Orkar inte med denna skit längre. Har isolerat mig så mycket och slutat prata med alla. Skriver inte längre till mina vänner och dom jag känner. Orkar inte ha kontakt med människor vill vara själv med demonerna ​som tar över tankarna. Och ingen bryr sig ens. 

Familjen har jag inte längre bra kontakt med och orkar inte ha konversationer. Mina vänner stöter jag bort pga hur jag mår men dom försöker inte ens stanna kvar.  Dom vet alla hur dåligt jag mår och att jag isolerar mig, ändå hoppar alla på mig och bråkar med mig. Dom försöker inte ens stanna kvar fastän dom vet varför jag gör dehär. Alla bråkar istället med mig. Dom bryr sig inte om mig de märks. Istället för att stötta och stanna kvar så bråkar dom med mig , klagar och försöker inte ens stanna kvar. 

Orkar inte med det här, alla lämnar och allt är skit. Jag orkar inte mer och snart ger jag upp. Kommer snart att försvinna, ta alla tabletter jag har och skära upp armen. Helt ärligt pallar jag inte sånt här vill bort bara. Alla säger att dom finns här för mig och aldrig kommer lämna min sida. Men alla ljuger. Vilket får mig att må sämre!  Kanske försvinner om några dagar vem vet.. Vet inte hur mycket mer jag orkar eftersom inget går rätt allt är upp och ner

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jag orkar inte med något just nu och bara isolerar mig själv. Därför uppdaterar jag ite för tillfället. Har slutat höra av mig till vänner och prata med familjen, orkar inte med all skit längre. Vill bara dricka, skada mig själv eller försvinna. Funderar på självmord igen och vill verkligen bara bort. Kan inte sova lägre, kan va vaken k 3 dagar och sova i 14 timmar. Jag orkar inte må så här längre! Vill bara få ett stopp på allting och avsluta mitt lidande.

Likes

Comments

Alltså just nu vet jag inte hur jag känner. Sen jag började prata med den här killen har jag inte mått dåligt, tvärtom faktist! Jag har skratta och haft ett leende åt allting! Har bara tänkt på de vi skrivit och blir glad såfort han skriver till mig. Det har gått jätte lite tid sen vi börja prata men det känns på nått sätt bra och som vi känt varandra länge. Vi pratar med varandra om mycket och han är sjukt snäll mot mig.

Vaknade vid 12 och grillade senare på dagen och har bara kollat film. Har ej gjort så mycket.
Ska strax gå och duscha och efter det ska jag klä på mig och ta en promenad med hunden och röka. Uppdaterar senare

Likes

Comments

Jag kom hem vid 21.30 och tog av allt smink.
Jag pratade med en tjejkompis en liten stund också tills hon somnade. Och har börjat prata med en ny kille, han är mogen och har respekt. Det går att ha en normal konversation med honom och han tar inte upp sex eller något sådant. Han är verkligen fin och verkar ha en jätte fin personlighet. Vi satt uppe och pratade hela natten men han har somnat nu så jag sitter och kollar film. Men grejen är att den här killen bor inte i Stockholm... Utan Falköping (?)..
Men ska fortsätta prata med han, han verkar vara sjukt snäll. Vi pratade om allt vi klickade direkt liksom. Sedan skrev vi massa gulliga salt till varandra och han fick mig faktist att le. Om vi pratar i några veckor eller någon månad så kanske jag får känslor för honom, vi får se vad som händer..
😊

Likes

Comments

Min lillebror kom på mig med tabletter i handen.
Han började gråta direkt och kramade om mig. Helt tom kramade jag honom tillbaka. Han slängde bort tabletterna och sa "om du lovar att inte göra de här så säger jag inget till nån. Snälla jag vill inte att du dör".
Gud jag började gråta direkt när han sagt det, det smärtade i hjärtat pågud... Är istället på fest nu för att komma bort lite.
Skulle behöva sy mina sår på armen också men absolut inte! Åker inte till något sjukhus, ingen ska veta. Har bandage, och klister styng bara.
Kommer åka hem om en timme ungefär och ska då ta bort sminket och byta om.

