Header

Vardagsrum

I torsdags när jag var ledig var jag inne på Hemtex en snabbis för att kika in det nya inför våren och sommaren.

Fastnade direkt för denna blåa serie som nyss kommit. Därför slog det mig att köpa en bordstablett och använda som duk.

Jag gillar verkligen inte dukar men jag tänkte att jag ger det ett försök. Vips så blev jag så himla nöjd. Det lyfte verkligen fram det jag hade på vitrinskåpet i mässing.

Likes

Comments

Förra året köpte jag vita skålar som vi använder till vardags, dem är formade som en blomma uppifrån kan man säga.

Igår när vi var där igen så sprang jag på samma skålar fast en mindre storlek. Perfekt tänkte jag till annat smått.

  • 8 readers

Likes

Comments

Fynd

Dagens loppisfynd blev denna vackra glasskål med lock.

Älskar dessa skålar. Ger en liten lyxkänsla och dom passar så bra i vilket hem som helst. Det är alltid roligt när man hittar dessa på loppisar, det är där man kan hitta rariteter.

Likes

Comments

Känns som jag kommit in på ett stort havstema här hemma. Jag totalälskar min stora bläckfisk med skål från Newport. Idag hittade jag en liten kompis till den på Blomsterlandet. Så himla snygg!

  • 20 readers

Likes

Comments

Fynd

Idag lyckades både Gurra och jag vara lediga samtidigt och jag hade en tid bokad på sjukhuset i Västervik, vilket gick väldigt fort så det var skönt!

Efter sjukhusbesöket blev det en snabb sväng på stan. Lyckades göra ett jättebra fynd, fyndade två kählervaser på Formbar. 199kr och halva priset på de! Slog därför till på två färger. Den gröna blev jag extra glad för, i sommar har jag tänkt inreda med grönt i köket. Kan bli bra!

Likes

Comments

Fynd

Dessa söta sjöstjärnor fyndade jag på Erikshjälpen förra veckan. Jag tänkte direkt att jag skulle måla dem vita för dem ska passa in hos oss. Tadaaaaa så fina dem blev. Passar perfekt tillsammans med bläckfisken från Newport. I sommar får dem nog pryda altanen.

Före..

Efter..

Likes

Comments

Fynd

För länge sen fyndade jag två krukor på blomsterlandet för endast 20:-. Det slog mig direkt att jag kunde måla dem vita och ha ute i sommar. Vilket blev riktigt bra.

Före...

Efter..

Likes

Comments

Förra veckan när jag satt och kollade instagram så möttes jag av en otroligt fin korg som en hade köpt. Blev nyfiken så jag sökte upp vart hon hade köpt den och det visade sig att den var köpt på ellos.

Jag började direkt med att registrera mig som kund hos dem och fick då en bonuscheck med 50% på min första beställning. Därför var det ingen tvekan om att beställa denna underbara korg.

Idag kom den hem och jag gillar den starkt. Jag började direkt med att lägga ner en filt och kudde, sen slog det mig att varför inte vända på korgen och använda den som ett bord. Ja det får bli en fundering på den idén.
Hur som helst är jag jättenöjd över mitt spontanköp.

  • 46 readers

Likes

Comments

Tips

Stora nyheter på Newport!!

När vi var i Stockholm var vi runt på NK flera varv. Vi besökte självklart Newport som känns så otroligt stor om man jämför med butiken i Linköping. Vi möttes då av flera olika nyheter som vi tidigare inte sett.

Eftersom vi aldrig hade sett produkterna innan så var vi tvungna att fråga en säljare vad det var och det visade sig att det var Newports egna kollektion av inredningsdetaljer. Extremt vacker och exklusiv kollektion. Där fanns bla, två olika ljusstakar, ljussläckare, skrivbordstillbehör och en bricka.

Likes

Comments

Instagram@emmashem_