Från ett frö växta jag ur. Jag var inget mindre än ett början till ett liv. Jag var liten och med ett hårt skal ut. Sattes jag i jorden där mitt nya hem skulle vara. Detta varma konstiga mörka jord. Som ger mig näring och tryghet men så konstig och så svart överallt. Jag mina stjälkar reste sig ur och växte var dag och grävde sig mot. Någon stans, mot någon ting.. Men vad undrare man.? 

Ja den fär man tog och inte viste vart den var på väg.. Utan man bara vista, man är på väg mot nåt . Och snart så kommer varma strålar trycker ner mot jorden kalla skala. Värmer oss med sina strålar och tinar upp denna kalla skorpa , så att den kan öppnas och öppna vägen för liv. Värmen stiger ut i luftet och blandas i skyn med varma vabrationer som skapar passionerade toner, att vattnet skapas och fuktar jorden. Vad har vi då sett, att plantan reser sig ur jorden, och sträcker sig mot solen som den väcks ur en dvala. Sträcker ut sina blad mot valvet och chillar som katten .. wtf..fan vad skönt det var med sol :D 

Sträcker ut sina blad och dricker av regnet ur dess röter som det godaste av vattnet på jorden. Växer sig blir större och starkare , åre går och detta för ska växa i ca 1000 år till.. Ja tycker om att våran utveckling ska gå fram. Borde vi i alla fall tänka på att vi klarar allt.. Ja vi är i princip som kakerlackor som aldrig dör ut. Men tycker dock att vi borde låta oss själva gå den väg vi vill. utan att ha massa saker runt omkring som inte betyder någont  ting.. Om vi inte kan leva så bra att vi alla kan le och va glada igen.. Jag vill se denna gnista ! Detta fröet växa att vi kan leva och hela tiden växa, till något bättre . Som en riktig och öppet sammhälle där vi stöttar framgången till nya ideer. Allt det underbara och katrastofala männiksor har uppfunnit. Så då tar man bara och nu ska vi ha det bra och leva som vi vil. Utan massa skitt snacka och saker som vi inte har vart med och säga om ett piss!! Och sen att vi berövas ljuset och vattnet att kunna växa... Och säga att jag inte låter andra växa för att du säger det åt dem. Vad fan trodde alla kunde få den rätten att växa och njuta av solen :) 

Vet inte riktigt, hur jag tänkte när jag skrev detta haha. Men jag bara skrev. Hade nice!

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var är tag sedan som jag satt och skrev. Så vad har man för nytt att dela med sig... Ja kan ju börja med att skriva att jag har märkt att ju mer tider går dessto mer tänker man på hur kan man leva i ett sådan samhälle, som styr din framtid genom de förutsättnigar man har från början. 

Ja vad menar jag med det, helt enkelt att människors värde minnskar för varje dag som går.  Detta gör man dessutom systemtaiskt och man kan ju undra vem som tjänar på att leda samhället åt detta håll. Allt blir dyrare och man ser större klyftor mellan dom som är rika och "fattiga". Männiksor ses inte längre som en tillgång utan som vara som man sätter en pislapp på utefter vad man har för nytta av dom.

Samtidigt som detta sker, tar man dag för dag sakta ifrån oss mer och mer av våran frihet att kunna styra våra egna liv, mot det håll man själv vill. Det handlar mer om att vi ska hela tiden styras av få vissa som tycker sig kunna ha den rättigheten eftersom dom vet bättre. Demokratin som vi dagligen lever efter , är som en sorts bubbla som används som enbart ett varktyg för att tas i bruk när det passar dess ändamål. 

