Äntligen!!! Känns det som, men nu 17-20 januari så visas delar av min kollektion på Formex mässan. Varmt Välkomna att besöka monter A25:28. Där finns min härliga agent Lotta Jensen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nytt ÅR och nya möjligheter .. Nu är NI varmt Välkomna att följa Design by E blogg, ifrån Nouw.

Ni som tidigare inte följt mig kan hitta mer inlägg på min gamla blogg, som jag drev i 10 år. Ni hittar den här

Ett riktigt Gott Nytt ÅR, så ses vi igen 2018.

Likes

Comments

Min kille Aaron

fotograf: Linda Söderlund.
Tack till Houzz som har gjort en intervju med mig och ett "hemma hos reportage", självklart är min norska buhund Aaron med. Tack till fotograf Linda Söderlund för toppen fina bilder.
 Läs hela reportaget HÄR

Likes

CommentsSnart kommer Design by E öppna en ny webb butik. Här kommer Ni att hitta personligt utvalda interiör saker. Naturligtvis kommer det finnas zebra kohudar och massa vackra kuddar i vackra tyger. Ljusstakar, doftljus och mycket annat inspirerande.
Ett nytt café som ska starta upp, inte i min regi men i detta mysiga café kommer det finnas interiör saker från Design by E. Själv gillar jag verkligen sådana café som just har en mix av både inredning och super gott fika, då kan man både mys fika och shoppa med sig nått fint hem. Håll utkik för Plötsligt händer "DET"!!!! NÄR, VAR, HUR???? Mer info kommer framöver!!!

Likes

Comments

Besök mig gärna på HOUZZ för att bläddra bland 100-tals bilder från mina hem igenom åren.
Välkomna att kika in för att inspireras!

Likes

Comments

"Ombyte förnöjer" sägs det ju så jag gjorde om tjej rummet från rosa till grått och guld och självklart lite zebra och leopard. Dom verkar trivas fint.

Likes

Comments

Min stil mitt hem. fotograf: Sofi Sykfont

fotograf: Sofi Sykfont
fotograf: Sofi SykfontLikes

Comments

Hemma hos mig, min övervåning med massa guld och för tillfället en rosa byrå i rokoko.

klicka på bilderna för förstoring.

Speglar från Plain Vanilla. Den större är inköpt på auktion.
Rosa och rokoko, antikt mixat med modernt, jag jag tycker att ett barn rum kan vara en mix av detta. Jag har nu gjort ett barn rum till två små tvilling tjejer. En rokoko byrå fick bli pastell rosa och mixat med andra rosa detaljer. Vackra speglar gör alltid en känsla av elegans. De söta speglarna i form av djur har jag köpt hos PlainVanilla. Sängar från Ikea. Mattan är en persisk med rosa toner. Hoppas att tjejerna  ska trivas här.

Likes

Comments..en liten mix med bilder från mina senaste hem. Zebra & leopard...Ni som är nyfikna på hur jag  har det i mitt lilla hus?!..så kommer det i höst...Fortsatt Trevlig sommar på Er.

Likes

Comments