Des

Respekt är ett ord vi människor inte förstår framför allt ungdomar! Vi förstår inte ett av det viktigaste orden i livet. Respekt är när man säger tack, har en trevlig attityd mot andra, ler mot andra när dem går förbi, håller upp dörren till en annan, hjälper andra ifall dem behöver, låter folk vara ifred ifall dem behöver, förstår sig på att man har olika smärtgränser, förstår att vi ser olika ut och såklart säger förlåt ifall du gör något olämpligt som sårar någon annan. Respekt är alltså väldigt många saker! Alla vill må bra och kunna vara sig själv så respekt är en viktig sak att tänka på och inget man bara skiter i!! Om du respekterar mig respekterar jag dig och det finns inget som heter ge igen, var trevlig trotts att folk beter sig idiotiskt så kommer du längre. Jag behöver inte älska dig, du behöver inte älska mig. Vi behöver inte ens gilla varann men vi måste ändå RESPEKTERA varann!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför ska vi bry oss om hur många följare vi har på Instagram eller vilken status vi har?!? Vi bryr oss så mycket om vad alla andra tycker om oss själv istället för att fokusera på vad vi själv tycker om oss själva. Vi vill ha märkes kläder, iPhones och stort hus bara för att vi ska kunna göra andra avundsjuka. Vi måste få bort den här jobbiga känslan från samhället. Det ända vi kan göra är att fokusera på oss själva och sluta bry oss om hur alla andra klär sig, beter sig eller ser ut. Vi måste sluta hata och börja älska. När du ser någon dra inte någon dum slutsats om hur hen ser ut, le istället och skit i allt annat. Vi människor är annorlunda så låt det vara så.

Likes

Comments

Vi människor skadar inte bara varandra nu för tiden vi har börjat skada oss själva. Bara för att vi inte är rika, har den perfekta kroppen, inte har någon kille/tjej så betyder inte det att vi inte är tillräckligt värdefulla. Ta för dig och skit i vad alla andra tycker. Jag vet att det kan kännas som att ingen bryr sig, som att du är helt själv och att ingen förstår eller ser dig. Jag kan lova dig folk ser och hör varje litet skrik på hjälp du gör ifrån dig och många har varit med om exakt samma sak. Men om dom hör dig varför hjälper dom dig inte! Jag ska säga dig att dom vill hjälpa dig med hela sitt hjärta men dom har inte orken för det. Det är du som måste ställa dig på jorden med båda benen och lära dig konsten att leva som dig själv. Släpp kniven nu, le och va positiv.

Likes

Comments


Om någon säger till dig att du beter dig som ett djur så skulle man troligtvis ta det negativt. Varför!? Djur är nästan allt levande på det här jord klottet. Vi är djur, bakterier är djur och insekter är djur. Tyvärr så är vi det mest korkade djuret. Vi bombar varandra utan någon anledning. Vi mobbar, trycker ner varandra och bryr oss inte alls om varandras känslor. Jag skulle hellre bo i djungeln bland djuren där, än bo i stora hus och se på när vi skadar varandra. Pälsdjuren som vi kallar djur är nog det smartaste djuren. Jag älskar alla pälsdjur, de är så coolt att se hur dom lever. Tyvärr så förstör vi deras liv, vi förstör deras hem, dödar dom och utrotar många arter. Jag säger inte att vi ska sluta äta djur eller sluta hugga ner träd. Vi måste bara göra det minimalt. Det är okej att äta djur, vargar äter får men sättet vi dödar djur och mängden djur vi dödar är så onödigt! Djurs instinkt är att skydda sina nära och hålla sina fiender långt borta. Om bara vi människor också kunde de. Vi låter fiender komma nära och trycka ner oss, vi står hellre och blundar när våra nära behöver oss än att öppna ögonen och stöta dom. Vi vill ha den perfekta kroppen som inte ens finns. Utan att istället försöka fokusera på en bra hälsa, ett glatt liv och att du och dina vänner mår bra.

Likes

Comments