Om man ska leva efter de demokratiska rättigheterna som vi alla säg leva i, undrar jag då en enkel sak. Varför vill regeringen och stora företag använda lagar mot oss som vi själva inte vill ha utan bara tvingar oss på dom . Därefter säger dom att vi har valt detta, ett exempel på detta har vi sett nyligen nämligen sopa-lagen som usas regering ville få igenom. Detta betyder i sin tur att de kan ta bort exakt all information som de annser inte passar på internet. Men sen säger att de viktigaste med demokratin är ytrandefriheten och att kunna välja de som representerar våra åsikter inom riksdagen. Varför vill då samma folk säga till oss hur , när och vad som är rätt att sprida och dela med sig ? 

Varför ska dom vi har valt att föra vår talan ta den ifrån oss, om dom är valde till folkets bästa. 

Då undrar man vad är den riktiga sannignen bakom , och vart vill dom komma med detta... Vi människor vill alla leva lyckliga , men av någon annledning är det många idag och fler och fler blir det. Som dagligen får leva i fattigdom, förtryck, som leder till att fler och fler i sverige blir depresiva. Men i alla sånna här situationer där det finns vinnare finns det förlorare. Och dom som vinner på det är helt enkelt dom som har det bra från början och när världen går in i en kris är det samma = (REA PÅ ALLT! )

Detta får då de samma människor som tidigare kanske ägt detta och kämpat för att jobba och skapa möjligheter i sin tur betala. Inte de som redan har en massa. Så en sådan situation gynnar systematiskt människor som redan har att till och med äga mer och mer. Men sen säger vi enbart men det är ekonomin ? 

Men min uppfattning var att ekonomin bygger på den uppfattning vi har av dess värde och hur framtiden kommer att se ut. Ju mer åpengar som är i rörelse bland människor desstu mer handlar vi och genererar nya jobb och möjligheter. Sen tar pengarna plötsligt slut ?? Då undrar man hur då , och varför har vi slutat att tro på bättre tider.... Jag vet att detta komer förändras inom tio år max!! För detta är inte ett hållbart system, dock de som styr dessa vill få oss och tro på det och säger att det inte finns nåt annat sätt.

Men jag måste säga att jag vet att det finns en  bättre väg att gå än att vi ska ha ett samhälle som bygger på räddsla, konkurera ut varandra och att det alltid ska finnas en på toppen som tjänar på dom alla andra som jobbar under. Och ger dom bara den informationen dom behöver utan att tänka för sig själva. 

Detta kommer ske! vare sig dom vill eller inte, för ett sådant system tar död på sig själv, precis som en parasit. Den kan inte leva utan dess värd att snylta på. Så när tiden är inne kommer även den dö och då kommer ett helt nytt tänkande vakna till liv. Jag längtar till den dagen , och det sak bli kul att få uppleva det. Ju fler som tänker och säger NEJ !! vi vill inte leva i detta system mer. Ger kraft till att kunna förändra vår framtiden och vårt tänkade åt ett positivt håll där vi lägger våra resurser på att sakpa och inte döda, stjäla och ta ifrån människor dess värdighet... För alla är vi människor och alla vill vi vara lyckliga och ge vår nästa generation en bättre framtid... :D

Sköt om er alla och jag tror på en bättre dag imorgon det MÅSTE det bli ! :D

Likes

Comments

?Ja att prata om en tredje syn  !? Man ställer så då frågan vad menar denna person med det. Att se från en tredje synvinkel ? 

?Låt mig då förklara lite hur jag har tänkt när jag skriver detta. Hur kan vi oss  se oss ur en tredje vinkel ? Vi ser oss redan så inom de tre dimensionerna vi har nu. Därför ska vi kunna uppfatta det från en tredje synvinkel  anser jag. Om varje  dag vi såg oss själva ur den tredje synvinkel skulle vi mycket lättare kunna förstå våra handlingar och varför vi gör dom. Därmed skulle vi som en efter anser jag lättare få förståelse för våra handlingar och snabbare rätta till våra misstag. 

?Men ett misstag är bara en annan ide från vad du början hade tänk ska bli. Med andra ord du skapade något av slumpen, den slumpen kan vara en avgörande faktor för förändring. Så den leder till en helt ny väg precis som evolutionen har gjort. 

