En vän för mig är en person som man kan känna glädje och sorg med. Någon man kan spendera timmar med utan att ens göra någonting. En person som är ärlig när man gjort fel och berömer en när man gjort något bra. En person som finns där i vått och torrt utan att kräva något tillbaka.

Vänskap handlar inte om vem som har mest pengar, framgång eller saker, det handlar om hur mycket kärlek du kan ge dina vänner för ingen vill ha en vän som skryter om pengar eller framgång. För jag kommer aldrig att glädjas åt någon som tror att vänskap är en tävling om vem som har mest saker och pengar i livet.

Detta är min syn på Vänskap och om någon tar åt sig av det negativa så är uppenbarligen en sådan vän du är.

Det finns så mycket mer att säga om just vänskap så det här är bara en liten del av det jag tycker är viktigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag möte på tuna för att prata om praktik. För er som inte vet vad tuna är, tuna är som arbetsförmedlingen fast mer till för dom som har/har haft en deperition som gör det svårt att komma ut i arbetslivet jadajada.

Jag hatar att få höra den här kommentaren, "om du skaffar ett jobb så mår du bättre" jaha jaja så om jag har ett jobb så blir jag helt plötsligt frisk och är inte alls lika dum i huvet? lätt.

Jag mår inte bättre av att ha ett jobb, jag mår bättre av att ha människor runt om kring mig som tycker om och älskar mig för den jag är och inte för att jag har ett jobb och koll på livet liksom. Så tror jag faktiskt att dom flesta människor känner.

Likes

Comments

Just nu är bor jag i Katrineholm med min fantasktiska fru och våran lilla hund. Men det finns ett problem, det känns inte som hemma. Jag skulle sälja min själ för att få flytta till den staden jag kallar för mitt hem. Men det är inte riktigt så enkelt, jag önskar det vore enkelt.

Likes

Comments

På nätterna när tankarna tränger sig på, såna där tankar man inte riktigt kan sortera eller ens förstå. Jag hatar dom här nätterna när ingenting är logiskt. Jag hatar dom här nätterna som lämnar mig sömnlös.

Likes

Comments

Jag är den typ av människa som behöver bekräftelse på något sett av nästan alla människor jag möter. Jag söker bekräftelse i nästan allt jag gör för att jag behöver bli övertygad om att jag inte är den där värdelösa tråkiga människa som jag själv målat upp. Det är så jävla jobbigt att känna så, att känna att man inte är bra nog om inte någon annnan kan säga det. Fy fan vad tragisk man är egentligen.

Likes

Comments