's er af modellen Original og mine absolut yndlings. Egentlig var de kun disse to jeg var på udkig efter men eftersom der var så mange lækre sager på udsalg blev det altså til lidt mere selvforkælelse.

Jeg glæder mig særligt til at modtage de lækre bukser som med elastikdetaljen vil være rigtig fine til et par sorte pumps og en hvid skjorte.

Jacket 600DKK 100DKK (Here) Shirt 400DKK 200DKK (Here) Tee 80DKK (Here) Trousers 350DKK 100DKK (Here) Tee 80DKK (Here) Bra 180DKK 60 DKK (Here)

Summersale is on which means that it is now you want to strike if you want to save a ton of money.

I just ordered these six items from my favorite highstreet store Weekday, including two of my alltime favorite 'Original' Tee's.


Likes

Comments

Som noget nyt her på bloggen vil jeg til at lave disse indlæg, hvor jeg fortæller lidt om hvad jeg har lavet på det seneste.

På det seneste har jeg...

.. Været med til at holde surprise party for min dejlige svigermor. Det blev en fantastisk aften og selvom vi var knap så friske dagen derpå, var der alligevel stemning for en frokost på Cafe Apropos på Halmtorvet inden turen gik tilbage til Jylland.

.. Været ti dage afsted på job til søs. Jeg bliver aldrig træt af de smukke solnedgange som aldrig nogensinde er ens. Er det ikke smukt?

.. Nydt mine eftermiddagspauser i København med Kasper. Hvoraf den ene bød på lækker juice og verdens bedste (!) jordbærkage fra Lagkagehuset på Dampfærgevej. Mums

.. Brugt de seneste to dage på sofaen med den nyeste udgave af ELLE og masser af lækker mad.

Likes

Comments