Header

Contains affiliate links

Tja allihopa! Hoppas allt är bra! Det är de med mig iallafall👍 Idag har jag varit på mötte med riksgymnasiet och vi pratade lite inför skolstart, om vad jag behöver hjälp med, vad jag behöver för hjälpmedel och vad som är nödvändigt för dem att veta. Så jag, mamma och en assistent var i stan först på mötte sen gick vi och kollade väskor för jag kände jag behövde en ny, jag hade kollat lite innan så jag visste några som jag tyckte va fina men de var ändå svårt att välja, vilken av de, jag skulle ha men tillslut så valde jag en. Och varför jag valde just den var för den hade mycket fack och var rymlig! Så de blev denna, tycker den är fin!

Sen passade vi på att ta en fika så jag tog en kladd kaka, de var riktigt gott! Mamma tog ioförsäg inget att fika på utan hon tog en räck wrap innan jobbet, men de va mysigt att umgås med mamma! Och så sa mamma till mig att jag skulle titta på vinterskor, så jag sitter och gör de just nu och har bara hittat ett par än så länge, Vet inte vad ni tycker om dem, men jag tycker dem ser bra ut, har ni något tips på några snygga skor så skriv gärna till mig!

Veckans lista

Namnge något du inte kan leva utan:Okej så något jag inte kan leva utan.. Hmm, Jag hade aldrig kunnat leva utan alla saker som bryr sig om mig, min familj, djur, vänner osv. Utan dem hade jag inte klarat de jag har gjort och jag hade inte heller kunnat utvecklas. Jag hade aldrig varit den jag är idag om de inte varit för alla som funnits vid min sida! Så jag har dem att tacka för att jag är den jag är, och att jag har något att sträva efter. Det är tack vare dem😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag blev taggad i ett intressant inlägg av @Den_långa_vägen_hem och hon skrev om självkänsla och självförtroende. Och jag tyckte de hade vart ett roligt ämne att skriva om, så jag tackar hon för en idé vilket var en riktigt bra ide!

Jag vet hur det är att inte ha så bra självkänsla/självförtroende för tro de eller ej, jag har inte de bästa, jag kan också tvivla på mig men de är mycket bättre nu än de var innan, och de har jag att tacka alla jag har pratat med. Allt från bup till folk på nätet som har hjälpt mig att lyfta fram de bra sakerna med mig själv, vad jag gör som är bra och som andra gillar. För när man är väl har sitt självförtroende nere så är de lätt att man fastnar i tankarna, att man ser allt man tycker är negativt och inte gillar med sig själv. Och om man går runt och är negativ hela tiden och bara lyfter fram de dåliga sakerna så kommer man aldrig att få bättre självförtroende för då är de bara dem tankarna som flyger omkring i hjärnan. Jag vet att jag haft riktigt dåligt förtroende när de gäller mig och tjejer, jag har aldrig trott att jag ska kunna komma fram till en tjej på stan och fråga om nummer eller något, jag har aldrig vågat. Fram till en dag jag bestämde mig, jag ska gå fram, och vet du? De gick bra, jag blev så glad och de stärkte mitt självförtroende. Men jag har inte byggt upp mitt självförtroende och min självkänsla själv som jag sa innan de är alla som har hjälp mig lyfta fram allt bra med mig. Det är inte alltid lätt att komma på vad man är bra på själv men om du inte gör de, jaa då kan du alltid fråga en vän för de finns alltid något som dem gillar med dig, något som du inte tänker på själv! Om du inte vill fråga en kompis, fråga familj eller gå till bup för de kan hjälpa! De hjälpte mig!

Jag brukar tänka på ett tips som jag fick av killen jag snackade med på bup, han sa “om din dag varit skit, om du mår skit och allt är skit innan du sover tänk på allt som du gör som är positivt, allt du är bra på, allt dina vänner tycker du är bra på” för de är som du har djur inom dig. Djur som bestämmer hur du mår och om du matar djuret med dåliga tankar blir djuret argt och ledset, men om du matar med glada och roliga tankar så blir du glad. De funkar många fall att göra så! Iallafall för mig! Om jag är glad så vågar jag göra mer saker, jag kan göra saker som kommer ge mig bättre självkänsla. Något som är tungt för mig just nu är att jag sitter i rullstol, jag kan inte göra saker som en gående tonåring kan, jag kan inte vara ute sent, jag kan inte vara iväg en heldag för jag har saker jag måste göra. Detta kan verkligen få mig att må dåligt, och jag känner mig osäker på mig själv… Men här behöver man något eller någon som kan bära upp en, som “tvingar” en att släppa taget och utmana sig själv, en som ringer och säger nu drar vi och badar och inte ser problemet i de! För om man gör sakerna man tycker är svårt så kommer man bli bättre på de, blir man bättre på något så kommer man få en känsla inom sig (iallafall jag) och man blir nöjd med sig själv, då ökar också självkänslan för man ser i efterhand. De var ju inte så svårt som jag trodde, jag klarade ju faktiskt de och jag blir glad om jag klarar något som jag inte tror ska gå. Därför tycker jag de är viktigt att göra saker man tycker är svårt och som man känner sig dålig på. För då kan man utveckla sin självkänsla och få bättre självförtroende!

Hoppas ni gillade detta inlägget! Och att ni kommer fortsätta läsa!


Hade jag inte vågat göra så mycket hade jag inte haft så bra självförtroende, jag hade inte heller utvecklats😘

Likes

Comments

tja, nu är det en ny period av Veckans lista, denna gång handlar det mycket om saker som står en nära.

