Header

Kök

Sprang på en snygg nyhet i Stockholm inne på cervera. Har sen tidigare ett snyggt underlägg i mässing men kände att det var dags för ett nytt. Hittade då detta i silver, blir snyggt att servera kaffet på i sommar.

Snyggt underlägg till ett bra pris, 199kr. Det jag har i mässing tror jag att jag gav 500kr för. Skillnad i pris.

Detta underlägg tänker jag att jag ska ha lutandes mot väggen på köksbänken i köket, enkelt och snyggt!!

Likes

Comments

Tips

Dagens tips!!!

Dessa plastblommor från Hemtex sprang jag på när jag var ute på lunch. Tänkte direkt att dem skulle göra sig bra i våran Fannyvas från Klong. Köpte hem tre stycken men insåg att det räckte gott och väl med bara två.

Gillar känslan när dem ser mer äkta ut och inte så plastiga. Så dessa rekommenderar jag verkligen. Valde färgen vit men dessa fanns även i rosa, fint till sommaren.

Likes

Comments

Vardagsrum

När vi kom hem från Stockholm så fick jag rycket och beställde hem ett gäng posters från www.desenio.se. Jag passade på när dom hade köp 4 betala för 3. Riktigt bra.

Här är en av favoriterna. Sen vi gjorde om i vardagsrummet och matrummet så har jag varit försiktig med vad som får vara på väggarna. Denna var verkligen en självklarhet över avlastningsbordet. Det blev verkligen jättebra.

Det bästa av allt är att man smidigt kan köpa ramar till sina posters. Jag valde självklart guld eftersom själva postersen var i guld.

Likes

Comments

Söndag och vi tog en sovmorgon till 9. Har styrt och fixat här hemma hela förmiddagen.

Fick då rycket att putsa lite mässing. Det är sjukt vilken skillnad det blir. Mässingen blir verkligen som ny efter några minuters arbete.

Det jag använder mig av är Häxans putsmedel som finns att köpa på Ica och liknande butiker. En flaska ligger på ca 35kr och räcker länge.

Här kommer före och efterbilder på min svenskt tenn ljusstake.

Efter..

Likes

Comments

View tracker

Butiken ROOM på Mall of scandinavia är en stor och fantastisk inredningsbutik, lyckades hitta dessa fina glasunderlägg som jag planerar att ha framme i sommar.

Tycker vitt och blått är så somrigt och fräscht. Perfekt till dukningen ute på altanen i sommar.

Likes

Comments

Blommor

I Stockholm stod jag i valet och kvalet om jag skulle köpa vasen DAGG från Svenskt Tenn eller om jag skulle köpa den billigare varianten från Mio.

Tillslut blev det att jag köpte den billigare varianten från Mio som kostar 189kr istället för den på Svenskt Tenn som kostar 2800kr. Jag anser att jag kan få mycket annat för dom pengarna.

Är glad över att jag köpte denna vackra vas från Mio, jag är verkligen supernöjd över den!

Likes

Comments

Äntligen fredag kväll och helg, trots att jag jobbar imorgon så känns det skönt att det är helg. Jag har inga planer för helgen mer än att jag ska fota klart det jag köpte i Stockholm för att kunna blogga.

Just nu har jag tänt en massa ljus, ätit en god carbonara med hjärtat och tittar just nu på serien SKAM.

Ha en fin helg!

Likes

Comments

Kök

Fynd fynd fynd, har länge varit på jakt efter stilrena fina småskålar att servera grönsaker eller annat snacks i. När vi var ute på Mall of Scandinavia så sprang jag på dessa iittala skålar för halva priser, vilket kap och perfekt storlek. Köpte ett paket med fyra stycken.

Även en talrik som jag tänkt använd som uppläggningsfat. Jag säger bara en sak. Jag är grymt nöjd efter dessa köp!!

Likes

Comments

Sovrum

Man har tidigare besökt hm HOME i olika städer men har man inte besökt hm HOME i Stockholms nya butik så måste man göra det. Så otroligt fin, jag säger bara WOW. Från golv till tak med fin inredning till otroliga priser. Det är verkligen inte som dem andra butikerna, stökigt och slarvigt, utan här var det på topp, otroligt fint!

Jag fastnade direkt för dessa småvaser som fanns i olika färger. Valde bort vitt och körde på en nyans av grått, alltid kul med nån annan färg.

Likes

Comments

Instagram@emmashem_