Header

Varför jag inte har skrivit? 

Tja alla läsare, många undrar säkert var jag har varit och varför jag inte har lagt ut något på bloggen, jag har faktiskt inte lagt ut något på riktigt länge märker jag. ändå så har jag följare kvar haha, blev helt paff när jag såg att jag hade så pass många följare trodde inte de. Jag trodde typ jag skulle ha 1 eller 2😨 men de blev en glad överaskning när jag såg hur många jag hade kvar.

Så vad är anledningen till att jag inte har skrivit? Jo de är gymnasiet, jag har lagt ner all min tid på skolan och de har drabbat bloggen. Så nu kommer jag inte att lägga upp här så ofta de kanske inte ens blir en gång i veckan men jag ska försöka lägga upp någon gång då och då.

Hur har gymnasiet gått?

Jag tycker att de har gått bra än så länge hänger jag med iaf, eller klart att de finns lite saker jag tycker är svårt tillexempel fysiken och kemin är inte heller så lätt, men jag försöker att lära mig de iallafall!

Jag går teknik för er som inte vet de, jag vill bli civilingenjör inom datateknik så de kommer blir mycket plugg, de är både bra och dåligt, jag är inte den som är bra på att plugga för jag känner de finns så mycket annat jag vill hinna med😂 fast jag får försöka plugga lite och lite så blir de inte så mycket på en gång. Har ni börjat gymnasiet eller går redan? Skriv gärna vad ni tycker om den och om ni har något tips hur man kan göra plugg lättare och roligare. Jag brukar tillexempel sätta upp mål T.ex jag gör fram till matteuppgift 58 sen får jag titta på ett Youtube klipp (eller något annat) de funkar för mig!

Min dag

Vad har ni gjort idag?


Själv har jag varit på stan med mamma, och pluggat nu sitter jag här skriver blogg och väntar på att fifa ska uppdateras.

Vad gjorde jag och mamma i stan? Vi var först på sjukhuset och tog influensa vaccin, sen åkte vi till stan och tog en lunch. Sedan gick vi i affärer och jag hittade en tröja och kalsonger som jag köpte sen gjorde jag inte mycket mer.

Dagens köp plus min vinterjacka

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tja! Jag vill börja med att säga förlåt att jag inte lägger upp varje dag, men de är rätt mycket med skolan! Jag går teknik och kommer ha mycket läxor men jag kommer skriva så mycket jag kan och idag har jag tid innan jag ska till Stockholm. Jag skrev någon gång innan att vi hade bokat biljetter och nu är de dax, imorgon klockan 08 flyger vi från Malmö till Stockholm och där ska jag handla lite kläder osv sen blir de derby (aik djurgården) så jag hoppas att aik vinner! Men de ska bli kul att handla och titta derby. Så vad ska ni göra i helgen?

Hur känner jag om första veckan i gymnasiet? 

Jag känner att de är roligt! Vi kommer ha många kurser som jag är intresserad av till exempel cad, matte osv men sen är de roligt att jag känner 2 som går i min klass sen innan och jag tycker klassen känns väldigt bra!

Men till en nackdel, jag kommer ha mycket läxor och det kommer vara mycket att lära sig så jag kommer inte ha samma tid att göra saker på fritiden, och de innebär också att jag inte kommer hinna skriva lika många blogginlägg per vecka som jag har gjort under sommaren men jag hoppas att de inte gör så mycket! Så jag tycker de ska bli roligt att gå gymnasiet och jag hoppas att jag klarar de galant!

Så idag fredag, var jag och gymmade, det blev ett bröst och rygg pass, de gick väldigt bra! Och det känns som jag kommer ha träningsvärk imorgon vilket är väldigt roligt tycker jag, eller de är inte roligt att ha ont utan de är roligt för då vet man att musklerna växer. Så detta var vad jag åt efter gymmet. Jag kom på att jag äter tacos rätt ofta och det är nästan bara den maträtten jag har lagt upp här, men tacos är väldigt gått! Det är en av dem godaste sakerna jag vet!

Så det kom inget inlägg igår, fast jag planerade att lägga ut ett inlägg där jag skrev om min nya jacka så orkade jag inte, jag var helt enkelt för trött!

Men de kommer här istället, så jag beställde en jacka från Jack and Jones (bomber jacka) som jag tycker är väldigt fin!

Ha en bra helg så hörs vi nästa gång!

Likes

Comments

Tja allihopa och välkomna till dagens inlägg av veckans lista idag ska jag skriva om vilken kroppsdel jag har som favorit och varför. Så till och börja med vilken är min favorit? Jag måste säga mitt ansikte! De är jag väldigt nöjd med! Men jag tycker alla ska vara nöjda med sina ansikten och övriga kropps delar! Alla är perfekta på sitt sätt!


