Idag blev jag klar med klänningen som jag ska ha till midsommar. 🌞🍓🍒🍉
En fin klänning med äpplen på 🍎

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll! 😊
I söndags blev jag klar med en sommar gul rockabilly klänning till en kund. 💛🐝
En halterneck klänning med vita detaljer.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan. Nu börjar det att gå mot värmare tider och snart är sommaren här.☀️🌺 Är det någon som är intresserad av en ny klänning, kjol eller topp att kunna visa upp på alla roliga tillställningar i sommar?🍒
Har du kanske något önskemål på ett plagg som bara just du vill ha. Något som är speciellt för just dig så kan du Kontakta mig via mail: m.c.andersen1@gmail.com eller via telefon: 0769304482

Likes

Comments

En tråkig klänning fick en omvandling till en nyårs blåsa.

Jag hade en tråkig gammal långklänning i garderoben som jag knappt har använt, så i stället för att den bara skulle hänga där och ta plats så gjorde jag om den till en snygg klänning som får bli en nyårs blåsa. Jag blev nöjd över resultatet. NYÅRS OUTFIT FIXAT! Alltid skönt att vara ute i god tid. ;)

Likes

Comments

Hej, som ni vet så syr jag kläder. Jag säljer också kläderna som jag syr. Men jag säljer inte bara utan jag lagar även och syr upp kläder efter önskemål. Så vill du ha en klänning som är speciell för dig så kan jag hjälpa dig med det. Jag tar emot beställningar och syr upp i alla storlekar.

Du kan nå mig på min telefon 0769304482 eller på min mail m.c.andersen1@gmail.com om du har några frågor eller vill ha mer info. Antingen om priser eller om det är något annat som du funderar över.
Skulle vara så kul att kunna skapa det önskade speciella plagget till dig. :)

Likes

Comments

Röd topp som är fin till jul eller till några andra tillfällen. Passar snyggt ihop med en kjol eller till ett par jeans.
Dragkedja i sidan så man lätt kan öppna och stänga den.
Storlek xs - s
Men kan även sys efter önskemål på storlek.
Pris 250 kr fri frakt

Likes

Comments

Söt topp med vita prickar. Öppning bak med dragkedja, toppen är lätt att både få på och av.

Storlek xs - s
Men finns i större storlek som jag kan sy upp den i.

pris 250 kr fri frakt

Likes

Comments

Äntligen börjar allt komma i ordning. Jag har nu börjat ta emot beställningar. Är det någon som vill ha något fint och speciellt på jul eller nyår. Något som är just speciellt för dig så kan jag hjälpa dig. För mer info så kan ni skicka ett mail till mig. Ni kan också besöka min sida på facebook. Ni hittar min sida genom att söka på designbyca på facebook. 

Mail: m.c.andersen1@gmail.com

Jag ser fram emot att sy dina kläder. 


Likes

Comments

Säljer denna ur snygga pennkjolen som jag har sytt och designat själv. Fast sydda rosetter nedtill. Dragkedja och slits bak.
Kjolen har hög midja och följer kropps formen. 

pris 300 kr fri frakt 

Likes

Comments