?Människan beteende kommer att förändras eller så kommer man inte att vara delaktig när förändringen sker. Naturens lagar har sin naturliga gång , men vi har inte förstått kompenteser utan man har bara gömt dom och slängt iväg nyckeln :D  

?vi lever idag fortfarande i 80 talaet och inte på 2011 , vår tid  att den nya generationen ska få ta över hur man styr vår framtid. Vi måste släppa våra gamla ideal om hur världen ska vara, och våga uppmuntra till nya och kreativa tankar. Vi skapar en framtid för oss alla ! för dig , mig , din familj dom du älskar och som ska ta över när jag och du inte längre finns kvar. 

?Det viktiga i detta tycker jag personligen att vad har vi lyckats att lämna efter oss . Med andra ord ni har förändrar i vilken riktning världen formas. 

 

?Det jag vill säga ! 

?Är det inte dags att människor tänker till och börjar undra, hur funkar detta för mig och varför ska jag ha det dåligt ? Behövs det eller kan man förända det ? 

?Att se livet från olika håll och att hela tiden går det framåt. Om tiden ska kunna gå framåt så måste allt annars skulle tiden stanna och då ska man ta bort tiden ? 

?Så förändring är ett måste. 

?Så kommer vi även nu få valet till att förändra våra tankar om hur vill leva i vår värld och på vilka tankar vi ska bygga våra samhällen på ... 

?Den frågan måste var och en av oss ställa till oss själva , och ärlig se den världen som dom vill skapa genom deras handlingar så klart. 

?Man måste agera för sina tankar för att man ska kunna förändra en värklighesbild. 

?

?Men om vi hela tiden bara lever och försöker förändra genom samarbete och en positiv bild av förändring. 

 

?jAG TYCKE DET ÄR DAGS ATT FOLK TAR EN REFLEKTION I EN MIN EFTER HUR VÄRLDEN SER UT OCH Bestämma sig för vilken värld dom vill skapa sig. 

Likes

Comments

Först vill jag säga till er alla en väldigt viktig sak ! :D

                                                      ÄT BAJS !!!! 

 Jebev vam mater kad ste tako coravi :D  Naj ozbiljnije sta hocu svima ljudima da kazem , sto je vrlo vazno. To je da 

                        Makni te mi se sa kurca !!!

 

Pod broj 2.   Stvarno zar nije dosta vise ovih svih igra i govana sto svako voli toliko da jede. Nas sto Svako ima svoj put. I ako ti ne pase kad dodjes na posjetu u moj dom. Znaci li to da moram tvoja prvaila da mislim ili da mislim kao ti ?? Ali svako ima u pravo, pa onda najbolje rec samo peder jebo mater! 

Pod broj 3. Nas sto jebe mi se :D

Så jag sitter här och skriver några rader. All den tid jag har lagt ner på att tänka på hur man kan få människor att faktiskt sluta snacka masa bajs som vanligt. Man börjar ju fan undra är det DUM hämta hammare :D Ajamen-ajamen!! 

Hur mycket av det man säger eller skriver lyssnar någon på egentligen och tar in. ? Det är en väldigt bra fråga :) .

Mitt svar är SORGLIGT ! någ nej. Så vet ni alla vad, gör allt som passar er , för jag skiter faktiskt i vilket :D Ko vas jebe :D

Så puss och kram, och hoppas ni njuter av att äta bajs.

Likes

Comments

Under livets gång ställer sig människor oftast frågan, hur långt har jag kommit i "livet" ?. Då stannar allt upp runt omkring dig. Nu är det åter igen dags för att ta en resa inom sig själv. Ta reda på är man på den "rätta" vägen?