Den startar imorgon eftersom den ska ta slut när nästa börjar, men man kan börja lite när man vill. För det är ju bara roligt ju fler som deltar?

1/Torsdag - Namnge något du inte kan leva utan?

2/Fredag - Skriv 5 saker om dig själv

3/Lördag - Vad är ditt drömjobb?

4/Söndag - Något som gör dig glad?

5/Måndag - En bild på dig själv och varför valde du just den? .

6/Tisdag - Vilken är din favorit kroppsdel, och varför just den?

7/Onsdag - Vad gör du helst med dina vänner/familj?

glöm inte att tagga @FIDDELI @DERULLANDELIVET @FRIIDAAZZ så vi kan se vad ni svarat under veckodagarna.

Jag tycker @alvainnala & @Medvetet_överflöd ska vara med denna vecka

Likes

Comments

Idag var första gymmet efter att jag varit sjuk. De var riktigt najs att gymma iomed jag inte har gjort de på en vecka, men de märktes att jag inte kunna träna lika hårt utan jag blev trött snabbare och vet inte om de är för jag inte tränat på en vecka eller om de är för jag precis varit sjuk och inte fått tillbaka all min ork, kanske lite av båda men vem vet? Efter gymmet var de dax att åka hem. När jag kom hem så duschade jag innan jag åt mellanmål. Som jag sagt innan har jag fastat för serien Dexter så jag tittar riktigt mycket på den! Och jag tycker den är riktigt riktigt bra! Rekommenderar verkligen den! Så de mesta av dagen har jag tittat serie. Sen blev de städning de är en sak som är bra med assistent, man kan få mycket hjälp med städning! 🙏


Men man måste ju äta också, så det blev pytt i panna och 2 stekta ägg till.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tja allihopa hoppas allt är bra med er! Idag är de dax för sista dagen av veckans lista och de kommer handla om sitt favorit klädmärke.

Det kommer förmodligen ut en ny lista idag, men om den inte kommer ut idag så kommer den imorgon! Så höll koll på min @Fiddeli & @Friidaazz bloggar så ni ser vad nästa vecka handlar om!Så vad är mitt favorit märke? Jag måste säga Jack and Jones för dem har kläder som är snygga men inte för dyra, visst dem har sina dyra kollektioner också men de finns mycket snyggt till ett bra pris enligt mig.

Likes

Comments

Tja, nu är de dax för dagens "Veckans lista" och idag skulle jag välja en favorit syssla men jag tycker de är omöjligt att välja en sak som jag tycker mest om att göra så jag får skriva om några olika, så till och börja med.


Träning är en sak som jag tycker om att göra, dels för att de är bra för mig och allt blir lättare sen. Det blir lättare för mig att gå och stå och göra saker själv. Så detta är en av mina favorit sysslor.

Men sen gillar jag också att vara iväg, titta i affärer eller bara umgås med folk

Sen gillar jag även att hitta på saker med mina hundar!


Glöm inte att gå in på @Friidaazz & @Fiddeli för att titta vad dem skrev! Sen tycker jag att @Pdersten & @Granyanser ska gå med och göra detta

Likes

Comments

Hejsan, hoppas allt är bra med er! För jag mår riktigt bra! Jag tänkte inte bara skriva om vad jag har gjort idag utan jag lägger ihop lördag och söndag också, så de blir ett lite längre inlägg. Så vi börjar med Lördag, som ni kanske vet så åkte jag till pappa och var där, sen åkte vi till Malmöfestivalen och tittade på Jireel, riktigt roligt var de! Jag gillar några låtar av han sen innan men jag hörde även några som jag inte hade hört som jag förmodligen kommer lyssna mer på!

På söndagen åkte jag hem till mamma, och vi åt lite varma mackor innan vi åkte in till stan för att ta tåget till Malmö. När vi väl kom till Malmö så åt vi lite mat, sen gick vi runt och tittade lite på folk och bara chillade. Precis innan Tjuvjakt skulle börja så spelade vi på chokladhjul. Och så vann vi! så de blev en toppendag! Men här är lite bilder ifrån tjuvjakt.

Det var rätt mycket folk, men de var roligt för man hörde när publiken sjöng då!

Och så kommer vi till idag, idag blev jag klippt av min syster, de blev riktigt snyggt! Så jag tackar min syrra för de!

Likes

Comments

Tja mina vänner, förlåt att de kommer så sent men har varit på Malmlöfestivalen och har haft fullt upp i helgen. Men min favorit låt jadu... De är svårt jag har ingen riktig favorit låt och kan inte väljas. Men jag kan vissa några av mina favolåtar atm!


Glöm inte gå in på @FIDDELI och @FRIIDAAZZ och läs deras inlägg!

Var gärna med i Veckans lista och du får reda på hur du gör härJag tycker att @Oliviahageus & @pdotter ska göra detta

Likes

Comments

tja alla läsare! Idag tänkte jag bara ge en liten uppdatering, jag kommer lägga upp ett inlägg på måndag om helgen. För jag ska på malmöfestivalen för kommer inte orka skriva ett inlägg när jag kommer hem från malmö festivalen. Så på måndag kommer ett inlägg om alla dagar och vad jag gjorde.


Men idag har vi hemma iallafall beställt flyg och hotell till Stockholm så vi ska åka ditt i slutet av Augusti och så blir de shopping och titta på derby, hoppas aik vinner detta!

Likes

Comments