Header

Blev en kort och intensiv förkylning, men nu är jag på fötterna igen efter två dagar hemma.

Idag blir det jobb till 18 sen kommer äntligen Gurra hem som varit på inköp med sitt jobb. Det blir nog en god middag ikväll om jag känner oss rätt.

Ha en bra dag alla! 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen fyllde Gurra 25 år. Det väntades kalas hela söndagen för att fira honom rejält. Jag smygstartade med bubbel redan på lördagkvällen när han kom hem från sin fisketävling.

Likes

Comments

Det har både för och nackdelar med att vara långledig. Måndag och jag har alls inga planer för dagen. Så himla skön. Har rensat och fixat i garderoben så lite ordning där med, skönt. Sen har dagen bestått av tända ljus och mycket kaffe, mysigt!

Likes

Comments

I helgen åkte jag på en långhelg. Ledig lördag, söndag och måndag. Idag ska jag därför passa på att få en massa gjort. Alltid skönt att ha något att göra en söndag, man kan ju inte gå sysslolös. Börjar dagen med en kaffe!

Likes

Comments

I fredags hade Hagelins fått in en massa fina blommor i butiken. Dels dessa tuffa blad fick följa med mig hem. Tycker det är stilrent och snyggt, håller sig även i en evighet!

Likes

Comments

Så som jag letat efter dessa vaser med guldkant. Inget slår den tidigare vasen från hm som var helt rund och hade guldkant. Har nu sen en tid tillbaka kollat in denna skönhet och vips så stod de ett paket och väntade på mig när jag kom hem från min PW igår.

Bästa överraskningen på länge, ibland lyckas han! 🤗

Likes

Comments

Förra veckan var jag inne på önska här hemma i Vimmerby för att leta efter en present. Sprang då på lite nyheter från märket Miljögården. Aldrig tidigare sett detta märke så det var en överraskning. Dom hade mycket fint.

Dels denna lilla burk med lock som ser ut som ett äpple fick följa med mig hem. Denna goding kostade endast 89kr. Fin sak till fint pris!

Likes

Comments

Det jag köpt dom senaste gångerna till min mateussmmling är dessa skönheter. Sen tidigare har jag bara tallrikar och muggar i spets, sandfärgat och rosa. Nu kände jag att det var dags att byta spår och satsa på något mer. Fastnade direkt för denna bubbliga serie. Så snyggt.

Likes

Comments

Instagram@emmashem_