Jag sitter och tänker på alla människor, och hur dom har valt att leva sina liv. Vi lever alla i en sorts bubbla. Där vi ser en verklighet som har skapats av våra tankar. Jag skrev för ett tag sen om lycka och hur det påverkar oss vilken riktning vi går i livet. I dagens samhälle räknas din framgång i materiella saker som man har samlat på sig. Men är det verkligen din lycka, din väg ?

Hur hittar man lyckan ?

Det är en individuell personlig uppfattning vad som får dig att må bra. Vilka är dina största intressen, som får dig och bli glad av att göra dessa. Skit i alla normer och fack som alla ska placeras in i. Du bygger faktiskt din egen verklighet, så bygg den exakt så som du vill leva den. För vill du leva livet för att bara jobba, gå i skolan, betala räkningar eller finns det mer? I dagens samhälle kan det vara svårt, det är jag medveten om. Men det är inte omöjligt!

Gå din egen väg, men var alltid öppen för nya tankar som kan passa dig. Var inte blind bara för din egen väg, för alla människor kan ha något nytt att visa eller lära dig. För det är du som väljer vilken bit av den resan som du stoppar in i din väska, och sparar för framtiden. Det jag har lärt mig är att misslyckas är obligatoriskt om man ska leva livet fullt ut. Men ta inte med dig rädslan, ångesten för det är en normal bi effekt som hjärnan skickar ut vid en ovan situation som vi inte mött på tidigare. Jag är medveten om att det finns svåra situationer i livet. Men i slut ändan har du bara ett val. Från vilken sida vill jag se livet ?

Då kommer även din bubbla av verkligheten att expandera och du ser världen med en helt annan syn. Är det inte sjukt grymt, att man kan ändra sin verklighets uppfattning på bara en dag !?

 

får avsluta detta imorgon. Dags för att sova. Sköt om er :D

 

Likes

Comments

Vad bygger det på att vara girig egentligen ?

Hur har man lyckats bli sådan? 

Vad leder det till ?

 

Girighet.

Att bara vilja ha mer och mer. Att alltid se till att dina behov är före alla andras. Jag måste ha min trygghet och säkerhet, vilket är väldigt bra men beror på hur man gör det. En människa som är girig är alltid i första hand sympatisk mot sin egen situation och inte mot partens. Finns ingen etik i hur saker utförs eller vilken situation så länge de har en personlig positivt utgivande till deras fördel. Som kommer ifrån rädslan att bli fattig !

Det kommer ofta utifrån hur man har blivit uppväxt. När mamma och pappa säger ta hand om dig själv och gör inget om du inte får nåt för det. Va försiktig ur du spenderar pengar, låt andra bjuda om du kan. Och se till att inte hamna i skit och ser du det dra dig undan. Även om du har skapat det kolla hur du kan komma undan.

I detta ser man ofta hur en person är. Den handskas inte med problem kan den kommer de ta över det på någon annan på grund av rädslan att inte räcka till kommer in. Jag vill ha mer och skulle någon ha mer så är man avundsjuk för att den personen har lyckats! Jag ska inte hjälpa någon annan att lyckas för då kan inte jag vara över. Detta mentalitet kan finnas bland alla.

Men det som kommer av alla dessa komplex är i slut ändan är att allt kommer komma tillbaka. Människor komme dra sig tillbaka eftersom principen som de låtsas bara följa. Som är att ge och ta kommer slå tillbaka och ge dig det som du förtjänar. Människor som vart där kommer inse att det handlar bara om att ta och inte ge. Och allt kommer till slut brytas och gå sin egen väg. Man bränner sina broar.

Då får man ta konsekvenserna för de handlingar man har skapat. Och det kommer inte finnas någon där som täcker deras nedgångar. Man märker alltid vem som är din vän i de dåligaste situationerna och vilka som GÖR vad och inte snackar.

Girigheten leder alltid till falskhet. För man spelar spel för att kunna få det man vill ha. Tills man har blivit upptäckt!

