Header

Headers

Har gjort om designen på min andra blogg för det var dags för lite uppfräschning, och så här ser headern ut. Vill ni gå in och titta på resten så finns jag på http://nouw.com/kmeriksson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måste promota min personliga blogg lite också. Totalt nyuppstartad, så får se hur det blir med den. Här är i allafall headern till den.

Likes

Comments

Headers

Det här var en header som jag använde på en av mina tidigare bloggar som jag hade uppe ganska länge.
En enkel men stilren header som jag gillade ganska mycket.

Likes

Comments

Headers

Börjar väl lite lätt med att lägga ut två headers som jag har gjort till en av mina bästa kompisar, Sandra ( nouw.se/sandora)
Hon är en av dom vackraste människorna jag vet och jag använder mer än gärna hennes fotografier och leker runt med i photoshop. Följ gärna hennes blogg. Hon är PT, hälsocoach och kostrådgivare och har en rolig blogg att följa.

Två olika stilar och hon funderar på att använda en av dom som header senare i framtiden. För tillfället har hon en enklare header som jag gjorde till henne för ett litet tag sedan.


Likes

Comments

Annat

Hejsan!

Vad roligt att ni har hittat hit till min nya blogg Design by Annelie.
Jag skapade den här bloggen först och främst för att jag inte ville blanda ihop min privata blogg med mitt arbete inom fotografi, design och Photoshop.
Dessutom vill jag att det ska bli lättare för er att hitta hit!

Här kommer ni få se en salig blandning av fotografier som jag tar, arbeten inom Photoshop (både seriösa arbeten och ploj från min sida) och här kommer jag även lägga upp slutresultaten på andras bloggar och headers, som jag hjälper till med på beställning. Frågor på det kan ställas till min mail: designbyannelie@hotmail.com.

Jag hoppas att ni ska trivas och ta hand om er tills nästa gång!

Likes

Comments