Likes

Comments

Är helt ensam. Ingen förstår min dagliga kamp, hur jag mår, ingen förstår mig.. Är helt ensam, känns som ingen är vid min sida. Får hela tiden höra att allting är mitt fel, att jag gör allt värre och att jag är jobbig och bara tänker på mig. Det krossar mig för det är så jävla osant och sårande! Alla är emot mig och klagar på mig och hittar på lögner. Säger att allt är mitt fel och hur dålig jag är. Att jag är jobbig irriterande och bara tänker på mig. Tänker faktiskt bara på andra aldrig mig själv, allt detta förstör mig.
Har redan en jävligt dålig dag!! Nu ska såna här folk som man TROR är älta förstöra en ännu mer! Jag sitter och funderar på att ta mitt liv vilket jag sa till dom men dom beter sig så mot mig? När jag säger att jag vill ta mitt liv säger dom att allt är mitt fel, du förstör allt etc... Mår ju verkligen bättre då. Så jag ska avsluta allting nu. Jag förstör tydligen bara allt, gör allt värre och är en plåga för alla!
Har lärt mig att aldrig lita på någon för alla kommer att lämna dig, det är fakta. Om ditt egna kött och blod din FAMILJ kan lämna dog och förstöra dig, tror du inte "vänner" kan göra det då? Man ska inte lita på någon för alla lönar och då står du ensam kvar och smärtar. Orkar inte med detta längre!
Jag sak avsluta allting.

Likes

Comments

Vill bort. Bort härifrån jag orkar inte mer.
Är så påverkad av mina tabletter just nu och dom förstärker känslan man redan har. Då den depressiva känslan är 100x starkare typ. Klev nyss ut från duschen, behövde duscha och tänkte att det kanske kunde lugna ångest attacken jag hade och fortfarande har.
Tog med rakbladet in på badrummet och började dra det mot armen. Men är ju påverkad av starka smärtstillande så kände inget. Drog ännu djupare och ännu djupare tills jag kände litegrann, det blödde non-stop i 15 minuter och duschade sedan under tiden det blödde.
Ser redan nu att det behöver sys egentligen! Men det skiter jag i, tänker bara lägga om det och lägga klister stygn över. Ska bara göra lite mer, mår så sjukt jävla dåligt. Alla är emot mig, alla hackar och attackerar mig, det finns inte en enda som förstår mig!! Mår då himla dåligt vill bara bort, har ju tabletter så det går att fixa ...

Likes

Comments

Hejsan!
Vaknade vid 9 tiden av att mamma ringde mig. Hon ville kolla så jag va vaken och gick sedan upp efter en halvtimme. Har fixat lite tvätt och städat lite, fixat disken etc. Sitter och kollar på Desperate housewifes just nu och väntar på att tvätten ska bli klar. Idag ska jag inte göra så mycket direkt, ska ta några fler smärtstillande så jag inte känner av smärtan i revbenen. Ska städa mitt rummet idag, byta påslakan och göra rent bara. Ska ta en dusch lite senare på dagen också eller ta ett varmt bad. Ska bara koppla av.
Ska strax ta tramadol så kommer vara ganska påverkad och kommer inte kunna äta. Och ikväll kanske jag ska på en fest. Men det är inte bestämt, har beslutsångest ifall jag orkar det... Får se lite senare hur det blir med det.

Likes

Comments

Så länge du fyller det där tomrummet med fel saker så kommer du aldrig hitta ro. Jag har blivit beroende av substanser, av självbedrägeriet, av livsstilen. Jag såg ingen annan väg ut. Du tror att vägen bort från kriminaliteten ska gå med mer kriminalitet. De är samma med drogerna.

Min bror har alltid rätt. Som vanligt borde jag lyssnat på honom, den killen har alltid rätt. De slutar alltid med "vad var de jag sa" i slutet. Han såg alltid mina snedsteg innan jag ens gjort dom.
Men jag lyssnade aldrig på honom, trodde jag själv visste bäst och gjorde bra val. Men såklart blev allt helt fuckt då.
Men beroende av substanser och började som små kriminell så struntade jag i allt. Trodde alla ljög för mig, och drogerna gjorde mig paranoid. Jag brydde mig inte vad vänner eller familj sa, brydde mig inte ens om jag sårade dom.
Jag försöker sluta med droger och all skit jag håller på med men såklart så faller jag tills ja ibland. Vilket resulterar i dubbel ångest.

Likes

Comments