 

Så ha en underbar dag =) och njut av solen!

Likes

Comments

Party ute på camping =)

Så nu var man tillbaka, efter två dagars fest och bad. Måste säga att det var kul att komma bort lite och testa på lite nya "äventyr". Vi samlades 20 vänner  satte upp tälten och så klart med gitarren och  mongo trummor. Vädret var båda dagarna typ 30 grader. Fanns en riktigt nice strand 10 min från vår camping. På camping området fanns det en nice sjö med en fin brygga och en fet grill plats. Det är så klart ett måste !

Stället heter Aspens camping riktigt bra ställe måste jag säga nära till det mesta. Man kunde hyra en båt för 250 kr en hel dag. Vilket vi så klart gjorde och ut i mitten av sjön och bada. För att dra en röd tråd. Det var riktigt kul bara supa, sola, bada, ta dagen som den kommer och bara njuta av livet med vänner och musik.

Så bra ställe med trevlig personal, och bra priser. Ligger i Lerum kommun.

Sköt om er alla ! :D

Likes

Comments

Hej igen !

 

Tänkte jag skulle snacka lite om det som jag tycker är väldigt viktigt. Om man ska utgå från det sättet som jag ser på världen vill säga. I livet tränas vi av samhället att vara goda människor som inte ljuger, stjäl, skadar och se efter sig själv. Man ska vara en god "hederlig människa. Men det som händer senare ju äldre man blir är att man får reda på den verkliga sanningen. Det är att se till att DU får ut av livet det du vill ha, skött dig själv och passar det inte dig då kan du bara skita i det.

I detta kan man se till att skada människor på vägen, men det viktigaste är att du faktiskt ska må bra. Idag lär mig sig att det inte finns någon konsekvens för de handlingar man gör. Vissa människor använder sig av andra och kommer i deras väg för att kunna uppnå de vad de önskar. Så min vilja ska alltid kunna gå före din även om det skulle i längden vara skadligt för dig. Men det slås in i så fina förpackningar att de antar faktiskt att de råd/ åsikter de har angivit till dig är för ditt bästa.

Men mycket av det man gör inser man inte för än det är för sent. Men då får man lära sig av sina misstag som är positivt. Eller så förblir man den som ser till att trappa över alla för att nå ditt mål. För att visa ett mål kan man i början tro att det är ett negativt resultat. Men gör man det i positivt syfte och resultatet i slut ändan blir att man har lärt sig något, trotts att det kan ta ett tag så är det positivt. Men för stunden kan det kännas negativt.

Alla har ett syfte med sina handlingar och oftast så är det så tyvärr att dom är att se efter sina behov även om det går negativt över andra människor. Men enligt lagen av bomerang effekten att det du gör kommer tillbaka så kommer dina handlingar att komma tillbaka till dig på samma sätt som du har orsakat dom mot någon annan.

Men att förändras som människa efter att man har känt av hur den andra känner sig när den har varit med om en situation, som den har satt den andra människan i. Då får dom förståelse för hur den känslan känns. Hur ont det ibland kan göra, eller känna besvärligt måste man vara osjälvisk och tillåta den andra personen komma till ett slut. Av ren respekt till sina medmänniskor.

ATT GÖRA EN YTTRE PÅVERKAN !

Du som en vän/bekant eller rent av med människa ska se till att göra svåra val ibland. Inte från ens eget intresse utan att se helheten och hjälpa till att dra fram ett positivt resultat av en situation och inte ett negativt. Det vill säga inte snacka skit, döma eller dramatisera en situation genom att man spelar olika "spel. Ska man bli en människa som vill sträva efter att vara en god individ ska man leda människor mot förståelse och inte att se bara ena sidan av en situation.

Att skapa ett makt spel med jag har RÄTT och du har FEL... Men vissa människor måste få gå igenom detta för att lära sig av sina misstag så att de senare förstår hur det känns för den som har varit med om denna situationen. SKIPPA ! sandlåda mentaliteten och mota bara för att vi är fler så kan vi.

