​Dagen är kommen då jag är ledig några dagar och dem ska jag spendera i Lilla edet med släkt och familj. Jag mamma och min kusin Tobias började vår lilla roadtrip hit vid halv tolv tiden, vi skulle ha åkt vid 10, men är inte förvånad att komma iväg sent när man åker någonstans med mig. På vägen dit så stannade vi vid ett litet köpcentrum och jag såg dessa lösögonfransar för 15 kronor styck, kunde inte låta bli heller för tyckte de var så fina. Och jag vill ju verkligen börja använda detta oftare då det annars händer två gånger per år som max! Har absolut ingen aning om vad det är för märke egentligen, men bryr mig inte så mycket heller för den delen, haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Har verkligen glömt bort att jag ens har denna sida, har bara jobbat och umgåtts med vänner den här sommaren. Haft en bra sommar, är så glad att jag inte drog iväg någonstans utan stannade hemma i Sverige och umgicks med mina vänner. Så värt! 

I tisdags så grillade nästan alla vi tjejerna ihop, så mysigt var det! Dock tråkigt att det händer så sällan. Men iallafall, tidigare på dagen så jobbade jag ifrån 8-16.30 och åkte sen hem och sminkade mig och efter det hem till Rebecca. Kom hem sent sen och borde ha packat men jag hade ingen ork alla till det, så gick och la mig istället. 

Likes

Comments

Hela dagen så gjorde jag inte så mycket, jag var mest bara hemma. Tittade lite halvt på finalen i EM mellan Portugal och Frankrike. Jag hejade på Frankrike men tyvärr förlust. 


Hängde en liten stund med Alice på kvällen också, gjorde inte så jättemycket. Sen behövde jag åka hem för att jag skulle jobba dagen efter! Så nu ska jag ta och sova för imon börjar jag 9.00!

Likes

Comments

​Detta är den andra delen ur paketet som jag fick hem tidigare i veckan, jag älskar allting (och det är nog de mest sagda ordet i min blogg) och är supernöjd! Beställde hem en blush, contour och en concealer palette men tycker den är mer som en krämig contour. Så ska bli "spännande" att testa på den krämiga,  och när jag väl har försökt mig på contour så har det alltid vara med puder. Men tycker alla färger i paletterna är så fina, tycker nog mest om alla olika färgerna i blush paletten, har aldrig riktigt varit ett fan av det. Men tycker det är så fint på andra så ska börja använda det mycket mer nu när jag har denna! Alla dessa paletter är ifrån märket makeup revelution precis som allt det andra, gillar verkligen detta "budget" märke för det är så bra och det är värt pengarna tycker jag. Så kommer definitivt fortsätta att köpa detta märke hädanefter! 

Likes

Comments

​Igår kväll så åkte jag, Alice, Frida och Johanna in till Gävle för att möta upp Alva för lite uteserva. Blev något glas vin och massa prat. Så skönt att faktiskt göra någonting när det var så fint väder. När vi skulle börja dra oss hemåt så gick vi förbi Max innan Alice pojkvän kom och hämtade oss. 

Så idag har jag försökt att sova ut så gott det går för ska jobba kväll idag och börjar 15 så det är skönt. Orkade inte göra lunch hemma idag så beställde hem en kycklingsallad, så ska äta den nu och titta lite gossip girl och sedan göra mig i ordning för jobb. 

Likes

Comments

Släppte taget om mitt löshår och livet som blondin idag haha. Eller ja, jag tog ur löshåret i söndags och bokade tid för klippning och färgning direkt efteråt. Mitt hår var hemskt, aldrig sett det slitnare och tunnare än nu. Förstörde verkligen håret när jag blekte sönder det här hemma med Emilia. Men jag beslutade mig för att få en grå nyans i håret denna gång och klippa det kort till axlarna. Så vi färgade mina rötter och la sen i en mörkgrå färg som sen kommer att bli ljusare med tiden och efter några tvättar. Håller fortfarande på att vänja mig med längden på håret och ska verkligen försöka att inte känna att jag vill sätta i nytt löshår sen. Måste låta mitt hår vara nu en stund. Är verkligen supernöjd över resultatet! Det är så svårt att få en rättvis bild då det syns bättre i verkligheten, men har försökt nu att få en bra bild och jag tror att jag lyckades rätt så bra iallafall. 

Likes

Comments