Testade att göra space buns och blev faktiskt nöjd med dem, kommer absolut att ha det igen!
Varför ha en färg när man kan ha två färger på eyeliner, tycker det är så snyggt!

Hej och hej lediga söndag vad du är välkommen!

Det var en skön dag idag, jag var ledig och man fick verkligen vårkänslor när man var ut idag. Jag följde med Emilia till Valbo och efter det var jag hemma och gjorde småsysslor. Jag har diskat, städat och vikt all min tvätt, saknar att bo hemma lite för då slapp man göra allt det här nästan hehe. Senare på kvällen tog jag en promenad hem till mamma och hämtade Lucas, så nu ligger vi nerbäddade i sängen och ska sova faktiskt. Godnatt!

Likes

Comments

NEW IN
IN LOVE

Hämtade ut två paket idag och ett var ifrån www.cocopanda.se och det andra ifrån lager157. Ifrån lager så fick jag hem myskläder och kände att det inte är lika roligt att lägga ut här som de är med nytt smink hehe. Men är nöjd, bra pigmentering och längtar tills jag ska börja använda det till vardags.

Likes

Comments

Myskväll med tjejerna, massa godis, chips och läsk, precis som det ska vara!

Likes

Comments

FUN DAY

Idag på kvällen så åkte jag, Rebecca, Viktor och Olivia och bowlade. Vi körde lag till en början och sen varförsig. Vi kan ju konstatera att jag inte är den bästa bowlaren när vi körde i lag, men när jag var ensam oj vad jag briljera haha. Och nu vet jag att jag kommer få ett sms av Rebecca där hon skriver att jag ljuger och det kan mycket möjligt stämma också...

Likes

Comments

FUN DAY

Misse #besties

❤️❤️❤️

#hallo16
Var på halloween förfest hos Johanna med tjejerna. Vi var ett stort gäng och jag hade superkul igår kväll!
Jag och några till gick ut här i Sandviken och det blev en lyckad kväll, dagen efter var man på topp, eller haha.

Likes

Comments