En RIKTIGT vän så som jag ser det är den som INTE alltid håller med dig. Utan säger till dig att skärpa dig. Att ta itu med det som är svårt och att sträva framåt. Säga sanningen exakt så som den är trotts att det kan vara svårt och höra det ibland. Men då förändras man som människa. Att inte bara för att man är vänner alltid säga till den du har ALLTID rätt. Utan ta tag och avsluta en svår sak.

De flesta kör någon form av spel. De anser att detta är det rätta sättet och handla men förstår inte vad konsekvenserna av det leder i slut ändan. Sen kommer resultatet av deras handlingar och blir förvånade hur detta kunde sluta så!!

Att man genom åren ju äldre man blir, lär sig att kunna diskutera och förstå ur en annan människas syn. Att allt inte handlar faktiskt hur JAG känner. Det jag menar med det är att EGOT hela tiden får massa föda och växer sig och blir större och större.

Det kommer komma en tid då vi som människor måste ta oss tiden, sätta oss ner och genom diskussion förstå detta. Kan man inte det så får man i stället uppleva detta och förstå genom handlingar hur det funkar.

Man ska vara en EGEN individ som ska kunna stå för dess handlingar och konsekvenser. Och fatta dessa beslut själv. Självklart ska man kunna ta råd av andra människor, men inte låta andra påverka och styra en situation som inte ens handlar om dem.

Resultatet av allt detta kommer komma senare som följden av de beslut andra, eller du har beslutat för dig. Men Följer du andras råd och beslut och resultat inte blir det du önskade. Har du ingen annan att skylla på än dig själv.

Jag har en tanke som jag ska dela med mig till er... ALLT ÄR DITT EGET FEL.

Sen ska man kunna ha förståelse och ändra sina misstag och ge människor en chans till förändring. Men människor förstår på olika sätt och det krävs olika situationer/ erfarenheter för att förstå detta ibland.

-Tänk på hur hade jag känt mig om det var tvärt om !?

- Hur skulle jag vilja bli bemött ?

- Vad skulle jag göra i samma situation ?

- Har jag inte också ett ansvar i något som jag har vart med och skapat?

- Kan det verkligen finnas i tex ett par, att bara en har gjort fel ?

- Kan man prata ut och nå en gemensam mark för förståelse?

- Handlar allting  alltid bara om hur jag är/känner mig och vad jag vill ?

- Kan jag vara osjälvisk och trotts att det är svårt göra en handling för att underlätta för någon annan ?

Ha en underbar kväll =) hoppas kvällen har vart rolig ta hand om er !

Likes

Comments

TJA !

 

Hur ser vi på denna värld egentligen. Att föra fram ett budskap om att se världen från en fågels ögon. Framtiden kommer alltid finnas i framtiden men samtidigt i nuet. För färdas du i ljusets hastighet kommer du alltid ligga bakom ändå för då kommer ljuset färdas i ljusets hastighet. Universum kommer alltid vara det den är. Det är bara vår syn som förändras med tiden. Som också är ett sätt man kan mäta. Men om man har en känsla som är starkare än vad verkligheten är det vill säga tiden och sträckan.

 

Enligt en teori så finns det flera dimensioner som vi färdas igenom. Det vill säga att vi har gått igenom 3 dimensioner som vi kan uppfatta än så länge. Men enligt matematiken måste det finnas en fjärde dimension eftersom vi måste efter tredje dimensionen ta fram ytterligare en dimension. Den tredje dimensionen ser man se och ta på men den fjärde dimensionen skulle vara att äpplet om vi skulle ta det och ett bord. Då skulle äpplet när den går igenom vår 3 dimension bord bara synas i bitar vi skulle inte se den andra sidan av den som är tex under bordet. Alltså kan det enligt teorin finnas flera tusen olika dimensioner som går i varandra men som aldrig har samma slut resultat.