Okej så nu har jag skrivit om de, dax för gymnasiedagen så hur har min dag varit? Den har varit kanon! riktigt roligt att börja då jag har längtat efter de sen är de roligt att man kan lära känna nya folk både i klassen och i de andra klasserna! Så de ska blir roligt att fortsätta med detta!

Likes

Comments

Hej jag tänkte börja med att be om ursäkt för att jag inte lägger upp så mycket just nu. Jag känner att jag har inte tiden att skriva nu för jag börjar gymnasiet imorgon och ska till Stockholm i helgen så jag har lagt ner mer tid på de saker jag behöver med till skolan och saker jag inte har som jag måste fixa innan Stockholm men jag vill inte missa något inlägg av veckans lista (som ni inte får glömma vara med på ) så jag tänkte jag gör 2 i en hoppas de är okej!


Något som gör mig glad

Okej så något som gör mig glad... Hmm måste vara min familj och mina hundar, för dem lyssnar alltid och kan alltid få mig på bra humör! Hundarna kan man alltid prata med och man vet att man kan berätta vad som helst och man vet att de stannar mellan oss!

En bild på mig och varför jag valde den

Och varför jag valde denna är för att jag vill kunna bjuda på mig själv, plus att jag tycker den är rolig och hoppas folk får sig ett gott skratt😂

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag umgicks jag med mamma, de va mysigt! Jag o mamma har inte haft någon dag för oss själva på länge! Utan de har alltid varit fler med, så vi åkte till eko och tittade lite och handlade lite nocco o saker till ikväll. Jag passade på att köpa naturgodis och swepars , jag har nämligen aldrig ätit naturgodis så de blev första testet! De var rätt gott så jag kommer nog köpa de igen! Köpte nötter i choklad och några chilinötter. Sen åt vi räkmackor för de var riktigt länge sedan vi åt de och de var också riktigt gått!

Jag tycker de är mysigt att umgås med familjen och det är viktigt att man spenderar tid tillsammans för de förstärker banden mellan varandra tycker jag iallafall! På tisdag börjar jag gymnasiet det ska bli riktigt roligt! Jag har längtat till gymnasiet sedan 7:an och har känt mig klar med grundskolan ända sedan dess, så de ska bli så sjukt skönt att börja! Hoppas jag kommer trivas också! Och de roligaste ska nog bli att få träffa folk som man inte känner och få nya kompisar och kontakter! Jag kommer skriva mer efter tisdag hur de kännes med första dagen och sedan hur de känns efter en vecka så ni har något att se fram emot (om ni nu vill se de)

Likes

Comments

Tja, hoppas allt är bra med er! I denna Veckans lista ska jag skriva om mitt favorit jobb. Och jag har faktiskt vetat länge vad jag vill jobba som och det är också mitt drömjobb. Så mitt drömjobb är att bli civilingenjör men jag vet inte inom vad. Vad tycker ni?

Men men jag har lång tid att tänka jag ska ju klara gymnasiet först och jag börjar på tisdag så jag är riktigt taggad!

Men jag tycker ni ska vara med i Veckans lista! Glöm inte gå in på @Fiddeli & @Friidaazz och se vad dem skrev! Jag tycker att @Tillylee och @Jasmineivanoff ska vara med och skriva!

Likes

Comments

  1. Jag hatar att snooza så om jag ska gå upp ställer jag ett alarm och går upp då, vet de är riktigt många som inte kan gå upp direkt utan måste snooza
  2. Jag dricker hellre nocco än redbull
  3. Jag hatade att gå i affärer och titta kläder innan och jag brydde mig inte så mycket om vad jag hade på mig, utan de har kommit mer nu på senare att jag gillar kläder
  4. Jag dricker vatten till maten ibland kolsyrat
  5. Om jag har hicka så kan jag dricka något med kolsyra i så slutar jag hickaHoppas ni har tyckt de varit roligt att läsa! Glöm inte att vara delaktig i Veckans lista! Och in och titta vad @Fiddeli & @Friidaazz skrev!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tja allihopa! Hoppas allt är bra! Det är de med mig iallafall👍 Idag har jag varit på mötte med riksgymnasiet och vi pratade lite inför skolstart, om vad jag behöver hjälp med, vad jag behöver för hjälpmedel och vad som är nödvändigt för dem att veta. Så jag, mamma och en assistent var i stan först på mötte sen gick vi och kollade väskor för jag kände jag behövde en ny, jag hade kollat lite innan så jag visste några som jag tyckte va fina men de var ändå svårt att välja, vilken av de, jag skulle ha men tillslut så valde jag en. Och varför jag valde just den var för den hade mycket fack och var rymlig! Så de blev denna, tycker den är fin!

