Header

Midsommardagen blev en hel slappdag. Gjorde inte alls många knop. Sov tillochmed middag efter maten. Jajjemen nu går det utför. Haha.

Kvällen avslutades iallafall med lite soffmys framför tvn med popcorn i knät.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En riktigt fin sommarbukett som jag fick av mamma lagom till midsommar.

Likes

Comments

Favoritblommor i favoritvasen från Skultuna.

Likes

Comments

Igår var det midsommarafton, dagen började med sovmorgon tillsammans med hjärtat. Senare kom Becca och vi åkte ut i skogen för att fixa björk och blommor till våra kransar.

Senare under dagen lagade vi god middag som vi tyvärr fick äta inne pga regn men vad gör det när man har trevligt sällskap. Kvällen fortsattes med gott tilltugg och god dryck, hela kvällen lång.

Likes

Comments

Har länge kikat runt på denna väska från Hinza. Så praktiskt och snygg. Precis i min stil. Självklart ville jag ha en vit också.

Perfekt att dra med sig till stranden, på utflykter eller varför inte som en inredningsdetalj hemma. Möjligheterna är många. Kul.

Nu ska jag förbereda lite inför midsommar, snart kommer Becca hit.

Likes

Comments

Hur fin är inte våran natur. Älskar att bara kunna gå ut runt huset och plocka av naturens blommor. Nu är det säsong för lupiner, en självklarhet att ha hemma och så vackra dem är! 

Likes

Comments

Är det något jag verkligen vill leverera så är det snygga bilder. Jag fick en mindre smidig liten kamera i julklapp av hjärtat. Älskar den vissa dagar... ibland tar den bra bilder och ibland inte. Kanske fel på mig, jag vet inte.

Hur som helst har jag funderat länge på att köpa mig en systemkamera igen. Saknar att kunna ta bilder utan en massa redigeringar för att få bra ljus. Vad fotar ni med? Ge gärna tips!!!

Likes

Comments

Här sitter jag i mjukiskläder med en kopp kaffe och en gammal tidning från Sköna hem som jag inte har hunnit med att bläddra i. Snart väntas jobb hela dagen.

Kramis

Likes

Comments

Instagram@emmashem_