 

Mitt mål i livet är inte att vara på den ena eller andra sidan utan att kunna samla fakta det som verkligen är. Man kan inte alltid bortse från det " andliga och det vetenskapliga. Som samtidigt blandas med det psykologiska och filosofi. En människa består inte enbart av kött och blod. Den består av elektriska impulser som skickas genom vår kropp. Det menas då att om vi ska leva måste det och skickas signaler till de olika delarna i vår kropp att fungera. Dess utom ovanpå detta har vi känslor som styr en del av våra handlingar. Så vi är en kropp, impulser och känslor.

 

Med andra ord vilken hastighet färdas då tanken genom luften eller känslor. Känslor kommer alltid före och reagerar man på känslan. Tiden mäts i olika faktorer som m/s , ljudets hastighet och sen ljusets hastighet. Det  är den tiden det tar för dig att kolla dig i spegel till det att du ser dig själv i spegel.  Och skulle man flytta eller springa med spegel så kommer alltid spegeln ändå vara före. Men vart i detta diagram kan man sätta känslor. För det är inte något man kan ta på men den existerar ju fortfarande i högsta grad. Min tanke är att känslor tar en längre tid att komma över.

Tex. En kille och en tjej gör slut. Men hjärnan har fortfarande inte uppfattat detta och känslorna finns kvar för denna personen. Det kan ta längre tid och ibland aldrig att komma över denna personen. Känslan av kärlek finns fortfarande kvar alltså lever man då i det förflutna en viss tid. Det blir alltså en tids fördröjning nånstans. Tiden är en dimension man kan inte känslor också vara det?

Med tanke på att tiden fortsätter men känslan sitter kvar vart på skalan skulle man enligt hastigheten kunna sätta känslor innan tiden eller kanske till och med före ljusets hastighet.

Kom gärna med några olika förslag ! =)

 

Likes

Comments

Hej på er alla =) !

Kan börja med att förklara vad det är för bild som jag har ritat upp. En mäniskans kropp dras naturligt enligt gravitationen som en pyramid neråt. Så att dena pyramid ska stå för en mäniska. Den blåa sidan är de positiva egenskaperna. Och den röda ska vara för de dåliga egenskaperna. Vågen representerar balansen åt vilket håll man än lägger vikter tippar vågen. Denna bilden har jag gjort i paint så kanske inte den bästa men men hoppas ni förstår poängen. Huvudet är i den översta pyramiden och axlarna neråt är resterandet delen av pyramiden. 

                               Egenskaper   (  bra )                                                          Egenskaper  ( dåliga )

        - Omtänksam                                                                                               - Hat

        - Giv mild                                                                                                      - Svartsjuka

        - Kärleks full                                                                                                 - Dömande

        - Snäll                                                                                                           - Osäkerhet

        - Dömer inte                                                                                                - Rädsla                                                                 

        - Hjälpsam                                                                                                   - Girig

        - Söker balans / Lycklig                                                                               - Olycklig

 

Denna kamp mellan det röda och det blåa pågår hela tiden i en människans hjärna. Alla val i livet utgår just från denna princip. Det kan vara omedvetet eller medvetet att man har dragit  åt sig dessa egenskaper genom situationer och val man har gjort i livet. Detta kan vara från en yttre påverkan, eller omständigheter som miljö som har på ett tvingat dig i någon av dessa två vägar. Det blå eller det röda som bara representerar egentligen bara val och inget annat. Finns egentligen inget dålig bara för mycket av något. Den blå sidan av pyramiden representerar det goda livs val man har gjort i sitt liv. Och om man har haft de förutsättningar att man inte har upplevt de dåliga situationerna i livet blir det då att den blåa vågen kommer tippa över. Samma sak är det om man tar det åt tvärt om och den röda som står för de negativa valen "misstag" man har gjort. Om man bara skulle följa en väg av dessa så kan det bara egentligen skapas två vägar. Men genom att kombinera dessa två vägar skapas en mellan väg.