Sen passade vi på att ta en fika så jag tog en kladd kaka, de var riktigt gott! Mamma tog ioförsäg inget att fika på utan hon tog en räck wrap innan jobbet, men de va mysigt att umgås med mamma! Och så sa mamma till mig att jag skulle titta på vinterskor, så jag sitter och gör de just nu och har bara hittat ett par än så länge, Vet inte vad ni tycker om dem, men jag tycker dem ser bra ut, har ni något tips på några snygga skor så skriv gärna till mig!

Veckans lista

Namnge något du inte kan leva utan:Okej så något jag inte kan leva utan.. Hmm, Jag hade aldrig kunnat leva utan alla saker som bryr sig om mig, min familj, djur, vänner osv. Utan dem hade jag inte klarat de jag har gjort och jag hade inte heller kunnat utvecklas. Jag hade aldrig varit den jag är idag om de inte varit för alla som funnits vid min sida! Så jag har dem att tacka för att jag är den jag är, och att jag har något att sträva efter. Det är tack vare dem😘

Likes

Comments

Jag blev taggad i ett intressant inlägg av @Den_långa_vägen_hem och hon skrev om självkänsla och självförtroende. Och jag tyckte de hade vart ett roligt ämne att skriva om, så jag tackar hon för en idé vilket var en riktigt bra ide!

Jag vet hur det är att inte ha så bra självkänsla/självförtroende för tro de eller ej, jag har inte de bästa, jag kan också tvivla på mig men de är mycket bättre nu än de var innan, och de har jag att tacka alla jag har pratat med. Allt från bup till folk på nätet som har hjälpt mig att lyfta fram de bra sakerna med mig själv, vad jag gör som är bra och som andra gillar. För när man är väl har sitt självförtroende nere så är de lätt att man fastnar i tankarna, att man ser allt man tycker är negativt och inte gillar med sig själv. Och om man går runt och är negativ hela tiden och bara lyfter fram de dåliga sakerna så kommer man aldrig att få bättre självförtroende för då är de bara dem tankarna som flyger omkring i hjärnan. Jag vet att jag haft riktigt dåligt förtroende när de gäller mig och tjejer, jag har aldrig trott att jag ska kunna komma fram till en tjej på stan och fråga om nummer eller något, jag har aldrig vågat. Fram till en dag jag bestämde mig, jag ska gå fram, och vet du? De gick bra, jag blev så glad och de stärkte mitt självförtroende. Men jag har inte byggt upp mitt självförtroende och min självkänsla själv som jag sa innan de är alla som har hjälp mig lyfta fram allt bra med mig. Det är inte alltid lätt att komma på vad man är bra på själv men om du inte gör de, jaa då kan du alltid fråga en vän för de finns alltid något som dem gillar med dig, något som du inte tänker på själv! Om du inte vill fråga en kompis, fråga familj eller gå till bup för de kan hjälpa! De hjälpte mig!

Jag brukar tänka på ett tips som jag fick av killen jag snackade med på bup, han sa “om din dag varit skit, om du mår skit och allt är skit innan du sover tänk på allt som du gör som är positivt, allt du är bra på, allt dina vänner tycker du är bra på” för de är som du har djur inom dig. Djur som bestämmer hur du mår och om du matar djuret med dåliga tankar blir djuret argt och ledset, men om du matar med glada och roliga tankar så blir du glad. De funkar många fall att göra så! Iallafall för mig! Om jag är glad så vågar jag göra mer saker, jag kan göra saker som kommer ge mig bättre självkänsla. Något som är tungt för mig just nu är att jag sitter i rullstol, jag kan inte göra saker som en gående tonåring kan, jag kan inte vara ute sent, jag kan inte vara iväg en heldag för jag har saker jag måste göra. Detta kan verkligen få mig att må dåligt, och jag känner mig osäker på mig själv… Men här behöver man något eller någon som kan bära upp en, som “tvingar” en att släppa taget och utmana sig själv, en som ringer och säger nu drar vi och badar och inte ser problemet i de! För om man gör sakerna man tycker är svårt så kommer man bli bättre på de, blir man bättre på något så kommer man få en känsla inom sig (iallafall jag) och man blir nöjd med sig själv, då ökar också självkänslan för man ser i efterhand. De var ju inte så svårt som jag trodde, jag klarade ju faktiskt de och jag blir glad om jag klarar något som jag inte tror ska gå. Därför tycker jag de är viktigt att göra saker man tycker är svårt och som man känner sig dålig på. För då kan man utveckla sin självkänsla och få bättre självförtroende!

Hoppas ni gillade detta inlägget! Och att ni kommer fortsätta läsa!


Hade jag inte vågat göra så mycket hade jag inte haft så bra självförtroende, jag hade inte heller utvecklats😘

Likes

Comments