Ännu en canvas är nu klar, läggs till i samlingen. Mår så bra av att få vara kreativ, särskilt när det kommer till målning. Det är en befriande och härlig känsla att få skapa något från ingenting, som i det här fallet en tom vit duk som nu har fått liv.

Har ett par till på gång i "ateljén" som ni får se när de är klara.

Önskar er alla en fin söndag!

/Niklas

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fredagsfikat igår intogs i strålande solsken, helt underbart! Sambon fyllde år igår, men fick mer ta hand om mig då jag fortfarande försöker friskna till..

Han blev för övrigt glad över fin whiskyn och hotellvistelsen i Oslo framöver som han fick av mig igår i present :)

Nu sitter jag i soffan med en kopp honungsvatten och film framför mig för att på bästa sätt kurera mig..

Önskar er alla en fantastisk dag!

/Niklas

Likes

Comments

Snart så!

Som jag har väntat på att Ikeas tillfälliga kollektion "Viktigt" designad av Ingegerd Råman  ska släppas, och nu är det inte långt kvar. 20 maj kommer kollektionen ut i butik, jag kommer vara på plats långt innan öppning för att få chansen att komma över några godbitar ur kollektionen.

Handgjort, stilrent och avskalat.. precis som jag vill ha det! Bilder här ovan är bara ett axplock av kollektionen, ni ska mer på Ikeas hemsida eller deras sociala medier.

Önskar er alla en fantastisk helg! :)

/ Niklas

Likes

Comments

Alltså ranunkel, vilken fantastisk blomma! Så stilren & vacker! Köpte några stycken nu till helgen som får pryda vasen "Laura" storlek XL från Hemtex här hemma i hallen. Ser så välkomnande och fräscht ut!

Arbetsdag 2/8 påbörjas om ett par timmar, sen ser jag fram emot en ledig helg i nästa vecka..

Min sambo fyller år nu i April med, han önskar sig en hotellweekend till Oslo, ingen av oss har vart där så det ska bli kul! Tips på något man inte får missa där och något som man måste se/göra?

Ha en fin lördag!

/Niklas

Likes

Comments

Nu är den klar, min nya canvas! Jag är så nöjd den alltså! Abstrakt och former är så vackert, det behöver inte vara en massa motiv som föreställer fin natur eller annat, utan designen och idén bakom själva skapandet är det som är viktigt.

Har ett par dukar till på lager här hemma som snart ska påbörjas, stad tuned!

Ha en fin dag!

/Niklas

Likes

Comments

Ytterligare en canvasduk har hamnat under min pensel! Älskar verkligen att måla och att få vara kreativ, en sådan mäktig känsla! Denna tavla ska få pryda den nytapetserade hallen, då jag valde en klädhängare istället för hatthylla nu så har jag ett stort tomrum på väggen där som behöver fyllas upp. Kommer bli så fint så!

Ha en fantastisk kväll alla!

/Niklas

Likes

Comments

Helg och vi är på besök nere i vackra Blekinge hos svärföräldrarna! Solen skiner & vi gör oss redo för finmiddag och fest i afton! Har avklarat en timmes promenad i vacker natur samt lite shopping inne i stan. Här hemma i huset så är det lantligt chic som återkommer i alla små detaljer, känns mysigt och hemtrevligt!

Huset de bor i är byggt 1875, så det har en hel historia bakom sig och det har bland annat bedrivits en lanthandel här för många år sen. Fantastiska detaljer lever kvar i huset än idag så som en gammal timmervägg som de låtit ta fram under en massa tapeter och som de nu har som fondvägg i matsalen!

Hoppas ni alla har en alldeles fantastisk helg!

/Niklas

Likes

Comments

Det här matbordet från Hay kommer att pryda den framtida matdelen i vår nya bostad! Älskar designen, det enkla och stilrena! Stolarna "Masters" från Kartell kommer förmodligen att omringa denna fantastiska skapelse om jag inte hinner ändra mig tills inköpet sker! 👌

Är så kul med något helt nytt, skapa nya minnen och sätta sin personliga prägel på allt! Längtar så till inflytten nu! 😍

Ha en fantastisk dag alla!

/Niklas

Likes

Comments

Nystädat hem, ledig dag & solen har vart framme för det mesta, kan det bli bättre? Lasagnen står nu i ugnen och bakas, och jag funderar och planerar över framtiden! Förhoppningsvis så kommer flera önskningar att slå in och flera planer att verkställas!

P.s. ser ni min fina Iittala samling på soffbordet? Älskar den!

Önskar er alla en fantastisk kväll! ⭐

/Niklas

Likes

Comments

I veckan så fick vi vår hall tapetserad, jag är bara så nöjd med resultatet! Valde en väldigt ljus, vit medaljongtapet med ett svagt skimmer av silver i mönstret. Passar så bra in här med alla detaljer i lägenheten som finns kvar från när den byggdes 1930.

Så var det dags för påsk igen. Börjar jobba imorgon och går av på måndag kväll så blir inte mycket tid över till vare sig påskgodis, mat eller firande. Är dock lika glad för det!

Ha en fin dag alla!

/Niklas

Likes

Comments