 

Vad menar jag med detta då?

Att hitta vägen till lycka är aldrig lätt! Men hur blir vi då medvetna om det jag tidigare snackat om det fröet som vi en gång i tiden har sått och nu ska börja vattna. Det ända sättet är genom att förstå hur man gör det. Jag ska ge ett exempel. När en alkis sitter på sin bänk var han en gång i tiden också en människa som hade hopp och drömmar. Tills den mänskliga faktor kom in med att livet kan vara väldigt hårt. Vissa människor klarar inte detta på egen hand och tar till då något som ska ta bort denna smärta som de ha inom bords. Det kan vara så att en människa de älskat har gått bort och det ända sättet att få bort den konstanta ångesten inom bords är att döva den med något. Denna människa har kanske haft ännu fler dåliga händelser i sitt liv och den röda vågen har tippat över. Balansen har nu helt och hållet förlorats och kraften.

Nu infaller en period då vågen har gungat fram och tillbaka. Många dalar och toppar som man har fått gå upp och ned för. Förför ska man nu leva på detta viset ?

Utav detta att man har gått igenom dessa situationer har man en äkta förståelse och känsla för andra människor förståelse. Man har med andra ord byggt en stabil platå att stå på. Denna platå är grunden till den neutrala mark där man kan mötas. Alla typer av människor från KUNG till LUFFARE. När man har helt nått botten och genom levt alla känslor negativa vänder man sedan detta. En människa som har gott om pengar "kung" vad har han att visa av det?

För lagen är den att även en kung en dag kommer stiga ner från sin tro. Vad kommer då efter detta att ske. Kommer han dömas på de handlingar som han/hon har gjort. Luffaren kanske har vandrat med sin påse över axeln och rest igenom från stad till stad och lärt sig genom livets skola en helt annan sak.

En vacker dag kommer allt bara ta slut, och vad har man gjort då?

Vilken inverkan har du haft, på din omgivning och vad har du givit andra. Har du delat med dig  av kunskapen eller har du använt den till att dra nytta till din fördel och hålla dom andra nere så att du har makten och med det pengarna. Men till och med en cirkel byter ju bana och även så kommer det ske med allt. Lär ut av det man kan och dra nytta av andras fel och gör det bättre. Gör så mycket du kan att påverka på ett positivt sätt. För världen snurrar i den riktningen allt snabbare och snabbare och vi blir mer medvetna om sambanden.

Att spelen ska spelas, mellan oss och dom. En konkurrens av att stoppa varandras drömmar i stället för att hjälpas åt att uppnå dom. Jag menar till och med främlingar!

Alla kommer vi att tippa vågen åt ena eller andra sidan i livet men med hjälp av ödmjukhet och kärlek till mänskligheten kommer vi att lyckas vattna den plantan som gör att vi växer som människor. Vi kommer med tiden förstå att vi alla är ETT!

Finns i verkligheten inga vi och dom. LUFFARE OCH KUNGAR, allt är ett och samma.

Radera det som sägs att spelet finns och kommer alltid finnas. JA !!! så länge man inte säger stopp och man kan vara ärliga mot varandra och gå mot en och samma väg. Som är kärlek, ödmjukhet och att vara LYCKLIG!

När du har kommit ditt du ska eftersom det är därför jag skriver detta. Ska du föra det sedan vidare till nästa människa håll inte detta inom dig. DELA med dig av din kunskap med en ärlig uppsikt. Låt det tredje ögat styra din väg med känsla och tanke som ett. Lär dig att förstå din omgivning.

Finns ingen som är viktigare även grunden i en pyramid måste finnas för att den topp sten ska kunna va på sin plats.

HA EN UNDERBAR DAG =) njut av solen...

Likes

Comments